ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
 Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
 Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
HABERLER>GUNCEL
1 Ekim 2012 Pazartesi - 12:38

BEAH’ta sosyal açılım

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi AR-GE biriminin “Sosyal İletişim ve Destek Çemberleri Oluşturma Projesi” kapsamında kurum bünyesinde düzenlenen kurslar kapsamında; bağlama, ney, ebru ve halk oyunları branşlarında temel eğitimlerini alan hastane çalışanları düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

BEAH’ta sosyal açılım

ERZURUM (İHA) - Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi AR-GE biriminin “Sosyal İletişim ve Destek Çemberleri Oluşturma Projesi” kapsamında kurum bünyesinde düzenlenen kurslar kapsamında; bağlama, ney, ebru ve halk oyunları branşlarında temel eğitimlerini alan hastane çalışanları düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.
SERTİFİKA TÖRENİ
Hastane Konferans salonunda düzenlenen törene Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Hastane Müdürü Metin Tekin, Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi M. Raci Kasil, Palandöken Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Akif Güler, Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Remzi Arslan, Yakutiye Halk Eğitim Merkezi ve ATO Müdürü Murat Sultan Özkan, Palandöken Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Erol Şimşek, Kazım Karabekir Ticaret Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Şerafettin Aydoğdu, hastane çalışanları hasta ve hasta yakınları katıldı.
Nitelikli sağlık hizmeti sunumunda kalitenin yükseltilmesine katkı sağlamak için, hastane çalışanlarının iş stresini azaltma, moral ve motivasyonlarının yükseltilerek boş vakitlerini faydalı bir şekilde değerlendirebilmek ve sosyal iletişimlerini güçlendirmek amacıyla düzenlenen kurslara doktorlardan temizlik görevlilerine kadar hastanenin değişik birimlerinde görev alan pek çok çalışan katıldı.
BEAH’IN DADAŞLARINA YOĞUN ALKIŞ
Düzenlenen törende Erzurum halk oyunlarıyla davetlilerin karşısına çıkan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Erkek Bar Ekibi de sahnelediği başarılı folklör gösterileriyle büyük beğeni topladı. İki ayrı grup halinde sahneye çıkan BEAH’ın Dadaşları davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Halk müziği dalında da bağlama kursiyerlerinin çaldığı ezgilere yine hastane çalışanlarından Ferhat Buluç, Gülcan Dolar, Hayrettin Bayram sesleriyle eşlik ederek geceye renk kattılar. Sertifika törenin ardından davetliler ebru kurslarına iştirak eden hastane çalışanlarının çalışmalarının yer aldığı ebru sergisini gezerek fuaye alanında düzenlenen kokteyle katıldılar.
ERDOĞAN: “PERSONELİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”
Düzenlenen kurslar sonucunda elde edilen sonuçların ve eserlerin kamuoyu ile paylaşılmasının önemine değinen Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, bu tür sosyal etkinliklere iştirak eden personelin de ayrıca tebriği ve övgüyü hak ettiğine vurgu yaparak; “ Yorucu ve özverili mesailerinin yanı sıra bu tür etkinliklere katılarak kendilerini sosyalleştirmede bir adım öteye taşıyan çalışanlarımızla ne kadar gurur duyduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Kurumumuzda yaklaşık olarak 2700 personelimiz görev yapıyor. Ar-Ge birimimizi kurarken bu 2700 çalışandan birkaç tane de olsa orijinal bir fikir çıkarsa bizim için başarıdır diye düşünüyorduk. Ama kurslar ve eğitimler sonucunda bizi hem şaşırtan hem de mutlu eden sonuçlar elde ettik. Gördük ki çok daha fazla orijinal fikir sahibi arkadaşımız bulunuyor. Bugün bu fikirlerden sadece bir örneğini sahneleme imkanı buluyoruz. Bu etkinliklerimizi artık profesyonelleştirme çabası içerisinde olacağız. Çalışanlarımızdan birinin yanımıza gelerek “Hocam 40 yaşına geldim en çok arzuladığım şeydi bar oynamak. Nihayet bunu gerçekleştirdim.” demesi bizleri son derece sevindirdi. Gördük ki çalışanlarımızın sosyal taleplerini bir nebze de olsun karşılayabiliyoruz. Bu tür faaliyetlerin, çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu artırdığına inanarak çeşitliliği artırma gayreti içerisinde olacağız ” dedi.

 
GHSİM’de engelli seferberliği
 
SP’den Pasinler çıkarması
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bingöl Gazisine destek
Geçtiğimiz günlerde Bingöl'de askeri konvoya yapılan hain saldırıda yaralanan ...
Emekliler sandığa gitti
Türkiye Emekliler Deneği Erzurum Şube Başkanlığı seçiminde izdiham yaşandı. ...
Mertoğlu 20. Sanat Yılında
Aşık Mevlüt Mertoğlu’nun 20. sanat yılı İpek Yolu Ozanları Tarafından ...
 
Göçük olayı soruşturuluyor
Erzurum'da 1 işçinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı göçük ...
Büyükşehir açıklama yaptı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce Cuma günü gece saatlerinde Çaykara Caddesi’nde ...
Valilikten göçük açıklaması
Erzurum Valiliğince yapılan yazılı açıklamada, Çaykara Caddesi’nde meydana ...
 
Çaykara'da göçük: 1 ölü
Çaykara Caddesinde kanalizasyon hattı çalışması göçük oluştu. Göçük altında ...
Arat sahilde ölü bulundu
TRT’den emekli Erzurumlu spiker Gürsu Arat, İzmir’de sahilde ölü bulundu.
Mengi’den müftülüğe övgü
Kaymakam Halit Mengi, Tortum İlçe Müftülüğünün, Ülkenin birçok İl Müftülüğünden ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva