ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
HABERLER>SPOR
29 Ocak 2013 Salı - 00:14

Artık galibiyet zamanı

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta haftayı kendi evinde Gümüşhanespor’a 2 puan kaptırarak moralsiz kapatan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta Çorum Belediyespor deplasmanına gidiyor.

Artık galibiyet zamanı

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta haftayı kendi evinde Gümüşhanespor’a 2 puan kaptırarak moralsiz kapatan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta Çorum Belediyespor deplasmanına gidiyor.  Bu hafta deplasmanda oynadığı Darıca Gençlerbirliğiyle oynadığı maçı 1-0 yenik kapatan Çorum Belediyespor ise bulunduğu 10’uncu sıradan yukarıya çıkmak istiyor.
SAHASINDA KOLAY PUAN VERMİYOR
Lig gurup sıralamasında 22 puanla onuncu, iç saha maçlarında 17 puanla 8’inci, dış saha maçlarında 5 puanla 14’üncü sırada yer bulan Çorum Belediyespor kendi evinde en az puan verenler takımlar arasında bulunuyor. Oynadığı 10 iç saha maçında 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan, attığı 19 gole karşılık 11 golü kalesinde gören Çorum Belediyespor maçlarını çoşkulu bir taraftar kitlesi önünde oynuyor.
DEPLASMANDA BAŞARISIZ
Çorum’daki maçlarında başarılı bir grafik sergileyen Çorum Belediyespor, deplasmanların ise en başarısız takımları arasında. Oynadığı 9 deplasman maçında sadece 1 galibiyeti bulunan takım. Dış sahada 2 beraberliğe sahip. 6 deplasman maçından yenik ayrılan Çorum Belediyespor attığı 7 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü.
KENDİ EVİNDE ÜÇ MAÇ KAYBETTİ
Kendi evinde Yimpaş Yozgatspor, Kocaelispor ve Altınordu’ya yenilen Çorum Belediyespor, Maltepespor ve Keçiörengücü maçlarından bir puan alırken,  Darıca Gençlerbirliği, Diyarbakırspor, Mardinspor, Beylerbeyispor, Emrespor’u puansız gönderdi. İç sahada en farklı skoru 5-0 ile Mardinspor karşısında elde eden takım, lider Darıca Gençlerbirliği’ni yenme başarısını gösteren ikinci takım hüviyetinde.
23 EYLÜL’DEKİ ERZURUM MAÇI
Bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Çorum Belediyespor’u 23 eylül 2012’de Kazım Karabekir Stadyumunda 2-0 yenen Büyükşehir Belediyespor, müsabaka boyunca etkili bir futbol ortaya koymuş yakaladığı çok sayıda gol pozisyonunu da cömertçe harcamıştı. Büyükşehir Belediyespor Çorum Belediyespor maçında golleri Fatih arat ve Fatih Gültekin ile bulmuştu.
BÜYÜKŞEHİR MAÇI 2-0 KAZANMIŞTI
Kazım Karabekir stadyumunda 23 eylülde oynanan maça Büyükşehir Belediyespor İlker, Muhammed , Dede, Fatih Gültekin, Emrah İnanç (dk.89 Güner ), Cabir Coşar , Musa Ballı (dk. 65 Oktay Gümüş), Muhammet Fettahoğlu, Fatih Arat (dk. 77 Ahmet Baykal), Ekrem, Zafer  11’iyle çıkmıştı. Konuk Çorum Belediyespor ise Emrah, Mehmet, Haydar(dk 62 İbrahim Selen ), İsmail, Volkan, Oğuzhan Yalçın(dk 46 Ender ), Yiğitcan, İbrahim Ethem Sevinç, Kaan(dk 78 Eray ), Oğuzhan Saraçoğlu, Okan’dan oluşan kadroyla maça çıkmıştı.
6 MAÇTIR GALİBİYET YOK
Ligin 14’üncü haftasından itibaren oynadığı hiçbir maçı kazanamayan, 6 maçta 1 yenilgi ve 5 beraberlik alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ligin ilk iki sırası için iddiasız bir görüntü sergiliyor. Son altı maçın dördünü 1-1, birini 0-0’lık sonuçlarla tamamlayan, Darıca Gençlerbirliği’ne ise 2-1 mağlup olan mavibeyazlı ekipte artık hedef ilk altıda yer almak.
DÖRT MAÇ 1-1 SONUÇLANDI
Emrespor, Altınordu, Yozgatspor, Gümüşhane maçlarından 1-1, Maltepespor maçından ise 0-0’lık sonuçla ayrılan Büyükşehir belediyespor, oynadığı 9 deplasman maçında 3 galibiyet, 4 beraberlik elde ederken, 2 maç kaybetti. Lig genel sıralamasında 7, iç saha maçları sıralamasında 5’inci sırada bulunan mavibeyazlı ekip deplasman maçları puan sıralamasında ise 7’inci durumda.
Oynadığı 9 deplasman maçında 10 gol atan, 3 golü kalesinde gören Erzurum Büyükşehir Belediyespor, deplasman  maçları bazında Çorum Belediyespor’dan daha iyi durumda bulunuyor.
TARAFTAR KÜSKÜN
Bugüne kadar  kendi evinde oynadığı 10 maçın 9’unda yoğun bir taraftar desteği gören Büyükşehir Belediyespor Pazar günkü maç sonrasında tribün gücünü de önemli ölçüde yitirmiş bir görüntü verdi. Çorum Belediyespor maçını kazanarak taraftarın gönlüne yeniden girmek isteyen Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuların tek hedefleri üç puan.
SUÇLU SAHA
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Gümüşhanespor maçının son on dakikasında tepki veren bir kısım taraftar dışında kalan Mavibeyazlı ekibe gönül vermiş taraftarlar, Gümüşhanespor maçında suçlunun kötü zemini olan saha olduğu görüşünde. Gümüşhanespor maçından bir gün önce Yakutiyespor’un aynı sahada Ardahanspor’u 4-0 yendiğini, o maçta kale önleri ve saha genelinin temiz olduğunu belirten taraftarlar, Büyükşehir maçı öncesi kar yağışı olmasına rağmen sahanın yeterince temizlenmediğini bunun da puan kaybına yol açtığını savundular.
YAKUTİYESPOR MAÇI ÖRNEĞİ
Maç saatine kadar sahadaki temizliğin yapılabileceğini öne süren taraftarlar, kar yağışının görüldüğü diğer illerde sahada kar olmamasına rağmen, Büyükşehir Belediyespor’un buzlu zeminde oynamak durumunda bırakıldığını, bunun da sonuca olumsuz yansıdığını kaydettiler. Yakutiyespor maçı görüntülerine bakıldığında sahanın  futbol oynamaya elverişli olduğunun görülebileceğini vurgulayan taraftarlar, yetkililerin sahayla ilgili açıklama yapmasını istediler.
20’İNCİ HAFTA
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 20’inci hafta ilginç maçlara sahne olacak. Gurup Lideri Darıca Kocaelispor deplasmanına gidecek, gurup ikincisi altınordu ise Arsinspor deplasmanında puan arayacak. Ligde üçüncü durumdaki Kahramanmaraş Belediyespor 6’ıncı sıradaki Sancaktepe Belediyespor’u ağırlarken, dördüncü sıradaki Keçiörengücü Mardin deplasmanına gidecek. Beşinci sıradaki Gümüşhanespor kendi evinde Maltepespor karşısına çıkacak, 7’inci sıradaki Büyükşehir Belediyespor ise ilk yarıda 2-0 yendiği Çorum Belediyespor deplasmanında puan ya da puanlar arayacak.
ÇORUM BELEDİYESPOR’UN İÇ SAHA KARNESİ
Çorum Belediyespor  2-1  Darıca G.Birliği 
Çorum Belediyespor  0-0  Maltepespor 
Çorum Belediyespor  0-1  Yimpaş Yozgatspor A.Ş. 
Çorum Belediyespor  1-3  Kocaelispor 
Çorum Belediyespor  4-1  Diyarbakırspor
Çorum Belediyespor  5-0  Mardinspor 
Çorum Belediyespor  3-2  Beylerbeyispor 
Çorum Belediyespor  1-1  Keçiörengücü 
Çorum Belediyespor  2-0  Emrespor 
Çorum Belediyespor  1-2  Altınordu A.Ş
ÇORUM BELEDİYESPOR’UN DIŞ SAHA KARNESİ
Altınordu A.Ş.  2-0  Çorum Belediyespor 
Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Çorum Belediyespor 
Gümüşhanespor  1-0  Çorum Belediyespor 
Arsinspor  1-1  Çorum Belediyespor 
Elazığ Belediyespor  1-4  Çorum Belediyespor 
K.Maraş Belediyespor  1-0  Çorum Belediyespor 
Sancaktepe Belediye Spor  2-2  Çorum Belediyespor 
Oyak Renaultspor  1-0  Çorum Belediyespor   
Darıca G.Birliği  1-0  Çorum Belediyespor 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN DEPLASMAN KARNESİ
Gümüşhanespor  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Kocaelispor  3-2  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Diyarbakırspor  0-1  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Mardinspor  0-3  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Beylerbeyispor  0-1  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Keçiörengücü  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Emrespor  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Darıca G.Birliği  2-1  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Maltepespor  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor 

 

 
4 gün kar var…
 
‘Verdiğim sözleri tuttum’
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İNSAF ET ÇIRÇIRLI 29 Ocak 2013 Salı 11:23

Gardaş maçı tvden seyrettinmi, yeni transfer dışında ayakta kalan futbolcu yoktu. o buzun üstünde ne gümüşhane oynayabildi ne erzurum. Temam futbolcu alınsın transfer edilsin ama sahanın rezilliğini nasıl inkar edersin. bunu vebali de fatih çintımarın. sahaya baktırdığı mı var. bu saha bize 4 puan kaybettirdi. Fatih arat, samet daş ve ekrem in birinci lig takımlarının transfer listesinde olduğunu biliyor musun. bu çocuklar normal sahalarda harika, ama buzda futbol zor iş. işe birazda insafla bakmak lazım değilmi gardaş

Yorumu oyla      10      4  
cırcırlı fanatikler 29 Ocak 2013 Salı 11:07

ne zemini antalya kampından istanbula gittiniz maltepeyi yenemediniz burada kar yoktu yazın cogu takıma puan verdiniz maraşa yenildiniz darıcaya yenildiniz eksi puanı olan benim aklımın halen almadığı kocaeline yenildiniz evet puanı yoktu eksiye düşmüştü ona dahi yenildiniz yine bu cefakar taraftar sizi bağrına bastı ne istiyorsunuz daha

Yorumu oyla      8      6  
mehmet 29 Ocak 2013 Salı 00:47

evet seneryo aynı geçen yılda aa tıansfede iyi adam alacagız deyip 4 kişi almışladı bu ara tansfdde paa va söylentiler çok iyi adam alacagız yine fos barı mevcut bu deyin milleti umutlandırmayın amatörde iyi adamlar var onları degerlendirin bari kendi çocuklaımızla adam gibi mücadele edelim

Yorumu oyla      6      4  
misafir 28 Ocak 2013 Pazartesi 20:00

yaptıkları transferlerin sonucu olan durum bu.Size bir örnek vererim.Tokatspor geçen yıl küme düşmeye yaklaşırken bu yıl ligin 2.sırasında demek ki doğru transferlerle olmuş.Bizimkiler paralarını harcayamadılar .2.ligde gol kralı olan bir oyuncuyu almadılar daha sonra kendi grubumuzda iyi futbolcu olan Doğanı almadılar veya bir çok kaliteli futbolcuyu almadılar gittiler takımlarında az maç oynamış oyuncular alındı ayrıca Erzurumlu gençlere de önem verilmiyor.1970li yıllarda şampiyon olduğumuzda tamamına yakını Erzurum doğumlu gençlerden oluşmaktadır.

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muaythai’da 9 madalya
Erzurumlu Muaythaciler madalyalara ambargo koydu
Bir madalya da Akbulut’tan
Sakarya’da yapılan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası’nda Erzurum’dan ...
Büyükşehir avantaj kaybetti
Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir Stadyumunda oynadığı Gümüşhanespor ...
 
Pınarbaşı Türkiye Şampiyonu
40 bölgeden 323 sporcunun katıldığı müsabakalarda Ankara ve İstanbul 3, ...
Yakutiye gol yağdırdı
BAL 1’inci gurupta ikinci sezon başladı. Yakutiyespor ikinci yarının ilk ...
Kishalı, Spor Eğitim Dairesi Başkanı
Uluslararası Güreş Hakemi de olan Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. ...
 
Gümüşhane maçını Şeker yönetecek
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta oynanacak olan 19’uncu hafta maçlarının hakemleri açıklandı.
Enis Korkmaz milli takımda
Erzurumlu atletlerin salon yarışlarında elde ettiği başarılar karşılıksız kalmadı.
Boks’ta Palandöken başarısı
Erzurum GHSİM İl Boks İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yıldızlar ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva