ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çanakkale Kara Savaşları'nda propaganda savaşı
Çanakkale Kara Savaşları'nda propaganda savaşı
Yeşilay ve Kızılay’dan istişare ziyareti
Yeşilay ve Kızılay’dan istişare ziyareti
Atatürk Üniversitesinde akreditasyon gündemi
Atatürk Üniversitesinde akreditasyon gündemi
Erzurumspor – Çorum maçını Saka yönetecek
Erzurumspor – Çorum maçını Saka yönetecek
Erzurum GM’den ‘Uzay çadırı yolculuğu’ projesi
Erzurum GM’den ‘Uzay çadırı yolculuğu’ projesi
HABERLER>SPOR
29 Temmuz 2018 Pazar - 17:51

Altıparmak: “Ligde kalıcı olmak istiyoruz”

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yeni sezon öncesi değerlendirmede bulundu. Ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini söyleyen Altıparmak, en büyük avantajlarının ise taraftarları olduklarını söyledi.

Altıparmak: “Ligde kalıcı olmak istiyoruz”

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yeni sezon öncesi değerlendirmede bulundu. Ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini söyleyen Altıparmak, en büyük avantajlarının ise taraftarları olduklarını söyledi.

TFF 1. Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve Süper Lig’e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdürüyor. İlk etap kampını Düzce Topuk Yaylası’nda yapan Erzurumspor, ikinci etabı ise kendi evinde gerçekleştiriyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, yeni sezon öncesi takımdaki son durumu İHA’ya değerlendirdi. Kamp döneminin çok iyi geçtiğini söyleyen başarılı çalıştırıcı, “İlk dönem kampını Topuk Yaylası’nda yaptık, ikinci dönem için de Erzurum’dayız. Transferde eksik bölgelerimizin çoğunu hallettik. 3-4 transferimiz kaldı. Forvet, stoper, ön libero ve sağ bek takviyesini yaptığımızda transferi tamamlamış olacağı” dedi.

“NOBRE ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCUYDU”

Geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılan Nobre’nin çok önemli bir futbolcu olduğunu söyleyen Mehmet Altıparmak, “Forvete takviye yapacağız ama bunun Nobre’nin ayrılmasıyla ilgisi yok. Bu bölgede sadece Lennart kaldı. 1 Türk oyuncuyla bu bölgeye takviye yapmak istiyoruz” dedi. Nobre’nin ayrılmasının takımı etkileyip etkilemediğiyle ilgili de konuşan Altıparmak, “Nobre’nin ayrılması takımı olumsuz etkilemedi. Tabii ki manevi olarak etkileyebilir. Takımın sembol oyuncularından birisiydi. Ancak bütün oyuncularımız profesyonel. İşimizin içinde bunlar var. Nobre benim için de her zaman yanımda olması gereken bir oyuncuydu. Sadece sahada olması değil, saha dışındaki yaptıklarıyla da örnek bir futbolcuydu. Ben Nobre’yi kaybettiğim için üzgünüm ama dediğim gibi futbolun içinde bunlar her zaman var” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ LİGDE KALICI OLMAK”

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un bu sene ligdeki hedefinin kalıcı olmak olduğunu söyleyen Mehmet Altıparmak, “Ligde hiçbir maç kolay değil. Hiçbir maçın garantisi yok. Hangi ligde oynarsanız oynayın. Yıllar sonra çıktığımız ligde kalıcı olmak istiyoruz. Gerçekten geçen sene şampiyon olan iyi bir kadromuz var. Bu kadronun içine bizimle birlikte hareket edecek, bizi hedefe taşıyacak isimleri almak istiyoruz. Aldığımız oyuncuların çoğu, takım oyuncusu. Yüksek maliyetlerle oyuncu alamıyoruz. Bu sene ligi elimizden geldiğince üst taraflarda bitirmek istiyoruz. Bundan sonraki senelerin hedefini bu sene koyacağız. Koşan, mücadele eden, hızlı oynayan bin Erzurumspor’u herkes görecek” açıklamasını yaptı.

“EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ TARAFTARIMIZ”

Kadroya yapılan takviyelerle yeni sezon öncesi hazırlıkların da iyi şekilde yapıldığını söyleyen BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Süper Lig öncesinde en büyük avantajlarının taraftarlar olduğunu belirterek “Şu anda Türkiye’de 3 büyük takımdan sonra maça en fazla etki edecek taraftar, bizim taraftarımız. 3 büyüklerle bile baş edebilecek bir taraftar kitlemiz var. Erzurum, herkes için zor bir deplasman olacak. Bunu da saha içinde bizlerle birlikte muhteşem taraftarımız yaşatacak. Taraftarlarımız özellikle iç saha maçlarında takımımıza çok büyük destek veriyor. Bu sene Süper Lig’de bunu herkes görecek” ifadelerini kullandı.

“ARTIK HİÇBİR TAKIM BAHANE ÜRETEMEYECEK”

Erzurum’un kış aylarında rakip takımlar için problem olmaktan çıktığını da sözlerine ekleyen Altıparmak, “Geçen sene hiç buzda oynamadık. 1 maçımız buz üzerinde oynandı, o da Trabzonspor’la oynadığımız kupa maçımızdı. O da Erzurum için geç bir saatte oynanmıştı. Buzlanma bundan dolayı oldu. Artık eski Erzurum yok. Stadımız alttan ısıtmalı. Tribünlerin tamamı ısıtmalı. Erzurum’un eski şartları yok, her gelen takım normal şartlarda oynayacak. Burada mağlup olan takımlar, saha ve hava şartlarını bahane ediyordu, artık bu bahaneler olmayacak. Taraftarlarımızı her zamankinden daha fazla desteklemeye çağırıyoruz. İlk senemizde birlik ve beraberliğimizi sahaya yansıtacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 
ETSO’da yapılandırma mesaisi
 
Egemen bekledi, Erhan kenardan izledi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Osman Kucur 31 Temmuz 2018 Salı 12:32

Gerçekten nobre ve burhana üzüldük şehir olarak tönetim bunu yapmamalıydı çok ayıp ettiler bu arkadaşlara kombina bilet alacaktım hevesim kactı mactan emeklerinden dolayı bu arkadaşlara bütün futbolculara teşekkür ederim

Yorumu oyla      4      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karaköprü Belediyespor Erzurum’da kamp yapacak
Aslan, "Takımımız yeni sezon hazırlıklarına 1. Etap kampı olan Kartepe’de ...
Bir devir sona erdi
Bursaspor, performansıyla beklentilerin bir hayli uzağında kalan ve Samet ...
10 futbolcu geldi, 11 futbolcu gitti
Süper Lig’de ilk maçını 12 Ağustos Pazar günü deplasmanda 19.30’da Konyaspor ...
 
Ulusal Erzurum kampını değerlendirdi
Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında Erzurum'da tamamlanan ikinci ...
Erzurumspor gençleriyle ümit veriyor
Süper ligin yeni takımı Erzurumspor alt yapıdan yetiştirdiği futbolcularla ...
Erzurumspor'un ilk maçı 12 Ağustosta
Spor Toto Süper Lig Sezonu ilk hafta programı açıkladı.
 
Vali Kaldırım'dan Elazığspor'a moral ziyareti
2. Etap kamp çalışmalarını Erzurum’da sürdüren Elazığspor’u, Vali Çetin ...
Erzurumspor Emrah Başsan’la güldü
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında B.B. Erzurumspor, Kardemir Karabükspor’u 2-0 mağlup etti.
Büyükşehir’den amatörlere destek
Büyükşehir Belediyesi kentteki amatör futbol kulüplerine malzeme yardımında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva