ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Judo’da ETÜ farkı
Judo’da ETÜ farkı
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
Erzurum çiftçisine makine desteği
Erzurum çiftçisine makine desteği
HABERLER>SİYASET
26 Haziran 2016 Pazar - 03:59

AK Parti’de Ahde Vefa buluşması

Sekmen, “Geleneksel hale gelen bu iftar, bugüne kadar teşkilatımızın her kademesinde vazife yapmış kıymetli arkadaşlarımızı bir araya getirme, bu ayın feyzinden ve bereketinden istifade ettirmeyi esas almaktadır” dedi

AK Parti’de Ahde Vefa buluşması

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, memleketi Erzurum’da AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Ahde Vefa İftar Programı’na katıldı.

Olimpiyat Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğine Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Erzurum Büyük şehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, ilçe belediye başkanları, parti mensupları katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, partinin her kademesinde bugüne kadar görev yapan teşkilat üyelerine teşekkür ederek, Ramazan aylarını kutladı.

AKDAĞ’IN KONUŞMASI

AK Parti’nin başa gelmesiyle vefa duygusunu Erzurum’da muhafaza ettiklerini belirten Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Gerçekten vefa duygusu bazı yerlerde istediğimiz gibi olmayabiliyor. Siyasette de her zaman vefayı bulamayabiliriz. Hamdolsun ki AK Partimizin Erzurum’un başına geldiği günden beri birbirimize karşı vefa duygularımızı muhafaza ettik. Bu güne kadar bu davayı birlikte omuzladık. Bundan sonrada bu davayı birlikte yürüteceğiz. Çünkü bizim uğranda hizmet ettiğimiz dava insana hizmet etme davasıdır. AK Parti’nin diğer partilerden ayrıldığı en önemli noktada budur” dedi.

İnsanlara hizmet etmeyi nimet olarak gördüğünü söyleyen Akdağ, “Biz insanımıza hizmet etmeyi rabbimizin bize verdiği nimet olarak görüyoruz. Dolayısı ile bu nimetin değerini nasıl bu güne kadar bildiysek bundan sonrada bileceğiz. Allah’a şükürler olsun ki bu necip hizmeti bize nasip kıldı. Erzurum’da AK Partiye gönül vermiş bütün gönül dostlarıyla kocaman bir şehir oldu. Rabbim ramazanı hepimize mübarek kılsın” şeklinde konuştu.

AYDEMİR’İN KONUŞMASI

Partinin kuruluşundan bugüne kadar Erzurum’da her kademede görev yapmış yöneticilerin bir araya geldiği iftar yemeğinde milletvekilleri adına konuşma yapan İbrahim Aydemir, Türkiye’nin neresinde olunursa olunsun, “Ramazan” denildiğinde akıllara Erzurum’un geldiğini vurguladı. Aydemir, bunun çok özel bir ayrıcalık olduğunu ifade etti.

 Aydemir, partililere hitap ederken iki ayrı ricada da bulundu. Türkiye’nin son bir yıldır bölücü terör belasını bertaraf etmek için mücadele verdiğinin altını çizen Aydemir, “Tabi bu mücadelede gencecik fidanlarımız, evlatlarımız şehadet şerbetini içiyor. Sırf bu millet var olsun, ülkeye huzur ve sükunet hakim olsun diye. Biz bugün bir aradaysak, bunu kuşkusuz şehitlerimize borçluyuz” diye konuştu.

 Konuşmasında partililerden iki ricada bulunan İbrahim Aydemir, “Ramazan, şüphesiz Kur’an ayı ve bu ay içerisinde hepimiz Allah’ın yüce kelamıyla iç içe oluyoruz, hatimler okuyoruz. Sizden ricam şudur: okuduğunuz ve okuduğumuz Allah kelamının sevabından şehitlerimizi de istifade ettirelim, onları kesinlikle unutmayalım.” Dedi.

İbrahim Aydemir, konuşmasının sonunda “sizden bir isteğim daha olacak” diyerek, iftar yemeğine katılan herkesin vatan uğruna şehit düşenlerin ruhları için birer Fatiha-ı Şerif okuması talebinde bulundu.

SEKMEN’İN KONUŞMASI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, “Geleneksel hale gelen bu iftar, bugüne kadar teşkilatımızın her kademesinde vazife yapmış kıymetli arkadaşlarımızı bir araya getirme, bu ayın feyzinden ve bereketinden istifade ettirmeyi esas almaktadır” diye konuştu.

Ramazan ayının önemine vurgu yapan Başkan Sekmen, “İçerisinde bulunduğumuz ay bizler için çok mübarek, kutsal bir aydır. On bir ayın sultanı ve cennet kapılarının açıldığı, cehennem kapılarının kapandığı bir aydır. Bunun için böyle mübarek bir ayda bir araya gelmenin, birbirimizin yüzüne bakmanın, hasret gidermenin yapılacak ibadetler içerisinde önemli bir yeri vardır” dedi.

 
46 İl Erzurum’a odaklandı
 
Ala’dan Başkanlık Sistemi açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Son 30 yılda en başarılı dönem'
Terörle mücadelede ilk kez bu kadar başarılı olunduğunu ifade eden Akdağ, ...
Terörle Mücadele Yasasına destek
MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, parti olarak 1 Kasım seçim ...
Aziziye için gönül birliği
Başkan Orhan, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ...
 
Başer Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına atandı
Milletvekili Başer, Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum, ...
Uzundereliler Kardeşlik Sofrasında buluştu
Büyükşehir Belediyesi, Uzundere ilçesinde ‘Birlik ve beraberlik’ temalı ...
AK Parti Siyaset Akademisi başlıyor
AK Partinin 2008 yılında faaliyete geçirdiği ve bu güne kadar farklı fikir ...
 
Orhan: ‘Allah birlik ve beraberliğimizi korusun’
Orhan, “Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. İlçemize ve hemşehrilerimize ...
Murat Paşa Projesi’nde ilk adım
Erzurum Merkez Ak Partili Yakutiye İlçe Belediyesi tarafından yürütülen ...
Ilıcalı Büyükşehir yatırımlarını değerlendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva