ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
HABERLER>SPOR
21 Nisan 2015 Salı - 04:30

3’üncü Gurupta kaybeden yandı..!

RECEP DAĞ-Şampiyonluk yarışında Anadolu Üsküdar 1908, Ankara Demirspor ve Sakaryaspor en şanslı takımlar olurken, Erzurumspor, Silivrispor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Beylerbeyispor ve Orhangazispor play off mücadelesi veriyor.

3’üncü Gurupta kaybeden yandı..!

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta bitime üç hafta kala zirvedeki belirsizlik sürüyor. Şampiyonluk yarışında Anadolu Üsküdar 1908, Ankara Demirspor ve Sakaryaspor en şanslı takımlar olurken, Erzurumspor, Silivrispor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Beylerbeyispor ve Orhangazispor play off mücadelesi veriyor.

ALT SIRALARDA BELİRSİZLİK

3’üncü gurupta zirvede olduğu gibi, gurubun alt sıralarında da kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. İstanbul Güngörenspor’un küme düşmesi kesinleşirken, Bergama Belediyespor, Kayseri Şekerspor, Balçova Yaşamspor, Etimesgut Belediyespor ile matematiksel olarak Bayburt Gurup özel İdare ve Erzin Belediyespor küme düşme korkusu yaşıyor.

ZİRVE KARIŞIK

Zirve ve küme düşme mücadelesi veren takımların 32’inci hafta maçları büyük önem taşıyor. Küme düşmemek için Bayburt Gurup Özel İdare’nin Anadolu Üsküdar 1908, Etimesgut Belediyespor’un Sakaryaspor maçlarını mutlaka kazanmaları gerekiyor. BU ekiplerin puan vermesi ya da yenilmeleri durumunda gurubun alt sıralarında belirsizlik son iki haftaya taşınacak gibi görünüyor.

DİKKATLER 2 MAÇTA TOPLANACAK

32’inci haftada gözler ve dikkatler 14’üncü sıradaki Sakaryaspor’un deplasmanda 14’üncü sıradaki Etimesgut Belediyespor, 12’inci Bayburt gurup Özel idare’nin birinci sıradaki Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile yapacağı maçta toplanacak. Haftanın bir diğer önemli karşılaşması ise 13’üncü sıradaki Erzin Belediyespor ile 4’üncü Erzurumspor arasında oynanacak.

PLAY OFF MÜCADELESİ

32’inci Haftada gurup ikincisi Ankara Demirspor 5’inci sıradaki Silivrispor’u ağırlayacak.  6’ıncı sıraya düşen ve play off ümidini kalan maçlara bağlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor evinde 10’uncu sırada yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynarken, play off ihtimali bulunan 7’inci sıradaki Beylerbeyispor, 9’uncu sıradaki Sandıklıspor ile evinde karşılaşacak.

 

32.HAFTA PROGRAMI

Etimesgut Bld. Spor - Sakaryaspor A.Ş.  14-3

İstanbul Güngörenspor - Kayseri Şekerspor 18-16

Erzin Belediyespor - Erzurumspor 13-4

Beylerbeyispor - Sandıklıspor 7-9

Ankara Demirspor - Silivrispor 2-5

Bergama Belediyespor - Van B.Ş.B. 17-11

Orhangazispor - Balçova Yaşam Spor 8-15

Kahramanmaraş B.Ş.B. - Ayvalıkgücü Bld.Spor  6-10

Bayburt Grup - Anadolu Üsküdar 1908 Spor 12-1

 

 

 

 
Erzurumspor beraberlik şampiyonu
 
'Kavlimiz, gönüller yapmaktır'
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MAÇ SAATLERİ 23 Nisan 2015 Perşembe 11:08

Bu hafta oynanacak olan 3.lig 3.grup maçları saat 15:30 da başlayacaktır.Fakat bu hafta oynanacak olan Bayburt -Anadolu Üsküdar maçı başta 15:30 da başlayacaktı ama daha sonra 13:30' a alınmış şimdi ise 11:00'a alınmış.Ayrıca gelecek yıl 3.ligin başlana tarihi de belli olmuştur.23 Ağustos ta 3.lig başlayacak , 30 Nisan da ise lig bitmiş olacak.10 ocakta ise 2.yarı başlayacak.İlk yarıda 13 aralık ta bitecek.

Yorumu oyla      6      4  
MAÇ 22 Nisan 2015 Çarşamba 07:16

Hasan bayraktar bu hafta değil gelecek hafta Anadolu Üsküdar-Ankara Demir maçı var eğer ki o maçta her iki takım berabere kalırsa bu durum sakarya ya yarar.Zaten sakarya nın ilk beşte oynayacağı takım yok .Ankara demir ve Anadolu üsküdarın ilk beşte yer alan takımlarla oynayacağı maçlar var.Sakaryanın maç programı çok süper .Eğer ki puan kaybetmezse sakarya şampiyon olabilir.

Yorumu oyla      8      5  
hasan bayraktar/bursa 21 Nisan 2015 Salı 21:33

saygıdeğer dadaşlar bu hafta sakarya etimesgut a a.üsküdar bayburt mağlup olur erzurum erzin le berabere a.demir k.maraş galip gelir ha ne olur bundan sonra a.demir 1.a.üsküdar 2.sakarya 3.maraş 4.olur bizde bu vakitden sonra play of oynarız ondan sonrası da muamma gel işin içinden çık

Yorumu oyla      6      5  
Dado ya cevap 21 Nisan 2015 Salı 18:41

Beylerbeyi takımı eğer ki sakarya ile sakaryada oynayacağı maçta mağlubiyet alırsa yüzde 99 ilk beş dışında kalır bundan dolayı da beylerbeyine ilk beşte görmüyorum.Erzurum ile Silivri ortak oynayacağı takım erzin takımı (Her ikisi deplasmanda erzin ile oynayacak)yine her iki takım birbirleri ile İstanbul da oynayacak ve her iki takım da şimdilik ilk iki de yer alan takımlarla oynayacaklar.Aslında Silivri ile erzurumun kaderi gelecek hafta oynanacak Silivri-Erzurum maçı ile belli olacak.Maraş takımı Erzurum ve Silivriye göre çok daha şanslı bir durumda ama takım kayseri şeker(deplasman)ve Balçova yaşam(kendi evi)gibi 2 düşme korkusu yaşayan takımla karşılaşacağından bir nebzede olsa onunda maçları zor sayılabilir.Son 3 haftada Erzurum puan kaybederse 4. sırayı maraşa verebilir ama bu futbol olduğundan maraş da puan kaybedebilir .Özellikle erzurumun erzini deplasmanda yenmesi ve Silivri ile de en azından berabere kalması ligi dördüncü sırada bitirmesi için garanti olabilir.

Yorumu oyla      7      4  
O Beni Bilir 21 Nisan 2015 Salı 15:43

Kıymetli Teknik Direktörümüze Anadolu Üsküdar Maçı öncesi 0 ve 1 puan ihtimalini işaret ederek 3 Puan Şart demiştim. Dikkat edin de son maçta arayacağınız puanları burada vermeyin demiştim. Sözüme gelindiği için mutlu, takımımız bu hale geldiği için mutsuzum. İnşallah çıkarız.

Yorumu oyla      6      4  
Dado 21 Nisan 2015 Salı 15:11

Sakarya şampiyon olur rumuzlu arkadaş.Yorumun pekte isabetli durmaktadır.Lakin takımların henüz oynayacağı 3 maç gerçeği vardır ve ne zaman ne olacağıda belli olmaz.Ancak ikinci yarıda oynadığı hüsrandolu maçlarla şampiyonluğu adeta rakiplerine armağan eden Sakaryasporun özellikle Etimesgut maçıda zor geçeceği aşikardır.Ne varki Sakarya ekibi kaptanlarının sazı eline almasıyla birlikte ani bir yükseliş sürecine girdiğinden ve tecrübe ve deneyim sahipliği gerçekliği ile tüm takımların panik havası yaşadığı bu ortamıda tecrübesiyle iyi değerlendirip sonuca ulaşması yakın gibi durmaktadır.Erzurumumuz için tehlike çanları bile çalabilir.Bu hafta mutlaka erzini yenerek playoflarımızı garantiye almamız gerekmektedir.Zira beylerbeyi,Maraş ve silivrisporda ensemizdedir. Kimin ne yaptığı değil bizim ne yapacağımız son üç maçta önem kazanmıştır.

Yorumu oyla      11      6  
Sakarya Şampi olur 21 Nisan 2015 Salı 07:32

Bence bu haftanın en önemli ve en zor maçları :Erzin Belediyespor - Erzurumspor ve Ankara Demirspor - Silivrispor maçıdır.Ayrıca yüzde 90 civarında şampiyon sakaryaspor olur.Çünkü sakaryanın maçları arasında ilk beş te yer alan takımlar yer almıyor.Anadolu üsküdarın 2 tane görünen zor maçı var(Erzurum ve ankara demir ), Ankara demirin ise (Silivri ve Anadolu Üsküdar )Eğer ki Anadolu Üsküdar-ankara demir maçı berabere biterse sakarya yüzde 100 şampiyon

Yorumu oyla      10      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor beraberlik şampiyonu
RECEP DAĞ-Erzurumspor 2014-2014 sezonunun ikinci yarısında aldığı 6 galibiyet ...
Beraberlikler yüzünden kaybettik..!
RECEP DAĞ-Mehmet Albayrak, Sinan Uzun, Seddar Karaman, Oltan Karakullukçu ...
Krosta Erzurum damgası
2000 metre koşan yıldız kızlar kategorisinde Erzurum takımı birinci, Ardahan ...
 
Van büyüsünü kaybetti
Spor Toto 3. Lig 3. Grup 31. hafta maçında Sakaryaspor, kendi sahasında ...
Sandıklı’da gol yağmuru
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Sandıklıspor, sahasında Etimesgut Belediyespor’u ...
K. Şeker Orhangazi’yi puansız gönderdi
Spor Toto 3. Lig 3. Grup karşılaşmasında Kayseri Şekerspor, kendi evinde ...
 
Bize liderlik haram mı?...
Erzurumspor evinde Ankara Demirspor’la 1-1 berabere kalarak, matematiksel ...
Erzurumspor 23'üncü puanını kaybetti
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta zirvede haftanın en karlı takımları ...
Erzurum’da sokak futbolu heyecanı yaşandı
Sıra dışı sokak futbolu turnuvası Red Bull Winning5’ta 2015 sezonunda ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva