ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
HABERLER>SPOR
28 Temmuz 2018 Cumartesi - 05:21

Ulusal Erzurum kampını değerlendirdi

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında Erzurum'da tamamlanan ikinci etap kamp çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ulusal, “Erzurum kampı Karabükspor için faydalı oldu. 'dedi

Ulusal Erzurum kampını değerlendirdi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un İdari Menajeri Fazlı Ulusal, kendi yönetiminden önce olan Kardemir Karabükspor’un borcunu ödemek gibi taahhüt vermediklerini söyledi.

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında Erzurum'da tamamlanan ikinci etap kamp çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ulusal, “Erzurum kampı Karabükspor için faydalı oldu. Hazırlık maçları ve kondisyon çalışmalarıyla geçti bu kamp. Artık maç haftasına gireceğiz. Teknik anlamda gereken çalışmayı hocamız burada yapacak. Gençlerimizden 3-4 tanesi de A takımında oynayabileceklerini gördük” dedi.

Ulusal, transferleri kulübü zor duruma düşürmeden yaptıklarını dile getirerek, “Baktığımız zaman takım içerisinde eksiklerimiz yok mu? Var. İdeal bir ortam, kadro hazırlarken eksik kalan yerlerimiz var. Bize göre her bölgede 2 futbolcunun olması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalarımız vardı. Ama bu son transferlerde seçici olmak zorundaydık. Böyle karar verirken çok dikkatli, mali açıdan da takımı zor duruma düşürmeyecek transferleri yapmak istiyoruz. 2-3 tane daha alacağımız futbolcu var” ifadelerini kullandı.

“BORCU ÖDEMEK GİBİ TAAHHÜT DE BULUNMADIK”

Ödemeler konusunda ellerinden geleni sonuna kadar yaptıklarını söyleyen Ulusal, “Bundan sonraki süreç zorlu. Zaten lige başlama sürecimizde zorlu bir süreç. Onla ilgili konuşulması, anlatılması gereken konular var. Aslında bu toplantının önemli olduğunu düşünüyorum. Herkesin bazı şeyleri bilmesi gerektiğini, yapılması gerekenleri söyledik. Çözmeye çalıştığımız dönemde sorunlarımız baya birikti. Bunlarla ilgili görüşlerimizi bildirmemiz gerekiyor. Son iki sezon içerisinde yapılan çok büyük yanlışlar takımı bu duruma getirdi. Bunla ilgili de belirli aile gruplarının arasında Karabükspor sıkışmış, kalmış durumda. Karabükspor üzerindeki borçların silinmesi gerektiğini, kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Ortada bir borç var. Bu borcu yapanlar yönetimde bulunanlar, kendi atadıkları insanlar yapmışlar. Biz bu borcu sıfırlama, ödemek gibi insanlara bir taahhüt de bulunmadık” diye konuştu.

“HAYRETLER İÇERİSİNDE KALDIM”

Ulusal, eski yönetim tarafından, geçen sene 750 bin Euro civarında bir teklif gönderilen bir futbolcuya bu sene 120 bin dolar teklif gönderdiğini ve oyuncunun bunu kabul ettiğini iddia ederek şunları söyledi:

“Kendisine sorduğum zaman, bu aradaki farkın, uçurumun niye bu kadar çok olduğunu ve bu teklifin geçen sene bu şekilde yapıldığını söyleyince de kulübün kendi içerisinde çalışanlarına bunu size daha farklı bir şekilde anlatmamın anlamı yok. 150 bin Euro paranın kendisine kalacağını geri kalan paranın yönetimdeki insanlar bölüşeceğini söyledi yani futbolcu. Ben hayretler içerisinde kaldım.”

Ulusal, kimseden bağış istemediklerini dile getirirken, Kardemir Karabükspor’un borcunun bir önceki yönetime nasıl bırakıldıysa aynı şekilde kendilerine bırakılmasını istediğini söyledi.

Mavi Ateş taraftar grubunun susturulduğunu kaydeden Ulusal, “Bu taraftar grubuna bir dernek açılmamış, bunlara hiçbir şekilde yardımcı olunmamış. Sadece yerel yönetimler tarafından kullandırılmışlar ve ben çok üzüldüm. Bundan sonra taraftar grubu öncede sahibiydi, şimdi de sahibi. Bundan sonra Mavi Ateş taraftar grubunun yapabileceği bu insanlardan hesap soracağı ve görecekleri zararın yanındayım. Biz taraftarımızla bu kulübü rahat rahat yönetiriz” dedi.

 
Rus subayın cesedi toprağa verildi
 
‘16 yılda aşılmaz gibi görülen pek çok engeli aştık’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor gençleriyle ümit veriyor
Süper ligin yeni takımı Erzurumspor alt yapıdan yetiştirdiği futbolcularla ...
Erzurumspor'un ilk maçı 12 Ağustosta
Spor Toto Süper Lig Sezonu ilk hafta programı açıkladı.
Vali Kaldırım'dan Elazığspor'a moral ziyareti
2. Etap kamp çalışmalarını Erzurum’da sürdüren Elazığspor’u, Vali Çetin ...
 
Erzurumspor Emrah Başsan’la güldü
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında B.B. Erzurumspor, Kardemir Karabükspor’u 2-0 mağlup etti.
Büyükşehir’den amatörlere destek
Büyükşehir Belediyesi kentteki amatör futbol kulüplerine malzeme yardımında ...
Erzurumspor 40 puan toplamak zorunda
Bu sezon Süper Ligde yer alan Erzurumspor’u zorlu bir fikstür ve rakipler bekliyor.
 
Konyaspor’da Erzurumspor gündemi
Atiker Konyasporlu futbolcu Adis Jahovic, ligin başlamasına kadar hazır ...
Hatayspor’da sakatlık şoku
Spor Toto 1. Lig takımlarından Hatayspor’un 26 yaşındaki orta saha oyuncusu ...
Süper Ligde yerli damgası
Spor Toto Süper Lig’in başlamasına kısa bir süre kala 18 takımından sadece ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva