ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Kene can aldı
Kene can aldı
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
HABERLER>SİYASET
30 Ekim 2021 Cumartesi - 18:14

‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ toplantıları başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı koordinesinde düzenlenen “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” toplantısı Erzurum’da gerçekleştirildi.

‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ toplantıları başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı koordinesinde düzenlenen “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” toplantısı Erzurum’da gerçekleştirildi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, CHP ve İyi partiye yönelik sert eleştirilerde bulundu. Aydın; “TBMM’de tezkere oylamasında kaçak güreşenler, hatta HDP'nin kontrolüne girenler. Atatürk’ün ruhaniyetini inciten CHP ve bunun yanında ağıza göre sakız ve şerbet servisinde bulunun İyi Parti yaptıkları yüce milletimiz değerlendirme yapacaktır. Onlara sert bir tokat sandık başında bir cevap verilecektir” dedi.
Erzurum Palandöken Necip fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı merhum Alparslan Türkeş’in bir sözünden yola çıkılarak, “Kendinizi küçük görmeyiniz, sizler büyük kuvvetsiniz, vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız, kuvvet birliktir, davamızın geleceği birliklersiniz, birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” sözleri ile başladı.
Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Fevzi Polat, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yurdagül, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İdris Aydın, Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı A. Kadir Gökçan, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş yaptı. Karataş konuşmasında ‘’ Sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum mutlu oldum. MHP’nin derdi Devlet, sevdası millettir. Bu sevdamızla kimseleri yalnız bırakmadık. Erzurum doğunun sınır taşıdır. MHP ve Cumhur İttifakı olmak üzere birlikte 2023 yılına adım adım ilerliyoruz. Hepinizin ve hepimizin sevdası ve davası millettir. Seçmenimizi yalnız koymayacağız. Seçmenimize sırtımızı dönmeyeceğiz. Çalışmalarımıza büyük gayret gösteriyoruz. Bu tür toplantıları geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.
İl Başkanı Naim Karataş’ın açılış konuşmasından sonra MHP Genel Başkan Yardımcı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın Başkanlığında divan oluşturuldu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın toplantı öncesi İHA’ya özel açıklama yaptı.
Tematik toplantılara Erzurum’dan devam ettiklerini belirten Prof. Dr. Aydın, “MHP olarak Lider Ülke Türkiye 2023 vizyonuna uygun şekilde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda toplantılara devam ediyoruz. Birinci aşama olarak 81 il, 90 bölgeye bölünerek yapılan bölgesel istişare toplantılarıydı. Toplantıları kazasız belasız yaptık. Bu günden başlamak üzere ikinci aşamaya geçmiş bulunuyoruz. Bu defa ‘’ Adım Adım 2023 ‘’ diyeceğiz. İl il halkla buluşma toplantıları yapacağız. Bu toplantıları he batıdan hem de doğudan başlatmayı düşündük. Genel Başkanımızın talimatları ile Diyarbakır, Bingöl, Erzurum, Tunceli, batıda ise Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ’dan başlamak üzere toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. 2023 gibi büyük bir idealimiz söz konusu, Cumhur İttifakı olarak bu hedeflere kenetlendik. 2023’e doğru halkımızın dilek ve istekleri ile onların yüreklerini avucumuzun içerisinde tutmak kaydı ile, ayrıca selamlaşmak ve hasret gidermek adına bu toplantıların bir ayağını Erzurum’da Dadaşlar diyarında gerçekleştiriyoruz. İl ve İlçe Başkanlarımıza teşekkür ederiz. Bizlerin bir parçası olan Iğdır Milletvekilimiz bizimle, MYK üyelerimizle birlikteyiz. Cumhur İttifakı olarak 2023 seçimlerinde hayırlı bir süreci birlikte atlatırız” diye konuştu.
Prof. Dr. Kamil Aydın, CHP ve İyi Partiye yönelik eleştirilerde de bulunarak, “Cumhur İttifakı vurgusu yapmamızın nedeni görüyorsunuz ki, en son sizlerde biliyorsunuz ve takip ediyorsunuz ülkemizi karıştırmak adına 10 Devletin Büyükelçilerinin tutumları, Cumhur İttifakı olarak dik durmasını bildik. 2023’de çok rahat bir şekilde ve öncelikli olarak ülke ve millet diyerek, yine son zamanlarda görüldüğü gibi Türkiye’yi bölgesel konuma göre siyaset uygulamaya çalışanlar, TBMM’de tezkere oylamasında kaçak güreşenler, hatta HDP'nin kontrolüne girenler. Atatürk’ün ruhaniyetini inciten CHP ve bunun yanında ağıza göre sakız ve şerbet servisinde bulunun İyi Parti yaptıkları yüce milletimiz değerlendirme yapacaktır. Onlara sert bir tokat sandık başında bir cevap verilecektir” diye konuştu.

 
Atatürk Üniversiteli bilimsel yayınları ilgi odağı
 
ETSO MHP heyetini ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınok: OSB ve yatırımcılarımızla gurur duyuyoruz
İçişleri eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Altınok, kent ekonomisinin ...
Aydemir: ‘Allah birlik ve dirliğimizi daim kılsın’
Aydemir, ‘Cumhuriyetimizin 98’inci yılı gurur ve coşkusunu paylaşıyor; ...
Sekmen’den birlik ve beraberlik vurgusu
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ...
 
Öz: Düşmanın uyumadığını biliyoruz
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Cumhuriyet’in ilanının 98. ...
Karataş: Cumhuriyetimiz, ebediyete kadar yaşayacak
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yayımladığı mesajıyla kutladı.
Bahçeli: ‘Cumhuriyet ilelebet var olacak’
Bahçeli, “Mandacıların ve esarete hayranlık duyanların izinden yürüyenler ...
 
Aydemir: ‘Erzurum Türk Düşünce Tarihinin kaynağı’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Genel Kurulunda söz ...
Erdoğan: 'Benim kitabımda geri adım atmak yok'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 büyükelçinin Osman Kavala'yla ilgili açıklamaları ...
Aydemir: ‘Biz milletimizin emrindeyiz’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız milletimizin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva