ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un gururu old
Erzurum’un gururu old
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
542 düzensiz göçmen yakalandı
542 düzensiz göçmen yakalandı
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
HABERLER>EKONOMİ
14 Ekim 2012 Pazar - 14:51

‘Erzurum teknolojiyi takip ediyor’

Xerox Genel Müdürü Sezer, “Erzurum bölgede en belki ekonomik olarak önde gelmeyebilir ancak Erzurum teknolojiyi çok yakın takip eden ve ayak uyduran bir şehrimiz. Teknolojiye sıcak bakan bir ilimiz.”dedi.

 ‘Erzurum teknolojiyi takip ediyor’

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, Türkiye’nin dört bir tarafında en son teknoloji ürün ve çözümlerini tanıtmak üzere sürdürdüğü teknoloji turuna Şafak Bilgi Teknolojileri’nin ev sahipliğinde Erzurum ile devam ediyor.
Palandöken Kayak Merkezi Xanadu Otel’de gerçekleştirilen etkinlikte Erzurum ve bölge illerden gelen kişi ve kuruluşlara verimliliği artıracak ve yeni iş fırsatları yaratacak en son teknoloji ürünleri sergilendi.
Türkiye Teknoloji Turu adı altında düzenlenen etkinlikler kapsamında, çeşitli konularda sunumlar ve ürün tanıtımları yapıldı. Yapılacak sunumlarda ağırlıklı olarak dijital baskı sektöründe yaşanan gelişmeler, sektörü etkileyen yeni yaklaşımlar, yeni baskı teknolojileri, kişiye özel baskı ve dokümanlarda renk kullanımının önemi üzerinde duruluyor. Geleneksel teknolojilerle, dijital baskı sistemlerinin bir arada nasıl verimli kullanılacağı uygulamalı örneklerle kişi ve kuruluşlara tanıtıldı.
MÜŞTERİLERİMİZLE BULUŞUYORUZ
Xerox Türkiye Genel Müdürü Mehmet Sezer, “Etkinlik yapılacak yerleri tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde seçtik bu yüzden çevre illerden kişi ve kuruluşları da etkinliklerimize davet ediyoruz. Xerox’un Türkiye Teknoloji turu, bize Türkiye geneline yayılmış binlerce Xerox satış noktası yetkilileri ile bir araya gelme şansı da veriyor. Böylece müşterilerimizle birlikte, Türkiye’nin dört bir tarafındaki iş ortaklarımızı da dinleme, ihtiyaç ve beklentileri yerinde inceleme fırsatı buluyoruz” diye konuştu.
ERZURUM TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Türkiye ekonomisinin büyük bir bölümünün batıda olmasına rağmen xerox olarak teknolojiyi Anadolu’ya da getirmek adına böyle bir çalışmaya imza attıklarını dile getiren Genel Müdür Sezer, “Türkiye Teknoloji turu 4 ayaklı bir çalışma olacak. Kayseri’den sonra bugün Erzurum’dayız. Samsun ve Trabzon’la devam edeceğiz. Erzurum bölgede en belki ekonomik olarak önde gelmeyebilir ancak Erzurum teknolojiyi çok yakın takip eden ve ayak uyduran bir şehrimiz. Teknolojiye sıcak bakan bir ilimiz. Buradaki iş ortağımızla birlikte yaklaşık 10 yılın üzerinde birlikte çalışıyoruz. Ürünlerimizi bizzat burada müşterilerimize götürüyoruz. Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Bu gelişimi tüm müşterilerimizin ayağına götürmek adına çaba gösteriyoruz. Gelecek adına doğaya duyarlı teknolojik ürünlerimizi müşterilerimize sunuyoruz” dedi.
DİJİTAL BASKI KAÇINILMAZ OLDU
Geleneksel matbaacılık sektörünün belli bir şekilde devam ettiğini ve önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade eden Sezer, “Ancak buna paralel olarak ihtiyaçlar değişiyor. Daha hızlı geri dönüşüm isteniyor. Bastığınız şey o kadar kısa sürede geçerliliğini kaybediyor ki daha sınırlı sayıda baskıya ihtiyaç duyulabiliyor. Dijital teknoloji kaçınılmaz oluyor. Matbaada kalite sorunu vardı. Bugün bu kaliteyi geçmiş durumda. Her bölgede dijital baskı sistemleri kullanılıyor. Önümüzdeki 5 yılda dijital baskı makinesine sahip olmayan matbaaların yaşamakta güçlük çekeceklerini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
KATILIM ÜST DÜZEYDE
Xerox Türkiye ve yetkili bölge bayi Şafak Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Güvenli ise yaptığı açıklamada, “Xeroks ile birlikte teknoloji turu adı altında bugün burada projenin Erzurum ayağını gerçekleştiriyoruz. Üst düzey katılımlarla müşterilerimizle ürünlerimizi buluşuyoruz. Bugün burada teknolojinin son ürünlerini kamu kurumları, matbaa, baskı merkezleri ve özel sektörle ihtiyaçları olan kişilere sunma ve bire bir görme imkanı sağlıyoruz” dedi.
Yoğun bir katılımın yaşandığı etkinlikte ürün demoları katılımcılarla paylaşıldı.

 
Gülen babasının yanına defnedildi
 
Yakutiye, taraftarını şok etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayram yaklaştı, işleri açıldı
Erzurum’da Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte bıçak bileme işleri ...
10 fabrika özelleşmesi iptal
Erzincan Şeker Fabrikası’nın da içerisinde bulunduğu B portföyünde yer ...
Erzurum'un ilk 500 gerçeği...!
İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tanrıverdi, ’İlk 500 ...
 
İSO’dan Erzurum çıkarması
Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen İstanbul Sanayi Odası ...
DAİB ihracat hedefini açıkladı
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, ...
İNG'ten Esnafa kredi desteği
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile ING Bank arasında oda üyelerinin kullanabilecekleri ...
 
DAİB’ten kredi açılımı
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği ile ING Bank arasında birlik üyelerinin ...
Besiciler kışa hazırlanıyor
Çat ilçesinde kışın yem olarak kullanılmak üzere biçilen otlar yığılmaya başlandı.
Erzurum Bulgaristan’a açılıyor
Erzurum’da düzenlenen ikili görüşmelere katılan Bulgaristan inşaat malzemeleri ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva