ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>GUNCEL
27 Nisan 2020 Pazartesi - 17:45

Doğu Anadolu’da Gönül Seferberliği

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde corona-19 tedbirleri doğrultusunda vefa sosyal grupları kelimenin tam manasıyla bir gönül seferberliği yürütüyor. Yaşlı kesimin duasını alan vefa grupları, yaş günlerini kutluyor, ihtiyaç sahiplerinin imdadına yetişiyor.

Doğu Anadolu’da Gönül Seferberliği

KYK'DA KARANTİNAYA ALINAN VATANDAŞA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Ağrı'da Abdurrahman Arvasi Yurdunda karantinada olan vatandaşa doğum günü sürprizi yapıldı.
Korona virüs tedbirleri kapsamında Ağrı Abdurrahman Arvasi yurdunda karantinaya alınan vatandaşlara sürprizler yapmaya devam eden ekipler bu defa doğum günü olan bir vatandaşın doğum gününü kutladı. Abdurahman Arvasi Yurdunda misafir edilen Betül Keskin’in doğum günü olması nedeniyle ekipler pasta alıp Keskin’in kaldığı odaya giderek doğum gününü kutladı. Ekipleri elinde pastayla gören Keskin ekiplere teşekkür ederek pastayı aldı.

GÖZETİM ALTINDA TUTULAN VATANDAŞLARA KUR’AN-I KERİM HEDİYE VERİLDİ

Ağrı’da İl Müftülüğünce, koronavirüs tedbirleri kapsamında yurtlarda gözetim altında tutulan Türk vatandaşlarına Kur’an-ı Kerim ve çeşitli kitaplar hediye edildi.

İl Müftüsü Tandoğan Topçu’nun talimatları doğrultusunda, yeni tip Kovid-19 salgını nedeniyle Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda 14 günlük gözetim altında tutulan vatandaşlar için etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında vatandaşlara Kur’an-ı Kerim ve çeşitli kitaplar verildi.

BİNGÖL’DE 32 MİLYON 357 BİN TL NAKDİ DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI

Bingöl Valiliği, Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere 32 milyon 357 bin TL nakdi destek sağlandığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Covid-19 salgını nedeniyle hayata geçirilen Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Programı kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de ihtiyaç sahibi ailelere destek ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Kentte valilik koordinesinde Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından belirlenen ailelere, nakdi ödemeler ikametlerinde teslim edildi.

Toplamda 32 bin 357 aileye nakdi ödeme desteği verildiğini bildirine Valilik, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından hayata geçirilen Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Programı kapsamında dar gelirli ailelerimize yönelik bin TL nakdi destek ödemeleri kapsamında 1. faz ödemelerinde 22 bin 364 bin, 2. faz ödemelerinde de 9 bin 993 olmak üzere ilimiz genelinde toplam 32 bin 357 aileye 32 milyon 357 bin TL nakdi destek sunulmuştur” denildi.

BİNGÖL'DE FEDAKAR SAĞLIKÇILARA İFTAR HİZMETİ

Bingöl Belediyesi, Korona virüs nedeniyle evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarına kaldıkları yurt ve öğretmenevine her gün iftar yemeği gönderiyor.

Korona virüsle mücadelenin başkahramanları olan sağlıkçıların iftar yemeğini kentte belediye karşılıyor.Belediye mutfağında her gün hijyenik bir şekilde hazırlanan ve paketlenen iftar yemekleri, evlerine gidemeyen 175 sağlık personeline kaldığı öğretmenevi ve yurtlara götürülüp teslim ediliyor.Sağlık çalışanları bu zorlu süreçte belediyenin yaptığı olduğu ikramdan memnun olduklarını dile getirdi.

Salgın nedeniyle evine gidemeyen ve Öğretmenevinde misafir edilen Bingöl Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Lütfü İhsan,"Biz bu aziz vatanın saygı değer evlatlarının huzuru ve sağlığı için canla başla çalışırken, öğretmenevinde bizleri misafir ediyor devletimiz sağolsun. Ve yine bu süreçte Ramazan ayı için belediyemiz çok güzel bir iftar desteği de sağladı. Bu vesileyle belediyemize, tüm Bingöl halkına teşekkür ediyorum” dedi. Bu zorlu süreçte kendilerinin yalnız bırakmadığını aktaran Sağlık Personeli Murat Esen, Koronavirüsle savaştıkları bu günlerde iftar yemeğinin kendilerine geldiğini ifade etti.

AHLAT’TA YAŞLILARIN RAMAZAN PİDESİ VE HURMASI BELEDİYEDEN

Bitlis’in Ahlat ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan yaşlı vatandaşların Ramazan pidesi ve hurması Ahlat Belediyesi tarafından temin ediliyor.

Ahlat Belediyesine bağlı ekipler, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek Ramazan pidesi, hurma, kahve ve kolonya gibi ikramda bulunuyorlar. Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban’da belediye ekipleriyle birlikte yaşlıları ziyaret ederek Ramazan ayının ilk pidelerini ve hurmalarını ikram etti. Başkan Çoban, ziyaretlerinde yaşlılarla sohbet ederek sıkıntılarının olup olmadığını soruyor. Sıkıntı ve sorunları olan yaşlıların taleplerini de alan Çoban, en yakın zamanda çözüme kavuşturacağı sözünü veriyor. İlçedeki yaşlıları ziyaret ederek başta Ramazan pideleri olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunduklarını belirten Başkan Çoban, bu ziyaretlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi. Yaşlı insanların bu ülkenin en değerlileri olduklarını altını çizen Çoban, “Korona virüsü insanımızı büyük nispette moral ve motivasyonuna zarar verdi. Burada en fazla yıpranan yaşlılarımız oldu. Bizde sadece bugün yaşlılarımızı ziyaret ettik. Değerli büyüklerimizin duasını almak üzere ilk iftar pidelerini ve hurmalarını ikram ettik. Yaşlılarımızın duasını da alalım ki insanlığın başına bela olan musibetten insanlık kurtulsun. Halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Bu süreçte devletimiz muazzam bir mücadele ortaya koydu. Bizlerde mahalli idareler olarak iyi bir gayretle çalıştık. Bu arada tabi vefa grubumuz olarak Kaymakamlıkla oluşturulan ekiple güzel bir yardım ağı gerçekleştirdik. Ama yaşlılarımızın gönlünü almak yardımla olmaz dedik ve bu vesileyle onları ziyaret ettik. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi İnşallah bu virüsü yener ve çifte bayram yaparız” dedi.

ERZİNCAN GENÇLİK MERKEZİ 15 BİN ADET SİPERLİ MASKE ÜRETTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığının himayelerinde Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Erzincan Gençlik Merkezinde korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 15 bin adet koruyucu siperli maske üretimi gerçekleştirildi.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın talimatlarıyla, korona virüs salgınına karşı maske üretimi yapan kamu kuruluşlarından olan Erzincan Gençlik Merkezinde oluşturulan atölye ile Gençlik Liderleri, antrenörler ve personeller 15 bin adet koruyucu siperli maske üretimi gerçekleştirdi.

Sosyal mesafe ve hijyen tedbirlerinin alındığı atölyelerde yüz koruyucu siperlik maske üretimi yapan gençlik liderleri ile antrenörlerin yaptıkları maskeler başta sağlık çalışanları olmak üzere kolluk kuvvetleri ve ilgili kurumlara dağıtıldı ve dağıtılmaya devam ediyor. Üretilen maskeler virüs taşıma riski bulunan bireylerle yakın mesafede bulunan görevlilerin tükürük veya benzer vücut sıvılarına maruz kalmasını önlüyor.

Erzincan’da korona virüs salgınına karşı adeta gönüllü bir seferberlik oluşturulduğunu belirten Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu “İnsan sağlığı her şeyden önce gelir. Erzincan Valimiz Ali Arslantaş’ın talimatlarıyla korona virüs salgınının ülkemizde ortaya çıkmasının hemen ardından harekete geçerek Erzincan Gençlik Merkezimizde oluşturduğumuz atölyelerle birlikte gençlik liderlerimiz, antrenörlerimiz ve personellerimizle başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, kolluk kuvvetlerimiz ve kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personellerimiz için 15 bin adet koruyucu siperli maske üretimi gerçekleştirdik. Ürettiğimiz bu maskeleri ilgili kurumlara dağıttık ve dağıtmaya devam ediyoruz. Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Erzincan’da korona virüsle mücadelede üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KADAYIF JESTİ

Erzincan’da birçok esnaf sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam ediyor. Canla başla görev yapan sağlık çalışanlarına Önder Ballı kadayıf jestinde bulundu.

Tüm dünyada etkisi gösteren yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını karşısında Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gece gündüz demeden görev yapan sağlık çalışanlarına moral ve motive amaçlı desteklerde sürüyor. Hastaneyi ziyaret ederek Erzincan’ın yöresel tatlılarından 480 kişilik kesme kadayıfı sağlık çalışanlarına ikram eden İmren yufka isimli işletmenin sahibi Önder Ballı, “Bu süreçte yoğun gayret gösteren tüm sağlık görevlilerinin Allah yardımcısı olsun” dedi.

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Orhan Çimen’de, “Korona virüs (Covid-19) salgını sürecinde esnaf arkadaşlarda bize destek olmaya devam ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu mücadele topyekun yapılabilecek bir mücadele. İnşallah hep beraber üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

COVİD-19’U 6 GÜNDE YENEN GENÇ ADAM TABURCU OLDU

Erzincan’da yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına yakalanan ve bu hastalığı 6 günde yenen genç adam taburcu oldu.

Erzincan’da yeni tip korona virüs salgınına yakalanmalarının ardından tedavisi tamamlanan 111’inci hasta da iyileşerek, taburcu oldu. 20 Nisan 2020 tarihinde rahatsızlanan ve Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatışı yapılan 23 yaşındaki Muhammet Uygur’un yapılan tetkiklerde test sonucu pozitif çıktı. Hastanede tedavi gören Uygur, 6 günde hastalığı yendi. Yeniden sağlığına kavuşan Uygur, 6 gün sonra 26 Nisan 2020 günü sağlık görevlilerin alkışları eşliğinde hastaneden taburcu oldu.

ELAZIĞ'DA VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU 151 BİN TALEBİ YERİNE GETİRDİ

Elazığ Valiliği koordinesinde çalışan Vefa Sosyal Destek Grubunun şuana kadar 151 bin 439 talebi yerine getirdiği bildirildi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Korona virüse karşı mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Valilik koordinesinde hizmet veren jandarma, polis, AFAD, Kızılay, UMKE, Zabıta ve diğer kurumlardan oluşan "Vefa Sosyal Destek Grubu" ise sahada evlerinden çıkması kısıtlanan ailelerin yardımına koşuyor. Şuana kadar 112, 155 ve 156 hatlarına kent merkezi, ilçeler ve köylerden 152 bin 80 bin talepten 151 bin 439'unun karşıladığı belirtildi.

GÜNDE 15 BİN MASKE ÜRETİYORLAR

Ardahan Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında önlemlerini artırdı. Belediye öncülüğünde kurulan atölyede Sağlık Bakanlığı standartlarına uygun olarak dikilen maskeler, ücretsiz dağıtılıyor.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, kurulan atölye ile Ardahan ve çevresinde maske sorunu kalmayacağını müjdeledi.

Korona virüs salgını önlemleri kapsamında maske kullanımı artmaya başlayınca stoklarda sorun yaşandı. Bunun üzerine Ardahan Belediyesi öncülüğünde kurulan atölye de maske üretimi kapasitesini arttırdı.

Kapasite artırımı ile şehrin ihtiyacının yanı sıra komşu illerin de maske ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. Korona virüs salgını nedeniyle, 30 kişinin çalıştığı, Ardahan Belediyesi tekstil atölyesinde günde 15 bin maske üretiliyor.

Tekstil atölyesinde çalışanları ziyaret eden Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, maske sıkıntısı yaşamayan tek ilin Ardahan olduğunu söyledi. Başkan Demir, "Türkiye’de maske sorunu olmayan tek il Ardahan. Üretimimizi günlük 7 binden 15 bin adete çıkarttık. Üterim alanımız dünya hijyen koşullarına tam olarak uygun. Adeta bir kimya laboratuvarı gibi. Çalışanlarımız sosyal mesafeye uygun bir ortama sahipler. Makineler arası şeffaf cam ile korumalı, çalışanlarımız eldivenli ve maskeli bir şekilde çalışıyor. Ardahan’ın merkezi nüfusu 22 bin, bizim ürettiğimiz maske sayısı 15 bin. Yine vatandaşlarımız ve halkla ilişkileri olanlar için belediye olarak 4 bin adet şeffaf maskelerden dağıttık. Evde kalan çocuklar için matematik takımı, büyükler için de satranç takımı dağıttık" diye konuştu.

Başkan Demir, "Şunu iddia ediyorum. Türkiye'de ilk üç gün sonrasında maske sıkıntısı yaşamamış tek il Ardahan'dır. Kent merkezi nüfusumuz 22 bin, bizim ürettiğimiz maske sayısı 15 bin. Biz burada tüm dinamiklerimizle siyaset gözetmeden o parti, bu parti gözetmeyeceğiz, bizim partimiz Ardahan'dır. Görev yaptığımız süre de böyle olacaktır" dedi.

BULANIKLI KADINLAR EVLERİNDE ÇALIŞIYOR

Muş’un Bulanık Kaymakamlığı Aile Destek ve Eğitim Merkezlerinde kayıtlı kursiyerler, korona virüsü nedeniyle evlerinde el emeği ürünler yapıyor.

Bulanık Aile Destek ve Eğitim Merkezlerine kayıtlı kursiyerler, kurslarda öğrendiklerini evlerinde büyük bir emeğe dönüştürerek örgü ürüyor. Korona virüsü nedeniyle evde çıkmayan kursiyerler, kurslarda öğrendiklerini evlerinde yapmaya başladılar. Bulanık Kaymakamlığına bağlı Aile Destek ve Eğitim Merkezlerine kayıtlı kursiyerler, evlerinde yaptıkları örgüleri fotoğraflayarak Aile Destek ve Eğitim Merkezi Müdürlüğüne gönderiyor.

Aile Destek ve Eğitim Merkezi yetkileri, korona virüsü nedeniyle evde çıkmayan kursiyerlerin kurslarda öğrendiklerini evlerinde uyguladıklarını belirterek, “Bu da bizleri sevindirdi. Bizde diyoruz ki ‘evde kalın’, kurslarda öğrendiklerinizi evinizde uygulayın" ifadelerini kullandılar.

KISITLAMA KALKTI YOĞUNLUK BAŞLADI

İçişleri Bakanlığınca korona virüs salgınına karşı uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Malatya kent merkezinde insan yoğunluğu yaşandı. Özellikle banka şubeleri ve PTT önünde oluşan uzun kuyruklarda sosyal mesafenin korunması için vatandaşlara uyarılar yapıldı.

Korona virüs (Covid-19) salgınının önüne geçmek için uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından Malatya’da özellikle şehir merkezinde insan yoğunluğu yaşanıyor. 4 günlük kısıtlamanın ardından çok sayıda vatandaş bugün alışveriş ve banka işlemleri için sokağa çıkınca yoğunluk yaşandı. İl hıfzıssıhha kurulunca araç trafiğine kapatılan Soykan Meydanı, İnönü ve Kışla caddelerinde yoğunluk göze çarparken, PTT ve banka önlerinde uzun kuyruklar oluştu. Ramazan nedeniyle vatandaşların alışverişe çıkması da yoğunluğu artırdı. Polis ekipleri, halkın yoğun bulunduğu alanlarda sık sık anons ile sosyal mesafe kuralına uyulması uyarısında bulunurken, vatandaşların çoğunun koruyucu maske taktıkları görüldü.

POLİSLERDEN SOSYAL MESAFE UYARISI

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınını önlemek için 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması ardından Malatya’nın Darende ilçesinde polis vatandaşları sosyal mesafe kuralını hatırlatarak uyarıda bulundu.

İçişleri Bakanlığı’nca 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta 4 gün süren sokağa çıkma kısıtlaması kapsamındaki Malatya’nın Darende ilçesinde kısıtlama sonrasında cadde ve sokaklarda hareketlilik artınca polisler devreye girdi. İlçe merkezinde alış veriş yoğunluğu olduğu yerlerde yayan olarak devriye gezen polisler sosyal mesafenin korunması için vatandaşları uyardı. Vatandaşların daha rahat alış veriş yapmaları ve sosyal mesafeyi korumak için polisler esnafları da ikaz ederek iş yerleri önündeki tezgahların yolları daralttığı için içeri koymalarını istediler. İlçedeki tüm esnafları gezerek sosyal mesafeye dikkat edilmesi konusunda uyaran polisler, PTT’de işlemi olan kişilerin sosyal mesafeyi koruyarak işlem yapmaları için özellikle dikkatli davranılmasını istediler.

VAN’DAKİ ECZANELERDE ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI BAŞLADI

Van’da Sağlık Bakanlığı tarafından eczanelere gönderilen ücretsiz cerrahi maskeler dağıtılmaya başlandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında eczanelere gönderilen 5 adet ücretsiz maskenin dağıtımı devam ediyor. Vatandaşlar telefonlarına gelen kod veya TC kimlik numaralarını eczacıya vererek maskelerini temin edebiliyor. Bu kapsamda ücretsiz maskelerini temin etmek için eczanelere gelmeye başlayan vatandaşların TC kimlik numaraları kontrol edildikten sonra teslimi yapılıyor.

“HAK, HAFTADA BİR KEZ YENİLENİYOR”

İHA muhabirine konuşan Eczane Görevlisi Hakan Pütün, Sağlık Bakanlığının verdiği maskelerin dağıtılmaya başlandığını, ancak araya sokağa çıkma kısıtlamasının girdiğini belirtti. Vatandaşlar mesaj gelmeden de TC kimlik numarası, doğum yılı ve baba adıyla maskelerini alabildiğini ifade eden Pütün, “Van ilinde maske dağıtımı 5 gün önce başladı. Ancak araya tatil girdi. Bugün yine maskelerimiz geldi ve dağıtmaya başladık. Vatandaşlarımızın maske dağımı konusunda haberleri var, ancak birçok kişi mesaj gelmesini bekliyor. Aslında mesaj gelmeden maskelerini alabiliyorlar. Maske dağıtımında kodunuz yoksa bile eczaneye geldiğinizde TC kimlik numaranız, doğum yılınız ve baba adınızla sistemde sorgunuzu yapıyoruz. Eğer maske hakkınız gelmişse veriyoruz. Bu hak, haftada bir kez yenileniyor ve ikinci bir kez maske alma hakkınız doğuyor. Günlük eczanemize ortalama bin maske geliyor. Gelen vatandaşımıza elimizden geldiğince dağıtmaya çalışıyoruz” dedi.

 
Yukarıçamurdere Köyü karantinaya alındı
 
Bakan Pekcan yeni kararları paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’da tenha sokaklar havadan görüntülendi
Erzurum’da korona virüsle mücadele kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ...
‘Türkler, asla soykırım yapmamıştır’
Sekmen, “Türkler, Ermenilere asla soykırım yapmamıştır. Ermeni Hınçak, ...
‘Önce kendi karanlık tarihlerine baksınlar’
Kalın, “Soykırım yalanıyla ve siyasi hesaplarla Türkiye’ye zarar vereceğini ...
 
Palandöken Belediyesi 11 çocukla 11 dramı hatırlattı
Erzurum’da Palandöken Belediyesi çalışanları Türkiye’de ölümüyle yürekleri ...
TDV zekat hesaplama modülü hizmette
Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri ...
Erzurum İl Hıfzıssıhha Kurulu kararları açıklandı
Erzurum İl Hıfzıssıhha Kurulu Vali Okay Memiş Başkanlığında toplanarak ...
 
Sağlık Bakanlığı’ndan sahte hesap uyarısı
Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs Bilim Kurulu üyeleri adına açılan sahte ...
Erbaş’tan teravih açıklaması
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ramazan ayında teravih namazlarının ...
Erzurum Ramazan’a hazırlanıyor
İçinde bin aydan hayırlı Kadir Gecesini bulunduran Ramazan ayı 24 Nisan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva