ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
MSB: ‘802 terörist etkisiz hâle getirildi’
MSB: ‘802 terörist etkisiz hâle getirildi’
Özakalın Kalkınma Yolu Projesini yorumladı
Özakalın Kalkınma Yolu Projesini yorumladı
 İspir’de bıçaklı ve sopalı kavga
 İspir’de bıçaklı ve sopalı kavga
Çanakkale Kara Savaşları'nda propaganda savaşı
Çanakkale Kara Savaşları'nda propaganda savaşı
Yeşilay ve Kızılay’dan istişare ziyareti
Yeşilay ve Kızılay’dan istişare ziyareti
HABERLER>GUNCEL
30 Nisan 2020 Perşembe - 17:47

‘Allah devletten razı olsun’

Doğu Anadolu Bölgesinde çalmadık kapı, hatırı sorulmadık dar gelirli, durumuyla halleşilmeyen yoksul bırakmayan vefa sosyal destek grupları dua alıyor.

‘Allah devletten razı olsun’

AĞRI’DA VEFA DESTEK GRUPLARI ULAŞILMADIK EV BIRAKMIYOR
Ağrı Valiliği bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının da katkılarıyla ulaşılmadık ev bırakmıyor.
Korona virüs tedbirleri kapsamında Ağrı Valiliği bünyesinde kurulan ve 65 yaş ve üstü, kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet veren Ağrı Vefa Sosyal Destek Merkezi, Ağrı Merkez ve ilçelerde, kentteki sivil toplum kuruluşlarında destekleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşların, gıda, ilaç, maaş başta olmak üzere diğer bütün ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
Ramazan ayının gelmesi ile de kentteki ihtiyaç sahibi ailelere gıda malzemesi ulaştırılması noktasındaki çalışmalarına arttıran Vefa Sosyal Destek Gruplar, şu ana kadar merkez ve bağlı köyler de toplamda 12 bin 500 aileye gıda kolisi ulaştırırken, Cumhurbaşkanlığınca açıklanan Sosyal Destek Programı kapsamında da 71 bin 632 kişiye bin TL'lik maaşlarını elden teslim etti.
‘Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları birlikte görev yapmaktadır’
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Ağrı Vefa Sosyal Destek Merkezi Koordinatörü Vefa Çelik, kentte faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşları ile birlikte organize bir şekilde hareket ettiklerini söyledi. Vefa Sosyal Destek Gruplarının korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan 65 yaş üzeri vatandaşlar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların, ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurulduğunu belirten Çelik: “Aynı zamanda diğer ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da gıda, ilaç ve diğer ihtiyaçlarının da karşılanması amacıyla hizmet veriyor. Bu noktada oluşturulmuş olan Vefa Destek Grubumuz da tüm kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları birlikte görev yapmaktadır. Vefa Destek Merkezimizde şimdiye kadar Ağrı merkez ve ilçelerde 71 bin kişiye bin TL’lik yardımları götürülüp teslim edildi. Bunun yanında Merkeze gelen toplam 11 bini bulan çağrıdan 9 bin 970 çağrıyı olumlu bir şekilde sonuçlandırmış. Aynı zamanda Ramazan ayı dolayısıyla yine Vefa Destek Gruplarımız vatandaşlarımızın gıda ihtiyaçlarını da yerine getirmeye çalışıyorlar. Bu işi yaparken sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket edilmekte. Şu ana kadar Merkezde yaklaşık 6 bin ailenin yanı sıra köylerde de 6 bin 500 aileye gıda kolisi dağıtıldı. Dağıtımlarımız devam da etmektedir” dedi.
Devamında vatandaşlara temel ihtiyaç desteklerinin yanı sıra psikososyal destekte verildiğinin aktaran Çelik: “Yine bunların yanında Sosyal Destek Gruplarımız vatandaşların normal temel ihtiyaçlarını karşılamanın yanında onlara psikososyal destek de sunuyor. Bu nokta da bize gelen çağrılarla ilgili meslek elemanlarımız, sosyal çalışmacılarımız, psikologlarımız, pedagoglarımız ailelerle ilgili gerekli mesleki çalışmayı da yürütmektedirler. Hastalık sürecinin geçici olduğunu söyleyip gerekli destekleri sağlıyorlar. Ki bu konu belki de bu işin en önemli tarafı” ifadelerinin kullandı.

VEFA GRUPLARI İLÇELERDE DE ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Bingöl’ün her ilçesinde olduğu gibi Karlıova'da Vefa Sosyal Destek Grupları, özellikle 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların tüm taleplerini yerine getiriyor.

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamaları olan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların tüm ihtiyaçları kent merkezinde Valilik, ilçelerde ise Kaymakamlık koordinesindeki Vefa Sosyal Destek Grupları karşılıyor. Grupta yer alan polis, jandarma, vakıf ve zabıta ekiplerinin de aralarında yer aldığı bir çok kurumun personeli tüm ilçelerdeki gibi Karlıova'da da köylere kadar uzanarak vatandaşların ihtiyaçlarını ikametlerinde teslim ediyor. Özellikle rahatsızlığı bulunanların ilaçları eczaneden alınarak, köylere kadar bırakılıyor. Bu kapsamda son olarak 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan Kantarkaya ile Yiğitler köylerindeki vatandaşların da taleplerinin yerine getirildiği bildirildi.

GÜNLÜK 20 BİN MASKE ÜRETİYORLAR

Bitlis’te korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında halk eğitim merkezleri bünyesinde oluşturulan atölyelerde günlük 20 bin maske üretiliyor.

İl merkezi ve ilçelerde bulunan halk eğitim merkezlerinde günlük ortalama 20 bin adet maske üretilerek, hem kamu kuruluşlarının hem belediyelerin hem de halkın ihtiyaç duyduğu maskeler ücretsiz dağıtılıyor. 10 gün önce Cemil Özgür Anadolu Meslek Lisesinde kurulan atölyede günlük 6 ton kapasiteli dezenfektan başta olmak üzere hijyen malzemeleri üretilmeye başlanmıştı. Bu kez de Bitlis Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde kurulan maske üretim atölyesinde, ilçelerdeki atölyelerle koordineli olarak ilin maske ihtiyacı karşılanıyor.

Gazetecilerle birlikte maske üretim atölyesine gezen Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, Bitlis’in tüm maske ihtiyacını ücretsiz karşılayacaklarını söyledi. Korkmaz, “Bugünde maske üretim atölyemizin açılışını yapacağız. Bir hafta gibi kısa bir sürede yapıldı. Finansmanlığını bakanlığımız üstlendi. Ancak Bitlis Belediyesinin de bize katkısı oldu. 24 saat vardiyalı olarak çalıştırırsak, günlük 15 bin kapasitelidir. Belediyeler bize kumaşlarını gönderiyorlar. Bizler yapıp, kendilerine veriyoruz. Bugüne kadar 14 bin maskeyi Bitlis Belediyesi için yapıp teslim ettik. Tatvan Belediyesine de 25 bin maske yaptık. Sadece Bitlis Halk Eğitim Merkezi’nde üretimimiz yok. Tatvan, Ahlat, Güroymak, Adilcevaz ilçelerinde usta öğreticilerimiz çalışıyorlar. Belediyeler, kaymakamlıklar kumaşlarını gönderiyor, bizlerde onlara burada yapıyoruz. Her halk eğitimimizde günlük ortalama 2 bin adet maske üretiliyor. Günlük 20 bin üretim yapacak kapasitedeyiz” dedi.

Kurulan atölye, Bitlis’in tüm maske ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Korkmaz, “Kumaşı tedarik edip, tüm kurumların maske ihtiyacını ücretsiz biz karşılayacağız. Her yerde olduğu gibi burada da bizim yükümüzü çeken bayan kardeşlerimizdir. Ben onlara teşekkür ediyorum. Bu Ramazan ayında ailelerini bırakıp, toplumun acil ihtiyacı olan maskeleri üretiyorlar. Bize kumaş desteğini sağlayan Bitlis ve Tatvan belediye başkanlarına da teşekkür ediyorum. Kurduğumuz atölye Bitlis’in ihtiyacını karşılayacak düzeydedir” diye konuştu.

ERZİNCAN’DA 99 YAŞINDAKİ HASTA KORONA VİRÜSÜ YENDİ

Erzincan’da 99 yaşında yeni tip korona virüsü (Covid-19) yenerek sağlığına kavuşan kadın, alkışlarla hastaneden taburcu oldu.

Covid-19 testi pozitif çıkan ve Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan kimlik yaşı 99 olan asıl yaşının ise 110 olduğunu söyleyen kadın, sağlığına kavuşarak hastane personelinin alkışları eşliğinde taburcu oldu.

Hastanede ayrıca 1 haftadır tedavi gören 48 yaşındaki bir hasta da korona virüsü yenerek taburcu olanlar arasında yer aldı.

KONTEYNER KENTTE SOSYAL MESAFELİ KİTAP DAĞITIMI

Elazığ her yerde okuyor projesi kapsamında konteyner kentlerde kalan öğrencilere sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek kitap hediye edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında öğrencilere Şiir ve Kompozisyon yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan 934 öğrenciden Konteyner Kentte kalan öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk tarafından ‘Elazığ Her Yerde Okuyor’ projesi kapsamında kitap hediye edildi. Kitapları Gürtürk, sosyal mesafe kuralına uyarak öğrencilere tek tek verdi.

Kitap dağıtımına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Burada dereceye giren öğrencilerimize ‘Elazığ Her Yerde Okuyor’ kampanyası kapsamında konteyner kette kitap dağıtımını gerçekleştirdik. Bu projemizin 3’üncü yılı devam ediyor. Konteyner kentlerimizde her türlü Eba ve diğer iletişim araçlarıyla eğitim öğretimimiz devam etmektedir. Sıkıntılı olan yerlerimizde de mobil iletişim ile sağlanmakta. Sıkıntı çok şükür yok öğrencilerimiz televizyondan derslerini takip ediyorlar” dedi.

Korona virüsten dolayı 31 Mayıs 2020 tarihine kadar okulların uzatıldığının da altını çizen Gürtürk, “Uzaktan eğitim ve telafi eğitimleri devam edecek. Hazırlıklarımızı yapıyoruz. İnşallah Haziran ayı itibari ile okullarımız açılır bizlerde öğrencilerimizle buluşuruz. Hepsinin okulu ne kadar özlediklerini görüyoruz"ifadelerini kullandı.

Konteyner kentte yarışmaya katılan öğrencilerden Ilgın Tezdurdu ise, “Bende resim yarışmasına katılmak istedim. Bir resim yaptım ve dereceye girdim. Bana kitap hediye ettiler. Dereceye girdiğim için de mutluyum” diye konuştu.

Bu ödülü aldığı için çok mutlu olduğunu belirten öğrencilerden Elanur Belgin ise yaptığı resmin korona virüs ile ilgili olduğunu aktardı.

DİN GÖREVLİLERİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM ELİ

Hakkari’deki din görevlileri, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Korona virüs salgınının dünyayı etkisi altına aldığı bugünlerde, Hakkari’nin Derecik İlçe Müftülüğünde görev yapan personeller ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Salgının etkilerini en aza indirmek için ev ev dolaşıp vatandaşları evde kalmaya ikna etmeye, ihtiyaçlarını gidemeye, bağ bahçe işlerini düzene sokmaya çalışan din görevlileri, İlçe Kaymakamlığınca oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gurubu bünyesindeki çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Derecik Şubesi ile din görevlilerinin katkılarıyla toplanan gıda yardım paketlerini fakir ve yardıma muhtaç 75 aileye ulaştıran görevlilerin yolda karşılaştıklara çocuklara verdiği hediyeler ise memnuniyete vesile oluyor.

Din görevlilerinin gayretleri ve çalışmaları ilçe halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

KARS’IN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINDA KORONA VİRÜS DENETİMİ

Kars Valiliğinin aldığı Korona virus (Covid-19) salgını ile mücadele tedbirleri titizlikle uygulanıyor.

Kars'ın giriş ve çıkışlarındaki denetim noktalarında bekleyen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri denetimlerine titizlikle devam ediyor.

Kontrol noktalarında durdurulan araçlardaki vatandaşların ateşleri cihazlarla ölçülerek kayıt altına alınıyor.

Görevliler, sosyal mesafe kuralına uyulması gerektiğinin önemini anlatarak uyulmaması halinde yolculuğun sağlık açısından riskli olduğu konusunda bilgilendirme yapıyor.

BULANIK’TA GÜVENLİK GÜÇLERİNE YÜZ KORUYUCU SİPERLİK DESTEĞİ

Muş’un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gönüllü öğretmenler tarafından yapılan yüz koruyucu siperlikleri güvenlik güçlerine teslim etti.

Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, öğretmenler tarafından üretilen siperlikleri İlçe Emniyet Müdürü Mesut Irmak ve jandarma ekiplerine teslim etti. Burada konuşan Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, ülkemizin korona virüse karşı verdiği mücadeleye katkı sunmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu süreçte emniyet mensupları, jandarma ve sağlık çalışanları gece gündüz demeden korona virüsüyle mücadelede ettikleri için hepsine teşekkür ederiz. Bizler de bu süreçte mücadeleye katkı sağlamak için ilk etapta sağlık çalışanlarımız ve emniyet güçlerimiz için maske ve koruyucu siperlik üretimine başladık. Üretime devam ediyoruz. Sürecin daha sağlıklı yürümesi için emek veren tüm kurum çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Mesut Irmak da, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yalçın Tunçel ve Milli Eğitim Şube Müdürümüz Metin Aral bizleri ziyaret ederek gönüllü öğretmenlerimizin ürettiği siperlikleri teslim ettiler. Biz de emniyet mensupları olarak kendilerine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bizler emniyet personeli olarak bu salgın karşısında 7/24 saat çalışıyoruz. Personellerimiz korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşların taleplerini karşılamak için mahalle mahalle, kapı kapı dolaşmaya devam ediyor. Bu mücadelemize katkı sağlayan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. 155 Polis İmdat hattını arayan vatandaşlarımızın taleplerini karşılayan ekipler, onların hem hayır duasını alıyor hem de ihtiyaçlarını ayaklarına götürüyor. Vatandaşların PTT ve banka hesaplarından tahsilat yapan polis, teslim aldıkları parayı imza karşılığında bizzat hesap sahiplerine teslim ediyor. Yeter ki vatandaşlarımız sağlıkları için evde kalsınlar" diye konuştu.

FENDOĞLU’NDAN JANDARMAYA TEŞEKKÜR

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya İl jandarma Komutanlığı görevlilerinin, yeni tip korona virüs sürecinde yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu yaptığı açıklamada, “Korona virüs ile mücadele ve tedbir amaçlı alınan kararlar gereği, 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sokağa çıkma kısıtlamasıyla sosyal ihtiyaçlarının karşılanması hususunda, Malatya İl Jandarma Komutanlığımızın Vefa Destek grubu personelleri 65 yaş üstü hemşehrilerimizin maaş ve diğer ihtiyaçlarını karşılayıp evlerinde teslim ediyorlar. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması, ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında üzerine düşen görevleri özellikle kırsal alanda üstün gayretle yerine getiren İl Jandarma personelimize yürekten kutluyorum. İl jandarma Komutanımız Necmi İnce ve personellerimizin eline emeğine sağlık, teşekkürler jandarma” dedi.

MALATYA’NIN İLÇELERİNE MASKE DAĞITILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe kaymakamlıkları ile ilçe belediyelerine, vatandaşlara dağıtılmak üzere maskeleri teslim ettiler.

Büyükşehir Belediyesi korona virüs salgını sonrası vatandaşlara maske dağıtımına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Malatya genelinde vatandaşlara maske dağıtılması için 200 kişilik ekip ile mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak maskelerin evlere teslimini gerçekleştiriyor.

Ekiplerin maske dağıtımında son durakları ilçe kaymakamlıkları ile ilçe belediyeleri oldu.

Ekipler ilçe kaymakamlıkları ile ilçe belediyelerine, vatandaşlara dağıtılmak üzere maskeleri teslim ettiler.

TEK POZİTİF VAKASI KALAN TUNCELİ'DE HER VATANDAŞA ÜCRETSİZ MASKE

Korona virüs ile mücadele kapsamında en başarılı iller arasında olan ve bilinen tek vaka olan Tunceli’de valilik koordinesinde şehre kazandırılan tekstil atölyesinde üretilen 200 bin maske vatandaşa ücretsiz dağıtılıyor.

Ülke genelinde olduğu gibi Tunceli'de de korona virüs salgınına karşı her türlü tedbir alınıyor. Valilik koordinesinde yapılan çalışmalarla alınan önlemler sayesinde salgının daha fazla yayılmasının önüne geçilirken, 9 vakadan 8'inin taburcu olduğu, birinin de tedavisinin sürdüğü biliniyor. Salgınla mücadele kapsamında kendi kendine yeten kentte valiliğin desteğiyle Organize Sanayi Bölgesi'nde açılan tekstil fabrikasında 200 bin adet maske üretimi yapıldı. Üretilen maskeler “Vefa Sosyal Destek Grupları” tarafından kentin çeşitli noktalarında kurulan stantlarda vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımına başlandı. Maskelerini alan vatandaşlar, kentte ilk andan itibaren yapılan çalışmalarla olumla gelişmeler elde edildiğini belirterek ilgililere teşekkür etti.

Vatandaşlara evde kalmaları çağrısı yapan Vali Tuncay Sonel, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, organize sanayi bölgesinde 2 yıl önce açtığımız Peri Tekstil Fabrikamızda ürettiğimiz 200 bin maskeyi kent genelinde ücretsiz olarak dağıtmaya devam ediyoruz” dedi.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN TAKSİCİ VE MİNİBÜSÇÜ ESNAFINA MASKE DESTEĞİ

Van Büyükşehir Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında kentte toplu taşıma hizmeti veren taksi, minibüs ve özel halk otobüsü esnafına maske dağıtarak araçlarını dezenfekte etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı etkin bir mücadele yürüten Van Büyükşehir Belediyesi, her alanda faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ile Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri ortak bir çalışma yaparak, kent merkezinde bulunan taksi, özel halk otobüsleri ve minibüs şoförlerine maske dağıttı. Ekipler ayrıca sürücüleri maske kullanımı ve korona virüse karşı bilgilendirerek, araçları da dezenfekte etti.

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Sağlık İşleri Daire Başkanı Adil Allahverdi, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in talimatlarıyla kent genelinde toplu taşıma hizmeti veren şoför esnafına ilk etapta 10 bin maske dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi. Maske dağıttıkları taksi ve minibüslerde ilaçlama çalışması da yaptıklarını ifade eden Adil Allahverdi, “Korona virüs salgının gündeme gelmesiyle birlikte bizler de harekete geçerek, tedbirlerimizi en üst düzeyde alarak etkin bir mücadele yürütüyoruz. Bu kapsamda son olarak ilimizde toplu taşıma hizmeti veren taksi, minibüs ve özel halk otobüslerini kullanan şoförlerimize ilk etapta 10 bin civarında maske dağıtıyoruz. Maske dağıtımı ile birlikte toplu taşıma araçlarımızı da ilaçlayarak dezenfekte ediyoruz. Vatandaşlarımızdan da isteğimiz evde kalmaya devam etmeleri, dışarı çıkmak zorunda kaldıklarında ise kurallara mutlaka uymalarıdır. İnşallah en kısa sürede ilimiz ve ülkemiz bu salgını atlatarak normale döner” dedi.

Şoför esnafı ve vatandaşların sağlığına yönelik yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten Taksi Sürücüsü Zeki Fidan ise “Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri duraklarımıza kadar gelerek hem bizlere maske ulaştırdı hem de araçlarımızı dezenfekte etti. Vatandaşlarımızı daha sağlıklı ve hijyenik bir şekilde taşımamız için yapılan çalışmalar son derece önemlidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 
Dilenci kadınlar gözaltına alındı
 
3 terörist etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erbaş: ‘Allah cümlenizden razı olsun’
Diyanet İşleri Başkanlığına ve şahsına destek verenler için teşekkür mesajı ...
Memiş Erzurum vaka sayısını açıkladı
Vali Memiş Erzurum'da corona-19 virüsten 7 kişinin yaşamını yitirdiğini, ...
DİYK: ‘Zina ve eşcinsellik haramdır’
Din İşleri Yüksek Kurulu, İslam’da zinanın ve bütün çeşitleriyle eşcinsel ...
 
Doğu Anadolu’dan Erbaş’a destek yağıyor
Doğu Anadolu Bölgesinde Barolar, Sivil toplum kuruluşları yayınladıkları ...
Türk Konseyinden tarihe iftiraya tepki
Amreyev, “Türkiye Cumhuriyeti aleyhinde Ermeni ideologlarının hasmane ...
Doğu Anadolu’da Gönül Seferberliği
Doğu Anadolu Bölgesi illerinde corona-19 tedbirleri doğrultusunda vefa ...
 
Erzurum’da tenha sokaklar havadan görüntülendi
Erzurum’da korona virüsle mücadele kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ...
‘Türkler, asla soykırım yapmamıştır’
Sekmen, “Türkler, Ermenilere asla soykırım yapmamıştır. Ermeni Hınçak, ...
‘Önce kendi karanlık tarihlerine baksınlar’
Kalın, “Soykırım yalanıyla ve siyasi hesaplarla Türkiye’ye zarar vereceğini ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva