ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’dan Ahlat’a tarih köprüsü
Erzurum’dan Ahlat’a tarih köprüsü
Özel gereksinimli bireyler Hadis’te yarıştı
Özel gereksinimli bireyler Hadis’te yarıştı
Müftü Can’dan Yaz Kur’an Kursları bilgilendirmesi
Müftü Can’dan Yaz Kur’an Kursları bilgilendirmesi
Erzurum eksi 6’yı gördü
Erzurum eksi 6’yı gördü
İbrahim Hakkı’nın 1755’te tespit ettiği gerçek
İbrahim Hakkı’nın 1755’te tespit ettiği gerçek
HABERLER>BÖLGEDEN
14 Haziran 2012 Perşembe - 12:37

Arslan ve Kılıç Ak Yatırımları anlattı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti hükümetinin Kars’a yaptığı yatırımlar tamamlandığında Kars’ın Kafkasların ve bölgenin ticaret merkezi olacağını belirttiler. Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, kentte önemli yatırımların yapıldığını ve özellikle Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu inşaatının tamamlanmasıyla birlikte Kars’ın cazibe merkezi olacağını kaydettiler.

Arslan ve Kılıç Ak Yatırımları anlattı

IŞIK ÇAPANOĞLU
KARS (İHA) - Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti hükümetenin Kars’a yaptığı yatırımlar tamamlandığında Kars’ın Kafkasların ve bölgenin ticaret merkezi olacağını belirttiler.
Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, kentte önemli yatırımlarımların yapıldığını ve özellikle Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu inşaatı’nın tamamlanmasıyla birlikte Kars’ın cazibe merkezi olacağını kaydettiler.
AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, kendilerinin birileri gibi atıp tutmadıklarını, alışılagelmişin dışında yapılan ve hayata geçirilen yatırımlarla Karslıların karşısına çıktıklarını ve Karslıların da yapılan yatırımları yakından takip ettiklerini söyledi.
Ahmet Arslan; “Biz laf olsun diye, desinler diye iş yapmıyoruz. Biz önce yatırımlara zemin hazırlıyoruz. Ardından mutfağa alıyoruz ve tam hazır oluncada Karslılarla bunu paylaşıyoruz. Çağrı Merkezi dedik. İşte Çağrı Merkezi’nin binasında yani Eski Bağ-Kur’un yerinde tadilat yapılıyor. Tamamlanmak üzere ardından İŞKUR Çağrı Merkezi için kurs açtı kayıtlar hızla devam ediyor. İkinci gün itibariyle yoğun talep görüyor. Ağustos başı itibariyle inşallah Çağrı Merkezi’nin açılışını hep birlikte yapacağız. Biz Kars’ı önemsiyoruz. Dolayısıyla Karslıları önemsiyoruz. Bu doğrultuda Ankara’da çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz” dedi.
LOJİSTİK MERKEZ KARS’I HIZLA KALKINDIRACAK
Israrla vatandaşların bazı kesimler tarafından özellikle Lojistik Merkez’in Erzurum’da yapılacağı konusunda kafasının karıştırılmak istendiğine dikkat çeken Arslan; “Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu inşaatı hızla devam ediyor. Çalışmalar bir çok noktada tamamlandı. Aç-kapa tünellerin üzeri kapatıldı. Yani BTK Demiryolu’unda önemli yol katedildi. Buna paralel Kars’ta çok büyük bir Lojistik Köy kurulacak. Bazı kesimler kasıtlı olarak vatandaşların kafasına karıştırmaya çalışıyor. Lojistik Merkez kesinlikle Kars’ta yapılacak. Bundan herkes emin olabilir. Hatta Azerbaycan’dan Lojistik Merkez’in kurulaca bölgede arazi talepleri var. Biz bunlarıda değerlendiriyoruz. Kars Kafkasların ticaret merkezi olacak” şekilinde konuştu.
AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ın göç veren bir şehir değilde göç alan bir şehir olacağını ifade etti.
Özellikle Kars’ın tarım ve hayvancılıkta önemli bir konumu olduğununun altını çizen Prof. Dr. Yunus Kılıç; “Kars’ta Barajlar yapılıyor. Kars’ın topraklarının büyük çoğunluğu sulu tarıma açılacak. Kars gerek turizm ve gerekse hayvancılık anlamında önemli bir yere sahip. Kars’ta hayvancılık tarım ön plana çıkacak. Bunun için bir takım projler var. Bunlar hayata geçirildiğinde Kars hayvancılık anlamda da marka şehir olacak. Organize Besi Bölgesi projesini hayata geçirilecek. Tarıma dayalı Organize Hayvancılık Bölgesi bu projelerle Kars’ın hayvancılığı ön plana çıkmış olacak. Dışarıdan Kars’a gelenlere süt ürünlerininde pazarlanması yapılacak. Bu da hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın önemli gelir kaynaklarından birisi olacak. Biz iki milletvekili olarak Ankara’da Kars için neler yapabiliriz bunların mücadelesini veriyoruz. Gece gündüz Kars’ı düşüyonuruz. Herkes çok rahat olsun biz onlar için yoğun çaba harcıyoruz” şeklinde konuştu.

 
Orakçı okul yaptıracak
 
Polise saldırıya 10 yıl hapis
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşıklar Doğu’da buluşacak
Kars Belediye Başkanlığı’nca bu yıl 7. Düzenlenecek olan Uluslararası ...
Arslantepe ilgi odağı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’nin organize ...
FÜ’den Türk Musikisine hizmet
Fırat Üniversitesi (FÜ) Devlet Konservatuvarı 2011-2012 eğitim öğretim ...
 
Yaşayan çocuk oyunu:Cüz
Kars'ın Selim ilçesine bağlı Çıplaklı köyünde yaz tatilinde köy çocuklarının ...
Kene ısırığı ölüme neden oldu
Artvin’in Ardanuç ilçesi İncirli Köyü’nde kene tarafından ısırılan ve ...
Teşvikte pozitif ayırımcılık
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Yeni Teşvik Sistemi’nde yatırıma ve istihdama ...
 
‘Ablamın hesabını ver’
Bingöl’deki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden Hatice Belgin’in ...
TOBB 60’ıncı yılını Doğu’da kutladı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 60. kuruluş yıl dönümü Muş’ta ...
Natıonal Geographıc‘ten Doğu çıkarması
KuzeyDoğa Derneği’nin doğa koruma, ekolojik araştırma ve biyokültürel ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva