ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Eyüpspor: 0 - Göztepe: 3
Trendyol 1. Lig: Eyüpspor: 0 - Göztepe: 3
Ardahan yolunda feci kaza: 1 ölü, 13 yaralı
Ardahan yolunda feci kaza: 1 ölü, 13 yaralı
Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi
Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi
Şehit Yüzbaşı Faik Bey'e vefa
Şehit Yüzbaşı Faik Bey'e vefa
Bingöl yolunda otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl yolunda otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
HABERLER>GUNCEL
28 Şubat 2009 Cumartesi - 03:02

Bulutlar’dan Sosyal Belediyecilik Sözü

AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, Mal Meydanının ıslah edilmesi projesi kapsamında TOKİ ile anlaşma yapılarak bölgenin cazibe merkezi haline dönüştürüleceğini söyledi.

Bulutlar’dan Sosyal Belediyecilik Sözü

TOKİ İLE PROTOKOL İMZALANDI
Bulutlar, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirecekleri çalışma ile bölgede yeni bir çevre düzenlemesi yapılacağını belirterek, okul, oyun alanı, cami, oto park gibi alanların oluşturulacağı alanda yapılacak konutların talepleri halinde arsa sahiplerine de verilebileceğini bildirdi.
İMAR İSKAN EVLERİ PROTOKOLÜ
Palandöken Belediyesi’nde yıllardır ihmal edilen bölgelerin kendi dönemlerinde hizmete kavuşturulacağını dile getiren AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Bulutlar, İmar İskan evleri ile ilgilide protokol hazırlandığını ve en kısa zamanda bu bölgenin de modern bir görünüme kavuşturulacağın dile getirdi.
HER MAHALLEYE MODERN PARK VE OYUN ALANI
Maksutefendi ve Yunus Emre semtlerinde özellikle temizlik çalışmaları konusunda bir atılım gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Bulutlar, bölgedeki okullar ile işbirliği yaparak büyük bir temizlik kampanyası başlatacaklarını açıkladı. Bu bölgelerde oluşturacakları modern park, buz pistleri ve oyun alanları ile bölge halkının önemli bir ihtiyacının ve eksiğinin giderileceğini ifade eden Orhan Bulutlar, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de öncülük edeceklerini vurguladı.
EL SANATLARI TEŞHİR SALONU
Palandöken Belediyesi sınırları içerisinde bayanlar tarafından işletilen 16 atölye tespit ettiklerini ve göreve geldikten sonra bu atölye işletmecileri ile işbirliği yaparak el sanatları konusunda onlara destek sağlayacaklarını dile getiren Bulutlar, bu ürünleri 2011 Üniversite Kış Oyunları çerçevesinde açmayı planladıkları teşhir salonunda sergileyeceklerini anlattı. Palandöken Belediye Meclisi’nde 5 bayan meclis üyesi adayı bulunduğunu ve tamamının seçilecek sıralarda bulunduğunu da hatırlatan Bulutlar, bayanlara yönelik çalışmalarda bu meclis üyelerinin etkin rol oynayacağını dile getirdi.
AYRIMCILIĞIN KARŞISINDA OLACAĞIZ
Palandöken Belediyesi olarak toplumun her kesimiyle iç içe olarak kardeşlik duygusu içerisinde çalışmalarını yürüteceklerini dile getiren Bulutla, bölge ayrımı yapmaksızın her mahalleye aynı hizmeti götürmenin çabası içerisinde olacaklarını söyledi. Ayrımcılığın karşısında olacaklarını ve herkesi kucaklamak istediklerini anlatan Bulutlar, kapılarının her zaman belde halkına açık olacağını ifade etti.
SOSYAL BELEDİYECİLİK BİZİMLE BAŞLAYACAK
Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde olacaklarını vurgulayan Bulutlar, sosyal belediyecilik hizmetlerine ağırlık vereceklerini anlattı.Kadınlara, Gençlere, Çocuklara, özürlülere yönelik projelerinin var olduğunu ve bunları tek tek uygulamaya koyacaklarını söyleyen Bulutlar, Belediye bünyesinde meslek edindirme kursları,kütüphane kültür merkezi, gibi aktivitelerle sosyal hizmet atılımı yapmayı planladıkları kaydetti.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
işçi 1 Mart 2009 Pazar 14:17

sayın Aksak ve sayın Huseyin tanfer sizleri adaletsiz kişiliğinizle kınıyorum. hani kamu kurumlarında çalışan şahısları il ve ilçe belediye encümenlik listelerinde göstermiyecektiniz. şu anki listelerde ZİNUR KAYA, CAFER PALA, YAVUZ BULUT, NİMET AYDEMİR kamu kurumlarıda çalışan kişiler değilmi. ben kamuda çalışan arkadaşlarımızın encümen olmalarına karşı değilim.karşı olduğum anlayış sizlerin doğruluk ekseninden ayrılıp yalan söylemenizdir. sayın aksak sayın hüseyin tanfer sayın saadettin aydın ve ahmet küçükler sizler inşaatçı ve çantacılara öncelik verdiniz.Bu millettin vereceği ders ağır olur.

Yorumu oyla      6      4  
osman 1 Mart 2009 Pazar 10:34

sy başkanımız 15 yılık belediye tecrübesiyle bir çok projeye ekibiyle birlikte imza atmiş tır ve bunu sonuna kadarda götürmüştür şu ankı en büyük projesi belediye başkanlıgına adaydır ve allahın izniyle her projede oldugu gibi bu da gerçekleşecek emin olunki 15 sdendir başkanları denetleyen bu insan eksikleri bildigi ve gördüğü için görevini hakıyla yerine getirecektir ve merak etmeyin görev hakdenen verilecektire..........

Yorumu oyla      6      4  
belediyeci 1 Mart 2009 Pazar 05:28

selam beyler sy bulutlarda mevcut başkannın sanki kopyası ben 20 yıllık bir personel olarak buadamın belediyedeki mevcut yapıya hiç birşey yapamaz inanın künki buadamın bir ekibi yok ne belediyede nede dışarda buişler adamsız ekipsiz olmazz iy düsününn hakkedene oyverin adayları araştırın allah için..

Yorumu oyla      6      4  
sen başa gel 28 Şubat 2009 Cumartesi 14:00

sizin gibilerin işi yıkmak,yapmak değil arkadaşım sen gel belki Erzurumu düzeltirsin

Yorumu oyla      6      4  
senden bişey olmaz 28 Şubat 2009 Cumartesi 11:43

senden hiç bişey olmaz sen neanlarsın belediyeden belediyecilikten sizi bizim başımıza çıkaran parti utansın bide muhyettin aksakı tabiki erzurum muhyettin aksaka vede ahmet küçüklere 30 mart sabahı karnesini verecektir

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Görme Engelliler Fırsat Eşitliği İstiyor
Beyaz ay Görme Engelliler Derneği'nin Erzurum Şube Başkanı Suat Ekinci, ...
Avukatlar da Krizzede Oldu
ABD’de başlayan ekonomik kriz, önce finans, ardından ticaret ve daha ...
DİVA-SEN’de Genel Kurul Heyecanı
Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları ...
 
Özel Güvenlik’te Gerileme Süreci
Kamu kurum ve kuruluşlarının almakla zorunlu bulunduğu özel güvenlik ...
Ölüme Ramak Kala Hayata Döndü
Erzurum'da, 1.5 yıldır karaciğer yetmezliği bulunan 23 yaşındaki genç, ...
Bölgede 619 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı
Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 4 ilde ...
 
Bulut Palandöken'i Anlattı
Hollanda Türk Ataşeliği tarafından organize edilen program kapsamında ...
Bir Masa, Bir Kasa Yanlışı
GHA/ Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, işsizliğin önlenmesi ...
Akla Ziyan İş
Erzurum’da il Trafiğine beş yılda 17 bin yeni araç eklendi. Yüzde 16’lık ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva