ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nafiz Kotan’a vefa
Nafiz Kotan’a vefa
Ilıcalı Ailesi yasta
Ilıcalı Ailesi yasta
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
HABERLER>EĞİTİM
11 Ocak 2013 Cuma - 01:02

ATAÜNİ’den Bilişim atılımı

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü tarafından 7. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu düzenlenecek.

ATAÜNİ’den Bilişim atılımı

ERZURUM
Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü tarafından 7. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu düzenlenecek.
Sempozyumun, farklı ülkelerden gelen katılımcılar ile akademisyenler, öğretmenler ve öğrenciler arasında bilgi ve tecrübe paylaşılmasında bir araç olmasının amaçlandığı bildirildi.
ICITS 2013 Düzenleme Komitesi Adına bir açıklama yapan Atatürk Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yüksel Göktaş,  Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü tarafından 6-8 Haziran 2013 tarihinde Erzurum’ da düzenlenecek olan 7. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu’na  farklı ülkelerden akademisyenlerin katılacağını belirtti. Göktaş, katılımcılara Akademik çalışmaların yanında Erzurum’un tarihi ve kültürel zenginliğinin şehir turu ile tanıtılacağını, eğlence, spor ve çeşitli etkinlikler düzenlenerek havası soğuk ancak insanı sıcak olan Erzurum’un bilimsel platformda sunumunun kaydedileceğini açıkladı.
SEMPOZYUM KOORDİNATÖRLERİ
7 Doç. Dr. Yüksel Göktaş Yrd. Doç. Dr. Engin Kurşun ve Yrd. Doç. Dr. Türkan Karakuş tarafından koordinasyonu sağlanan Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu’nun
Organizasyon Komitesinde, ODTÜ’den Prof. Dr. Kürşat Çağıltay, Atatürk Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ali Yıldırım, Prof. Dr. Abdulkadir Çiltaş, Doç. Dr. Aslan Gülcü Doç. Dr. Selçuk Karaman, Doç. Dr. Yüksel Göktaş, Yrd. Doç. Dr. Engin Kurşun, Yrd. Doç. Dr. Türkan Karakuş, Arş. Gör. Fatma Burcu Topu, Arş. Gör. Ömer Arpacık, Arş. Gör. Özlem Baydaş, Arş. Gör. Rabia Yılmaz, Arş. Gör. Sevda Küçük, Arş. Gör. Turgay Demirel, Arş. Gör. Zeynep Turan Budak yer alıyor.
BİLİM KURULU
Bilim Kurulunda ise  Anadolu Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ferhan Odabaşı, Ankara Üniversitesi ‘nden Prof. Dr. Hafize Keser,  Orta Doğu Teknik Üniversitesi ‘nden Prof. Dr. Kürşat Çağıltay, Prof. Dr. Zahide Yıldırım, Prof. Dr. Soner Yıldırım ve Prof. Dr. M. Yaşar Özden,  TED Üniversitesi ‘nden Prof. Dr. Petek Aşkar,  Marmara Üniversitesinden Prof. Dr. Servet Bayram,   Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Yavuz Akpınar,  Ege Üniversitesi nden Prof.Dr. Mustafa Murat İnceoğlu da bulunuyor.

 

 
EGC’ye AK Tebrik
 
Ankara’da Erzurum 2013 istişaresi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ejder tepesi 11 Ocak 2013 Cuma 10:41

Günaydın !.. Günaydın !.. Günaydın !.. Bu konuda atılım değil,bu güne kadar çok büyük bir mesafe alınmalıydı.Üretilmeli,satılmalı, her yıl,çok büyük miktarda doviz yurda getirilmeli,milletin refahına katkılar yapılmalıydı.Ama nerede o öğretim üyeleri ki!..Bu tür öğretim üyeleri ABD,Japonya, Hindisten vb.ülkelerin,çalışkan öğretim üyelerine gelmiş.Bizimkiler gibi yatan,göbek büyütenlere değil.Bunlarda bu aziz Millete derman olacak kapasite nerede. İyi yatsınlar, uyusunlar,saltanat sürsünler, saadet zinciri oluştursunlar,yakın akrabalarından başlamak üzere üniversiteye doldursunlar.Bunlardan zaman kalmıyor ki ilmi araştırmalar yapsınlar.Sonra ilmi araştırma yapacak kapasiteleri yok ki.Hepside oraya tavassut ve referanslarla gelmişler.Emek vererek sürünerek çalışarak değil.Şimdi de göz boyuyorlar.Yok atılım, yok başlangıç.Yazık,yazık hem de çok yazık. Bu fakir-fukara milletin parası nasıl da çar-çur ediliyor.Âhhhhhhhhhh benim aziz ve yüce Tür Milletim !.. Âh ki âh !.........

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Basın Milletin Sesi’
Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı 10 Ocak ...
ETÜ genetik konferansları başladı
Erzurum Teknik üniversitesi(ETÜ)’nce “Tıbbi Moleküler ve Genetik” konulu konferans düzenlendi
İlahiyat’ta bir ilk
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bünyesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerini ...
 
ATAÜNİ’den Yüksekova’ya eğitim yardımı
Atatürk Üniversitesi Eğitim Gönüllüleri Topluluğu Hakkari Yüksekova Gazi ...
Akademisyenleri terlettiler
Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Aydın Doğan İlköğretim Okulu ...
HES’ler kongreyle değerlendirilecek
Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından 30 Mayıs-1 Haziran ...
 
Kar yağdı, üretim arttı
Doğu Anadolu Bölgesi’nde kar, kış, soğuk hava vatandaşlar için çileye ...
Kar tatili bir gün uzatıldı
Erzurum'da kent merkezinde ilk ve orta dereceli okulların yarın da tatil edildiği açıklandı
Pasinler’de tatil bir gün uzatıldı
Pasinler ilçesinde bir gün süreliğine tatil edilen okullar, olumsuz hava ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva