ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>BÖLGEDEN
12 Haziran 2018 Salı - 15:48

Aydın gündemi değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Erzurum Milletvekili adayları Şimşek Akpınar ve Adem Yurdigül, Aşkale İçesi’ne çıkarma yaptılar.

Aydın gündemi değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Erzurum Milletvekili adayları Şimşek Akpınar ve Adem Yurdigül, Aşkale İçesi’ne çıkarma yaptılar. Kalabalığın artması ile adeta mitinge dönüşen Aşkale ziyaretinde vatandaşlara hitap eden Milletvekili Kamil Aydın, seçmenin 24 Haziran seçimlerini doğru okuması gerektiğini ifade etti. Aydın, bir arabanın tekerinden biri patlak olursa yol alınamayacağını dolayısıyla MHP'ye yeterli düzeyde oy vermelerini istedi.

‘Önce ülkem, vatanım sonra partim’ anlayışı ile siyaset yaptıklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, “Gönülleri kazanma mücadelemizden sapma göstermeyeceğiz. Garibanın eli, mağdurun yumruğu olacağız. MHP'yi TBMM'de çok daha güçlü, sözü geçen bir mevkiye mutlaka taşıyacağız. Bu anlattığım tablo karşısında Yenikapı ruhu gerçekleşmiştir. Kriz ve kaosta serin ve hızlı kararlar almak gerekiyordu. Sistemin tıkanmaması, aktif ve faal halde karar alması şarttı. Elimizi taşın altına koyduk, yeni bir hükümet mimarisi ile yargının daha bağımsız, Meclis'in daha güçlü olmasını arzuladık” dedi.

Küresel güçler devrede

Ülkenin içinde bulunduğu tehlikeye de dikkat çeken Aydın, “Kaleyi içten düşürmek isteyen küresel güçler, iblis terör örgütünü silah gibi kullandı. 15 Temmuz'da netice alamadı. Türk Milleti, muazzam bir direnişle, tanklara, uçaklara göğsünü siper etti. Ancak vazgeçmediler, vazgeçmeyecekler, rehavetimizi, boş anımızı gözlüyorlar. Mesele vatan ve bağımsızlık meselesidir. Vatan gittikten, devlet yıkıldıktan sonra neyin siyasetini, ne için yapacağız? Bu nedenle ülkemizin bekasını yakından ilgilendiren 24 Haziran seçimleri için bizlere destek verin. Destek verin ki her türlü terörün belini kıralım. Destek verin ki ekonomiyi ayağa kaldıralım. Destek verin ki yarınlarımızı daha güçlü kılalım” diye konuştu.

Miting sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar Hilalkent Halk Pazarı'nı ziyaret ederek pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Pazarda seçmenler Cumhurbaşkanlığı'nda Recep Tayyip Erdoğan'ı, parlamentoda ise MHP'yi destekleyeceklerini dile getirdiler.

Vatandaşlar ile bire bir tokalaşıp destek isteyen MHP Erzurum Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar ise, halkı hilalin altında toplanmaya davet etti. Ülkücü hareketin vatanın bekası için her zaman ön saflarda yer aldığını anımsatan Akpınar, “ bu ülke çok ihanet gördü, ancak günümüzde ki saldırılar çok daha vahim ve kapsamlı. Bu nedenle 24 Haziran Türkiye'nin tünelden önceki son çıkışıdır. Oyunları başlarına çalmanız için milliyetçi kadrolara destek vermeniz zaruridir. Milliyetçi ülkücü hareket, ülkemizin yönetiminde artık tam söz sahibi olmalıdır” dedi.

Haine fırsat vermeyin

Her türlü fırsatı değerlendiren bir üst aklın olduğunu ifade eden Akpınar, “Siyaseti kullanıyorlar, işbirlikçilerini tembihliyorlar, ekonomik tetikçilerini devreye sokuyorlar. Etrafımızı sarmışlar, Türk düşmanları her yerde fırsat kolluyor. Sürekli derinleşen bir operasyonla Türkiye'nin diz çökmesini hedefliyorlar. Sanal darbe davaları ile denediler başaramadılar, gezi olayları ile başaramadılar, çukur oyunları ile başaramadılar, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi ile yine başaramadılar. Ancak karanlık güçlerin mesaisi hala sürüyor. Tüm terör örgütleri Türkiye’ye karşı birleşmiş, haçlı emellerini diri tutuyor. Bu hainlerin oyununu bozan Milliyetçi Harekettir. Ülkücülerin mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesi işlerine gelmiyor. Devletimizin bekası için Cumhur İttifakına ve MHP’ye destek verin” diye konuştu.

 
Sekmen’den Erzurum basınına övgü
 
İlbaş: “Bir toplumun en değerli varlıkları çocuklarıdır”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öksüz göçmenlere anne şefkati
Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ...
"Doğu Ekspresi bir yılda 270 bin kişiyi ağırladı"
Erzurum ulaşım vizyonunda da önemli bir yeri olan Doğu Ekspresi'nin bir ...
Deligöz: 'Milletimizin oyunun rengi AK Parti’dir'
21 Mayıs tarihinde milletvekili aday listelerinin belirlenmesinin ardından ...
 
Doğu’da Kadir Gecesi Bereketi
Bin aydan hayırlı Kadir Gecesi Tüm İslam Alemi’nde olduğu gibi Doğu Anadolu ...
Aziziye’deki iftar buluşmasına rekor katılım
Aziziye Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak bu yılda 5’incisi ...
DAP’tan Urartu Gelişim Koridoru Projesi’ne destek
DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen ve Likarya ...
 
Doğu Anadolu Kuş Cenneti
Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Öğretim Görevlisi Turgay Kural, 90 farklı kuş ...
Paşalı Külliyesi törenle açıldı
Tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünyaca üne kavuşan Nusret Gökçe, memleketi ...
AK Parti’de Karaçoban gündemi
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nın ilçelere yönelik düzenlediği seçim gezileri devam ediyor.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva