ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
HABERLER>SPOR
16 Şubat 2014 Pazar - 13:30

Büyükşehir 6’ıncı gitti, 8’inci döndü

RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı 68 Yeni Aksarayspor maçından bir puanla ayrıldı. 0-0 biten maç sonunda Büyükşehir Belediyespor puanının 34’e çıkarırken, 6’ıncı sırada başladığı haftayı 8’inci sırada tamamladı.

Büyükşehir 6’ıncı gitti, 8’inci döndü

Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı 68 Yeni Aksarayspor maçından bir puanla ayrıldı. 0-0 biten maç sonunda Büyükşehir Belediyespor puanının 34’e çıkarırken, 6’ıncı sırada başladığı haftayı 8’inci sırada tamamladı. Liderle puan farkı 10’a çıkan Mavibeyazlı ekip, playoff sürecinde diğer rakiplerinin de gerisine düştü.
ÇORUM DIŞINDA KAYBEDEN YOK
Büyükşehir Belediyespor’un zirve yolunda rakipleri olan Düzyurtspor, Manavgat Evrensekispor, Elibol Sandıklıspor ve Sancaktepe Belediyespor maçlarını kazandı, Çorum Belediyespor kaybetti, Hacettepe ise bir puan aldı. Mavibeyazlı ekip 68 Yeni Aksarayspor deplasmanından bir puanla dönünce, zirvede sıralama değişti. Mavibeyazlı ekibin lider Düzyurtspor’la puan farkı 10’a çıkarken,  puan farkı ikinci sıradaki Darıca Gençlerbirliği ve üçüncü sıradaki Manavgat Evrensekispor ile 4, Çorumspor, Elibol Sandıklıspor ve Sancaktepe Belediyespor ile 2’ye indi.
RAKİPLERİMİZ ÜÇER PUAN ALDI
Büyükşehir Belediyespor rakiplerinin üçer puan kazandığı haftada Aksaray’dan bir puanla dönerek, zirve yarışında çok önemli bir avantajı kaybetti. ‘Deplasmanda kazanamayanın zirvede şansının olmadığı’ gurupta, Bülyükşehir Belediyespor yine deplasmanda kötü bir performans ortaya koydu, ideal kadrosuyla maçı tamamlayan ekip, dış saha şansızlığını yine kıramadı.
ZİRVE RÜYASI BİTTİ Mİ?
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmandan galibiyet haberini bekleyen taraftarları, Aksaray’dan gelen beraberlik haberiyle üzüldü. Gurupta sezonun ilk yarısında da 68 Yeni aksarayspor’a karşı şansı tutmayan ve berabere kalan Mavibeyazlı ekibin mevcut deplasman başarısızlığıyla şampiyonluk yarışından koptuğuna inanan taraftarları, umutlarını playoff’a yükledi.
EV SAHİBİ EKİBİN KADROSU
Ev sahibi 68 Yeni Aksarayspor karşılaşmaya Yunus Yurdaş, Yılmaz Dora, Ömer Kaplan, Macit Arabacı, İbrahim Konuksever, Gökhan Karakum, Mehmet Güneş, Süleyman Öztürk, Cemil Karakum, Alptuğ Furkan Yılmaz, Hakan Doğan  11’iyle çıkarken, Selçuk Görmüş, Yasin Yeşilyurt, Ramazan Coşkuner, Hasan Dinçel, Oktay Taze, Akif Karakuş, Muhammet Soykan yedekler arasında yer aldı. 
 BÜYÜKŞEHİR’İN İLK 11’i
Erzurum Büyükşehir Belediyespor maça İlker Günay, Erdinç Pekgöz, Sefer Sever, Muhammet Fettahoğlu, Hakan Çakır, Resul Ekrem Bilim, Gencay Erten, Ekrem Sütçü, Haluk Zeybek, Deniz Sert, Onur Demir 11’iyle başladı, Hüseyin Daş, Abuzer Gaffar Toplu, Güner Okay, Kerem Kaya, Mustafa Kemal Küçük, Fatih Arat, İsmail Türkaslan  18 kişilik kadroya girdi.
MAÇIN HAKEMLERİ
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda oynadığı 68 Yeni Aksarayspor maçını Balıkesir Bölgesi hakemlerinden Emrah Yılmaz yönetti. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Bilecik Bölgesi hakemi Fatih Gündoğdu, Balıkesir Bölgesi hakemi Emre Bolel yaptı. Balıkesir Bölgesinden Ömer Aslantekin maçta 4’üncü hakem olarak görev alırken, Tuncer Arslan göslemcilik görevini yürüttü.
7’İNCİ BERABERLİK
Erzurum Büyükşehir Belediyespor 68 Yeni Aksarayspor maçında aldığı beraberlikle deplasman maçlarında 5’inci, toplamda ise 7’inci beraberliğini aldı. Dış sahada kazandığı puanı 11’e çıkaran Büyükşehir Belediyespor, toplamda ise 9 galibiyette kaldı. Attığı 29 gole karşılık kalesinde 18 gol gören Büyükşehir Belediyespor zirve yarışı veren diğer takımlara göre averaj düşüklüğünü sürdürdü.
HAFTANIN YORUMU
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 22’inci hafta maçlarında 24 gol kaydedildi. 9 maçtan 4’ünü ev sahibi ekipler kazandı, iki maç berabere sonuçlandı.  Gurupta üç maçta ise gülen taraf deplasman takımları oldu. Haftanın sürprizini, Çorum Belediyespor’u deplasmanda yenen Batman Petrolspor yaptı. Gurubun en gollü maçı 5-2 biten Maltepespor-Orhangazispor maçı olurken, Darıca Gençlerbirliği, Manavgat Evrensekispor maçlarını 4 gol atarak kazandı.
GURUP SIRALAMASI
2’inci Gurupta 22’inci haftanın ardından puanını 44’e çıkaran Düzyurtspor liderliğini sürdürdü. Haftaya ikinci sırada giren Çorum Belediyespor Batmanpetrolspor karşısında yenilerek 36 puanla dördüncü sıraya inerken, haftayı karlı kapatan Darıca Gençlerbirliği 38 puanla ikinci, haftanın bir diğer gülen takımı Manavgat Evrensekispor da aynı puanla üçüncü sıraya yerleşti. Elibol Sandıklıspor 36 puanla 5’inci sırada yer bulurken, aynı puanla Sancaktepe Belediyespor altıncı, 34 puanlı Hacettepespor yedinci, 34 puanlı Erzurum Büyükşehir Belediyespor sekizinci, 34 puanlı Batman Petrolspor 9’uncu, 29 puanlı Orhangazispor ise onuncu sırayı paylaştı.
23’ÜNCÜ HAFTA
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 23’üncü haftada Lider Düzyurtspor ikinci sıradaki Darıca Gençlerbirliğine konuk olacak. 3’üncü sıradaki Manavgat Evrensekispor 16’ıncı Çıksalınspor ile deplasmanda oynarken, 4’üncü sıraya düşen Çorum Belediyespor da deplasmanda 15’inci sıradaki Sakaryaspor ile puan mücadelesi verecek. 5’inci Elibol Sandıklıspor 9’uncu Batman Petrolspor ile deplasmanda oynarken, Sancaktepe Belediyespor evinde Maltepespor ile karşılaşacak. Sıralamada Büyükşehir Belediyespor’Un üstünde yer bulan Hacettepespor evinde Bursa Nilüferspor ile karşılaşırken, haftayı bir puanla kapatan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Erzurum’da elazığ Belediyespor’u ağırlayacak.
MAÇIN KARNESİ
STAT: Atatürk Stadyumu
 HAKEMLER: Emrah Yılmaz xx, Fatih Gündoğdu xx, Emre Bolel xx
 68 YENİ AKSARAYSPOR: Yunus xx, Gökhan xx (Yasin dk. 90+3 ?), Mehmet xx (Akif dk. 78 x), Cemil xx, Macit xx, Alptuğ xx (Hasan dk.68 x), Süleyman xx, İbrahim xx, Ömer xx, Yılmaz xx, Hakan xx
 ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: İlker xx, Erdinç xx (İsmail dk. 65 x), Haluk xx (Güner dk. 73 x), Sefer xx, Muhammet xx, Hakan xx, Resul xx, Gencay xx, Ekrem xx, Deniz xx (Fatih dk. 78 x), Onur xx
 SARI KARTLAR: Mehmet, Muhammet, Gökhan (68 Yeni Aksarayspor), Gencay (Erzurum Büyükşehir Belediyesi)
HAFTANIN SONUÇLARI
Ünyespor-Hacettepe Spor : 0-0
Çorum Belediyespor-Batman Petrolspor : 0-1
Elibol Sandıklıspor-Balçova Belediye Spor: 3-0
Manavgat Evrenseki Spor-Sakaryaspor A.Ş.: 4-0
Bursa Nilüferspor A.Ş.-Sancaktepe Belediye Spor: 0-1
Maltepespor-Orhangazispor: 5-2
68 Yeni Aksaray Spor- Büyükşehir Belediyesi Spor : 0-0
Elazığ Belediyespor-Darıca G.Birliği : 1-4
Düzyurtspor-Çıksalın Spor : 2-1
23’ÜNCÜ HAFTA PROGRAMI
23 Şubat 2014 13:30   Batman Petrolspor-Elibol Sandıklıspor 
23 Şubat 2014 13:30   Sakaryaspor A.Ş.-Çorum Belediyespor 
23 Şubat 2014 13:30   Büyükşehir Belediyesi Spor-Elazığ Belediyespor 
23 Şubat 2014 13:30   Sancaktepe Belediye Spor-Maltepespor 
23 Şubat 2014 13:30   Hacettepe Spor-Bursa Nilüferspor A.Ş. 
23 Şubat 2014 13:30   Balçova Belediye Spor-Ünyespor 
23 Şubat 2014 13:30   Çıksalın Spor-Manavgat Evrenseki Spor 
23 Şubat 2014 13:30   Darıca G.Birliği-Düzyurtspor 
23 Şubat 2014 13:30   Orhangazispor-68 Yeni Aksaray Spor 

 

 
2. gurupta Düzyurt farkı açtı
 
Köprüköy’de hafif şiddetli deprem
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
OY 17 Şubat 2014 Pazartesi 07:03

Fatih adlı okuyucu Eskişehirin belediye başkanı chpli ve genel seçimlerde de chp nin ağırlıklı olduğu yer olduğu için bence Unakıtan kendi oylarını arttırabilmek için yapmış olabilir ama Erzurum da böyle bir şeyi yapmaya gerek yok zaten akp ağırlıklı olduğu için

Yorumu oyla      6      4  
Fatih 17 Şubat 2014 Pazartesi 03:47

İçler acısı bir tablo ! ŞU takımın bu grupta açık ara birinci olması gerekirken play offlara bile kalacak mı kalmayacak mı tartışmalarının yapılması bile vahim bir durumdur ! Tesis , stad ,taraftar sorunun yoktur diğer kulüplere nazaran para sorununda yok ee derdiniz nedir ? Birazda devlet büyüklerimiz şehrimizin milletvekilleri ileri gelenleri daha da ötesi iki tane bakanımız var ee biraz destek bu işler birazda böyle işler. LObiyse lobi ! Bak eskişehirspor a 5-6 sene öncesine kadar bankasyadaydı tavuk tüccarı kemal unakıtan ! ES ES İ Buaralara getirdi bizim bakanlarda biraz bu işlere baksınlar !

Yorumu oyla      7      4  
misafir 16 Şubat 2014 Pazar 20:51

bir futbolcumuz *** bir hafta önce şöyle bir ifade kullanmış;Genç orta saha oyuncusu, “Doğrusunu söylemek gerekirse, Türkiye’de bir çok kulübün sahip olmadığı değerlere sahibiz. Beş yıldızlı otel gibi tesisimiz var. 25 bin kişilik stadımız var ve her şeyden önemlisi büyük taraftarımız var. Bir çok Süper Lig takımında bile olmayan taraftara sahibiz.

Yorumu oyla      8      4  
misafir 16 Şubat 2014 Pazar 17:15

Dadaşlar bu takım 3.lige çıktıktan beri yanlış olan bir durum var.O da şu ; bu takımın başkanı ve yönetiminin kaç tanesi çok iyi futbol biliyor kaç tanesi futbol oynamış.Bence herkes anladığı işi yapmalıdır.Anlamadığın işi yapınca gidip menejer vasıtasıyla oyuncu alıyorsun ve maalesef ki o futbolcu da iyi olmuyor.Eğer ki bu takımın başkanı ve yöneticileri eğer ki futbol dünyasından gelmiş veya futbolla ilgilenmiş kişiler olsaydı kesinlikle bu takım 2 yıl içinde bir üst lige çıkardı.Örneğin Altınordu takımı 3.lige düştüğü yıl hemen 2.lige çıktı şimdide bank asya ya çıkacaklar çünkü doğru bir yapılanma doğru bir yönetim var.Ayhan adlı dadaşın söylediğine karşılık eğer ki senin takımın o takımı yenseydi onlar hiçbir şey yapamayacaklardı ama mağlup olmadıkları için havalandılar diye düşünüyorum

Yorumu oyla      7      4  
ayhann 16 Şubat 2014 Pazar 17:00

takımımıza saldıran aksaray taraftarının yolu erzuruma düşmeyecekmi acaba

Yorumu oyla      7      4  
komedi 16 Şubat 2014 Pazar 15:34

şu kulübün kapıya seneye bi kilit vurulsun şu parazit futbolcu vs zevattan kurtulsun erzurum.bizden futbol takımı çıkmıyo deyip kabullenelim futbola harcadığımız parayı sporun farklı alanlarına harcayalım.zorlamanın lüzumu yok.birileri takım kulüp ayağına fedarasyondan sağdan soldan parayı cebe atacağına yada bi takım işsiz avare futbolcuya iş kapısı yaratacağımıza başka spor dallarını geliştirelim

Yorumu oyla      6      4  
misafir(devamı) 16 Şubat 2014 Pazar 15:32

Futbolcular gitsinler bakalım erzurumun verdiği parayı grupta hangi takımlar veriyor baksınlar bi.Düzyurtta helal olsun belki bizimkiler kadar almıyorlar ama taraftarını mutlu etmek için her türlü galip geliyorlar.Demek ki onlarda yönetim ve hoca iyi ki birinci sıradalar .Koca kenti ne hale düşürdüler.Erzurumspor galatasarayı yenmiş bir takımken şimdi neredeyse deplasmanda galibiyeti bile zor bulan bir takım oldu .Yönetim ve hoca istifaaaaaaaaaaa o futbolcuları da yolların .

Yorumu oyla      7      4  
misafir 16 Şubat 2014 Pazar 15:27

yazıklar olsun böyle bir takıma .Bu takım şampiyon olmak için kurulmuştu ama maalesef ilk beşe bile giremez bu takım .Şimdi haftaya herkesin neredeyse yendiği elazığı yenerler daha sora hoca takımımız iyi , bndan sonraki her maç final derler daha sonraki hafta gider düzyurta yenilirler.Aksaray ekonomik olarak zorluk çekiyor ama bu tarafta ise uçakla maçlara giden , en iyi otellerde kalan , her yönüyle güzel bir sistem var ama maalesef ki futbolcular bir 3 puanı bile alamıyorlar.Yazık erzurumu bu hale düşürenler utansın.Şimdi maç bitti maçtan sonra Allah bilir derler ki ; kaleci çok iyi idi , Hakem haksızlık yaptı vb. bahaneler üretirler.Yeter artık niye o zaman belediye başkanı erzurumsporu kapattın hani bu takım birinci olup üst liglere çıkacaktı.Buradaki sorumlular yönetim+hoca+futbolculardır.Buradan söylüyorum dadaşlar haftaya bunları desteklemeyin.Haftaya yenerler sonra yenilirler alıştılar artık.

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2. gurupta Düzyurt farkı açtı
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 22’inci hafta maçları tamamlandı. ...
Daha önce neredeydin Yakutiye?..(YENİ)
17 maçta sadece 3 galibiyeti bulunan, deplasmanda ise Kalkanderespor’u ...
Yakutiyespor Beşirlispor deplasmanında
BAL 1’inci gurupta Erzurum’u temsil eden Yakutiyespor’un bugün deplasmanda ...
 
Pasinler Kick Boks takımı Bölge 2'incisi oldu
Geçtiğimiz hafta Sivas’a giden Pasinler Kickboks Takımı Doğu Anadolu Bölge ...
Tavşan, İsveç’ten madalyayla döndü
Taekwondo da Erzurum’a Türkiye Şampiyonluğu kazandıran, İlhan Burak Tavşan, ...
Keteci Türkiye 3’üncüsü oldu
Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonasında Palandöken Belediyesinin boksörlerin ...
 
Erzurum Dünya Şampiyonasına ev sahipliği yapacak
Kış sporları dalında birçok organizasyonun gerçekleştirildiği Erzurum’da, ...
Aksaray maçını Yılmaz yönetecek
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda oynayacağı 68 Yeni Aksarayspor ...
Büyükşehir’e 2 haftada 15.7 bin TL ceza
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) Erzurum ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva