ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
HABERLER>BÖLGEDEN
1 Şubat 2013 Cuma - 17:03

7’inci Kış Oyunları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 7. Doğu ve Güneydoğu Kış Oyunları, aralarında Erzurum’unda bulunduğu 14 ilden 200 sporcunun katılımıyla Bitlis’te başladı.

7’inci Kış Oyunları başladı

VAHİT OLCAY
BİTLİS (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 7. Doğu ve Güneydoğu Kış Oyunları, aralarında Erzurum’unda bulunduğu 14 ilden 200 sporcunun katılımıyla Bitlis’te başladı.
Ulu Cami Meydanı’ndan başlayan yürüyüş, yoğun kar yağışı altında Atatürk Anıtı önünde son buldu. Atatürk Anıtı önünde sporcuları karşılayan vali yardımcıları Alperen Yılmaz ile Akif Pektaş, sporculara başarılar diledi. Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
YILMAZ SPORCULARA SESLENDİ
Sporculara hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Alperen Yılmaz, “Spor dallarında yapacağınız müsabakaların sizlerin kişisel ve sportif gelişiminize katkı sağlamasını umut ediyorum. İyi mücadeleler diliyorum. Tekrardan hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
14 ilden 200 sporcunun katıldığı kış oyunlarında alp disiplini ve koşulu kayak yarışmalarının Çift Kaya Kayak Tesisi ve El-Aman Kayak Tesisi’nde yapılacağı ve pazar günü düzenlenecek ödül töreniyle son bulacağı belirtildi.
Ayrıca, kış spor oyunları kapsamında teknik toplantıların yanı sıra, Kültür Merkezi’nde eğlence programının da düzenleneceği kaydedildi.
 

 
Kan bağışına yoğun ilgi
 
Dönmez’e övgü yağıyor
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Misafir 2 Şubat 2013 Cumartesi 14:23

Daha önce şampiyona iptal edildiğinde,(Liste gönderilmedi, unutuldu!!!!!) denip takım gönderilmediğinde, şehrin ileri gelenleri uyanmalı idi. "Gül dağıttım herkese, Oylar gire kafese " GÜNAYDIN demek lazım Erzurumluya

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi 2 Şubat 2013 Cumartesi 10:12

Sayın Bakan,Bitlis'te bu oyunlar için tesis var mı?Bu tesisler,Erzurum'daki tesislerden çok mu mükememl ki oraya almışsınız bu oyunları.Erzurum'daki tesisler, Dünya çapında tesislerdir.Sayın Bakan,sizdeki bu Erzurum kini ve düşmanlığı nedendir?Neden Erzurum'u gözden çıkarmışsınız? Tabii ki Allah ebediyyen razı olsun bir tane çok çalışkan bir bakanımız vardı.O da gitti ve Erzurum "YETİM" kaldı.Ey vekillerimiz!.. Neden bunlarla uğraşmazsınız? Neden bu şehire sahip çıkmazsınız? Neden,neden ?!.. Erzurum'a hizmet için her zaman Recep Akdağ mı olmalıdır? Daha siz necisiniz? Sayın Başbakanımız çok ayıp etti.Böyle çalışkan bir bakanı seçimlere kadar almamalıydı.Eğer verimsiz,başarısız olsaydı ammenna.Ama bu kadar çalışkan,bu ülkede adeta bir sağlık devrimi yapan Sayın Bakanımızı almamalıydı. Dün hastahanede idim.Erzurum'un çeşitli ilçelerinden gelenler vardı.Tanıdıklarımız vardı.Onlarla konuştum hepsi de istisnasız "Recep Akdağ,dünya çapında bir bakan idi. Sağlıkta dünya çapında değişiklikler yaptı. Dünya hayran oldu" deyip hepsi de Sayın Bakanımızdan çok memnunlar ve çok üzgünler. Öve öve,yere göğe bıkakmıyorlar.Sayın Vekillerimiz!. Lütfen çalışın da bu şehire sahip çıkın.Eğer Sayın Başbakanımız kadar bu şehire sahip çıkıp bu şehiri öne çıkarsanız bu şehir çok çok mükemmel olur. Ama çalışmıyorsunuz ve bu şehire sahip çıkmıyorsunuz.İşte dünya çapında tesislere sahip bu şehir varken Spor Bakanı,Bitlis'i buraya tercih ediyor.Neden sesiniz çıkmıyor?Erzurum'da göstermelik olarak bir iki zengin ve kariyerli insanların cenazelerine katılmakla gösteriş için bir ki yeri ziyaret etmekle bu şehire hizmet gelmiyor.Lütfen bu şehire ihtihdam sağlayacak farklı teşvikler uygulanacak vergide büyük indirimler oluşturulacak vb.elle tutulur,gözle görülür hizmet ve yatırımlar getirin. Haydi yapın bunları.Bu Dadaşlar sizden hizmet bekliyor. Görüyorsunuz Sayın Bakanımız gitti,o Bakan Efendi de bunu fırsat bildi ve kafasına göre iş yaptı.Bunu neden görmüyorsunuz? Allah (cc),size o iki gözü ve o aklı neden verdi? Neden bunların gereğini yapmıyorsunuz? Neden,neden,neden ? !..

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hurda yüklü kamyon refüje girdi
Erzurum istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan Ümit Temiz idaresinde ...
Budak mevlidle anıldı
Bayburt Üniversitesi Rektörü merhum Prof. Dr. Gökhan Budak için "Mevlid-i Şerif” okutuldu.
Karayolu kayak severlere mekan oldu
Bitlis’in Ahlat ilçesinde kayak yapacak mekan bulamayan kayak severler, ...
 
Bu da kardan gelin
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bayan kuaförlüğü yapan ve gelinlik satan ...
137 köy yolu ulaşıma kapalı
Erzurum’da 137 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresine bağlı ekipler ...
SERKA 1’inci, KUDAKA 2’inci oldu
SERKA standıyla EMITT 2013’te “Birlikte En Geniş, En Etkin Organizasyon ...
 
Laleli’de kaçak ava suç üstü
Erzurum’un Pazaryolu İlçesi’nde usulsüz avlanma yapan iki kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
Off-Road yarışları nefes kesti
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde kar yağışı altında düzenlenen “Eksi 36 Off-Road ...
Karabekir Paşa rahmetle anıldı
Doğu Cephesi Komutanı Kazım Karabekir Paşa, vefatının 65. yılında Kars'ta ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva