ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
2 Nisan 2012 Pazartesi - 15:04

BEAH’ta Kalite atılımı

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalite Yönetim Birimi tarafından hastanede görev yapan kalite hizmet alt birim sorumlusu ve çalışanlarına teşekkür belgesi verildi. Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Hastane Kalite Standartları Denetlemesi’nde 97 puan alarak Türkiye genelinde ilk dörde girmeyi başaran Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çevresinden takdir toplarken, Kalite yönetim çalışmalarında görev alan personellere teşekkür belgesi verildi.

BEAH’ta Kalite atılımı

MUSTAFA BİÇER (İHA) - Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalite Yönetim Birimi tarafından hastanede görev yapan kalite hizmet alt birim sorumlusu ve çalışanlarına teşekkür belgesi verildi.
Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Hastane Kalite Standartları Denetlemesi’nde 97 puan alarak Türkiye genelinde ilk dörde girmeyi başaran Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çevresinden takdir toplarken, Kalite yönetim çalışmalarında görev alan personellere teşekkür belgesi verildi.
Hastane konferans salonunda düzenlenen törene İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Remzi Arslan, Sağlıksen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman, hastane idarecileri doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı. Törende bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, geçtiğimiz günlerde açıklanan ve 2002 yılında %39 olan “Hastaların sağlık hizmetinden memnuniyet oranı” nın 2012 yılı itibariyle %76 ya çıktığına vurgu yaparak, bunun altında yatan temel faktörün ise sunulan kaliteli hizmeti gösterdi. Doç. Dr. Vançelik ; “Hastanelerimizin modern, teknolojik alt yapı ve donanıma kavuşması sonucunda sağlık personelimizin hiç eksik olmayan, güler yüzlü ve özverili çalışmalarıyla perçinlenen hizmet sunumumuz beraberinde elbette kaliteyi getirecekti. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanemizin almış olduğu bu başarıdan dolayı başta Başhekimimiz olmak üzere emeği geçen tüm personelimizi yürekten kutluyorum” dedi.
BAŞHEKİM PROF. DR. FAZLI ERDOĞAN: “KALİTELİ HİZMET EKİP İŞİDİR”
Kamu, özel ve üniversite hastaneleri olmak üzere tüm hastaneleri kapsayan Hizmet Kalite Standartları Rehberi öncülüğünde kalite yönetim hizmetlerini planladıklarını ifade eden Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan ise yaptığı konuşmada dünyada çeşitli ülke örnekleri incelendiğinde, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmaların artık daha çok ulusal kalite ve akreditasyon sistemleri üzerinden yürütülmekte olduğunu ifade etti. Kalite Standartları çalışmalarının, hem sağlık personelinin hem de hastaların güvenliği ve memnuniyeti açısından büyük önem taşıdığına değinen Prof. Dr. Erdoğan her yöneticinin daha başarılı olmak adına bu standartları uygulama noktasında öncülük etmesi gerektiğinin altını çizdi. Başhekim Prof. Dr. Erdoğan; “Biz, hem geçtiğimiz yıl hem de bu yılın başında gerek hastanemizi gerekse ilimizi temsilen Ankara’da düzenlenen iki büyük organizasyona katıldık bunlardan ilki Uluslararası Sağlıkta Kalite Kongresiydi. Kongrede açtığımız stant yoğun bir ziyaretçi akınının yanı sıra, açılan en güzel ve yetkin stant iltifatını da aldı. Birimimiz, çalışmalarından dolayı tüm katılımcıların takdirini kazandı. İkinci etkinlik ise Erzurum Günleri adı altında gerçekleştirilen organizasyondu. Müdürlüğümüzün talimatıyla açtığımız standımızda Kalite Yönetim Birimimizin lojistik manada en büyük destekçisi olan Basın-Yayın Birimimiz tarafından günlerce süren çalışmalar sonucunda hazırlanan doküman ve metaryelleri ziyaretçilerimize sunma imkanı bulduk. Bir sağlık kenti olarak gelişmeye başlayan şehrimizin bu yönünü açtığımız stantlar aracılığıyla gösterdiğimize inanıyorum. Çok özgün bir şekli olan yeni kampus hastane projemizin de tanıtıldığı stantlarımızda sağlıkta kaliteli hizmet sunumunun yarınını da göstermiş olduk. Bizim düşüncemiz sağlıkta kaliteli hizmet anlayışının total olarak değerlendirilmesidir. Yani temizliğinden, cerrahi müdahalesine kadar kaliteli bir hizmet sunmak durumundasınız. Örneğin Sterilizasyon birimimizin ve Performans Veri Girişi birimimizin değerlendirmede 100 tam puan alması belirttiğimiz düşüncenin en güzel örneğini teşkil ediyor. Biz Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak bunu başarmak adına yola çıktık ve aldığımız puan bu yolu başarıyla yürüdüğümüzün göstergesi oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyor, başarılarının artarak sürmesini diliyorum.” dedi.
Bu arada, törende Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Kalite Yönetim Birimi sorumlusu Dr. Selim Ataman’ın, Başhekim Erdoğan ve hastane idarecileri adına kaligrafi sanatıyla hazırladığı isim tabloları İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik tarafından takdim edildi. Düzenlenen törenin ardından sahne alan halk oyunları ve Türk Halk Müziği ekipleri törene katılanlara keyifli dakikalar yaşattılar.

 
“2012 yıkım ve yapım yılı olacak”
 
Polisler bağışta yarıştı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
faruk candan 2 Nisan 2012 Pazartesi 22:55

19 gün içinde yoğun bakım ünitesinde 27 kişi ölüyor,kalite ödülü nasıl verilir bu hastaneye! SORUYORUM.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
6 konuttan sadece biri sigortalı
Erzurum’da 113 bin 170 konuttan sadece 18 bin 44’ü sigortalı.
Özel Şifa 8’inci yaşında
Özel Erzurum Şifa Hastanesi 8. kuruluş yıl dönümünü düzenlediği törenle ...
Reçete davasında zaman aşımı
Erzurum'da sahte reçete yazan ve gerçek dışı rapor düzenleyen 9 doktora ...
 
Organ bağışında gerideyiz
Atatürk Üniversitesi (AÜ) Organ Nakli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi ...
Erzurum'un aile yapısı sağlam
Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK) 2011 yılı dördüncü dönem evlenme ve boşanma ...
Kış geri geldi
Doğu Anadolu Bölgesi'nde hafif şekilde sulu kar yağışı görülürken gece ...
 
Hastaların gönlünü kazandı
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde görev ...
3 köy yolu kapalı
Kar ve tipi nedeniyle Ağrı'da 20, Erzurum'da 3, Ardahan'da 2 köyle ulaşım ...
Buz sarkıtı hastanelik etti
Erzurum’un Hınıs ilçesinde üzerine çatıdan buz kütlesi düşen 1 kişi hastanelik oldu.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva