ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’dan 3 ayda 21.3 milyonluk dış ticaret
Erzurum’dan 3 ayda 21.3 milyonluk dış ticaret
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
TRENDYOL 1’inci Ligde 33. Hafta mesaisi
TRENDYOL 1’inci Ligde 33. Hafta mesaisi
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
Tuzlaspor soruşturmasında yeni gelişme
Tuzlaspor soruşturmasında yeni gelişme
HABERLER>SİYASET
27 Ağustos 2013 Salı - 14:21

Aksak yatırımları değerlendirdi

Aksak, Sportif, Sosyal ve kültürel açıdan yaşanır ve güçlü bir Erzurum için, Palandöken Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür ve Spor Kompleksi yatırımlarının Palandöken ve Erzurum adına büyük kazanım olduğunu söyledi.

Aksak yatırımları değerlendirdi

ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Sportif, Sosyal ve kültürel açıdan yaşanır ve güçlü bir Erzurum için, Palandöken Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür ve Spor Kompleksi yatırımlarının Palandöken ve Erzurum adına büyük kazanım olduğunu söyledi.
AKSAK, KÜLTÜR VE SPOR KOMPLEKSİNİ GEZDİ
Palandöken Kültür ve Spor Kompleksi çalışmalarda sona gelindi. Erzurum’a ve Palandökene hitap edecek, bölgede önemli kültürel ve sportif faaliyetlerin yapılacağı Kültür ve Spor Kompleksini gezen AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, incelemelerde bulundu. Kültür ve Spor Kompleksi hakkında bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, " Erzurum’un gelişimine yön veren Palandöken Belediyesinin, kültürel ve sportif anlamda geleceğe taşıyacak çok önemli bir eseri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
BAŞKAN BULUTLAR, BİLGİ VERDİ
4 bin metrekare kapalı, 9 bin metrekare açık toplam 13 bin metrekare alandan oluşan Palandöken Kültür ve Spor Kompleksinin bölümlerini tek tek gezen Ak Parti Milletvekili Aksak, Kültür ve Spor Kompleksine hayran kaldı. Başkan Bulutlar, kültür merkezinin içerisinde 400 kişilik konferans salonu ve çok amaçlı salon, düğün salonu, sergi salonu, kütüphane, 12 adet kurs ve meslek edindirme salonu, sinema salonu ve kafeteryası olan Kültür Merkezimizin yanı sıra 500 kişilik kapalı spor salonu ile her ayrıntıyı göz önüne alarak, titiz ve özverili bir işçilik ve son teknolojik ürünler kullanarak yapımının tamamladık " dedi. Bulutlar," Kültür ve Spor Kompleksinin hemen önü de bulunan alanda belediye olarak bir ilk yaparak kamulaştırma yaptık. Bu kamulaştırma ya sadece 1.5 milyon lira ödedik Kamulaştırdığımız alanı rekreasyon alanı olarak değerlendiriyoruz. Bu alana futbol sahası, voleybol, tenis, kamelya, çocuk oyun alanları, süs havuzu gibi birçok aktiviteni yapılacağı alan yapımını başladık. Tesislere ise Ciddi bir mali yükün altına büyük bir cesaretle girerek bugün Erzurum’umuza ve Palandöken ilçemize eşi benzeri olmayan güzel bir hizmeti daha kazandırma başarısı gösterdik. Halkımızdan aldığımız desteği ve güveni onlara böylesine güzel hizmetlerle geri veriyoruz. Yaptığımız hizmetlerimizin en büyük destekçileri olan ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan halkımıza, il başkanıma, teşkilatıma ve milletvekillerime teşekkür ediyorum" dedi.
MİLLETVEKİLİ AKSAK, BU YATIRIM ERZURUM İÇİN BÜYÜK KAZANIM
Palandöken İlçesi Erzurum’un en hızlı kalkınan, en modern örneklerle gelişen ilçesi konumunda olduğunu söyleyen AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak,"Sosyal ve kültürel açıdan yaşanır ve güçlü bir Erzurum için, yapılan kültür ve sportif yatırımları şehrimiz adına büyük kazanım" dedi. Aksak, Palandöken Kültür ve Spor Kompleksi bu açıdan şehrimizin önemli bir ihtiyacını giderecek, kültürel dokunun yeniden canlanmasını sağlayacak çok etkin bir merkez olacak. Köklü bir kültüre sahip medeniyetimizin gelecek kuşaklara aktarılacağı bu kültür merkezi şüphesiz Palandökeni ve Erzurum’u kültür başkenti yapacak. Fonksiyonel olarak inşa edilen bu merkezde gerekli bütün ayrıntıların düşünülmesinden son derece mutlu oldum. Eğitim, Kültür, sportif ve yeşil alan yatırımları ile dikkat çeken Başkan Bulutları kutluyor, çalışmalarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

 
Erzurum milli coşkuya hazır
 
Narman’da bulgur geleneği devam ediyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
nurettin tezel 27 Ağustos 2013 Salı 23:29

körler sağırlar birbirini ağırlar 2011 üniversiad oyunları için yapılan tesisleri değerlendirdiniz şimdi yenilerini inşa edin yandaşları zengin edin kaç bin işsizimiz var sayın aksak sayın bulutlar bunu benden iyi biliyorsunuz önce onlara istihdam sağlayayacak projeler geliştirin evlerine ekmek götürsünler'ki çocuklarını sosyal aktivitelere yönlendirsinler

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Heyeti Doğu’da
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, Ardahan İl Başkanlığında gündemdeki konuları değerlendirdi.
Aziziye öksüzleri sevindirdi
Aziziye Belediyesi ilçedeki yetim ve öksüz çocuklara bisiklet hediye etti. ...
CHP'de 7 aday başvuru yaptı
Erzurum CHP İl Başkanı ve yönetimi, Şenkaya ilçesindeki aday adaylarını ...
 
İZBAN, Erzurum’a örnek olacak
TCDD ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle kurulan İZBAN, Marmaray ...
Demircan Gezi Parkı olaylarını değerlendirdi
Erzurum’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet ...
'Sisi ve Esed'i alkışlamak alçaklıktır'
Yavilioğlu twitter’de yaptığı yorumunda “Şu hale bakın!Esed desteklenmediği ...
 
SP’den ETÜ değerlendirmesi
Saadet Partisi il Başkanı Faik Çalık düzenlediği haftalık Basın toplantısında ...
AK gençlerden Mısır'a ‘R4BİA'lı selam...
Erzurum AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, düzenledikleri Mısır için oturma ...
AK Parti’den oturma eylemi
AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Mısır için oturma eylemi başlattı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva