YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
doğru söyleyin 8 Mart 2015 Pazar  21:50

erzurumspor u van maçında hakem kurtardı.. kimse pempe hayallerle gerçekleri saklamasın

Yorumu oyla      10      6  
Klavye Delikanlısı 8 Mart 2015 Pazar  13:06

Bu maçta da daha önceki maçlarda da hocalarımız fantazi peşinde olmasaydılar şimdiye biz play off hesabı yapmıyorduk, ankara demir, sakarya bizim peşimizden puan cetvelinde kurcalama yapıyorlardı. Zaten futbol kamuoyunda Erzurum'un bir gücü yok. Bu belli... Takımımızın da ligin üstünde olduğu da belli. Bunu sadece biz demiyoruz. Hocalarımız yağın balın şekerin olduğu yerde helva yapmayı bilmiyorsa veya hesabı başka şeyse onu bilemeyiz ama puanlarımız heba ettiler. Yani tutturmuşuz en basitinden ikinci yarı alınan Norveç doğumlu Engin diye birine.. Ne oynuyor hep söylerim kendisi bile bilmiyor.. Ne hücumda var ne de defans yapabiliyor neden bu kadar ısrar ediliyor kendisinde bir müslüman evladı açıklasın.. erzurum taraftarının sevgisi olan Emrah neden oynatılmıyor diye sorayım yada..Engin sakatlıktan yeni kurtulmuşken neden van maçında risk alınıyor?? Kurtarıcımı başka hesap mı var?Onu bilemiyoruz ama emekleri yemesinler. erzurumun beklentilerinin%5'ini karşılasınlar bu bize yetr

Yorumu oyla      8      5  
ŞANS 8 Mart 2015 Pazar  10:19

Sakaryanın şansı yüzüne güldü bizde şans yok dadaşlar .Takımımız dünkü maçta 90+2 de seferle gol kaçırdı eğer ki o gol olsaydı 3 puan bizimdi.

Yorumu oyla      6      5  
KENDİ EVİMİZDE 8 Mart 2015 Pazar  08:21

En büyük avantajımız maraş,ankara demir,anadolu Üsküdar ile kendi evimizde oynamamız ,beylerbeyi ve Silivri ile deplasmanda oynuyoruz ama ben bu maçları kendi evimizde oynadığımız gibi gördüğüm için(taraftardan dolayı) 5 tane kendi evimizde oynayacağımız maç.Bunlardan 2-3 tanesini kazanmamız lazım.

Yorumu oyla      6      5  
şişko recep 7 Mart 2015 Cumartesi  22:28

sinan aldığı kiloları versin önce

Yorumu oyla      8      6  
MAÇLAR 7 Mart 2015 Cumartesi  19:17

Takımımız ilk altı içerisindeki takımlardan üçü ile kendi evinde müsabakaları oynayacak.(Kahramanmaraş,Anadolu Üsküdar,Ankara Demir) , deplasmanda ise (Beylerbeyi, Silivri) .Kendi evimizdeki maçlarda bir adım daha önde olduğumuzu düşünüyorum .Deplasmanda ise kendi evimizde oynadığımız zaman ki taraftar kadar taraftar olacağı için o maçları da kendi evimizde oynadığımızı kabul ederek 5 maçı kendi evimizde oynuyoruz.En azından bu maçların 2-3 tanesini kazanırsak ilk beş yerimiz garanti olur.Sayın erzurum gazetesi bundan önce buna benzer bir yorum yollamıştım .Bu daha iyi olduğu için onu silebilirsiniz.

Yorumu oyla      6      4  
KESİN 7 Mart 2015 Cumartesi  19:00

İlk altı içinde bulunan takımlarla oynayacağımız olan maçların üçünü kendi evimizde 2 tanesi deplasmanda olacak fakat o 2 tanesi de sanki Erzurum da oynuyoruz gibi olacağı için onlarda kendi evimizde gibisayılır.Maçlarımız şunlar ;BEYLERBEYİSPOR-ERZURUMSPOR ,ERZURUMSPOR - KAHRAMANMARAŞ ,ERZURUMSPOR - ANKARA D. ,SİLİVRİSPOR -ERZURUMSPOR , ERZURUMSPOR - ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 SPOR .Eğer ki biz bu maçların 2-3 tanesini yensek ilk beş içinde kesin oluruz.

Yorumu oyla      6      4  
HENTBOL VE VOLEYBOL 7 Mart 2015 Cumartesi  18:16

Voleybol takımımız palandöken belediye spor ibb sporu 3-1 erzurumda yenerek istanbula yolladı. Yarın oynanacak olan Aziziye termalspor-tokat hentbol takımı arasındaki maç rakibin erzuruma gelmeyeceğinden dolayı 10-0 bizim lehimize sonuçlanmıştır ve böylece takımımız 14 de 14 yapmıştır.Her iki takıma da başarılar

Yorumu oyla      6      4  
BAŞKA YOLU YOK 7 Mart 2015 Cumartesi  16:52

Etimesgut maçında taraftarlara takımı destekleme konusunda önemli görevler düşüyordu fakat daha önceki maçlardan dolayı taraftar takımı destek vermek yerine köstek olmayı tercih etti.Herkes için demiyorum ama daha önce oynadığımız kayseri şeker maçında eğer taraftar olsaydı muhtemelen kazanacaktık ve şimdi 5. sırada olacaktık.Bu hafta da kayseri şekere benzeyen sadece bir adım önde olan bir takımla karşı karşıya geleceğiz.Ne yapıp edip erzurum da olan dadaşların futbolcuların maça başlamadan önce morallerini yükseltmek amacıyla destek vermeleri gereklidir.Bu maçta mutlaka ama mutlaka 3 puan almamız şarttır .Başka bir yolu yok gibi gözüküyor.Taraftar olsaydı mutlak 3 puan derdim ama taraftar da yok berabere de bitebilir.

Yorumu oyla      7      4  
BENCE 7 Mart 2015 Cumartesi  15:17

Gelecek haftanın bizim açımızda önemli olan maçları şunlardır ;Silivrispor - Van B.BS.(Silivri takımı kuvvetli ama van da yabana atılır bir takım değildir)yine aynı şekilde Ankara Demirspor - Beylerbeyispor maçı(Ankara demir birincilik durumunu sürdürmek için galip gelmek zorundadır ama beylerbeyi takımı ise beraberlik alma konusunda ustadır)en kolay maç ise Kahramanmaraş B.Ş.B. - İstanbul Güngörenspor(Maraş beşincilik için oynarken Güngören zor günler geçiriyor )ama öncelikle bizim etimesgutu yenmemiz şart ve en önemli maç seyircisiz oynanacak .Taraftar grubu takıma moral vermek amacıyla takımın stada geldiğinde destek vermesi lazım

Yorumu oyla      6      4  
BİRİ BİTİYOR DİĞERİ BAŞLIYOR 7 Mart 2015 Cumartesi  14:59

Mehmet Albayrak sarı kart görmüş ve çarşamba günü oynanacak olan Etimesgut maçında yok .Sinanın cezası bitti ve sinan Etimesgut maçında oynayabilir ayrıca doğa ve yılmazcanın da cezası bitti.

Yorumu oyla      7      4