YORUMLAR
Toplam 14 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
misafir 2 Kasım 2014 Pazar  12:46

siz akaid dersi aldınızmı aldınızsa uslubunuza faydası olamış.filistini bu hale getiren milliyetçi olmamaları topraklarına sahip çıkmamaları değilmi yabancıları kabul eteleri değili.mayınlı arazileri israile verek için kanun çıksaydı bizde filistin olurduk.kendi vatanımızı sevmek kafatasçılık değildir.israille sıkıfıkı olan biz değiliz.

Yorumu oyla      6      4  
osmanlı 2 Kasım 2014 Pazar  01:21

mescidi aksa müslümanların namusudur. Kafatasçı gafiller kıbleniz işgale dilmiş. ibadete kapatılmış. müslümanlığınızdan utanın.yarın kabeyi de yıksalar yine aynı tavrı ortaya koyarsınız. size önce akaid dersi verilmesi lazım.

Yorumu oyla      7      4  
osmanlı 1 Kasım 2014 Cumartesi  23:16

mescidi aksa müslümanların namusudur. Kafatasçı gafiller kıbleniz işgale dilmiş. ibadete kapatılmış. müslümanlığınızdan utanın.yarın kabeyi de yıksalar yine aynı tavrı ortaya koyarsınız. size önce akaid dersi verilmesi lazım.

Yorumu oyla      7      4  
1 Kasım 2014 Cumartesi  16:32

israili kınayacağınıza yanıbaşınızda ki pkkyı kınayın ***

Yorumu oyla      6      5  
MÖKKEM DADAŞ 1 Kasım 2014 Cumartesi  15:19

APoyu affedenlerin şimdi konuşması ne garip , Çekiç güce karşı bir çalışmanız olmadı ERBAKAN hocadan Allah razı olsun ki O Olsaydı İktidarda bugün PKK yoktu .. ANADOLU GENÇLİK ŞUURLU DAVRANMIŞTIR tebrikler

Yorumu oyla      6      4  
DOSTLAR 1 Kasım 2014 Cumartesi  14:55

sadece İsrail ve Amerika değil sınırınızda bulunan ermenistanı unutmayın.Onlarda büyük ihtimalle pkk ile dostlardır.Ayrıca devletimiz nedense pkk yı besleyen ABD ile müttefik .Yani iki dost ülke gibi .Bu dostluğun oluşmasında her iki ülkenin çıkarları veya sebepleri de var.

Yorumu oyla      6      4  
1 Kasım 2014 Cumartesi  12:29

Benim ülkemi kan gölüne çeviren PKK nın anasıda babsıda besleyiciside israil ve ABD dir. Ben milli görüşçülerin PKK hakkındaki fikirlerine tamamen katılıyorum. Bu ülkede PKK nın bitmesi için ilk olarak İsrailin yok olması gerek. Adamların iktidarı döneminde oda 11 ay gibi kısa zamanda güneydoğudan çekiç gücü postalamaları bu adamları eleştirenler için en büyük tokat olsa gerek. Yoksa sokağa çıkıp PKK yı telin edecen ordan oy devşirecen ondan sonrada APO yu "palazlandırmak" için besiye alacan... *****

Yorumu oyla      8      4  
Dadaşın Sesi 1 Kasım 2014 Cumartesi  11:34

Bu adamlara iyi bakın 20 gün önce güneydoğuda katledilen müslümanlar için tek sözleri tek eylemleri olmadı. Bunların işi İSRAİL Rantını yemek. Samami değiller. PKK'nın katlettiği şehitlerimiz için de bir tek protesto gösterilerini duyan olmaz. Çünkü onların palazlanması bunlar sayesinde oldu. Ey EDİTÖR bunu yayınlamazsan şehitlerin kanı seni çalıp çırpsın.

Yorumu oyla      7      6  
işi bilmek 1 Kasım 2014 Cumartesi  10:43

öncelikle iyiki varsınız milli görüşçüler şu bilinmelidir ki bu ülkede yaşanan kavgaların hepsi siyonist israilin eseridir . Sultan abdulhamit han onun için bunlarla mücadele etti . israil bitmeden bu coğrafyada rahat yüzü göremezsiniz . milli görüşçüler piyonla değil işin başındaki aktörle mücadele ediyor...

Yorumu oyla      7      5  
misafir 31 Ekim 2014 Cuma  19:48

erzurumlu çocukar anıtı kaldırılmış,tarihi camier restore diye yerle bir edilmiş,bayrağıız paçavra muamelesi görüyor peşmerge topraklarımızı çiğnemiş pkk askerleri şehit ediyor kendi topraklarınız değerleriniz için neden protesto düzenlemezsiniz böyle gidersek filistin olmamız uzakmıdır.mescidi aksa tabiki önemli ama filistililerde topraklarına giren yabancılara yani israillilere tepki göstermemişlerdi.

Yorumu oyla      7      4  
tarihi not 31 Ekim 2014 Cuma  16:24

5 Haziran 1967'de İsrail ile Arap komşuları Mısır, Ürdün ve Suriye arasında başlayan ve 6 gün süren savaşı hatırlayın. Arap İttifakı'na Irak, Suudi Arabistan, Sudan, Tunus, Fas ve Cezayir de asker ve silah yardımıyla katılmışlardı. Bir avuç İsrailli karşısında silahlarını bırakıp kaçtılar. Mescidi Aksa’yı verdiler. Yüce Türk Milleti ise o mukaddes emaneti 450 sene şerefiyle haysiyetiyle korudu. Vatanı, Bayrağı, milleti için ölmeyi şeref bilen Türk Milleti Mescidi Aksayı da kanıyla canıyla korudu asırlarca. Sizin ağıt yaktıklarınız ise 6 günde kaçtı, tam altı günde.

Yorumu oyla      7      4  
Allah Size izan versin-1 31 Ekim 2014 Cuma  15:52

Vallahi ben demiyorum. Bakın akif ne diyor: ‘Ey yolcu uyan! Yoksa çıkarsın ki sabaha: Bir kupkuru çöl var, ne ışık var, ne de vaha!’

Yorumu oyla      6      4  
Allah sizden razı olsun 31 Ekim 2014 Cuma  15:40

Nerede bir zulüm olsa Anadolu Gençlik hemen kıyama kalkıyor.. Allah Allahn razı olsun..

Yorumu oyla      8      5  
Allah Size İzan versin 31 Ekim 2014 Cuma  14:43

Hz. Peygamberin Dedesinin Kabe’yi yok etmeye gelen, develerini de gaspeden Ebrehe’ye söylediklerini hatırlayın. ‘Kabe’nin sahibi var onu korur, siz benim develerimi geri verin’ Ve netice Ebabil kuşlarıyla taş yağar ebrehelerin başına yok olurlar. Siz biraz akıllı olun.Yüksekova’da, Diyarbakırda Şanlı Türk askerini arkadan hançerleyen köpekleri, şerefsizleri, alçakları protesto edin önce. Sonra Cumhuriyet Bayramında da çıkın milli coşku gösterin. Siz milliyetsiz değilsiniz elbette. Bu devlet, bu millet, bu vatan, bu cumhuriyet olmasa sizin Mescidi Aksa protestonuz kaç para eder, ya da Filistinliler gibi olmaz mısınız. Allah size akıl, beyin, izan ve idrak versin.

Yorumu oyla      7      5