ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nafiz Kotan’a vefa
Nafiz Kotan’a vefa
Ilıcalı Ailesi yasta
Ilıcalı Ailesi yasta
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
HABERLER>EĞİTİM
4 Ocak 2013 Cuma - 00:27

AİHL’de öğretmene saldırı

Erzurum'da bir öğretmen geç kaldığı için idareden 'derse kabul kağıdı' getirmesini istediği öğrencisi tarafından okul koridorunda bacağından bıçaklandı

AİHL’de öğretmene saldırı

AHMET AKBUĞA-E.MEHMET YILMAZ
ERZURUM (İHA) - Erzurum'da bir öğretmen geç kaldığı için idareden 'derse kabul kağıdı' getirmesini istediği öğrencisi tarafından okul koridorunda bacağından bıçaklandı.
Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 10.30 sıralarında merkez Yakutiye ilçesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde meydana geldi. Meslek dersleri öğretmeni İhsan Tetikçi, 11-F sınıfında ders anlatırken kapıyı açıp içeri girmek isteyen 17 yaşındaki Ö.Ç.'den okul idaresinden 'derse kabul kağıdı' getirmesini istedi. Öğretmenin isteğini dikkate almayarak sırasında oturan Ö.Ç. teneffüs zili çaldığında, üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek koridorda yürüyen öğretmen İhsan Tetikçi'ye saldırdı. Öğretmenini sağ bacağından bıçaklayan Ö.Ç., kargaşadan yararlanarak kaçtı.
İhbar üzerine okula çok sayıda polis ile bir ambulans geldi. İlk müdahalesi okulda yapılan öğretmen İhsan Tetikçi, ambulansla Palandöken Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Polis olaydan sonra kaçan Ö.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
Öğrencisi tarafından bacağından bıçaklanarak yaralanan öğretmen İhsan Tetikçi, dün görev yaptığı Yakutiye Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Eğitim Bir- Sen tarafından düzenlenen kılık kıyafette serbestlik eylemine katılmıştı.
EĞİTİM BİR SEN ERZURUM İL BAŞKANI VE OKUL MÜDÜRÜ ZİNNUR ŞİMŞEK, SALDIRIYI KINADI
Bugün yaşanan öğretmene saldırı olayını kınayan Erzurum Eğitim Bir- Sen İl Başkanı ve Yakutiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zinnur Şimşek, “Okulumuzda üzücü bir hadise hukukunu buldu. Derse geç kaldığı için alınmayan öğrenci teneffüste öğretmenimizi bacağından bıçaklıyor. Bu olayı kınıyoruz. İnşallah bir daha böyle üzücü olay yaşanmaz” dedi.
 

 
Gar, Gış, Gıyamet..
 
Futbolda Erzurum’u temsil edecekler
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kalbi yaralı bir veli 4 Ocak 2013 Cuma 23:11

haberi okuduğumda üç yıl geriye dalıverdim bir veli olarak, aynı okulda okuyan öğrencim 10.cu sınıfta kalarak ertesi yıl tekrar bırakılarak tüm yalvarmama rağmen iki öğretmeni ikna edemedim,devamsızlığı yok yüz kızartacak herhangi bir şeyi yok,neymiş efendim suçu ,KURANI KERİM dersini tevcitli okuyamıyor atın okuldan gitsin mantığı ile okulundan ayrılmak zorunda bırakıldı,şu anda ekmek parası uğruna Tunceli şehrinde hayatını kazanmaya uğraşıyor.Yazık üzülmemek elde değil bir baba olarak. Bütün öğretmenleri tenzih ederim başarılı öğrencilerle nasıl gururlanıyorsak,başarısız olanlarıda topluma kazanmaya uğraşalım sonuçta ateş düştüğü yeri yakıyor faturasını çok ağır olarak hepimiz ödüyoruz.....?????

Yorumu oyla      7      4  
SÜHA MÜHÜRDAROĞLU. 4 Ocak 2013 Cuma 15:52

İMAM HATİP LİSESİNDE, HEMDE OKUL KORİDORUNDA ÖĞRETMENE YAPILAN BU SALDIRIYI KINIYORUM.BÜTÜN ÖĞRETMENLERDE AYNI KANAATTE OLDUKLARI DÜŞÜNCESİNDEYİM.TEDBİRLER ALINIR,CEZALAR VERİLİR VEYA BAŞKA ŞEYLER YAPILIR.,ÖĞRETMENİN BACAĞI DA İYİLEŞİR.FAKAT O ÖĞRETMENİMİZİN VE MESLEKTAŞLARININ YÜREK YARASI ASLA İYİLEŞMEZ.BU YARA BAKİ KALIR DÜŞÜNCESİNDEYİM.EĞİTİME YAPILAN BİR SALDIRIDIR.YAZIK OLMUŞTUR.

Yorumu oyla      7      4  
vatandaş rıza 4 Ocak 2013 Cuma 15:48

gecen gün yazdım bazı tembel öğretmenlerden tepki aldım yine diyorum eylem yapana kadar okulunuzdan haberiniz olsun her şey bittide öğretmen kravatsız okula gelsinemi kaldı zaten yılın kac günü calışıyorsunuzki onuda serbes kıyafet istiyorsunuz ben ilk okul mezunuyum ama sizin kadar cahil değilim

Yorumu oyla      7      4  
ahmet 4 Ocak 2013 Cuma 15:26

yeter artık şu disiplin işlerinizi çalıştıurın okuldan atılacaksa atılsın. yazık değilmi bu öğretmene bende veliyim onun bu hareketi çocuklarımızada kötü örnek oluyor... bence zafiyet okul yönetiminde.. bu çocuk bu olaydan önce yine muhakkak süretle sinyal vermiştir...

Yorumu oyla      6      4  
zeki'ye 4 Ocak 2013 Cuma 13:41

Okuldan atmak derken örgün eğitim dışına çıkarıp açık öğretimden devam etmesi sağlanır anlamında söylenmiştir.eğer okulda rehabilite etmeye çalışırsanız diğer öğrencileri de kaybediyorsunuz.Öğretmenler ancak bu dediğimi anlayabilir.Birkaç öğrenciyi koruyalı eğitielim diye binlerce öğrenciyi mahvediyoruz .bu tip öğrenciler öğretmenide eğitmden soğutuyor.yönetimide.dışardan gazel okumak kolay ama işin içine girince olay çok farklı.

Yorumu oyla      6      7  
zeki 4 Ocak 2013 Cuma 11:42

sayın mursi o zibidi dediğiniz çocuklar da bizim evlatlarımız.onları o hale getirenleri okuldan ayıklamak gerekir.okulun vazifesi öğrencileri okuldan atmak değil onları iyi insan olarak yetiştirmektir.

Yorumu oyla      8      4  
zeki 4 Ocak 2013 Cuma 11:38

okulda ki problemleri bırakıp öğretmene serbest kıyafet ile uğraşılan idarecilerin olduğu okulda bu tip ürkütücü hadiseler olur.masa başından kalkmayan idareciler göreve devam ettikçe o masum çocukları eli bıçaklı canavarlar yapmaya devam ederiz.

Yorumu oyla      8      4  
ÖĞDER ERZURUM ŞUBESİ 4 Ocak 2013 Cuma 11:31

Yıllarını İmam Hatipe ve İmam hatip davasına adamış, gönül adamı, binlerce İmam Hatiplinin ve yönetmimizdeki arkadaşlarımızın büyük çoğunluğunun öğretmeni olan Kıymetli İhsan Tetikçi hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Bu menfur saldırının İmam Hatip camaisına yakışmadığını o gencin bilmesi gerekiyor.

Yorumu oyla      7      4  
idare nerde?????? 4 Ocak 2013 Cuma 11:09

bu okul idaresinin incelenmesi lazım, neden sürekli medyada. aksaklılar var diye düşünüyorum...

Yorumu oyla      8      4  
dadaş.. 4 Ocak 2013 Cuma 11:06

kılık kıyafetten daha önemli eğitim sorunları varken geçenlerde kıyafet serbestliği gösterisi yapan ve öğrencilerinin delikli pantolon ve taytla gelmelerinden dolayı müdürü basına yakınan okul değilmiydi burası?kel başa şimşir tarak.alın size kıyafer serbestliği..

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İletişimciler medyayı sorguladı
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren İstasyon ...
Hınıs’ta şok iddia asılsız çıktı
Erzurum’un Hınıs ilçesinde yılbaşı gecesi ortadan kaybolan 4 genç kızın ...
Baro’dan eğitim projesi
Erzurum Barosu eğitim çalışmalarını sürdürüyor.
 
Avcılar eğitimden geçti
Karaçoban İlçesinde açılan avcılık kursu eğitimine katılan 32 kursiyer ...
Hayırsever işadamı dua aldı
Narman İlçesi’nde ilkokullarda bulunan öğrencilere hayırsever bir firma ...
Öğretmenler de serbestlik istedi
Erzurum’da öğretmenler kıyafette serbestlik eylemi kapsamında sivil itaatsizlikte ...
 
İletişimciler Asım’ın Nesli’ni anlatacak
Atatürk Üniversitesi 2013 yılına iki büyük kültürel etkinlikle giriyor. ...
Üniversiteliler masa tenisinde yarıştı
Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencileri arasında “Masa Tenisi Turnuvası” düzenlendi
DES’ten eğitim reformuna destek
2012 yılının eğitimde değişim yılı ve demokratik adımların atılmaya başlandığı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva