ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
HABERLER>SİYASET
13 Temmuz 2015 Pazartesi - 03:58

Aydemir: ‘Ahde vefadan taviz vermeyiz’

Aydemir, ‘Gönül coğrafyamız Erzurum’da, bize halka hizmet yolunda ruhsat verenlere minnettarız. AK Dava’nın hizmet felsefesini paylaşıp, davasında yüreklerini birleştiren dadaşların destek ve teveccühleri yegane gücümüzdür. Daim ahde vefa üzere olacağız’’ dedi.

Aydemir: ‘Ahde vefadan taviz vermeyiz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Gönül coğrafyamız Erzurum’da, bize halka hizmet yolunda ruhsat verenlere minnettarız. AK Dava’nın hizmet felsefesini paylaşıp, davasında yüreklerini birleştiren dadaşların destek ve teveccühleri yegane gücümüzdür. Daim ahde vefa üzere olacağız’’ dedi.

MİNNET VE VEFA

Çat ve Hınıs ilçelerine teşekkür ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Aydemir, ‘Ramazan ayından ayrılma hüznü, bayramla buluşma coşkusunun bir arada yaşandığı bir dönemde, bize 7 Haziran genel seçimlerinde duaları ve oylarıyla destek veren dava arkadaşlarımız, yüksek gaye ve hizmet hedeflerine varma yolunda bizimle aynı tefekkür, iman çilelerini paylaşan kardeşlerimize minnetlerimizi sunuyoruz.”diye konuştu.

HINIS VE ÇAT ZİYARETİ

Hınıs ve Çat ilçelerinde parti teşkilatlarıyla istişare eden Milletvekili Aydemir, esnafla görüş alışverişinde bulundu, 7 Haziran sonrasındaki siyasi gelişmeleri aktardı, vatandaşın öngörü ve tespitlerini dinledi.

13 YILLIK HİZMET SINAVI

AK Parti’nin 13 yıllık bir süreçte halka hizmet yolunda önemli bir sınav verdiğini, bunu başarıyla geçtiğini kaydeden Aydemir, ‘Cumhuriyet tarihi içinde Erzurum’un en yoğun hizmet aldığı dönem AK Parti iktidarları dönemidir. Sağlıktan Eğitime, enerjiden ulaşıma, tarımdan turizme, kadar hemen her alanda devasa yatırım ve hizmetlere adres olan Erzurum’un yüksek vicdanı 7 haziran’da bir kez daha tecelli etmiş, AK Dava bu şehirde en fazla teveccüh ve tercih alan siyasi hareket olmuştur. Türkiye’yi vesayetçi zihniyet ve zorbalıklardan kurtaran, 28 şubat zulümlerini sona erdiren AK Dava, 7 haziranda milli iradenin verdiği mesaj doğrultusunda, kutlu hizmet hedeflerine doğru yürüyüşünü aynı iman ve şevk ile sürdürecektir.” dedi.

AK DAVA TARİFİ

Konuşmalarında AK Parti kurucu liderinin, AK Davayı tarif eden, ‘Siyasi hayatımız boyunca inancımızla, köklerimizle, ilkelerimizle, dostlarımızla bağımızı daima güçlü tuttuk. Yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmeden ancak sürekli kendimizi, kadromuzu yenileyerek millete hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Bizler menfaatlerin bir araya getirdiği tesadüflerin beraber kıldığı kimseler değiliz. Hiçbir zaman da olmadık, olamayız, olmamalıyız” sözlerini hatırlatan AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘işte bizim ahdimiz, işte bizim ufkumuz budur. ‘şeklinde konuştu.

Hükümet kurma çalışmalarının devam ettiğine işaret eden Aydemir, ortaya çıkacak netice doğrultusunda Erzurum için hizmet öngörü, düşünce ve projelerini paylaşacaklarını, bunların hayata geçmesi yolunda bir yol haritası oluşturacaklarını belirtti.

KADİR GECESİ TEBRİĞİ

Ramazan ayına veda sürecine girildiği dönemde bin aydan daha Hayırlı Kadir gecesinin ihya edileceğini belirten Aydemir, ‘Duamız, bu mübarek gecenin manasında yüreklerimizin buluşması, aminlerimizin aynı niyazlarda yoğunlaşmasıdır. İnananların kadrinin yüceltilmesi için bahşedilen  bu kutlu gecenin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını, İslâm âlemine huzur getirmesini niyaz ediyoruz.’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 
‘Bir olalım, beraber olalım’
 
Kadir Gecemiz Mübarek olsun
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SEÇMEN 13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:01

Dürüst ve ilkeli olanlar ergeç kazanırlar önce halkın gönlünü kazanmak belkide siyasi partiler bu örneği görürlerde Erzurumda gerçeklere göz yummazlar YOLUN AÇIK OLSUN sn MİLLETVEKİLİMİZ

Yorumu oyla      7      6  
CİHAN 13 Temmuz 2015 Pazartesi 17:33

Sn A.Kurtuluş tesbitlerinize katılıyorum ancak diğer partilerdede seçilen aday adayları çokta farklı bir yöntemle seçilmiyor

Yorumu oyla      8      5  
Fikir Böyle Takip edilir 13 Temmuz 2015 Pazartesi 16:30

Erzurumun her sorununu en yakından bilen bir adamdır Aydemir. Ve inşaallah bu sorunların giderilmesinede elinden gelen katkıyı sunacaktır. Aydemir gibi birini seçtiği için Erzurumlulara bir erzurumlu olarak teşekkür ediyorum.

Yorumu oyla      7      4  
A.KURTULUŞ 13 Temmuz 2015 Pazartesi 15:15

Halkın adamı olmak bulunduğu yörenin kültürünü inançlarını eksiklerini olumlu olumsuz tüm noktalarında bilgi sahibi olmak halkın geçim kaynaklarını ve en önemlisi buralarda ne gibi hizmetlerin olması noktasında bilgi sahibi olan vizyonu ve misyonu olan kişiler her zaman örnek olmuştur ve halkın adamı olma ;yöre insanının sevgi saygı ve sahiplenme noktasında ki hassasiyetlei halk tarafından kabullenilmiştir.Öteden beri her zaman iddia ettiğim en önemli konu AKP Erzurum'da milletvekil aday seçiminde bugüne kadar her zaman yanlış kararlar almış veya birilerinin tavassutu veya yönlendirmeleri ile aday seçimleri hakkaniyeti ile yapılmamıştır.Şayet böylesi değerli ve halkın adamı olanlara seçimlerde öncelik vermesi hem partiye ve hemde ülkeye fayda getirir.

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen’den Kadir Gecesi mesajı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kadir Gecesi'nin sevgi ve hoşgörü ...
Ala:’Dadaşlara şükranlarımı sunuyorum’
AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala, Olur, Şenkaya, Otu İlçeleri ile ...
Yakutiye’de altyapı seferberliği
Yakutiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi ...
 
‘Şeffaf ve yapıcı olacağız’
Davutoğlu: ‘ Buradan muhalefet parti liderlerine, genel başkanlarına bazı ...
‘AK Parti bir ahlak hareketidir’
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "AK Parti hareketi, tarihe atılan bir tohumun ...
Sekmen’den hizmet değerlendirmesi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum ve ilçe sorunlarının ...
 
Sertoğlu vatandaşın ayağına gitti
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Ramazan ayında örnek bir davranışta ...
Oltu’da Ahde Vefa buluşması
Oltu AK Parti İlçe eski Başkanı Fuat Demir’in başlatmış olduğu geleneksel ...
Sekmen'den birlik mesajı
Sekmen, “Biz millet olarak hem manevi değerlerimize, hem de milli değerlerimize ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva