ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Trendyol 1. Lig: Eyüpspor: 0 - Göztepe: 3
Trendyol 1. Lig: Eyüpspor: 0 - Göztepe: 3
Ardahan yolunda feci kaza: 1 ölü, 13 yaralı
Ardahan yolunda feci kaza: 1 ölü, 13 yaralı
Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi
Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi
Şehit Yüzbaşı Faik Bey'e vefa
Şehit Yüzbaşı Faik Bey'e vefa
HABERLER>SİYASET
12 Şubat 2014 Çarşamba - 01:06

BBP adaylarını belirliyor

İHSAN KUMRU-AK Parti’den istifa eden Çat Belediye Başkanı Şibli Saydın Büyük Birlik Partisi’nden Çat Belediye Başkanlığı’na aday oldu.

BBP adaylarını belirliyor

AK Parti’den istifa eden Çat Belediye Başkanı Şibli Saydın Büyük Birlik Partisi’nden Çat Belediye Başkanlığı’na aday oldu. Saydın’ın Büyük Birilik Partisine katılımı Çat’ta düzenlenen aday tanıtım toplantısında kamuoyuna açıklandı. Çat’ta gerçekleşen aday tanıtım toplantısına Büyük Birilik Partisi  Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok ile yardımcıları Nihat Erdoğan, Derviş Akbaba, İl Başkanı Yener Gözütok ve il Başkan Yardımcısı Müslüm Kalkan Katıldı.
BBP, ŞEHİT YAZICIOĞLU’NU ÖRNEK ALAN SİYASİ HAREKETTİR
Büyük Birilik Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, 30 Mart sabahı sandıklardan  Gül ve Hilal çıkacağını söyledi.
Bozok,”Ülkemizin içinde bulunduğu iç ve dış şartları değerlendirdik. Türk insanlarımızın ortak paydaları göz önünde bulundurularak bir paydaya getirilmesi gerekilirken; farklılıklar ortaya çıkarılarak her geçen gün ayrıştırılmaktadır. Böyle bir dönemde Türk milletinin Türk İslam ve medeniyetini inşa edecek milletimizin birlik ve beraberlik misyonunu ifa etmeye çalışan BBP'e her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır. BBP Türkiye'nin her yerinde  faaliyet gösteren bir partidir. Anadolu'nun birçok yerinde Türkiye'nin birinci siyasi partisidir. BBP olarak bütün seçim yerlerinde tek başına adaylarını çıkarıp seçime girecek. Hemen hemen Türkiye'nin her ilinde teşkilatımız mevcut. BBP tecrübeli bir siyasi harekettir. BBP şehit Muhsin Yazıcıoğlu gibi birisini örnek alan bir siyasi harekettir. BBP olarak Türkiye'nin her yerinde seçimlere en iyi şekilde hazırlanacak ve BBP'yı hak ettiği noktaya ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. 30 Mart sabahı sandıktan gül ve hilal çıkacak. “ diye konuştu.
SAYDIN: HALKIMIZIN REFAHI İÇİN ÇALITIK
Çat Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Çat Belediye Başkan adayı Şibli Saydın, ilçe halkının refahı için ellerinden gelen hizmeti yapmaya çalıştıklarını söyledi.
Saydın, “ Büyük Birlik Partisinden Çat Belediye Başkan adayı olduğumu açıklıyorum. Elimden geldiği kadar Büyük Birlik Partisine,  Çat ilçesine  en iyi şekilde hizmet edeceğim. Belediye başkanlığım dönemimde  Çat İlçemizde asfalt, karo, bordür çalışmalarını yaptık.Tekrar belediye başkanı olarak seçilmem halinde Çat ilçemiz için şehirler arası bir terminal yapacağız. Bunun yanında Çat ilçesinin ekonomik kaynağı hayvancılık olduğu için ilçemize süt fabrikası yaptıracağız. Yine ayrıca vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte gelip oturabileceği park alanları yapacağız. İlçemizin ve  halkımızın  refahı için elimizden  gelen en iyi  hizmeti yapacağız.” dedi
BÜYÜKŞEHİR ADAYI BU HAFTA İÇERİSİNDE AÇIKLANACAK
Büyük Birilik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, Birkaç gün içersinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayacaklarını söyledi.
Gözütok, “ Allah Nasip ederse birkaç gün içerisinde Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı  açıklayacağız. Büyük Birilik Partisi Palandöken İlçesinde birinci partidir. "Biz günübirlik kaygılarla hareket eden bir siyasi hareket değiliz. Bu hareket seçim kazanmak için bin bir şekil değiştiren, özü-sözü başka, dün dündür bugün bugündür anlayışından uzakta, sadece ve sadece millete hizmeti kaygı edinmiş ve saadeti bu asil milleti huzurlu, birlik içinde, müreffeh görmekte arayan Türkiye Sevdalılarının hareketidir. Kire bulaşmamış, ihanetlere ortak olmamış, anlı açık yüzü ak, elleri tertemiz bu kadrolar herkesten daha fazla bu ülkeyi yönetmeye, bu millete hizmet vermeye layıktır. Bunun sevdasında ve bunun sorumluluğuna sahip olarak yerel seçimlerde milletimizin oylarına talibiz. Bu seçimde, gidemediğimiz yer bizim değildir demiyoruz, demeyeceğiz. Çalmadığımız kapı, tutmadığımız el, tebessüm etmediğimiz yüz, selam vermediğimiz insan bizim değildir diyoruz. Türk-İslam Ülküsünün temeli olan milli birlik ruhu bizim belediyecilik anlayışımızda vücut bulacaktır. Bizden olsun odundan olsun, ceketimi koysam kazanır, iktidar partisinden olsun ne olursa olsun anlayışını yıkmak için, sürpriz adaylara Şehrin merkezinde ve her ilçesinde Erzurumlu hemşerilerimizin oyuna talip olacağız. Çizgimize uygun, bizim gibi düşünen, Erzurum gibi bir derdi ve sevdası olan her kese de kapımız sonuna kadar açıktır.” şeklinde konuştu

 
Büyükşehir 3 attı, yedi gol yedi
 
Efe’den üreticiye sitem
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kemal 13 Şubat 2014 Perşembe 11:57

Bırakın BBP yi falanda gel sende saadetin adayına destek ver bari çat biraz gelişsin. O koltukta yıllardır oturuyorsun birşey yaptığın yok

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen, Tekmanlılarla projelerini paylaştı
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, Tekman ...
Ala, Ahıska Türklerinin sorunlarını dinledi
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Ahıska Türklerinin sorunlarının ...
Ak Parti'den Bayraklı Meclisine Erzurumlu aday
AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İnşaat mühendisi Dilek ...
 
ESOB’da seçim heyecanı devam ediyor
İHSAN KUMRU-Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına ...
‘Anadolu narasını Allah eksik etmesin’
Güllüce, “Bu folkloru seyrederken 'hey' diye bir ses yapıyorlar. Bağırtı. ...
Erdem Yakutiye seçim bürosunu açtı
MHP Yakutiye Erzurum kadınlar irtibat bürosu düzenlenen törenle hizmete girdi.
 
Sertoğlu hizmet programını PTSO ile paylaştı
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu.
Güllüce için ilginç tesadüf
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, doğum gününde bakanlık görevini üstlendiğini açıkladı.
Aydın: ‘İnşallah Seçimler Erzurum için hayırlı olur’
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva