ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
 Pamuk Geçidi şehitlerine vefa
 Pamuk Geçidi şehitlerine vefa
Define avcısı yakalandı
Define avcısı yakalandı
Define avcılarının kazdığı yerden mühimmat çıktı
Define avcılarının kazdığı yerden mühimmat çıktı
Hainlerin inleri imha edildi
Hainlerin inleri imha edildi
HABERLER>SİYASET
5 Ağustos 2018 Pazar - 15:45

Aydemir: ‘Ak belediyecilik, dava belediyeciliğidir’

Aydemir, AK Parti’nin Türkiye’de belediyecilik odağında yeni ve muhteşem bir dönemi başlattığı, dünyada akis bulan AK Belediyecilik modelinin bir dava belediyeciliği olduğunu kaydederek, ‘Bu dava, yaratılanı yaratandan ötürü sevme davasıdır. Bu dava insana saygı, Türkiye’ye sevda davasıdır.’ dedi.

Aydemir: ‘Ak belediyecilik, dava belediyeciliğidir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti’nin Türkiye’de belediyecilik odağında yeni ve muhteşem bir dönemi başlattığı, dünyada akis bulan AK Belediyecilik modelinin bir dava belediyeciliği olduğunu kaydederek, ‘Bu dava, yaratılanı yaratandan ötürü sevme davasıdır. Bu dava insana saygı, Türkiye’ye sevda davasıdır.’ dedi.
‘AK ÖNDERİMİZ BİR SİYASET DEHASIDIR’
‘Duruşu, eylem ve söylemleriyle ufuk çizici bir siyasi deha olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Dava’nın ülke siyasi tarihinde kaydettiği en büyük reformlardan biri yerel yönetim anlayışıdır’ diyen Milletvekili Aydemir, ‘Fehim ve ferasetini mana erlerinden alan AK dava kendisine yegane rota çizenin millet olacağını her vesile haykırıyor. Bunun için de milletin sinesinden beslenip ona göre yol alıyor. ‘ ifadesine yer verdi.
YEREL ZİYARETLER
Erzurum’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Mart 2019’da yapılacak olan Yerel seçimler sürecinde Yakutiye, Palandöken ve Aziziye Belediyelerini ziyaret ederek Başkanlarla Hedef 2023 kapsamında mevcut durum, öngörülen projeler ve kaydedilecek yatırımlar bazında meşverette bulundu.
AYDEMİR PALANDÖKEN’İN KONUĞUYDU
Palandöken Belediyesinin konuğu olan Milletvekili Aydemir, Başkan Orhan Bulutlar’la Turizm sektörüyle öne çıkan ve ülkede kış turizmi destinasyonu konumuna kavuşan ilçenin yatırım süreci üzerine istişarede bulundu. AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Ensar Özdemir’in refakat ettiği Palandöken buluşmasında özellikle turizm hizmetleri kapsamında ifade edilecek sosyal belediyecilik üzerinde duruldu.
AYDEMİR’DEN BULUTLAR VE KADROSUNA TEŞEKKÜR
Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Meşveret güzelliğini bu defa Palandöken Belediyemizde Başkanımız Orhan Bulutlar ile yaşadık. Ziyarette, palandöken özelinde hizmetlerin ayrıntısını, yapılacakların planlamasını konuştuk. AK Parti olarak parolamız, Huzur adresi bir Palandöken. Başkanımızın 9.5 yıla sığdırdığı hizmetler AK Dava’nın önceliklerini de ortaya koyuyor. Sayın Bulutlar ve Belediye personeline müteşekkiriz. ‘ dedi.
AYDEMİR’DEN YAKUTİYE BULUŞMASI
AK Parti Milletvekili Aydemir ve AK Heyetin bir diğer ziyaret durağı Yakutiye Belediyesiydi. Tarihsel boyutta Erzurumluluk manası ve dadaşlık ruhunun eser eser kaydedildiği ilçede Başkan ali Korkut7la bir araya gelen Aydemir, ilçede yükselen tarih ve kültür bazlı eserler üzerinde görüş alış verişinde bulundu, ilçenin turizm sektörü kaydında önemi noktasında öngörüler paylaşıldı.
YAKUTİYE VE AK BELEDİYECİLİK VİZYONU
Milletvekili Aydemir, ‘Beraberimizde AK Parti Erzurum İl Yöneticimi Ensar Özdemir olduğu halde Yakutiye Belediyemizi ziyaret edip, Başkan Ali Korkut Beyle hizmetleri istişare ettik. Tarihi üç kümbetler sahasında inşaa edilecek Kültür Merkezi merhalesi yüreğimizi ferahlattı. Tarihi alan ve mekanlar etrafında gerçekleştirilen çevre düzenlemeleri AK Belediyeciliğin ifadesi. Kentsel dönüşümün hız kazandığı Erzurum’un çekirdeği olan Yakutiye’de tarih ile çağdaşlık, mazi ile istikbal buluşması eserlerle tarif bulmuş halde. Şükranlarımızı sunuyoruz. ‘ dedi.
AZİZİYE’DE GENÇ BAŞKAN ORHAN’LA İSTİŞARE
Milletvekili Aydemir’in diğer bir ziyaret merkezi de Aziziye İlçesi oldu. İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın konuğu olan Milletvekili Aydemir, ‘ Ülkemizin en genç Belediye Başkanı Erzurum’dan çıktı. Gençliğinin yanı sıra donanımıyla da hizmet ehli olan sayın Başkanı ziyaret edip, çalışmaları istişare ettik. AK Davaya çalışmalarıyla katkı sunan başkanımıza minnettarız. ‘ değerlendirmesini yaptı.
KAHVECİ’YE TEBRİK ZİYARETİ
Milletvekili Aydemir ve beraberindeki heyet daha sonra Aziziye Belediye Meclisi Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kahveci’yi ziyaret ederek gündem ve güncele ilişkin görüş teatisi gerçekleştirdi.
Mustafa Kahveci AK Parti’mizin genç kuşak kadrosundan. Aziziye Belediyesi Meclis Üyesi Kahveci’nin Başkan Yardımcılığını tebrik ziyaretinde bulunduk. Bulunduğu vazifelerde hep başarılı olan Kahveci inşallah bu pozisyonunda hakkını verecektir. Başarılar diliyoruz.’ Temennisini paylaştı.

 
Balyalar suya gömüldü
 
Erzurum Türk Oyunları’na ev sahipliği yapacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: “Baskılara asla boyun eğmedik, eğmeyiz"
Erdoğan, "Tehdit diliyle ve saçma sapan yaptırım kararlarıyla Türkiye'ye ...
Erzurumlular Derneği’nden ‘Birlik’ mesajı
Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Timur Kurt, kentteki ...
Altınok: “Papaz Türkiye’de rahat durmadı”
TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Selami Altınok Erzurum’da ...
 
Aydemir: “Aziziye ruhuna sadakat iman borcumuz”
Milletvekili Aydemir, ‘Alvarlı Efe’nin torunları, Hacı Salih Efendi’nin ...
Aydın’dan Bulutlar’a ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili ...
Aydemir: ‘Büyük Türkiye kervanı yürüyecektir’
Aydemir, ‘Türkiye’nin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ufkunda ...
 
Aydemir: ‘Kardeşliğimiz, temel değerimiz’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’daki çalışmaları ...
Aydemir: ‘Erzurum ekonomik değerleriyle buluşuyor’
Aydemir, Erzurum’da resmi veriler bazında tarım, ticaret, inşaat ve enerji ...
Milletvekili Aydemir: “Erzurum Milli iradenin nabzıdır”
Aydemir, Erzurum’un, tarihsel konumuyla ifade ettiği mana, dadaşlığın ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva