ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
HABERLER>ASAYİŞ
10 Aralık 2012 Pazartesi - 14:03

Bu rezalete kim dur diyecek?...

Erzurum’da havanın kararmasıyla birlikte 50'inci Yıl Caddesi ve DSİ kavşağını mesken tutan telekızlar, cadde üzerinde fuhuş pazarlığı yapıyor.

Bu rezalete kim dur diyecek?...

ERZURUM (İHA) - Erzurum’da havanın kararmasıyla birlikte 50'inci Yıl Caddesi ve DSİ kavşağını mesken tutan telekızlar, cadde üzerinde fuhuş pazarlığı yapıyor.
50'inci Yıl Caddesi ve DSİ kavşağını mesken tutan telekızlar, kendilerine selektör yapan ya da korna çalarak yol kenarında duran otomobillere yönelerek, pazarlığa başlıyor. Bindikleri otomobillerde müşterilerini soru yağmuruna tutarak tanımaya çalışan telekızlar, gidecekleri yere göre tarife belirliyorlar.
Yoldan geçen onlarca vatandaşın yanı başında gerçekleşen pazarlıktan sonra fiyatta anlaşılırsa telekızlar hemen bölgeden ayrılıyor. Aksi takdirde yol üzerinde gezinmeye devam eden telekızlar ile başka müşteriler arasında yeni pazarlıklar yapılıyor. Telekızlardan bazıları pazarlığı otomobile binerek bazıları da uzaktan konuşarak yapıyor.
Ayrıca her bir telekızın ya elinde ya da çantasında kesici veya delici bir aletin bulunması dikkat çekiyor. Fuhuşun suç olmadığı Türkiye'de ihbar ve şikayetleri değerlendiren polis, sadece bölgede devriye atıyor ve telekızların cadde üzerinde kalmasına izin vermiyor. Ayrıca otomobillerde yakaladıkları telekızlara Kabahat Kanunu'na göre 160 lira para cezası kesiyor.
Tabi semt sakinleri bu duruma oldukça tepkili. Akşam olduğunda caddeye çıkmaya korktuklarını anlatan mahalleli bu soruna bir çözüm getirilmesini istiyor.
 

 
Palandöken’de kayak sezonu açıldı
 
Başörtüye özgürlük çağrısı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kendimizi de kandırmayalım 22 Aralık 2012 Cumartesi 22:59

sorsan mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere tüm Erzurumlular bu durumdan şikayetçidir evelallah ama istemem yan cebime koy diyenlerde o kadar çok. Yol kenarında duran otomabillerin plakasını buraya yazacak olsam dudağınız uçuklar. hadi canım ordan dersiniz. Erzurumun yarıdan fazlası o yol kenarından geçerken hızı 10 kilomtreye kadar düşüyor Sayın Mahalle Sakinleri ve Erzurumlular kendimizi kandırmayalım.

Yorumu oyla      6      4  
Alirıza 11 Aralık 2012 Salı 13:12

Daha anlamadınızmı avrupalı oluyoruz herşey serbest sadece gariban biri yaparsa fuhuş oluyor tüm idarecilerinde haberi var herkesin kesesine dokunur onlarla uğraşmak kim geliri azalsın ister sonra AİHM ne güne duruyor avrupaya rezilmi olalım Allah ya birgün belamızı verir yada kökten temizler evet sadece onlarda değil bizim aptal erkeklerimizde de hata var namus bekçisi zannederler el alemin namusuna dolanırlar erkekler o tür insanlarla beraber olurlar erkekler gitmesin onlarda bu işi yapmazlar kendi kendilerine yapacak halleri yokya bizde buhale geldikya yazıklar olsun bize.Lütfen yayınlayın yoksa haber yapmayın.

Yorumu oyla      10      4  
caykaralı 11 Aralık 2012 Salı 11:28

izmirlı nık arkadaş sanırım bayan cok dogru bır tesbıtte bulunmuş arz talep konusu dıyer sanal alemdede tartışıyozda bu fuhuş bıtsın demek akıllılık deıl rezıllık bıtsın dıyoruz o saatlrde cocuklar ordan gecıyo ve kotu örnek cocukların aralarında neler konuştuklarunı merak edenız varmı o yaşda gencecık dimağlarına neler oturttuluyor tahsın mud. zamanında en son mucadele edıyorduk fakat sonraları askıya alındı bu işler 163 ekıp elemanları halen ısım ısım hatırlıyom yanı mudurden mudure fark ettı bu iş kamıl mud zamanında başıma gelen olatdan sonra odadakı bır mud erzurumu senmı kurtarcan dedı o gunden sonra bende de sız gıbı sızlanmaya ızlemeye kara verdım

Yorumu oyla      8      4  
siyami 11 Aralık 2012 Salı 09:30

metropolde herşey olur.oluyorda zaten.herkes kendini korusun kendine göre yaşasın.batılı tasvir zihni bulandırır. bilmeyenlere oraları öğrettiniz.

Yorumu oyla      7      8  
izmirli 11 Aralık 2012 Salı 08:50

Talep olunca arz elbette olur. O kadınları tercih eden insanlar erzurumda yaşayan insanlar. Önce erkeklerinde namus anlayışı sorgulanmalı. Araçların plakalarından bir kaç tane yazın bakalım ne olcak :) Ben bu olayı 4-5 yıl önce erzuruma gelmiştim. Dsi önünden geçerken mini etekli bayanlar görmüştüm. Bi anlam veremedim üstelik havada yağmurluydu. Sonradan olayı anladım Tuhafıma gitti. Öğlen vakti izmir de ben hiç pazarlık yapan böyle bir kadın görmemiştim. Şehri sorgularken tek taraflı değil çok yönlü olarak srgulak gerektiği düşüncesindeyim.

Yorumu oyla      11      7  
Yavuz KIRMIZIGÖZ 10 Aralık 2012 Pazartesi 15:07

Bu olay Erzurum'da söylediğiniz semtlerde yaklaşık 6-7 yıldır var..Ve siz bu konuyu ancak şimdi dile getiriyorsunuz..Bu konuda basın olarak üzerinize düşen görevi hakkıyla yerine getirdiğinizi düşünmüyorum..Aynı şekilde o bölgede yaşayan bir mahalle sakini olarak akşam hava karardıktan sonra çoluğumuzu çocuğumuzu dışarı bırakamaz olduk..Emniyet devriye gezmekten başka birşey yapamıyor..Neden anlayamıyorum...Ve her geçen gün de sayıları hızla artmakta ve tehlike arz etmektedir..Bu konuya basın, emniyet, şehir idarecileri ve halk gereken ilgiyi göstermeli ve en kısa zamanda o bölgeleri bu kişilerden temizlemelidirler...

Yorumu oyla      22      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pasinler yolunda kaza: 2 yaralı
Erzurum’un Pasinler ilçesinde Tavlaş Petrol mevkiinde meydana gelen trafik ...
Bulgaristan'a kaçarken yakalandı
Yapılan aramada üzerinden Alman kimliği çıkan şahsın Erzurum Tekman ilçesi ...
Pasinler'de sigara operasyonu
Pasinler ilçesinde jandarma tarafından şüphe üzerine durdurulan araçtan ...
 
Kaçakçı kapana yakalandı
Erzurum’un Köprüköy ve Pasinler ilçelerinde polisin dur ihtarına uymayan ...
Nefes kesen kovalamaca
Erzincan-Erzurum Karayolu üzerinde uygulama yapan kaçakçılık ve organize ...
Hem ezdi, hem tepki gösterdi
Erzurum'da özel bir firmaya ait öğrenci servisinin sürücüsü araca binmek ...
 
Bölücülere 412 yıl hapis
Bingöl, Tunceli ve Gümüşhane’de güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmalarda ...
Uyuşturucu satıcısı tutuklandı
Erzurum’da esrar ile yakalanan ‘torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu ...
İran tırından 86 bin paket kaçak sigara çıktı
Aziziye ilçesinde İran plakalı TIR içerisinden 86 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva