ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
Emniyetten uyuşturucu operasyonu
Emniyetten uyuşturucu operasyonu
Erzurum  çevre yolunda kaza:  6 yaralı
Erzurum  çevre yolunda kaza:  6 yaralı
Atatürk Üniversitesinde TÜBİTAK istişaresi
Atatürk Üniversitesinde TÜBİTAK istişaresi
HABERLER>SPOR
11 Temmuz 2023 Salı - 07:54

1’inci Ligde transfer gündemi

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinin 2023 – 2024 sezonu hazırlıkları devam ediyor. Transfer tahtası açık olan takımlar transfere yoğunlaşırken, Erzurumspor başta olarak transfer tahtasını açamayan takımlar ise mevcut kadrolarını elde tutmak için çaba sarf ediyor.

1’inci Ligde transfer gündemi

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinin 2023 – 2024 sezonu hazırlıkları devam ediyor. Transfer tahtası açık olan takımlar transfere yoğunlaşırken, Erzurumspor başta olarak transfer tahtasını açamayan takımlar ise mevcut kadrolarını elde tutmak için çaba sarf ediyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Mavi beyazlı ekip Mustafa Yumlu’nun sözleşme yenilemesiyle moral kazandı. Takımın yıldız oyuncularından Orhan Ovacıklı genç futbolculara motivasyon desteği verirken, geçtiğimiz sezon forma şansı bulamayan futbolcular hırslarıyla dikkat çekiyor. Erzurumspor’da sözleşmesi biten ve henüz bir takımla anlaşamayan Eren Tozlu’nun da yeniden mavi beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

ALTAY’DA TUNA ÜZÜMCÜ’NÜN EKİBİ AÇIKLANDI
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay’ın Teknik Direktörü Tuna Üzümcü’nün ekibi belli oldu ve siyah-beyazlıların resmi sosyal medya hesaplarından duyuruldu.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay’da Tuna Üzümcü, geçtiğimiz sezonun son bölümünde Sinan Kaloğlu’nun yerine siyah-beyazlı ekibin başına geçmişti. Bu süreçte İzmir ekibinde 14 maça çıkan Üzümcü, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. 40 yaşındaki çalıştırıcı, toplayabileceği 41 puanın 21 puanını topladı ve maç başına 1.5 puan ortalamasını tutturdu. Durum böyle olunca siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Tuna Üzümcü ile yeni sezonda da devam etme kararı aldı. Kendi ekibini oluşturan Üzümcü’nün yeni teknik kadrosu, Altay’ın resmi sosyal medya hesaplarından duyuruldu.
Teknik direktör Tuna Üzümcü'nün teknik kadrosu şu şekilde:
Birinci Antrenör: Fatih Egedik
Birinci Kaleci Antrenörü: Recep Öztürk
Maç Performans Analiz Ant.: Mehmet Can Karagöz
Atletik Performans Antrenörü: Özkan Güler
Antrenör: Özkan Kılıç
İkinci Kaleci Ant.: Uğur Karaosmanoğlu
Antrenör: Gökalp Erbuğa
Maç Performans Analiz Yardımcı Ant.: Kerem Gül

GÖZTEPE, MATEUSZ LİS’E İMZAYI ATTIRIYOR

Göztepe, bonservisi Southampton’da olan Polonyalı kaleci, Mateusz Lis’i kadrosuna katmaya çok yakın. 26 yaşındaki file bekçisinin, bugün sarı-kırmızılı kulübe imza atması bekleniyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere ve A. Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak ve Trabzonspor’dan ise Taha Altıkardeş’i kadrosuna katmıştı. Kale mevkiine de bir takviye yapmak isteyen İzmir temsilcisi, sarı-kırmızılı kulübün hisselerinin yüzde 70’ini elinde bulunduran Sport Republic’in yönettiği ve İngiltere Premier Ligi’nde küme düşen Southampton’ın kadrosunda yer alan Polonyalı kaleci Mateusz Lis’i İzmir’e getirerek sağlık kontrolünden geçirdiği öğrenildi. Herhangi bir pürüzün çıkmaması durumunda ise bugün imzaların atılması bekleniyor.

Öte yandan Mateusz Lis, 2021-2022 sezonunda Süper Lig’de rekabet eden bir diğer İzmir ekibi Altay’ın formasını da giymişti.

BOLUSPOR, OĞUZ KAĞAN GÜÇTEKİN İLE İKİ YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Belçika ekibi KVC Westerlo’dan Oğuz Kağan Güçtekin ile iki yıllık sözleşme imzaladı. KVC Westerlo Kulübü'nün sahibi Bolulu iş adamı Oktay Ercan’ın oyuncunun bir yıllık ücretini vereceği öğrenildi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor 2023-2024 sezonun ilk transferini yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip, Belçika 1. Lig takımlarından KVC Westerlo'dan Oğuz Kağan Güçtekin ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Maddi anlamda zor günler geçiren Boluspor’un yaptığı bu transferde KVC Westerlo'nun sahibi Bolulu iş adamı Oktay Ercan’ın oyuncunun bir yıllık ücretini taahhüt edeceği öğrenildi.

“Oyuncunun bir yıllık ücretini Oktay Ercan karşılayacak”

İmza töreninde konuşma yapan Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi Ragıp Kaan Semercioğlu, “Oğuz Kağan Güçtekin’i geçen sene de çok istemiştik. Nasip olmamıştı ama bu sene nasip oldu. Kendisine inancımız tam. Bize uyum sağlayacağını düşünüyoruz. Zaten kaliteli bir oyuncu iki yıllık bir sözleşmeyle ve bonservisiyle birlikte kadromuza kattık. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur. Türkiye’de bütün kulüpler maddi sıkıntı içerisinde. Bu transferde bize yardımcı olan Bolulu iş insanı Sayın Oktay Ercan’a şahsım, başkanım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Oğuz Kağan için herhangi bir bonservis bedeli talebinde bulunmadılar. Bu yılki ücretini de Sayın Oktay Ercan karşılayacağını taahhüt etti. İnşallah bu desteğin Bolu’nun ileri gelen iş insanlarına, siyasilerine bir örnek olmasını temenni ediyorum. Sayın Oktay Ercan böyle bir ateşi yaktı. Bu tür destekleri bekliyoruz“ şeklinde konuştu.

“Boluspor'umuzu hak ettiği Süper Lig’e çıkarmak için sezon boyunca çok çalışacağız”

Boluspor’da olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Oğuz Kağan Güçtekin, “Burada bulunduğum için çok mutluyum. Herkes beni çok sıcak karşıladı. Çok güzel bir ortama geldim ve gerçekten çok mutluyum. Bu sene Boluspor’un başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmayı hedefliyorum. İnşallah Boluspor'umuzu hak ettiği Süper Lig’e çıkarmak için sezon boyunca çok çalışacağız. Belki bazen çok yorulacağız, belki mağlubiyetlerde olacak ama en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Bende bu takımda bu mücadeleye destek verecek bir futbolcu olacağım” şeklinde konuştu.

Boluspor Kulübü resmi hesabından ise Güçtekin’in geçmişi şu ifadelerle paylaşıldı:

“6 Nisan 1999 Mersin doğumlu olan Güçtekin, Fenerbahçe altyapısında futbola başladı. Fenerbahçe’de ilk profesyonel sözleşmeye imza atan Güçtekin, ardından Çaykur Rizespor’da kiralık olarak forma giydi. Daha sonra Konyaspor’da da kiralık olarak forma giyen Oğuz Kağan, Süper Lig’de 44 maçta görev yaptı. Ardından KWC Westerlo kariyerine başlayan genç futbolcu, Belçika 2. Lig’inde 12 maçta görev yaptı. 2022-2023 sezonunu kiralık olarak Bandırmaspor’da geçiren Güçtekin, 1. Lig’de 27 maç, Türkiye Kupası’nda 15 maçta oynadı. Güçtekin ayrıca Türkiye Milli Takım yaş gruplarında 45 kez görev aldı.”

SAKARYASPOR, YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SAĞANAK YAĞIŞ ALTINDA SÜRDÜRDÜ

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Sakaryaspor, 2023-2024 sezonu hazırlıklarını sağanak yağış altında sürdürdü. Antrenmanda, Sakaryaspor’un renklerine bağlanan 6 yeni transfer de yer aldı.

Sakaryaspor 2023-2024 sezonun hazırlıklarını sürdürüyor. Rüstemler Tesisleri’nde teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde sağanak yağış altında sahaya çıkan takım, ısınma hareketleriyle başladığı antrenmanı, taktik çalışmaları ile devam ettirdi. Öte yandan, idmanda yeni transferler; Yonathan Del Valle, Mikail Okyar, Bülent Cevahir, İbrahim Demir, Dino Ndlovu ve Muhammed Akarslan’da yer aldı.

 

 
Mareşal Çakmak Hastanesi hizmete kapatıldı
 
Erzurum ticaret sektörü büyüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alanyaspor Erzurum kampında
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, ikinci etap kamp ...
Erzurumspor’da Mustafa Yumlu sevinci
Her sezon transferde gündem oluşturan Erzurumspor’da bu sezonun ilk transfer ...
Milli takım Erzurum'da performans testinden geçti
Short Track Olimpik kadro ve Short Track Milli Takım sporcularına performans testi yapıldı.
 
Voleybolda finalin adı Aşkale
Rize'de gerçekleştirilen Analig Voleybol turnuvasında finalin adı Aşkale oldu.
Sivasspor’da Erzurum kampı hazırlığı
DG Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, adı kırmızı-beyazlı takımla ...
GSB’den ‘Anadoluyuz Biz’ projesi
‘Anadoluyuz Biz’ projesi kapsamında Giresun’dan gelen kız öğrenciler, ...
 
Erzurum Yaz Spor Okulları başladı
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan GSB Spor Okulları ...
Samsunspor’un Erzurum kamp kadrosu belli oldu
Samsunspor’un 2023-2024 futbol sezonu kamp kadrosu açıklandı. Buna göre ...
Sivasspor Sezona Erzurum’da hazırlanacak
DG Sivasspor’da teknik direktörlüğe getirilen Servet Çetin için imza töreni ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva