ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
MHP’de ‘Çırpınırdın Karadeniz’ gündemi
MHP’de ‘Çırpınırdın Karadeniz’ gündemi
Erdoğan ekonomide önceliği paylaştı
Erdoğan ekonomide önceliği paylaştı
Trendyol 1. Lig: Altay: 0 - Adanaspor: 2
Trendyol 1. Lig: Altay: 0 - Adanaspor: 2
Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 3 - Kocaelispor: 0
Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 3 - Kocaelispor: 0
HABERLER>SPOR
18 Aralık 2013 Çarşamba - 05:50

17 maçta 7 kez güldü, 4 kez üzüldüler

RECEP DAĞ-ÖZEL-Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta ilk yarıyı 27 puanla 4’üncü sırada tamamlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da, 17 maçta en fazla forma giyen futbolcu bin 530 dakikayla kaleci İlker Günay olurken, Murat Güler ise 2 dakika forma giydi.

17 maçta 7 kez güldü, 4 kez üzüldüler

~~Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta ilk yarıyı 27 puanla 4’üncü sırada tamamlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da, 17 maçta en fazla forma giyen futbolcu bin 530 dakikayla kaleci İlker Günay olurken, Murat Güler ise 2 dakika forma giydi. Mavi beyazlılarda 17 maçta 21 futbolcu forma şansı buldu.
İLK BEŞ FUTBOLCU
Mavi beyazlı ekipte en fazla sayıda  maça çıkan beş futbolcu İlker Günay, Ekrem Sütçü, Haluk Zeybek, Fatih Gültekin, Fatih Arat olarak sıralandı. Büyükşehir Belediyespor futbolcuları İlker Günay 17, Ekrem Sütçü 17, Haluk Zeybek ve Fatih Gültekin 16, Fatih Arat 15, Mustafa Özkaya 14, Hakan Çakır, Emrah Çalışlar, Onur Demir ve İsmail Türkaslan 13, Kerem Kaya 12, Güner Okay, Mustafa Olcaytu Ergen,Muhammed Fettahoğlu ve Abuzer Gaffar Toplu 10, Erdinç Pekgöz 9, Tuncay Elik 6, Güneş Can Görgülü ve Kemal Akbaba 5, Murat Güler ise 1 maça çıktı.
EN FAZLA SÜRE ALAN FUTBOLCULAR
Mavibeyazlı ekipte 17 maçlık süreçte en fazla süre alan 5 futbolcu İlker Günay, Fatih Gültekin, Ekrem Sütçü, onur Demir ve Haluk Zeybek olarak kaydedildi. 17 maçlık periyotta İlker Günay bin 530, Ekrem Sütçü bin 429, Fatih Gültekin bin 440, Haluk Zeybek bin 317, Onur Demir bin 165, Emrah Çalışlar bin 96, Fatih Arat bin 79, Kerem Kaya bin 57, Mustafa Özkaya bin 10,  Sefer Sever 940, Hakan Çakır 793, İsmail Türkaslan 778, Muhammed Fettahoğlu 692, Erdinç Pekgöz 489, Güner Okay 444, Mustafa Olcaytu Ergen 373, Abuzer Gaffar Toplu 310, Güneş Can Görgülü 315, Kemal Akbaba 215 ve Murat Güler 2 dakika forma giydi.
BÜYÜKŞEHİR’İN GOLCÜLERİ
Büyükşehir Belediyespor’un oynadığı 17 maçta en fazla gol kaydeden futbolcu Kaptan Fatih Gültekin oldu. 5 gol kaydına muvaffak olan Fatih Gültekin’i 3 golle Ekrem Sütçü, Fatih Arat, 2 golle Kemal akbaba, Mustafa özkaya, Haluk Zeybek, birer golle Sefer Sever, Kerem Kaya, Abuzer Gaffar Toplu, Hakan Çakır, Muhammed Fettahoğlu, Güner Okay ve Erdinç Pekgöz izledi. Erdinç Pekgöz bir golü de kendi kalesine kaydetti.
GOLLERİN YARISI İLK YARIDA GELDİ
Büyükşehir Belediyespor golcülerinin bu sezonun ilk yarısında rakip filelere gönderdiği gollerin 12’si ilk yarı, 11’i ise ikinci yarıda geldi. Gollerin 5’İ kafayla, 18’i ise ayakla atıldı, 3 gol de penaltıdan kaydedildi. Penaltı atışlarının tamamını kaptan Fatih Gültekin kullandı ve gole çevirdi. Büyükşehir Belediyespor kalesinde 2 penaltı golü gördü, penaltılar Düzyurtspor ve Orhangazispor malçlarında gerçekleşti.
İLK YARIDA GOL KAYDEDİLEN MAÇLAR
Büyükşehir Belediyespor ilk yarda Fatih Arat’la Elibol, Düzyurt, Kemal Akbaba ile Bursa Nilüferspor, Fatih Gültekin ile Bursa Nilüferspor ve Batman Petrolspor,Mustafa Özkaya ile Elazığ Belediyespor ve Manavgat Evrensekispor, Kerem Kaya ile Sakaryaspor, Abuzer Gaffar Toplu ile Orhangazispor, Hakan Çakır ile Balçova Belediyespor, Güner okay ile Batman Petrolspor, Erdinç Pekgöz ile de Çorum Belediyespor maçında gol buldu.
İKİNCİ YARIDA GOL KAYDEDİLEN MAÇLAR VE GOLCÜLER
Mavibeyazlı eki’in ikinci yarıda attığı goller ve golcüler ise şöyle sıralandı;  Kemal Akbaba Bursa Nilüferspor, Fatih Gültekin  Maltepespor, Orhangazispor ve Hacettepespor, Ekrem Sütçü Bursa Nilüferspor, Manavgat Evrensekispor, Çıksalınspor, Haluk Zeybek Elazığ Belediyespor, Orhangazispor,
Sefer Sever Çıksalınspor ve  Muhammet Fettahoğlu Balçova Belediyespor.
BÜYÜKŞEHİR KALESİNDE 14 GOL GÖRDÜ
Büyükşehir Belediyespor  kalesinde maçların ilk yarısında 6, ikinci yarısında ise 8 gol gördü. Mavibeyazlı ekibin kalesinde en erken bulduğu gol 3’üncü dakikada Maltepespor maçında kaydedildi. Büyükşehir Belediyespor’un kalesinde gol gördüğü maçlar ve golcüler şöyle: Ethem Özden Maltepespor, İlker Avşar Evrensekispor, Hacı Ömer Doğru Sakaryaspor, Mehmet Çağrı Alpaslan Balçova Belediyespor, Hakan Kuş Balçova Belediyespor, Oğuzhan Yalçın  Çorum Belediyespor, Halil İbrahim Sönmez Ünyespor,  Muzaffer Özkaya Maltepespor, Yetkin Demir Düzyurtspor  Erdinç Pekgöz,Düzyurt (Kendi Kalesine), Tahir Kurt Orhangazispor, Mustafa Öztürk Hacettepespor, Fatih Mustafa Baydemir Balçova Belediyespor, Emrah Sansar Balçova Belediyespor.
SARI KARTLAR
Büyükşehir Belediyespor futbolcuları 17 maçta 43 sarı, 2 de kırmızı kart gördü. İsmail Türkaslan Ünyespor, Kerem Kaya ise Balçova Belediyespor maçında kırmızı kart gördü.Takımda en fazla sayıda sarı kart gören futbolcu 7 maçla Fatih Gültekin oldu. Mavibeyazlı takımın sarı kart gördüğü maçlar ve kart gören futbolcular şöyle: Fatih Gültekin Elibol Sandıklıspor,Ünyespor, Elazığ Belediyespor, Maltepespor,Sakaryaspor,Sancaktepe Belediyespor ve Batman Petrolspor;  Güneş Can Görgülü elibol Sandıklıspor, Onur Demir Elibol Sandıklıspor ve Sakaryaspor, Güner Okay Elibol Sandıklıspor, Darıca Gençlerbirliği, Orhangazispor ve Batman Petrolspor, İsmail Türkaslan Elibol Sandıklıspor, 68 Yeni Aksarayspor, Çıksalınspor,  Orhangazispor ve Batman Petrolspor; Fatih Arat Ünyespor, Evrensekispor, Haluk Zeybek Bursa Nilüferspor, Sancaktepe Belediyespor, Batman Petrolspor; Kemal Akbaba Maltepespor, Hakan Çakır Maltepespor, Orhangazispor ve Sancaktepe Belediyespor,  Sefer Sever , 68 Yeni Aksarayspor, Düzyurtspor, Ekrem Sütçü Evrensekispor, Çıksalınspor, Çorum Belediyespor, İlker Günay Evrensekispor, Orhangazispor, Muhammet Fettahoğlu Evrensekispor, Kerem Kaya Evrensekispor, Elazığ Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği; Emrah Çalışlar Elazığ Belediyespor, Düzyurtspor,Mustafa Özkaya Çıksalınspor,  Abuzer Gaffar Toplu Hacettepespor ve  Erdinç Pekgöz Balçova Belediyespor.
BÜYÜKŞEHİR 8 MAÇTA GOL YEMEDİ
Büyükşehir Belediyespor 17 maçlık dilimde galip bitirdiği 7 maçta en gollü galibiyeti 4-0 biten Bursa Nilüferspor maçında aldı. Diğer gollü galibiyet ise 3-1 Büyükşehir Belediyespor’un galibiyetiyle biten Orhangazi maçı oldu. Büyükşehir en farklı yenilgisini ise 4-2 biten Balçova Belediyespor maçında aldı. Büyükşehir 17 maçın sadece dördünde gol atamazken, 8 maçta kalesinde gol görmedi. Büyükşehir Belediyespor’un maç karnesi şöyle:
BÜYÜKŞEHİR İÇ SAHA
Büyükşehir Belediyesi Spor  1-0  Elibol Sandıklıspor
Büyükşehir Belediyesi Spor  4-0  Bursa Nilüferspor A.Ş.
Büyükşehir Belediyesi Spor  0-0  68 Yeni Aksaray Spor
Büyükşehir Belediyesi Spor  1-2  Düzyurtspor
Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Çıksalın Spor
Büyükşehir Belediyesi Spor  3-1  Orhangazispor
Büyükşehir Belediyesi Spor  1-1  Hacettepe Spor
Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Batman Petrolspor 
BÜYÜKŞEHİR DEPLASMAN
Ünyespor  1-0  Büyükşehir Belediyesi Spor
Maltepespor  2-1  Büyükşehir Belediyesi Spor
Elazığ Belediyespor  0-2  Büyükşehir Belediyesi Spor
Manavgat Evrenseki Spor  1-2  Büyükşehir Belediyesi Spor
Darıca G.Birliği  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor
Sakaryaspor A.Ş.  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor
Sancaktepe Belediye Spor  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor
Balçova Belediye Spor  4-2  Büyükşehir Belediyesi Spor
Çorum Belediyespor  1-1  Büyükşehir Belediyespor

 
11 ayda 511 milyon vergi
 
Resmi belgede sahteciliğe 2.5 yıl hapis
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Judocular madalya sözü verdi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ni temsil eden judocular, kente şampiyon olarak dönme sözü verdiler.
Dayanç Erzurum’u gururlandırdı
Erzurum GHSİM’nin Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç’ın başarısı Milli ...
File'de Palandöken Rüzgarı
Türkiye Erkek Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren ...
 
Narman’dan Buz Hokeyi Federasyonuna tepki
Narmanspor Bayan Buz Hokeyi takımının maçlarının birçoğunu deplasmanda ...
Büyükşehir ilk yarıyı 4’üncü kapattı
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta zirve yarışında Erzurum ...
Yakutiyespor 11'inci sırada
RECEP DAĞ-Bölgesel Amatör Lig 1’inci gurupta mücadele eden Yakutiyespoır ...
 
Erzurumlu Taekwondoncular hedef büyüttü
2013’ü başarıyla tamamlayan Erzurum’un şampiyon taekwondocuları, 2014 ...
Çorum Belediye bilet fiyatlarını indirdi
RECEP DAĞ-Spor toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta temsilcimiz olan Erzurum ...
Yakutiyespor maçını Şahan yönetecek
RECEP DAĞ-Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1’inci gurupta 10 puanla 12’inci sırada ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva