YORUMLAR
Toplam 20 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
MAÇ SKORU 14 Şubat 2015 Cumartesi  15:29

Bugün ligimizde erzin belediyespor ile ayvalıkgücüspor karşı karşıya geldi.Ayvalıkgücü takımı deplasmanda 2 kere öne geçmesine rağmen son dakikalarda erzin belediyesporun gollerine engel olamayınca maçı erzin takımı 4-2 yendi.İlk yarı 1-1 bitti.Maçın ilk golünü ve 1-1 olduktan sonra maçın 3.golünü ayvalık takımı attı. Böylece erzin takımı puanını 27 ye çıkardı .Ayvalık takımı ise 26 puan da kaldı.

Yorumu oyla      6      4  
TAKIMDAN 13 Şubat 2015 Cuma  17:15

Sİnanın ve mehmetin beraber oynaması gerekli olduğuna bende katılıyorum ama sonuçla son sözü hoca söylüyor Aslında her ikisi maça çıksa yüzde yüz şimdikinden daha fazla gol atarız ama hoca bildiğini yapıyor.Bu arada pazar oynanacak maçta defansta görev yapan ibrahimin sarı kart cezalısı olmasından dolayı sandıklı maçında oynamayacak onun yerine ya Osman Berkay ya da Hüseyin cihan oynayacakmış .Osmanın bir sakatlığı var iyileşmezse hüseyin cihan oynayacak.

Yorumu oyla      6      4  
hasan bayraktar/ bursa 13 Şubat 2015 Cuma  00:35

saygı değer dadaş kardeşlerim sakaryayı çok fazla abartmayın bu hafta ankarada en iyi sonucu beraberlik haftaya da dadaş maçı 2 1 alır ben play ofa kalmayı başarı görmüyorum Mehmet Albayrak ve sinan çift santrafor şart

Yorumu oyla      7      4  
................... 12 Şubat 2015 Perşembe  15:56

Bir takım arka arkaya 3-4 maç kazansa kim ne diyebilir ki bizim takımın buna gücü var.Bunu ikici yarı itibariyle ligimizde van ve ankara demir den başka yapan çıkmadı bir erzurum da bunu bundan sonra yapabilir.Zaten 3-4 maç kazandın mı arka arkaya 4-5 sıra yukarıya çıkabiliyorsun puan farkının fazla olmadığından dolayı

Yorumu oyla      6      4  
SANKİ 12 Şubat 2015 Perşembe  15:43

Veysel kardeş bu takım daha önceki yıllarda şampiyonluğa baş koymuş olan düzyurt takımı ile hatay takımından deplasmanda puan ve puanlar alarak erzuruma dönmüş olan bir takım.Bizim takımımızın oyuncuları eğer ki kupada göstermiş olduğu performansı gösterseydi şimdi 1.sırada Erzurumspor olurdu ama kupa da göstermiş olduğu performansı bundan sonraki maçlarda gösterebilir eğer o performansı gösterirse karşısında kimse duramaz .Antalyanın duramadığı ve akhisarın hakam desteğiyle turlaması gibi.Önemli olan takımımızın o gün ki durumu .İnşallah takımımız puan ve puanlarla döner bundan sonraki deplasmanlarda.Ayrıca büyük ERZURUMSPORUMUZUN daha önceki yıllarda olan başarılarını unutmamak gerekir.Sanki biz düşmek için çalışıyoruz

Yorumu oyla      7      4  
Veysel 12 Şubat 2015 Perşembe  11:42

Sakaryadan puan alamazsın dadaş.Sakaryaspor bu işe baş koymuş, şampiyonluk için çalışmaktadır.Öyle yada böyle Büyük SAKARYASPOR şampiyon olacaktır.Siz playoflara bakın derim.Umarım Playoflardan sizde çıkarsınız.Bu potansiyel erzurumda var.

Yorumu oyla      6      5  
Olması gereken bu 12 Şubat 2015 Perşembe  00:58

Hiçbir zafer sadece mutlu olmakla yetinme sayesinde ya da kutlamalarla nihayete ermez.Gerçekliktir aslolan.Takımımız yukarısındaki her takımdan 3 puan almadıkça liderliği konuşamayız.İlk 5 i istemekse asla yetmez.Tek ihtimali liderlik olarak düşünmeliyiz.Takım mental açıdan eksik.Öyle olmasa karşısında hiçbir takımın duramaması gerekir.Sadece Sakarya'dan 3 puan alması dahi yeterli gelmeyebilir.Temkinli oynanmalı.Taraftar abartmasın skorları.Tebrik etsin kafi bence.

Yorumu oyla      6      4  
MAÇ(devamı) 10 Şubat 2015 Salı  15:21

Çoğu taraftar galibiyetten memnun fakat devamının gelip gelmeyeceğinden şüpelidir.Bizim takım bir bakıyorsun bir hafta galibiyet alıyor bir hafta mağlubiyet alıyor bir hafta da berabere kalıyor .Nasıl ki bir sakarya,bir ankara demir her maçını yeniyorsa bizim de bu saatten sonra böyle olmamız lazım.Her puan kaybı bizim için hem şampiyonluğun gitmesine hem de ilk beşin dışında kalmamıza sebep oluyor.

Yorumu oyla      6      4  
MAÇ 10 Şubat 2015 Salı  15:10

Öncelikle tekrar söylüyorum balçovayı yenmemiz güzel fakat sadece balçovayı yenmekle olmaz.Senin üstünde yer alan ankara demir,sakarya,anadolu Üsküdar,beylerbeyi vb. takımlardan bir puan bile değil 3 puan almak şart.Çoğu dadaş erzurumun galip gelmesinden mutludur fakat galibiyetin devamının sağlanmasından emin değildir.Yani bir galibiyet aldıktan sonra gidip kendi evinde berabere veya mağlubiyet alması insanları düşündürüyor.Şu takım arka arkaya 3 maç galibiyet alsa taraftar takımına güvenecek fakat bir bakıyorsun galibiyet alıyor bir bakıyorsun mağlubiyet alıyor bizim takımın puan kaybetmemesi lazım nasıl Ankara demir kaybetmiyor biz de kaybetmemeliyiz.Son olarak ta mehmetin sinanla birlikte oynaması gerekli olduğunu düşünüyorum .Sinani 80. dakikaya doğru koyuyor normal olarak bir elinden fazla bir şey gelmiyor .Hoca ilk 11 de Mehmet ve sinanı ikili çıkarsa yüzde yüz daha fazla gol buluruz.

Yorumu oyla      7      4  
HASAN-İ BASRİ 10 Şubat 2015 Salı  14:16

HELAL OLSUN SANA SELÇUK OSMAN.DADAŞ'ÇA KİTABIN ORTASINDAN KONUŞMUŞSUN.YÜZDE YÜZ KATILIYORUM.HAKLISIN.YARASI OLAN GOCUNSUN.

Yorumu oyla      11      4  
SELÇUK OSMAN 10 Şubat 2015 Salı  08:55

Yav Arkadaş Erzurumspor Düşmanları Bu sayfalarda yazmasın.Adamlar galip gelmiş hemde deplasmanda,onu konuşacağına mutlu olacağına yok'BU GALİBİYETTEN BİŞEY OLMAZ YOK BALÇOVANIN EKSİĞİ VARDI'tabiki eleştirirsin tabiki eksikleri söylersin bu gayet doğal ancak;Galibiyetten bile memnun olmuyorsan ben senin o takımın gerçek taraftarı olduğundan şüphe duyarım.bazılarının yaptığı eleştirmek değil düşmanlık bu insanlara nasıl yaranılır bilmiyorumki.Kardeşim bizim Erzurumspor Böyle bir takım yenilir,kendi sahasında berabere kalır ..Beğenmeyen varsa gitsin Barcelona'yı tutsun.Burada gerçek DADAŞI Erzurumspor sevdalılarını rahat bıraksın.Saygılarımla

Yorumu oyla      11      5  
MUMCU'LU DADAŞ 10 Şubat 2015 Salı  08:33

Gazeteniz Aracılığıyla Burada Erzurumlulara Koca yürekli Umut taşıyan DADAŞlara Yine Koca Yürekleriyle umut ve destek aşılayan değerli Yorumcular;Her Durumda Dadaş/Galibiyet/Nail Yılmaz ve Hasan Bayrak Bursa Nıck'li Kardeşlerimize sonsuz teşekkürler ediyorum.Artık Kara Bulutlar dağılmış Önümüzde Mavi Beyaz Ufuklar açılmıştır.Biz dualarımızla bu Ufuklara Doğru Yürümek istiyoruz.İsteyen Kara Bulutlarda Kalabilir Saygılarımla.

Yorumu oyla      12      4  
hasan bayraktar bursa 9 Şubat 2015 Pazartesi  20:27

balçova maçı çıkış maçı oldu bu hafta sandıklıhaftaya da sakaryayı yeneriz aradaki fark iner 2 ye bekleyin görün yalnız memmet le sinan çift sanrafor oynaması lazım

Yorumu oyla      15      5  
GALİBİYET GÜZEL DE 9 Şubat 2015 Pazartesi  19:18

Gardaşlar galibiyet güzelde ümide kapılmayın, bu takımdan bişey olmaz. bakın bişey diyeyim maç yenilgi ile bitseydi belki bir iki topçu erzuruma dönmezdi. Sandıklı maçından endişeliyim. Bu sefer felan gelecek seneki transfer için dışarıda iyi oynuyor, akıllı olun. ama ümitli olmayın bu takımdan bir şey çıkmaz kaleciyi bir kenara alın veteranlar bile bunlardan iyi top oynar. Balçovanın durumuda aynı onlarda 9 tane kiralıkla ancak bu kadar oynadılar takımları on kişi kalmasaydı gol mi atacaktık

Yorumu oyla      8      15  
hadi hayırlısı 9 Şubat 2015 Pazartesi  18:26

çok methetiğiniz oltan sinan seddar nerdeydi bunlar maç saatininde. 4 forvet aldınız biri sahada

Yorumu oyla      9      12  
ÜST SIRA TAKIMLARI 9 Şubat 2015 Pazartesi  17:23

Bu takımdan bir şey olup olmayacağını sakarya , ankara demir , beylerbeyi , Anadolu Üsküdar gibi üst sıralarda yer alan takımlarla oynayacağımız maçlar belirler.Deplasmanda Erzin takımını yenersen veya ilk 10 da yer alan takımları deplasmanda yenersen bu takımdan bir şey olur.Kimse kusura bakmasın ama normal olarak bizim balçovayı yenmemiz şarttı.Yenemeseydik bu iş biterdi.

Yorumu oyla      11      12  
FİNAL 9 Şubat 2015 Pazartesi  17:18

Erzurumspor bu oyununu bir iki hafta önce gösterseydi şimdi daha yukarıda olurduk ama yine de buradan galibiyet almak güzel.Bu takımdan bir şey olup olmayacağı sakarya maçıyla biraz daha netleşir .Eğer sakaryayı sakarya da yenerse büyük bir iş başarmış oluruz ama bir puan bile alamazsa ilk beş için önemli bir avantaj kaybetmiş oluruz.Sözün özü şimdiden havaya girmeyin zaten bizim balçovayı yenmemiz şarttı yenmeseydik işimiz çok zordu.Önemli olan sakaryadan puan veya puanlarla dönmektir.

Yorumu oyla      9      11  
NAİL YILMAZ 9 Şubat 2015 Pazartesi  16:06

Bu bir Çıkış maçı olacak İnşaallah.Herşey daha iyi olacak.Kimse ümitsizliğe kapılmasın.Gerek Medyamızla Gerekse Taraftar olarak bizler en iyisi olacağına inanalım.Bol keseden sallayan boş beleşçilere fırsatçılara kalik bırakmayalım.Yürekli DADAŞA her zaman her durumda destek yakışır.Hadi bakam.

Yorumu oyla      16      5  
GALİBİYET 9 Şubat 2015 Pazartesi  15:43

Galibiyet görmek de güzel bir şeymiş.Alıştık 3 haftadır beraberliğe galibiyeti görünce şaşırdım

Yorumu oyla      14      4  
HER DURUMDA DADAŞ 9 Şubat 2015 Pazartesi  15:32

B.B.ERZURUMSPOR'umuz Balçova Yaşamspor'u Deplasmanda 2/1 yenmiştir.Hani nerede Karamsarlar,nerede bu takımdan bişey olmaz diyenler,nerede guruptaki diğer takım taraftarı olup bizim gazetemizde sahte Erzurumlu gibi davranıp ortalığı karıştıranlar.Helal olsun Size Böyle devam.

Yorumu oyla      17      5