ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>SEÇİME DOĞRU
14 Mart 2009 Cumartesi - 01:53

AK Parti’de Katılım Toplantısı

GHA/ Siyasetçiler seçim meydanlarında boy gösterirken, ilçe teşkilatları da güçlerine güç katmak için yoğun bir çaba sarfediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, eleştiri bombardımanına tuttuğu AK Parti’de, dün iltihak sevinci yaşandı.

AK Parti’de Katılım Toplantısı

Erzurum’un Aziziye ilçesinde ikamet eden yaklaşık 120 vatandaş, düzenlenen törenle AK Parti’ye kayıt yaptırırken, kaplıcalarda düzenlenen iltihak töreni, milletvekillerinin gövde gösterisine dönüştü.
120 KİŞİ AK PARTİYE KATILDI
Erzurum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Muhyettin Aksak, AK Parti Erzurum milletvekilleri İbrahim Kavaz ve Fazilet Dağcı Çığlık, İl Başkanı Hüseyin Tanfer, Yakutiye Belediye Başkan Adayı Ali Korkut’un da hazır bulunduğu katılım töreninde konuşan Muhyettin Aksak, “Erzurum’un vitrini ve vizyonu olacak bir ilçemizde, AK Parti saflarına katılan kardeşlerimizle daha da güçlendik” diyerek, 29 Mart seçimlerine kadar katılımların devam edeceğini ileri sürdü.
AKSAK’TAN DEĞERLENDİRME
Aziziye’ye belediye başkan adayı belirlerken, özellikle Aziziyeli olmasına özen gösterdiklerine dikkat çeken TBMM İdare Amiri Aksak, “Biz Aziziye için belediye başkan adayı buralı olsun istedik. Baktık ki, Büyükşehir ve Yakutiye’nin adayları da Aziziye doğumlu. Bu bir rastlantı mı yoksa takdiri ilahi mi bilinmez, ama ilçenin güzelleşmesi adına önemli bir olay. Çünkü üç belediye başkanımız bu ilçemizi güzelleştirmek için ellerinden gelen gayreti gösterecekler” ifadesini kullandı.
CENGİZ KATILIMCILARA SESLENDİ
AK Parti saflarına katılan 120 seçmene hitaben bir konuşma yapan Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Cengiz ise, “Partimize hoş geldiniz. Ama asıl iş bundan sonra başlıyor. Biz projelerimizle Aziziye’yi sil baştan yenilemek için bu göreve talip olduk. Ama bunu yaparken sizin de destek olmanız şart” diyerek, partisine yeni katılanların seçim sonrasında fikirlerini ve düşüncelerini sürekli kendilerine iletmelerini istedi.
OY DEĞİL, HİZMET HESABI YAPARIZ
Kapılarının günün 24 saatinde herkese açık olduğunu kaydeden AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Cengiz, “Bize kim oy verdi, kim vermedi, onun hesabında hiç bir zaman olmadık. Sadece AK Parti bünyesinde bulunanlar değil, bu ilçe sınırlarında bu şehirde yaşayanların tamamı halk meclislerine kent konseylerine katılarak ilçemizi güzelleştirmek adına yapılacak her projede söz sahibi olmalı. Aziziye’yi güzelleştirmek için yediden yetmişe herkes elini taşın altına koymalı” dedi.
Yapılan konuşmaların arkasından Demokrat Parti ve bazı partilerden AK Parti’ye geçiş yapan 120 kişiye törenle rozetleri takıldı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ENSAR 19 Mart 2009 Perşembe 09:40

Ilıcada 1350 konut ve termal tesis yeniden yapıldı.1350 konut yeniden bir Ilıcanın inşaası demek bu anlamak için projelere bakmak lazım. İnşallah Fatih başkan terkedilen alanları yeniden yöresel mimariye uygun inşaa edecektir.Evet farK 1350 konut ve termal tesiste.Durmak yok yeni projelerle yola devam....

Yorumu oyla      6      4  
15 Mart 2009 Pazar 00:31

Arkadaşlar İspir-Erzurum 120 km ve 2,5 saat çekiyor. Fazilet hanım önce bununla ilgilensin. Alkışlayalım. Hani OVİT TÜNELİ hani sayın Başbakanın Fazilet Hanımın Projesi dediği PROJE?

Yorumu oyla      6      4  
Dadaş 14 Mart 2009 Cumartesi 14:12

Aziziye beldesi yani AKP'li başkan adayının ifadesiyle beş yıldır hizmet görmemiş. O zaman sormazlarmı adama hangi yüzle aynı parti adına o istiyorsun diye. Sormazlarmı adama kendi partinden belediye başkanı olan kişi kötü çalışmalar yaptı ise neden o zaman uyarmadın. Sormazlarmı adama sen fırsat kollayan bir kişimisin diye. Erzurum hepsini sorar hem senden sorar hemde senden öncekilerden sorar. Erzurum odun koysam kazanır şeklideki beyanları adama yutturur. Osmanlıdan Cumhuriyete Erzurum hep kötülüğe başkaldırının başlangıcı ve merkezi olmuştur ve gene olacaktır. Selam, Saygı ve Dualarımla....

Yorumu oyla      6      4  
erzurumlu 14 Mart 2009 Cumartesi 11:03

sahi adaylarınız aziziyeli onun için erzurumlular hiç hizmet alamadı büyükşehir belediye başkanından. aksak'A TEŞEKKÜR EDERİM. SEÇİM ÖNCESİ bir gerçeği açıkladı.bizlerde AK partiye niçin oy vermememiz gerektiğini öğrendik.yaşasın sandık ve demokrasi CEKET'ler değil ADAM gibi ADAM'lar oy alacaklar.

Yorumu oyla      6      4  
adam 14 Mart 2009 Cumartesi 08:34

aziziye başkan adayına başarılar dilerken .kendi beyanı olan aziziyeyi silbaştan yapacağız demek sadece eski akp belediyesinin yaptığı herşeyin hatalı olduğunu yeniden yani sıfırdan başlanacağını ...buda akp nin hizmetinin olmadığının ispatı değilmidir...saygılarımla

Yorumu oyla      6      4  
adam 14 Mart 2009 Cumartesi 08:21

ak parti bitmiştir sahi muhyettin aksak ve akdağ,haricinde diğerlerini gören varmı içimizde seçimden seçime .. haaa birde ... adaylar horoz gibi sağda solda bu işler [aday belirlemek]erzurumda olmaz kardeşim biz adaylığımızı ankaradan hallettik diyerek böbürlenirken...sahi hüseyin tanfer ne diye o partide duruyor...veya adaya adaylarını emir eri gibi götürüp getirdiler... pardon para mevzusunu unutmuştum....herşey para için yaşasın akp..

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Marka Muhtar
Dilek BAYRAK/Abdurrahmangazi Mahallesi Muhtarı İlhami Köse, görevinde ...
Bulutlar’dan Kültürevi Projesi
AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, seçim çalışmalarını ...
CHP’den Ekonomik Kurtuluş Vurgusu
CHP İl Başkanı Nevzat Özpeker, Erzurum’un tarihteki önemini vurgu yaparak ...
 
Şahin, STK’larla Vedalaştı
Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, görev süresinin dolması ...
DSP'den ERZURUM'a Ziyaret
DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Kovaytan, Palandöken Belediye ...
“Vaade değil, hizmete adayım”
MHP Palandöken İl Genel Meclis Üyesi adayı Abdulmutalip Öztürk, Palandöken ...
 
Cengiz İşçilerle İstişare Etti
Aziziye’nin çevresini değiştirmek ve ilçeyi Türkiye’nin tek termal turizm ...
AK Partili Bayanlar İddialı
AK Partinin Erzurum Belediye ve İl Genel Meclisi bayan adayları seçim ...
CHP’den Kurtuluş Töreni Tepkisi
CHP Aziziye Belediye Başkan Adayı Orhan Oğuz, 11 Mart Ilıca kurtuluş törenlerinin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva