ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
HABERLER>SİYASET
14 Eylül 2012 Cuma - 07:15

BBP halka soracak

Oylama, 15.09.2012 tarihinde Cumartesi günü saat 09.00 ile 18.00 arası Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Bingöl, Elazığ, Eskişehir, Erzurum, Denizli, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, Niğde, Sakarya, Samsun, Sivas, Ordu, Şanlıurfa, Osmaniye, Tekirdağ, Trabzon ve Yozgat illerinde yapılacak.

BBP halka soracak

ANKARA (İHA) - Büyük Birlik Partisi (BBP), 29 kentte, noter huzurunda kurulacak sandıklarda halka “Teröristlerle kucaklaşan, devlete ve millete meydan okuyup, hukuku hiçe sayan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına 'evet' diyor musunuz?" diye soracak.
BBP tarafından noter huzurunda açılacak sandıkların sonuçları kamuoyu ve TBMM’de yetkililerle paylaşılacak. Oylama, 15.09.2012 tarihinde Cumartesi günü saat 09.00 ile 18.00 arası Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Bingöl, Elazığ, Eskişehir, Erzurum, Denizli, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, Niğde, Sakarya, Samsun, Sivas, Ordu, Şanlıurfa, Osmaniye, Tekirdağ, Trabzon ve Yozgat illerinde yapılacak.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 28 yıldır Türkiye'de devam eden PKK terörü ile mücadele noktasında özellikle hukuki zeminde bir takım eksikliklerin olduğunu savundu. Mustafa Destici, “Özellikle PKK'nın meclisteki temsilcilerinin son günlerde devlete ve millete açıktan meydan okumaları, racon kesmeleri, PKK'lı militanlarla sarmaş dolaş görüntüleri bardağı taşırmış, milletimizin sabrını tüketmiştir. Milletimizin açık talebi, bunların dokunulmazlıklarının kaldırılarak yargılanmalarıdır. Yine terörle mücadele konusunda bizzat güvenlik güçlerimize kurşun sıkan, onların canlarına kasteden, Gaziantep örneğinde olduğu gibi 1 yaşındaki çocuklarımızı katleden teröristlerin idam edilmesi şarttır. Bu iki hususun referandum yolu ile milletin görüşü alınarak yasalaşmasını talep ediyoruz. BBP olarak 29 ilimizde 15 Eylül 2012 Cumartesi günü saat 09.00 ile 18.00 arasında sandıklar koyarak referandum yapacağız. Sandıklar noter huzurunda açılacak, referandum sonuçları kamuoyu ile paylaşılarak TBMM Başkanlığı'na sunulacaktır" dedi.

 
Diyanet-Sen’den sert tepki
 
Palandöken’den boks başarısı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Suat Asan 14 Eylül 2012 Cuma 21:56

Muhsin Şenyayla bey herhalde okumanız yok.Biraz okursanız idamın kimler tarafından kaldırıldığını öğrenirsiniz.Yazı yazmayı bilmeyle olmuyor,okumak lazım.Yoksa komik duruma düşersiniz.

Yorumu oyla      6      4  
Doğruları bilmek adına 14 Eylül 2012 Cuma 19:59

TBMM tutanakları; AKPARTİ grubu adına Bülent ARINÇ: Ölüm cezasının kaldırılması konusu geldiğimiz noktada, bir zaruret ifade etmektedir. 1 Ağustos 2002 AKPARTİ grubu adına Mehmet Ali ŞAHİN: Ölüm cezasının kaldırılmasını Parti olarak, Grup olarak biz de istiyoruz. 1 Ağustos 2002 AKPARTİ grubu adına Dengir Mir Mehmet FIRAT: Asamadınız; bundan sonra da asamayacaksınız. 2 Ağustos 2002 Kanuna geçilmesi için kabul oyu veren milletvekillerinin partileri: “GÖKKUŞAĞI KOALİSYONU” AKP 41 Evet ANAP 76 Evet DSP 55 Evet DYP 65 Evet SP 22 Evet YTP 50 Evet BAĞ. VE DİĞER 11 Evet İDAMIN KALDIRILMASINA SÖZ VERDİLER! İDAMI KALDIRDILAR! TEŞEKKÜR ALDILAR! AB Uyum Yasalarının kabulü kapsamında, TBMM’de sadece MHP’nin red oyuna karşılık diğer bütün partilerin evet oylarıyla 3 Ağustos 2002’de kabul edilen 4771 no’lu idam cezası kaldırıldı. "Bu çok büyük bir başarıdır. Ben, burada özellikle TBMM’yi takdir ediyorum, alkışlıyorum. " AKP Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN (Hürriyet Gazetesi- 3 Ağustos 2002)

Yorumu oyla      6      4  
yoncalik, 14 Eylül 2012 Cuma 10:56

Helal olsun, Noter esliginde, %100 halkin fikirlerinin degerlendirildigi proje. En az hainler kadar cesur olmazsak, daha cok kaybederiz..

Yorumu oyla      6      4  
Muhsin Şenyayla 13 Eylül 2012 Perşembe 12:29

Bu oylamaya bütün vatanseverler katılıp evet oyu vermeliler. İdamı kaldıran DSP-MHP-ANAP hükümetinin vebali çok büyük. O tarihten sonraki ölümlerin bütün sorumluluğu onların.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Tek ihtiyacımız huzur ortamı’
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, geçmişteki ayrımcı düşüncelerinin ...
Kent ormanı yenilendi
Palandöken Belediyesi, stabilize olan kent ormanını yollarına kilit taş, ...
Erzurum'a 'Kalkınma' çıkarması
Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve Bakanlık üst düzey yöneticilerinden ...
 
Konut-iş’ten teşekkür ziyareti
Konut İş Sendikası Erzurum Bölge Başkanı Musa Duruk ile sendika yönetimi ...
Karaca açıklama yaptı
Geçtiğimiz hafta karar verilen ESOB davasıyla ilgili tartışmalar sürüyor. ...
CHP 89. Yılını kutluyor
CHP’nin kuruluşunun 89. yıl dönümü nedeniyle Havuzbaşı’nda tören düzenlendi.
 
Eğitime AK destek
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye ve ...
BBP gündemi ele aldı
Erzurum Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkan yardımcısı Serkan Korukçu, ...
SP’den gündem değerlendirmesi
Saadet Partisi İl Başkanı Çalık, haftalık basın toplantısı düzenleyerek ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva