ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Judo’da ETÜ farkı
Judo’da ETÜ farkı
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
Erzurum çiftçisine makine desteği
Erzurum çiftçisine makine desteği
HABERLER>BÖLGEDEN
3 Mart 2017 Cuma - 16:01

'Bayburt da büyüyecek, Erzurum da büyüyecek'

Ağbal, “Öyle de diyebiliriz, böyle de diyebiliriz. Ama millet olarak, birey olarak bu millete bir borcumuz var. Gidip bu milletin kaderini tayin edecek, referandum oylamasında irademizi ortaya koyacağız. İrademiz ne yönde olursa olsun sandığa sahip çıkacağız” dedi.

 Bayburt da büyüyecek, Erzurum da büyüyecek

Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Öyle de diyebiliriz, böyle de diyebiliriz. Ama millet olarak, birey olarak bu millete bir borcumuz var. Gidip bu milletin kaderini tayin edecek, referandum oylamasında irademizi ortaya koyacağız. İrademiz ne yönde olursa olsun sandığa sahip çıkacağız” dedi.
Eskişehir’e bir takım ziyaretlerde bulunmak için gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, Vali Azmi Çelik’in ardından Eskişehirspor’u ziyaret etti. Burada, Kulüp Başkanı Halil Ünal ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bakan Ağbal, takımın Türkiye’de hak ettiği yere gelmesini dileyerek, “Eskişehirspor’a başarılar diliyorum. En yakın zamanda hak ettiği Süper Ligde hak ettiği yerde gelmesini temenni ediyorum. Eski Maliye Bakanımız Kemal Unakıtan’ı rahmetle anıyorum. Kendisi Maliye Bakanı olduğu dönemde ben de kendisiyle birlikte çalışıyordum. O dönemde Eskişehirspor’a verdiği değere şahitlik etmiş bir insanım. O dönemde Eskişehirspor’un ne kadar önemli olduğunu bilen bir insandı. Orada da çok güzel diyaloglarla çok güzel işler beraber yapıldı” şeklinde konuştu. Bakan Ağbal’a, konuşmasının ardından Eskişehirspor forması hediye edildi.

İlk defa canlı olarak Bakan görünce fotoğraf çektirmek istedi
Bakan Ağbal, Eskişehirspor ziyaretinin ardından İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis memuru Uğur Ürker’in ailesine basına kapalı bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Ağbal, ardından Bayburt Çamlıkoz Kültür ve Gençlik Spor Kulübü Derneğini ziyaret etti. Burada Bakan Ağbal, kadınları selamlayarak, referandumda destek istedi. Bir kadın ilk defa canlı olarak Bakan gördüğünü söyleyerek fotoğraf çektirmek istedi. Bakan Naci Ağbal ise vatandaşı kırmayarak fotoğraf çektirdi. Ardından dernek binasında düzenlenen programa katılan Ağbal, burada yaptığı konuşmada yaşanan süreç içerisinde, birliğe, kardeşliğe her zamankinden daha fazla önem verilmesi gerektiğini söyledi. Türkiye’nin önemli bir sitem değişikliğine gittiğini anlatan Ağbal, konuşmasının bir bölümünde konuyla ilgili şunları söyledi:

Asla yalan söylemeyeceğiz
“Biz inanıyoruz ki, bu sistem değişikliği ülkenin büyümesine, gelişmesine katkı sağlayacak. Ülke kalkınacak. Eskişehir de büyüyecek, Bayburt da büyüyecek, Erzurum da büyüyecek. Sonuçta sandığa gittiğiniz zaman her şeyin üzerinde olan bir şey var. Birlik ve beraberliğimiz. Bunu çok önemsiyorum. 16 Nisan’da inşallah nerede olursak olalım hep beraber sandığa gideceğiz. Öyle de diyebiliriz, böyle de diyebiliriz. Ama millet olarak, birey olarak bu millete bir borcumuz var. Gidip bu milletin kaderini tayin edecek, referandum oylamasında irademizi ortaya koyacağız. İrademiz ne yönde olursa olsun sandığa sahip çıkacağız. Burada herkes dili döndüğünce bu değişiklikleri anlatacak. Asla yalan söylemeyeceğiz. Asla yanlış şeyler söylemeyeceğiz. Bu referandumu birliğimiz ve beraberliğimiz için bir vesile kılacağız.”

Eskişehir'den Bayburt'a müjde
HemşeHrilerine Eskişehir’den müjde veren Bakan Ağbal, “İnşallah hava alanı ile Bayburt büyüyecek. Yeni bir havaalanı yapıyoruz. Buradan kardeşlerimiz gitmek istediklerinde çok daha rahat bir şekilde gidebilecekler. Bayburt’un her yerini yollarla, tünellerle donattık. İnşallah müjde veriyorum. Yakında orada herkes iş bulacak, kalkınacak. Buradan Bayburt’ta yaşayan kardeşlerime sesleniyorum. Bu süreçte hep beraber birlik ve beraberlik içinde olalım. Biz tabiî ki siyaseten isteriz ki, bu referandumda vatandaşımız sandıkta ‘evet’ desin. Kalben inanıyoruz, bu ülkenin önünü açacağına inanıyoruz. Kalkındıracağına inanıyoruz. Şunu da görmek istiyoruz, bu referandum bizi birleştirsin. Bizi güçlendirsin, bizi birbirimize yakın eylesin. Nerede olursak olalım, farklılıklarımızdan kendimize zenginlik biçelim. Bunlarla inşallah büyüyelim” diye konuştu.

 
Oltu’da Taekwondo Kuşak Sınavı heyecanı
 
Yakutiye'den Tutak'a gönül köprüsü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Erzurum’a gidiyorum böyle bir şey yok''
Ağrı Valisi ve Belediye Başkanvekili Musa Işın, “Her taraf çamur, kardan ...
SODES'te 2017 açılımı
Erzurum Proje Koordinasyon Merkezi tarafından 2017 SODES hibe programı Pasinler ilçesinde tanıtıldı.
KUDAKA, Erzincan’da toplandı
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 84. Yönetim Kurulu Toplantısı, ...
 
Aziziye’de ‘halk oylaması’ seferberliği
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, teşkilatıyla birlikte ...
Çat'ta referandum gündemi
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Çat ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.
DAİMDER; “28 Şubat karanlığa gömüldü”
28 Şubat 1997 yılında Post Modern Darbenin 20. yılı münasebetiyle yapılan ...
 
'Maço' uyuşturucuya geçit vermedi
Erzincan'da yapılan yol uygulamasında narkotik dedektör köpeği 'Maço'nun ...
Gebze'deki dadaşlardan tanıtım etkinliği
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma ...
Erzurum’dan Çat’a yardım eli
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayır Çarşısı, maddi durumdan yoksun olan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva