ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Judo’da ETÜ farkı
Judo’da ETÜ farkı
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
Erzurum çiftçisine makine desteği
Erzurum çiftçisine makine desteği
HABERLER>GUNCEL
28 Ocak 2018 Pazar - 19:10

Afrin bildirisine imza atanlara sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin harekatına karşı bildiri yayınlayan yazar, akademisyen ve sanatçılara sert tepki göstererek, “Madem barışseversiniz, niçin bölücü örgüt mensupları, ailelerinin gözü önünde güvenlik görevlilerimizi şehit ederken üç maymunu oynadınız. ' dedi

Afrin bildirisine imza atanlara sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin harekatına karşı bildiri yayınlayan yazar, akademisyen ve sanatçılara sert tepki göstererek, “Madem barışseversiniz, niçin bölücü örgüt mensupları, ailelerinin gözü önünde güvenlik görevlilerimizi şehit ederken üç maymunu oynadınız. Hainler. Aybüke hoca, Necmettin öğretmen şehit edilirken vicdansızlar niçin sesiniz çıkmadı? Polislerimiz şehit edilirken niye sesiniz çıkmadı? Onların kanı yerde kalmayacak” dedi.
AK Parti Çorum İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partililere hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde Afrin bildirisine imza atan sanatçı, akademisyenler vardı.
Kendilerini gazeteci, düşünür, sanatçı, siyasetçi sananların terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyondan neden rahatsız olduklarını bilmediklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz terörü bitirdikçe, terör örgütü tarihin en büyük zayiatını verdikçe birileri rahatsız oluyor. Hem ülke içinde hem de yurt dışında kimi çevreleri çok rahatsız ediyor. İkbalini Türkiye'nin tökezlemesine bağlayanların operasyonlarımızdan hayal kırıklığına uğraması doğaldır. Neymiş bunlar savaş karşıtıymış. Bölgede çakışma istemiyormuş. Neymiş Türkiye’nin sınırlarını korumasının yolu YPG ile sulh içinde yaşanmasından geçiyormuş. Yememiş, içmemişler bunun gibi bir sürü hezeyanın altına imza atmışlar. Sonra da utanmadan bunu milletvekillerine göndermişler. Adama sormazlar mı şimdiye kadar aklınız neredeydi. Madem çatışma istemiyorsunuz, terör örgütü son bir senede 700 defa ülkemize saldırırken, siz neredeydiniz. Kan dökülmesine karşıydınız da bölücü örgüt Suriye'de on binlerce insanı vahşice katlederken niye gıkınız çıkmadı. Polislerimiz, askerlerimiz şehit edilirken niye sesiniz çıkmadı. Onların kanı yerde kalmayacak bunu böyle bilesiniz” dedi.
Afrin bildirisine imza atanların yaptıklarını riyakarlık, sahtekarlık, fikir soytarılığı olarak niteleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teröristlerin elinde olan bir kardeşimizin eşini aradım. 'Eşim canlı veya şehit. Beni onlara verin, onlar eşimi bana versinler.' Eşi bunu söylüyor. Dedim ki, biz her türlü adımları atıyoruz. Elimizde terör örgütünden çok kişi var. Biz ne yapacak ulaşacağız. Biraz sabırlı olun. Benim canlı veya şehit kardeşimin eşi bunu düşünürken be ahlaksızlar, be adiler siz ne konuşuyorsunuz. Bizimle neyin pazarlığını yapıyorsunuz. Profesör olsan ne yazar, sanatçı olsan ne yazar. Siz sözde sanatçısınız. Burası sözün bittiği yerdir bu böyle bilinsin. Niçin bugüne kadar bir kez olsun bölücü örgütün evinden kovduğu milyonlarca Suriyeli için bir açıklama yapmadınız? Hem bunları yapmayacaksınız hem de utanmadan arlanmadan bugün bize barıştan, adaletten bahsedeceksiniz. Barış konusunda bizimle yarış edebilecek göremiyoruz. Utanmadan bugün bize barıştan, adaletten bahsedeceksiniz. Bunların yaptığı riyakarlık, sahtekarlık, fikir soytarılığıdır. Bunun adı teröristlere canlı kalkan olmaktır. Sözüm ona barışseverlik adı altında teröristlere yardakçılık yapanlar ancak böyle sıfatlandırırlar. Bunların asıl derdi güvenlik güçlerimizin sınırlarımızın ötesinde tepesine bindiği teröristlere sınırlarımız içerisinde kol kanat germek, destek vermektir. Ancak ne kadar yırtınırlarsa yırtınsınlar beyhude. Nasıl Cerablus, El Bab'taki teröristler yok olmaktan kurtulamadıysa, Afrin ve ve Münbiç’teki teröristler de kendilerini bekleyen acı sondan kaçamayacak. Ülkemizin güney sınırında tek bir terörist kalmayana kadar bu mücadele sürecek. Hiçbir tehdit baskı bizi hedeflerimize ulaşmaktan alıkoyamayacak" ifadelerini kullandı.

 
'FETÖ'cü alçaklardan cinayetlerin hesabını soracağız'
 
Yozgat'ta ŞEB Formu düzenlendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
394 terörist etkisiz hale getirildi
Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında şu ana kadar ...
Afrin için askerlik şubesine akın ettiler
Ahmet Akbuğa - Şahap Gürler -Gönüllü olarak orduya katılmak isteyen Erzurum’daki ...
26 Ocak Dünya Gümrük Günü törenle kutlandı
Erzurum’da 26 Ocak Dünya Gümrük Günü törenle kutlandı.
 
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Enerji ve Tabi Kaynaklar, Kültür ve Turizm ile Maliye Bakanlıklarına ait ...
EGC iletişimcileri ağırladı
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC), Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi ...
Afrin'e tekbirlerle uğurlandılar
Topçu birlikleri Erzurum'dan tekbirlerle Zeytin Dalı Harekatı için bölgeye uğurlandı
 
Aydemir: ‘Dadaşlar milli hassasiyetin sembolüdür’
Erzurum’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim ...
AK Parti'den Bayrak seferberliği
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Zeytin Dalı Harekâtı’na destek ...
Atama kararları Resmi Gazete’de
Başbakan Yardımcılığı, Adalet Bakanlığı, Bilim Sanayi, Gıda Tarım ve Hayvancılık, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva