ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Ayatay sahada Ormancılık yatırımlarını denetledi
Ayatay sahada Ormancılık yatırımlarını denetledi
'Güçlü Türkiye'nin yolu güçlü tarımdan geçer'
'Güçlü Türkiye'nin yolu güçlü tarımdan geçer'
Yargıtay Başkanı Kerkez göreve başladı
Yargıtay Başkanı Kerkez göreve başladı
Jandarmadan Hemşireler Günü jesti
Jandarmadan Hemşireler Günü jesti
Varto yolunda heyelan
Varto yolunda heyelan
HABERLER>SPOR
12 Temmuz 2023 Çarşamba - 03:16

1’inci Lig ekipleri transfere yoğunlaştı

Spor Toto 1’inci lig ekiplerinde tek gündem transfer. Göztepe, Altay, Kocaelispor ve Sakaryaspor haftanın transfer yoğunluğunda başı çekerken, Erzurumspor’da Kaptan Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş transferi dışında henüz atılım yok.

1’inci Lig ekipleri transfere yoğunlaştı

Spor Toto 1’inci lig ekiplerinde tek gündem transfer. Göztepe, Altay, Kocaelispor ve Sakaryaspor haftanın transfer yoğunluğunda başı çekerken, Erzurumspor’da Kaptan Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş transferi dışında henüz atılım yok.

AHMET İLHAN ÖZEK, ALTINORDU’YA VEDA ETTİ
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu’da yeni sezonda kadro planlamasında yer almayan Ahmet İlhan Özek, sosyal medya hesaplarından yayımladığı veda mesajıyla kırmızı-lacivertli kulüpten ayrıldığını duyurdu.
Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig’den TFF 2. Lig’e düşen Altınordu’da kaptanlık görevi yapan 35 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ahmet İlhan Özek, kırmızı-lacivertli kulüple karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiğini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Özek yaptığı açıklamada, "Altınordu'da duygularımın her zaman zirvede olduğu üç sezon yaşadım. 30'lu yaşları çoktan geride bırakmama rağmen bana bu duygu yoğunluğunu yaşatan herkesin emeği karşısında saygıyla eğiliyorum. Tüm emeklerin karşılığı ‘küme düşmek’ değil, ‘kupa’ olmalıydı. Bir 26 Mayıs akşamı çok istemiş, çok hak etmiş, çok yaklaşmıştık, olmadı. Ne yazık ki heyecan gidince yetenek de bir işe yaramıyor. Bu sezon yaşadık, gördük ve acı gerçekle yüzleştik. Gençlere tavsiyemdir, futbola aşık olun. Kimsenin bu heyecanınızı elinden almasına izin vermeyin. Tutunun ona sıkı sıkı... Bugün sözleşmemi ‘karşılıklı’ feshederek ayrılıyorum. Altınordu camiasından tek bir isteğim var: Şampiyon olamadık ve küme düştük. Özür diliyorum. Lütfen kabul edin. Çok ama çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

GÖZTEPE’DE TİJANİC’İN DURUMU BELİRSİZ

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin yollarını ayırmak istediği orta saha oyuncusu David Tijanic'e Suudi Arabistan kulüplerinin tekrar ilgisi olduğu öğrenildi.

Göztepe’ye 2.7 milyon Euro karşılığında kulüp tarihinin en yüksek bonservis belediyle transfer olan David Tijanic, 1.5 sezon giydiği sarı-kırmızılı formayla beklentileri karşılayamayınca Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Adalah’a kiralanmıştı. Al Adalah'ın küme düşmesiyle yeniden Göztepe'ye dönen Tijanic, satın alma opsiyonuyla birlikte tekrar bir kulübe kiralanmak istiyor. İzmir temsilcisinin, takımdaki yabancı kontenjanının dolu olması sebebiyle ve yer açmak için bu ayrılığı kesin olarak gerçekleştirmek istediği öğrenildi.

Göztepe’de 6, Al Adalah’da 4 gol kaydetti

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe’ye 2021-2022 sezonunda transfer olan David Tijanic, 1.5 sezon giydiği sarı-kırmızılı formayla 56 maça çıktı. 25 yaşındaki oyuncu bu süreçte asist yapamazken sadece 6 kaydetme başarısı gösterdi. Daha sonra Göztepe’den Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Adalah’a kiralanan Slovak oyuncu, orada da 18 maça çıktı ve 4 gol 1 asistlik katkı verdi.

MATEUSZ LİS, RESMEN GÖZTEPE’DE

Göztepe, Southampton’dan 26 yaşındaki Polonyalı kaleci Mateusz Lis’i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. İzmir temsilcisi, sarı-kırmızılı kulübün hisselerinin yüzde 70’ini elinde bulunduran Sport Republic’in yönettiği ve İngiltere Premier Ligi’nde küme düşen Southampton’ın kadrosunda yer alan Polonyalı kaleci Mateusz Lis’i sezon sonuna kadar renklerine bağladığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "1997 doğumlu kaleci Mateusz Lis, sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza katılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Mateusz Lis, 2021-2022 sezonunda Süper Lig’de rekabet eden bir diğer İzmir ekibi Altay’ın formasını da giymişti.

ALTAY’DA ERİC BJÖRKANDER’İN DURUMU ZORA GİRDİ

Altay’da alacaklarını temin edemediği için boşa çıkan Eric Björkander, tekrar siyah-beyazlı kulüple masaya oturdu. Oyuncunun istediği ve kulübün vereceği maaş arasında büyük bir fark oluşunca taraflar masadan kalktı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay’a 2021-2022 sezonunda İsveç’in Mjallby takımından transfer olan Eric Björkander, siyah-beyazlı kulüple 56 maça çıkma başarısı gösterdi. Bu süreçte 2 de gol kaydeden 27 yaşındaki savuma oyuncusu, 10 da sarı kart gördü. Altay’da iki sezon geçiren Björkander, geçtiğimiz günlerde kulüpten alacaklarını temin edemediği için serbest kalma hakkını kullandı. Yeni sezon hazırlıklarının başlamasıyla başka bir kulüple de henüz anlaşamayan İsveçli stoper, tekrar Altay’la masaya oturdu ve oyuncunun menajerinin talep ettiği maaş ile Altay’ın verebileceği ücretin arasında büyük bir fark olunca taraflar anlaşma sağlayamadı. Farklı kulüplerle de görüşen Björkander’in menajeri, oyuncuya kulüp bulamaması durumunda İzmir temsilcisiyle tekrar masaya oturması bekleniyor.

KOCAELİSPOR SAĞ KANADINI FATİH BEKTAŞ İLE GÜÇLENDİRDİ

Kocaelispor, Zonguldak Kömürspor’dan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Fatih Bektaş’ı 3+1 yıllığına renklerine bağladı.

Spor Toto 1. Lig’in yeni ekibi Kocaelispor, bir transferi daha kamuoyuna duyurdu. Son olarak Zonguldak Kömürspor forması giyen Fatih Bektaş ile resmi sözleşme imzalandı. Sağ kanat ve forvet mevkiinde görev yapan 23 yaşındaki futbolcu ile 3+1 yıllığına anlaşıldı.

KOUAKOU RESMEN KOCAELİSPOR’DA

Kocaelispor, İsveç’in IK Sirius takımından 28 yaşındaki forvet oyuncusu Christian Kouakou’yu 2 yıllığına renklerine bağladı.

Spor Toto 1. Lig’in yeni ekibi Kocaelispor, yeni golcüsünü İsveç’ten buldu. Fildişi Sahilleri asıllı İsveçli santrfor Christian Kouakou ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Kocaelispor Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninde konuşan 28 yaşındaki golcü, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim için hem bir şans hem de bir rüya gerçekleşti. Kulüp ve taraftarlar için yüzde yüzümü vereceğim. Saha dışında konuşmayı seven birisi değilim. Saha içinde her şeyimi vereceğim” dedi.

SAKARYASPOR, ERDİ DİKMEN İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Sakaryaspor, geçtiğimiz sezon Altınordu forması giyen 26 yaşındaki defans oyuncusu Erdi Dikmen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto 1. Lig ekibi Sakaryaspor, geçtiğimiz sezon Altınordu forması giyen 26 yaşındaki stoper Erdi Dikmen’i kadrosuna kattığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon Altınordu forması giyen futbolcu Erdi Dikmen ile 2 yıllık sözleşme imzaladık" ifadelerine yer verildi.

 
Erzurum ortalamaları geçti
 
30 soykırım kurbanı daha toprağa verildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum ev sahipliği yapacak
17 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Grupları açıklandı
Sekmen’e spor yatırımları teşekkürü
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi, spora ve ...
Hakan Çalhanoğlu sıla-i rahim yapacak
Türk Milli takımının kaptanı ve İnter'de forma giyen başarılı futbolcu ...
 
Alanyaspor 2.etap kamp çalışmalarına başladı
Corendon Alanyaspor ikinci etap kamp çalışmalarına Erzurum’da başladı.
1’inci Ligde transfer gündemi
Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinin 2023 – 2024 sezonu hazırlıkları devam ...
Alanyaspor Erzurum kampında
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, ikinci etap kamp ...
 
Erzurumspor’da Mustafa Yumlu sevinci
Her sezon transferde gündem oluşturan Erzurumspor’da bu sezonun ilk transfer ...
Milli takım Erzurum'da performans testinden geçti
Short Track Olimpik kadro ve Short Track Milli Takım sporcularına performans testi yapıldı.
Voleybolda finalin adı Aşkale
Rize'de gerçekleştirilen Analig Voleybol turnuvasında finalin adı Aşkale oldu.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva