ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Engelli gençlerin askerlik heyecanı
Engelli gençlerin askerlik heyecanı
7. Dede Korkut Günleri başladı
7. Dede Korkut Günleri başladı
Edebük şehitlerine vefa
Edebük şehitlerine vefa
Engellilere istihdam için eğitim desteği
Engellilere istihdam için eğitim desteği
Son bir haftada 47 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 47 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>SİYASET
30 Kasım 2011 Çarşamba - 00:07

3 büyük, şehir projesi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılı yatırım programına üç yeni projeyle “merhaba” diyecek. İhale altyapısı ve teknik hazırlıkları bu yıl yapılan projelere ek olarak Erzurum’u 2012’de birbirinden farklı yatırımlara kavuşturacak olan Büyükşehir Belediyesi, Doğu Anadolu Kongre Fuar ve Kültür Merkezi Projesi ile bölgede yine bir ilke imza atacak.

3 büyük, şehir projesi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılı yatırım programına üç yeni projeyle “merhaba” diyecek. İhale altyapısı ve teknik hazırlıkları bu yıl yapılan projelere ek olarak Erzurum’u 2012’de birbirinden farklı yatırımlara kavuşturacak olan Büyükşehir Belediyesi, Doğu Anadolu Kongre Fuar ve Kültür Merkezi Projesi ile bölgede yine bir ilke imza atacak.
2012 YATIRIM PLANI
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılı yatırım programı için kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi, yapımı devam eden yatırımlara ek olarak 2012 yılına birbirinden ayrı üç projeyle hızlı bir giriş yapacak. Doğu Anadolu Kongre Fuar ve Kültür Merkezi Projesi, Müzik Folklor ve Engelli Eğitim Merkezi ile Ulaşım Sevk ve İdare Merkezi Projesi’ni 2012 yılında hayata geçirecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yapımı bu yıl tamamlanan ve halen devam eden yatırımların toplu açılışını ise, yine 2012 yılı içerisinde yapacak.
KÜÇÜKLER’İN AÇIKLAMASI
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’da başlatılan dev yatırım hamlesinin meyvelerinin 2012 yılında toplanmaya başlanacağını söyledi. Başkan Küçükler, Erzurum’da 2011 yılında hizmete sokulan Şükrüpaşa Semt Garajı, Gençlik Merkezi, Kamyon Tır Parkı ve Nakliyeciler Sitesi ile yapımı halen devam eden Hurdacılar Sitesi ve Mahallebaşı’ndaki Modern Süt ve Süt Ürünleri Çarşısı’nın bu yıla damgasını vuran yatırımlar arasında olduğunu belirtti.
TOPLU AÇILIŞ
Küçükler, “Bu yıl tamamlayarak hizmete sunduğumuz yatırımların dışında yapımı devam eden diğer yatırımlarımızı da yine 2012 yılında hizmete sunacağız. 2012 yılını bu yatırımlarla sınırlı tutmayacak, yeni projelerle Erzurum’a hizmet yağmuru yağdıracağız” diye konuştu.
BAŞKAN KÜÇÜKLER: 2012 YILINDA YATIRIMLAR BİRBİRİNİ KOVALAYACAK…
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2012 yılına ilk etapta 3 ayrı projeyle hızlı bir giriş yapacaklarının altını çizerek, “Yapımına bu yıl başlananlarla birlikte 2012 yılında temelini atacağımız yatırımlar, Erzurum’un çehresini değiştirecek. Doğu Anadolu Kongre Fuar ve Kültür Merkezi Projesi, Müzik Folklor ve Engelli Eğitim Merkezi Projesi ile Ulaşım Sevk ve İdare Merkezi Projesi, yeni yılın yeni çalışmaları olacak. Bu yatırımlarımız için ihale altyapı hazırlıkları son sürat devam ediyor” şeklinde konuştu.
2011 VİZYONU
2012 yılında yapımına başlanacak olan yatırımların, tamamlanacak diğer yatırımlarla taçlandırılacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “2011 yılında Şükrüpaşa Semt Garajı’nı ve Gençlik Merkezi’ni Erzurum’un hizmetine sunduk. Mahallebaşı’ndaki Süt ve Süt Ürünleri Çarşısı büyük ölçüde tamamlandı. Kamyon Tır Parkı ve Nakliyeciler Sitesi’nin yapımı bitti, geçici kabul işlemleri sürüyor. Yapımına bu yıl başladığımız Hurdacılar Sitesi ve yine Erzurum için büyük önem taşıyan Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni de, 2012 yılında Erzurum halkının hizmetine sunacağız. Bu yatırımların açılışlarını ise, toplu bir biçimde Allah kısmet ederse Sayın Başbakanımız yapacak” şeklinde konuştu.
BAŞKAN KÜÇÜKLER: ORTAK PAYDASI ERZURUM OLANLARLA EL ELEYİZ…
Erzurum’un marka bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2004 yılından önceki Erzurum’la bugünkü Erzurum arasında dağlar kadar fark bulunduğunu ifade etti. Erzurum’un çağdaş ve modern bir kent görünümüne bu dönemde kavuştuğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Kadirşinas Erzurum halkı, dünle bugün arasındaki müspet farkı layıkıyla tahlil edebiliyor. Erzurum’un hangi noktalardan alınarak hangi noktalara taşındığını da görüyor. Biz bu kente hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu yolun başında, ‘ortak paydası Erzurum olanlarla el ele ve omuz omuza olacağız’ demiştik. Bu istikametten zerre miktarınca şaşmadık, şaşmayacağız. Niyetleri üzüm yemek yerine bağcıyı dövmek olanları ise, yine kadirşinas Erzurum halkının vicdanına ve irfanına havale ediyoruz” şeklinde konuştu.

 
Kar ulaşımı vurdu
 
YTTK eğitimi tamamlandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BAŞKAN KÜÇÜKLER: 2012 YILINDA YATIRIMLAR BİRBİRİNİ KOVALAYACAK… 30 Kasım 2011 Çarşamba 13:49

BAŞKAN KÜÇÜKLER: 2012 YILINDA YATIRIMLAR BİRBİRİNİ KOVALAYACAK… :@baskan: Az ciddiyet yahu...az ciddiyet...varmi ???

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Görmeyen Gözler’ artık okuyacak
Erzurum'un Yakutiye ilçe Belediyesi tarafından yürütülen SODES onaylı ...
Aksak, Umman Milli Gününe katıldı
Erzurum Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Umman Dostluk ...
‘Başımızın tacısınız’
Depremzedelerin Erzurum'da misafir olduğuna da vurgu yapan Milletvekili ...
 
Erzurum, Sivas’a örnek olacak
Büyükşehir olacak 11 il arasında Sivas'ın yer almaması, il genelinde sivil ...
Cengiz, hizmet hedeflerini gençlerle paylaştı
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, teşkilatların en önemli unsurunun ...
Yılmaz Selim ilçe kongresine katıldı
Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz’ın Divan Başkanlığını yaptığı AK Parti ...
 
AZMEDER’den öğretmenlere vefa
Erzurum Özel Aziziye Anadolu ve Fen Lisesi mezunlarının kurduğu dernek ...
Büyükşehir, öğretmenlerin coşkusunu paylaştı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde “çok özel” ...
Küçükler’den ilkokul nostaljisi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 24 Kasım Öğretmenler ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva