ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
3 Ağustos 2018 Cuma - 13:51

Aydemir: “Aziziye ruhuna sadakat iman borcumuz”

Milletvekili Aydemir, ‘Alvarlı Efe’nin torunları, Hacı Salih Efendi’nin ahfadı Dadaş vicdanını seslendiriyor: ‘Aziziye ruhuna sadakat iman borcumuz. ‘ İman dolu göğsü gibi serhaddi olan dadaşlar Karayazı’dan Aşkale’ye, Pasinler’den Oltu’ya, İspir’den Hınıs’a tek kararda: ‘Bize dayatma sökmez. ‘ dedi

Aydemir: “Aziziye ruhuna sadakat iman borcumuz”

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Alvarlı Efe’nin torunları, Hacı Salih Efendi’nin ahfadı Dadaş vicdanını seslendiriyor: ‘Aziziye ruhuna sadakat iman borcumuz. ‘ İman dolu göğsü gibi serhaddi olan dadaşlar Karayazı’dan Aşkale’ye, Pasinler’den Oltu’ya, İspir’den Hınıs’a tek kararda: ‘Bize dayatma sökmez. ‘ dedi.
AYDEMİR ÇALIŞMALARINI ERZURUM’DA SÜRDÜRÜYOR
Milletvekili Aydemir, 27’inci dönem yasama çalışmaları Erzurum etabında, Pasinler ilçesinin konuğu oldu, Çöğender’de Büyük İslam Alimi Hacı Salih Efendi’nin manevi huzurunda birlik, dirlik ve kardeşlik niyazlarını paylaştı. Günlük programı kapsamında Dadaşköy sakinleriyle gündemi ele alan Aydemir, Koop İş Sendikasını ziyaret ederek emek-yoğun ekonomiyi konuştu. Erzurum çalışma ofisinde Aşkale Belediye Meclis üyeleriyle bir araya gelen Aydemir ve konuklarının gündemi tarımsal teşvikler oldu.
PASİNLER’E AK YAKLAŞIM TEŞEKKÜRÜ
Pasinler İlçesine 24 Haziran seçimlerinde kaydedilen AK yaklaşım, Cumhur ittifakına verilen destek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen sadakat ve vefadan ötürü teşekkür ziyaretinde bulunan Milletvekili Aydemir AK Parti ilçe Başkanı Muhammet Hanifi Temirlenk ve ilçe parti teşkilatı yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulundu. Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nun da refakat ettiği ziyarette1048 Pasinler Savaşının 970’inci yıldönümüne yönelik hazırlıklar ele alındı.
PASİNLER ANADOLU’NUN KİLİDİ
Pasinler’in Anadolu Coğrafyasında özel bir tarih durağı olduğuna dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘1048 Pasinler Savaşı Anadolu’yu yurtlaştıran ilk merhale. Eylül’de 970’inci Yıldönümünü kutlayacağız. AK Parti Pasinler İlçe Başkanlığı ziyaretimiz, hem 24 Haziran gayret ve sonuçlarına teşekkür maksatlıydı hem de etkinlikleri istişare imkanı sağladı. Minnettarız. ‘değerlendirmesini yaptı.
PASİNLER BİR İMAN COĞRAFYASI
Pasinler’in Anadolu’yu bir iman coğrafyası haline getiren, ‘İla’yı Kelimetullah için Nizamı Alem’ kararlılığının adreslerinden olduğuna dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘Aziziye ruhunu ifade eden Rabia dikkat ve hassasiyetinde yüreklerini buluşturan Pasinlerli dadaşlar 2023 yürüyüşünde de aynı sadakat ve vefada buluşarak, Büyük Türkiye Yürüyüşünde ön safta yer almışlardır. Rabbim cümlesinden razı olsun.’ niyazında bulundu.
HACI SALİH EFENDİNİN MAKAMINDA DUALAR BULUŞTU
Pasinler’in Alvarlı Muhammet Lütfü Efendi ve Hacı Salih Hocaefendi gibi iki müstesna İslam aliminin ifade ettiği ruha mekan olduğu, bunun ilçeye hususi bir misyon ve vizyon kazandırdığına işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Pasinlerli kardeşlerim bu ruhu ABD’nin yaptırım hezeyanları karşısında da ortaya koyuyor. Dadaşların duruşu bir: ‘Mevzu vatansa gerisi teferruattır. ‘ dedi.
BİRLİK VE DİRLİK NİYAZLARI
Pasinler ziyareti çerçevesinde, ilçenin manevi duraklarından Çöğenderli İslam alimi Hacı Salih Efendi’nin makamını ziyaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Pasinler programımız, gönüllerimizi besleyen bir mühim mekanı ziyaret fırsatı da verdi. Çöğender köyüne uğrayıp, manevi mimarlarımızdan Hacı Salih Efendinin ruhaniyetine yöneldik. Büyükşehir belediyemizin yaptığı muhteşem çevre düzenlemesine teşekkür ediyoruz. ‘ kaydını düştü.
AYDEMİR’DEN DADAŞKÖY BULUŞMASI
Çalışma programı kapsamında AK Parti İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Ensar Özdemir ile birlikte Dadaşköylülerle buluşan Milletvekili Aydemir, doğalgaz müjdesini paylaştı. Aydemir değerlendirmesinde, ‘Dadaşköy’ü ziyaret edip ihtiyaçları istişare ettik. Doğalgaz için firma yetkililerinin “30 gün içinde herşey tamam” sözü köyde büyük mutluluğa vesile oldu. Parolamız: daha iyisi için daha çok gayret. ‘ifadesine yer verdi.
KOOP-İŞ’TE EMEK YOĞUN GÜNDEM
Milletvekili Aydemir’in çalışma programı düzeninde bir diğer ziyaret adresi Erzurum Koop-İş Sendikası oldu. Şube başkanı Tarık Toğrul ve yönetim kurulu üyeleriyle gündem ve güncele ait değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Aydemir, sendika üyelerinin ABD yaptırım dayatması karşısında sergiledikleri milli duruş ve kararlılığı paylaştı. Erzurum’da emek yoğun ekonomik yapılaşmaya dair öneri ve taleplerin ele alındığı ziyarette, Toğrul sendika çalışmaları hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.
AŞKALE VE TARIMSAL BEKLENTİLER
Günün sonunda Erzurum’daki çalışma Ofisinde Aşkale Belediye Meclisi üyeleri Cihan Öztürk ve Sinan Boyacı, Çiftlik Köyü muhtarı Dursun Öztürk’ü ağırlayan Milletvekili Aydemir, ilçe tarım ekonomisi üzerine söyleşide bulundu. Tarımsal teşviklerin ele alındığı ağırlamada, konukların ‘“Teşviklerdeki farklılık ve fazlalık çoğu kere çiftçilere izahı zorlaştırıyor” tespitleri yorumlandı.

 
Çalık Erzurum'u gururlandırdı
 
Pasinler’de tarihi eser operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın’dan Bulutlar’a ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili ...
Aydemir: ‘Büyük Türkiye kervanı yürüyecektir’
Aydemir, ‘Türkiye’nin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ufkunda ...
Aydemir: ‘Kardeşliğimiz, temel değerimiz’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’daki çalışmaları ...
 
Aydemir: ‘Erzurum ekonomik değerleriyle buluşuyor’
Aydemir, Erzurum’da resmi veriler bazında tarım, ticaret, inşaat ve enerji ...
Milletvekili Aydemir: “Erzurum Milli iradenin nabzıdır”
Aydemir, Erzurum’un, tarihsel konumuyla ifade ettiği mana, dadaşlığın ...
Cumhurbaşkanından ‘Hak ve Adalet’ vurgusu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Suriyeli mazlumları ne devlet terörü ...
 
Karataş'tan, 24 Temmuz mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 24 Temmuz ...
Aydemir: ‘Basın milli vicdanın sesidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ‘Basın, milli vicdan, dikkat ve ...
Aydemir: ‘Erzurum milli iradenin ilham kaynağı’
Milletvekili Aydemir, ‘Yüce Milletimizin tarihini onun muazzez iradesi, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva