YORUMLAR
Toplam 16 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
BOMBA 31 Temmuz 2015 Cuma  00:58

ERZURUMUN GRUBU KEK HER MAÇI FARKLI ALIR UZAK ARA ŞAMPİYON OLUR YAZIN Bİ KENARA HALİL GELMİŞ ORAYA AMAN ALLAHIM HER ATAK GOL POZİSYONU STADI FULL YAPARSINIZ ARTIK UMARIM SAHAYA ATLAMAZSINIZ BU SEFER SEVİNÇ DEN

Yorumu oyla      8      5  
BOMBA 31 Temmuz 2015 Cuma  00:53

ERZURUMSPOR UN EN BÜYÜK SIKINTILARINDAN BİRİDE GEÇEN YIL ÖN KENAR OYUNCULARININ VERİMSİZ OLMASIYDI BAK HEMŞERİM HALİL SAĞ VE SOL KENAR OYNAR UÇAK GİBİ OYUNCU ALBAYRAK ENSE YAPARKEN AL AT DER HİÇ MERAK ETME KLÜBÜN YERİNDE OLSAM EMRE YÜKSEKTEPEYİ GÖNDERİRİM TAM BİR EL FRENİ BU OYUNCULARI BENİM KADAR KİMSE TANIYAMAZ HOCANIZ VE YÖNETİMİNİZDE TANIMAZ..... BOMBA NE DERSE O DUR

Yorumu oyla      8      4  
BOMBA 31 Temmuz 2015 Cuma  00:50

bomba bu işin duayeni hemşerim .. eğer bir oyuncuyu süper lig takımları istiyorsa alır gerisi şehir efsanesinden öteye gitmez bu oyuncu umarım erzuruma katkısı olur kötü oyuncu demek istemedim fazla abartmışsınız tepkim ona inşallah yaşının genç olması ve buyıl göstereceği performans ile daha üst ligleri zorlar saygılarımı sunarım benim adım BOMBA adamın yürüyüşünden anlarım....

Yorumu oyla      7      4  
futbolcu hakkında 30 Temmuz 2015 Perşembe  10:11

Geçtiğimiz sezon İskenderun Körfezspor’da başarılı bir performans gösteren ve oynadığı futbol ile alkış alan Murat Paluli bir çok takımın transfer listesinde yer alıyor. Gelecek vaat eden bu oyuncu Trabzonspor, Kayseri erciyes, Bursa ve Eskişehir ,Konya gibi takımların listesinde yer alıyor. Sağ bek oynayan 20 yaşındaki oyuncu ligde oynadığı 31 karşılaşmada 90 dakika forma giyer sakatlık ve kart nedeni ile cezalı duruma düşmemesi ile de dikkat çekti.İskenderun Körfez takımında başarılı bir sezon geçiren Murat Paluli “ sadece işimi yapmaya çalışıyorum. Fark edilmek ve listelerde olmak bir futbolcu için en büyük mutluluk”dedi(tayfahaber ).Bu haber2014 yılında çıkan bir haberdir.Ama futbolu bilemeyen bomba gibiler ancak eleştirir.

Yorumu oyla      6      4  
bombaya cevap 30 Temmuz 2015 Perşembe  10:06

bomba sen çok biliyorsun futbolu sanıyorsun ama aslında bilmiyorsun.Sanıyorsun ki düşen takımların tüm oyuncuları kötü .

Yorumu oyla      6      4  
aloya cevap 30 Temmuz 2015 Perşembe  10:04

Maçkolik sitesinde halil ortasaha oyuncusu olarak gösteriliyor.

Yorumu oyla      6      4  
bombaya cevap 30 Temmuz 2015 Perşembe  10:01

Yıldızı sönmüş olan bir futbolcuyu süper lig ve ptt birinci lig takımları istemez.Takımın küme düşmesi bir kaç iyi futbolcuya bağlanamaz.Adam İskenderun takımında en fazla sahada kalan futbolculardan bir tanesi.Eğer ki bir takım da orta saha , forvet ve kalede kaliteli isimler yoksa o takım küme düşer.Diğer futbolcuların başarısızlıklarını başarılı futbolculara çıkartamazsınız.Murat paluli memleketi için mücadele edecek bir futbolcumuzdur.

Yorumu oyla      6      4  
bomba 29 Temmuz 2015 Çarşamba  18:33

iskenderun spor un yıldızı olsa ne olur yıldız sönmüş bitmiş takım küme düşmüş neden bahsediyorsunuz siz tam bombasınız heee öğrenemediniz gitti şu futbolu

Yorumu oyla      6      4  
aloooo 29 Temmuz 2015 Çarşamba  18:31

kardeşim halil uysal orta saha oyuncusu değil sağ ön kenar iki kanat oynar bilginize

Yorumu oyla      6      4  
dr 29 Temmuz 2015 Çarşamba  18:30

emre yüksektepe ayrılmak istiyormuş. bırakın gitsin ya zaten faydasız al yana ver bir tane dikine pas atma yeteneği yok bir de burun kıvırıyorlar dripling yapmak yok ön libero oynuyor zaten boydan fakir böyle oyuncu çok hemde cüzzi rakkamlara 200 kağıt para alın bir de beğenmeyin ist da oturduğun yere bi bak bakalım nerde oturuyorsun kim bilir siz kim top kim bulmuşunuz erzurumu sömürün bakalım

Yorumu oyla      6      4  
HAZIRLIK MAÇI 27 Temmuz 2015 Pazartesi  22:25

Dadaşlar büyükşehir belediye Erzurumspor bugün Erzurum da yaptığı hazırlık maçında Anadolu Şelçuklu sporu 2-1 yenerek hazırlık maçında ilk galibiyetini aldı.Golleri Mehmet Albayrak ve Hüseyin Cihan Avludan geldi.

Yorumu oyla      8      4  
BİR TRANSFER DAHA 26 Temmuz 2015 Pazar  20:43

Dadaşlar Büyükşehir Belediye Erzurumspor süper bir transfer daha gerçekleştirdi.Takımımız karagümrük spor kulübünden HALİL UYSAL isimli bir futbolcu daha bünyesine kattı.Halil 27 yaşında Adapazarı doğumlu orta sahada görev yapıyor.Toplam 247(133 3.lig , 100 2.lig ve 15 türkiye kupası ) maçta görev yaptı kariyerinde.Türkiye kupasında 7 lig de 31 maçta ilk onbir olarak görev yaptı geçen sezon.Aslında 2-3 yıl öncesine de bakarsak halilin istikrarlı bir grafiği var. Genel de toplam 31-33 maç arasında ilk onbir olarak görev yapmış.Ayrıca karagümrük takımının da kaptanıdır.Karagümrük taraftarları tarafından da sevilmektedir.

Yorumu oyla      7      4  
KONYANIN elinden aldık 25 Temmuz 2015 Cumartesi  18:41

Transfer çalışmalarında sona gelen Torku Konyaspor’un sağ bek pozisyonu için görüştüğü Murat Paluli, Erzurumspor ile anlaştı. Yeşil-beyazlı ekibin uzun süredir takip ettiği 1994 doğumlu oyuncu memleketinin takımı olan Erzurumspor’da forma giyecek. Geçtiğimiz sezonu Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Körfez İskenderunspor’da geçiren ve başarılı bir grafik çizen genç oyuncu için başta PTT 1.Lig ekipleri olmak üzere bazı Süper Lig kulüpleri de talip olmuştu.(pusulahaber)

Yorumu oyla      8      5  
TRANSFER2 24 Temmuz 2015 Cuma  19:04

Büyükşehir Belediye Erzurumspor İskenderun Demir Çelik sporun yıldızlarını almaya devam ediyor.Daha önce Erzurumlu olan murat paluliyi transfer eden takımımız şimdi ise Mehmet yenileri transfer etti.Murat 20 yaşında Mehmmet ise 22 yaşındadır.Her ikisi de defansta görev yapmakta ve her ikisi de 34 haftanın 34'ünde ilk onbir olarak yer almıştır takımlarında .

Yorumu oyla      7      4  
TRANSFER 24 Temmuz 2015 Cuma  11:43

Büyükşehir Belediye Erzurumspor İskenderun demir çelik spordan murat paluli isminde Erzurumlu bir gençle anlaştı.Murat 20 yaşında ve gelecek vaat eden bir futbolcu.Geçen sezon 34 maçta ilk onbir oynamış.2014 yılında Trabzonspor, Kayseri erciyes, Bursa, Eskişehir , Göztepe gibi takımların transfer listesinde yer alıyormuş .

Yorumu oyla      6      4  
MİSAFİR 21 Temmuz 2015 Salı  15:17

Bilindiği gibi geçen yıl aldığımız ceza sebebiyle ilk 3 hafta kendi evimizde seyircisiz maçlar oynanacak.İlk hafta kendi evimizde YEŞİL BURSA takımını konuk edecek olan takımımız 3.hafta CİZRE sporu ve 5.hafta yani cezanın bitiminin son maçında ZONGULDAK KÖMÜR takımı ile karşılasacak.Ancak takımımız seyircisi önüne 7. haftada çıkacak .Yedinci haftada karşılasacağı takım ise ERZİN BELEDİYE SPORdur.Lig ondokuz takımdan oluştuğu için bu yıl 38 hafta oynanacak ve takımımız 12. haftayı BAY olarak geçirecek.Lig 23 Ağustos 2015 te başlayacak ama biraz önce dediğim gibi takım ancak EKİM ayında seyircinin önüne çıkacak.

Yorumu oyla      6      4