YORUMLAR
Toplam 13 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Dado 28 Nisan 2015 Salı  15:25

Bu durumumuzu koruyabilirsek muhtemelen Sakaryasporla (Gerçi Sakaryasporun Matamatiksel şampiyonluğu hala devam ediyor)eşleşip play off oynayacağız.İlk maçı sahamızda 1-0 ve Sakaryada 1-1 berabere kaldık. Genelde Sakaryaspora karşı şans tutmuyor.Tersoya geliyor Sakarya ekibi.Şimdi desem ki playoffların havası başkadır.Seyirci faktörüde vardır.Öyle ama onlardada seyirci kapasitesi var.Üstelik playoflarda büyük başarı elde ediyorlar. Taraftarın takımı nasıl şampiyon yaptığını geçmişte gösterdiler.Sakarya tehlike yani.Bence Sakarya yerine Anadolu Üsküdar yada ankarasporla oynamak daha mantıklıdır.Finalde bakarız.Tabiki evdeki hesap çarşıya uyarsa.

Yorumu oyla      8      5  
dr 28 Nisan 2015 Salı  13:56

ilk devre taşkın hocanın kadrosu 2. devredeki takıma göre çok daha iyiydi takım ayağa top oynuyordu seyir zevki vardı 2. devre yaşlı ağır sakat adamlara dünya para ödeyip play of u kovalamak hala garantisi olmyan bir hüvviyetde taşkın olsaydı direk şampiyon olurdu o takım ama adama edilmeyen küfür hakaret kalmadı

Yorumu oyla      9      5  
dr 28 Nisan 2015 Salı  13:53

erzurum silivriyi yenemez en fazla beraberlik alır

Yorumu oyla      10      5  
Dado 27 Nisan 2015 Pazartesi  16:46

Yavv ne şampiyonluğu ne playofu.Bence bu senede boşa gitti.Çünkü bu maça kadar hala şampiyonluk hayalleriyle yaşayan Erzurum spor bu saatten sonra playoff havasını yada motivasyonunu zor yakalar.Bence Ya Silivri yada Maraş ilk beşte yer alır.Çünkü bu takımların tek hedefi playoflardı ve başarmak üzereler.Bu havayla daha başırılı olma durumları vardır.Erzurum spor ise havası inmiş bir balon gibi durmaktadır.

Yorumu oyla      8      5  
PLAY-OFF TARİHLERİ 27 Nisan 2015 Pazartesi  15:59

3.lig play-off tarihleri belli oldu.Buna göre ilk maçlar 14 Mayıs PERŞEMBE ve ikinci maçlar 18 Mayıs PAZARTESİ günü maçlar oynanacaktır.Her grupta grubunu 2. sırada bitiren takım 5. sırada bitiren takımla, 3. sırada bitiren takım ise 4. sırada bitiren takım ile çift maç eleme usulüne göre eşleşirler. İlk müsabakalar 4. ve 5. Takımların sahasında oynanır

Yorumu oyla      8      4  
27 Nisan 2015 Pazartesi  14:37

GERÇEKTEN ERZİN MAÇINI STAD DENİYORSA ORADA SEYRETTİM,ERZURUMLU OLARAK İÇİM SIZLADI KULÜP BAŞKANI VE BAZI YÖNECİLERDE ORADAYDI MAÇ BİTİMİNDE KONUŞMAK İSTEDİM AMA VAZGEÇTİM NEDENİDE ŞU İDİ;HERHALDE ÇOK GENÇLER 20-25 SENE ÖNCEKİ O MÜBAREK ŞEHRİN YA HAVASINI BİLMİYORLAR VEYA HİÇ KİMSEDEN DİNLEMEMİŞLER BİR TAKIM ANCAK BU KADAR KÖTÜ OLUR 90 DEĞİL 360 DAKİKA FUTBOL OYNASALAR GÖLÜ ANCAK MUCİZEVİ BİR ŞEKİLDE ATARLARDI.HERKESİN BAŞINI ÖNÜNE ALIP ÇOK DÜŞÜNMSEİ LAZIM......

Yorumu oyla      7      5  
NEYİ İYİYDİ 27 Nisan 2015 Pazartesi  10:17

Taşkın Güngör yönetiminde takım forvetsiz çıkıyordu ne iyisi ya .Adam geldi geleli tek mağlubiyet aldı ama taşkınla 2 dönemdir bir adım yol ilerleyemedi takım .Her dakika rize doğumlu futbolcuları takıma getiren taşkın takımın başarısız olmasına sebep oldu.Kalede inatla ilkeri oynatan ve onlarca maç oynamış Anıl'ı yedek bırakması bu takıma yapılan ihanettir.Çoğu maçta ilkerin hatalı goller yediğini görülmesine rağmen hala ilkeri kaleden almaması nedendir?Bir de kalkıp diyorsunuz ki taşkın Güngör dönemi daha iyiydi.Bu hoca ligin başında gelseydi belki on puan daha fazla puan toplamıştık.

Yorumu oyla      7      4  
cacık olmaz 26 Nisan 2015 Pazar  22:04

taşkın güngör yönetimindeki takım çok daha iyiydi

Yorumu oyla      8      6  
habib 26 Nisan 2015 Pazar  18:58

sen oyna dadaş sen oyna ????!!!!!! arkadaşlar merak etmeyin haftayada play of gidiyor.hefesimiz bir bahara kalacak ya anlıyamıyorum.gurubumuzun dibindeki takımlar erzin belediyeyi deblasmanda yeniyorlar.sen sen neyapıyorsun halay çekiyorsun böyle bir oyun anlayışınla sahada yer alırsan mağlubiyet kaçınılmaz. kimse kimseyi kandırmasın takımın gücüde bu oyun anlayışıda bu? ben play ofu hakketmiyoruz diye düşünüyorum.hem çıksak ne olur karşındaki play of takımları hepsi sana ters gelen takımlar.sakaryayımı yeneceksin yoksa ankara demirsporumu işte acı gerçekler bu şmpiyonluk bir başka bahara !!!!!

Yorumu oyla      11      4  
Analiz 2 26 Nisan 2015 Pazar  18:13

Kahramanmaraş takımının kendi evinde 80.dakikadan sonra 2-0 öndeyken ayvalıkgücü ile berabere kalması Erzurum ve Silivri için büyük bir şanstır .Maraş takımı yenseydi işimiz daha zorlaşacaktı.Van ve Etimesgut 39 Bayburt 38 ,kayseri şeker,balçova,bergama 37 puanda yer alıyor.(son 2 hafta)

Yorumu oyla      7      4  
ANALİZ 2 26 Nisan 2015 Pazar  18:02

Çok ilginç güngöreni saymazsak son 2 haftaya kayseri şeker , Balçova ve bergama 37 şer puanla giriyorlar.Balçovanın gelecek hafta güngöreni yeneceğini düşünüyorum ve puanı 40 olur.Şampiyonluk ta ise Anadolu Üsküdar eğer galibiyet alırsa ankara demir karşısında o zaman 2.lige çıkan takım belli olmuş olur ve bu durum bize avantaj getirebilir en azından Anadolu Üsküdar son maçta bize baskı uygulamaz.İlk beş içinde en rahat takım sakaryaspor ne çıkması var ne ilk beşten düşmesi var.Yani gelecek hafta en az 8 takımı yakından ilgilendiren maçlar yapılacak.En önemli maçlar :Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Ankara Demirspor,Silivrispor - Erzurumspor,Kayseri Şekerspor - Kahramanmaraş B.Ş.B.,Bergama Belediyespor - Etimesgut Bld. Spor.Eğer Bayburt haftaya 3 puan alamazsa bir alt lige düşmeyi yakından hissedebilir.Çünkü son hafta kayseri şeker maçı var.En az 1 puan alması şart.

Yorumu oyla      7      4  
ANALİZ 1 26 Nisan 2015 Pazar  17:55

Bu yıl 3.lig 3.grup da inanılmaz bir mücadele var.(Geçen yıllar bu kadar yoktu)Hem şampiyon olmada hem ilk beş takım içine girmede hem de küme düşmeme mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor.İlk beş için oynayacak olan takımlar :Erzurum,silivri ve maraş.Bunlar arasında Erzurum bir adım önde maraş bir adım geride silivri ise ortada yer alıyor.Erzurumun play-off'a çıkabilmesi için 2 puana ihtiyacı var.Silivriden 3 puanla dönerse play-off da.Maraş takımına bakarsak haftaya deplasmanda kayseri şeker ile oynayacak.Kayseri şeker takımı eğer ki haftaya en azından 1 puan alamazsa yüzde 95 küme düşmeye aday.3 puan alması halinde daha rahat durumda olur.Bu sebepten dolayı da maraş takımı gelecek hafta puan kaybedebilir.Son hafta oynayacağı Balçova(düşmemeye oynuyor) maçında da puan kaybetme durumu var ama şeker maçına göre daha az.Silivri ise bizle oynadıktan sonra erzinle deplasmanda oynayacak.Erzin takımı dişe diş mücadele edeceğini düşünüyorum aynı bizdeki gibi.

Yorumu oyla      8      4  
sırrı unus 26 Nisan 2015 Pazar  17:45

yıllarca futbol oynadım vede çok maç seyrettim televizyondan izlediğim erzin maçındaki erzurum takımı böyleyse bu takımdan bi cacık olmaz pikniğe gider gibi maç yapan bu takımı bir erzurmlu olarak hiçmi hiç beğenmedim.

Yorumu oyla      9      4