ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
HABERLER>GUNCEL
5 Eylül 2016 Pazartesi - 13:16

Aksakal, güven tazeledi

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, düzenlenen 6. Olağan Genel Kurulu’nda 98 delegenin oyunu alarak, güven tazeledi.

Aksakal, güven tazeledi

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, düzenlenen 6. Olağan Genel Kurulu’nda 98 delegenin oyunu alarak, güven tazeledi.
Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı, 6. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Erol Aksakal, 98 delegenin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. Palandöken Dağı’nda bulunan bir otelde düzenlenen genel kurula, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Hizmet İş Sendikası Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, İlçe Belediye Başkanları ve sendika üyeleri katıldı.
Genel kurulun açılış konuşmasını Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan yaptı. Şube Genel Kurulunda delegeler ve misafirlere hitap eden Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 15 Temmuz işgal girişiminin başarısız olmasından sonra başka taşeronların devreye sokulduğunu işaret ederek, “Millet olarak her gün askerimizin, polisimizin, korucularımızın şehadet haberleriyle uyanıyoruz. Ancak bu da uzun süremeyecek, tez zamanda bertaraf edilecektir” dedi. Arslan, “HAK-İŞ olarak 15 Temmuz’da üç şehit verdik. Tırmandırılan terör olaylarında üye çocuklarımız şehit olmaya devam etmektedir. Ateş düştüğü yeri yakıyor, ancak geri adım atmamalıyız. Hainleri sevindirecek yanlışlar yapmamalıyız. Bu ülkenin geleceği ve birliği için bize ihtiyaç varsa gereğini yapmamız gerekiyor” diye konuştu.
“HAK-İŞ’in, milletin değerlerine sahip çıkan bir kadrosu var”
15 Temmuz’un ABD ve AB’nin Türkiye’yi işgal girişimi olduğunu belirten Arslan, “NATO’da ve diğer uluslararası örgütlerde birlikte olduğumuz ülkeler büyük bir oyun oynadılar. Taşeronları vasıtasıyla karanlık bir girişimde bulundular. HAK-İŞ olarak ilk saatlerden itibaren bunlara karşı koyduk. Çünkü bize ihtiyaç duyduğu her an milletine onun değerlerine sahip çıkan bir kadromuz var” dedi. 4 Eylül’ün Sivas Kongresi’nin yıldönümü olduğunu hatırlatan Arslan, “Bu kongrede alınan ulusal nitelikli kararların arkasında Erzurum Kongresi ve Erzurumlular var. Erzurumlu kardeşlerimi 15 Temmuz işgali ve 1915 Ermeni vahşetine karşı koydukları kahraman duruşlarından dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de HAK-İŞ’in istikrarlı bir sendikal ve demokratik kültüre sahip olduğunu ifade ederek, “Birçok demokratik gelişmede HAK-İŞ’in gösterdiği gayreti biliyor ve takdir ediyoruz” dedi. Hizmet İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi de HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ’in 28 Şubat’ta darbeye desteğe zorlandığını kaydederek, “Ne 28 Şubat’ta, ne öncesi ve sonrasında antidemokratik girişimler içinde yer almadık” dedi. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir de “15 Temmuz’da kimlerin gerçekçi olduğunu gördük. Biz 28 Şubat’ta Beşli çeteleri gördük. HAK-İŞ milli duruşundan dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu. Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal da, kendisine destek veren, bu hizmet yolunda kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından genel kurul ve seçim gerçekleşti. Mevcut Başkan Erol Aksakal, bin üyeyi temsil eden 98 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.
Genel kurulun ardından Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hak İş Genel Başkanı Arslan, Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, Kurucu Başkan Tanrıverdi ve şube başkanlarına tespih hediye etti.

 
Aydemir, ‘AK davanın ekseni haktır’
 
Gençlerbirliği'nden Sekmen'e teşekkür
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım: 'Erzurum Cazibe Merkezi'
Yıldırım, "Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, ...
Aziziye Mahallelerinde dönüşüm seferberliği
Aziziye Belediyesi ilçe merkezinde olduğu gibi, köylerde de hizmet rüzgarı estiriyor
'Ne Misteri...' O Alçak..'
"Türkiye İyi Gelecek" konferansında konuşan Başbakan Yıldırım, bir gazetecinin ...
 
24 merkez valisi görevden alındı
Resmi Gazete’de yayımlanan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 7 bin ...
Azizoğlu'na KADEM brifingi
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Erzurum temsilcisi ve yönetim kurulu ...
Mutluluğun sırrı
Tatil bitti okullar başladı. Öğrenciler geçirdikleri dinlenme günlerin ...
 
İspir'de Zafer Bayramı törenle kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl dönümü İspir'de coşkuyla kutlandı.
‘Vatan Sana Canım Feda’
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümü Oltu'da törenlerle kutlandı.
Pasinler'de milli coşku
30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'un Pasinler ilçesinde de kutlandı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva