YORUMLAR
Toplam 17 yorum var Onay bekleyen 3 yorum var.
istihdamı bu baba kız sağlasın 19 Mayıs 2014 Pazartesi  19:30

madem durdurdunuz o istihdamı siz sağlayın şimdi

Yorumu oyla      17      4  
ahmet aydın 19 Mayıs 2014 Pazartesi  11:12

Erzurumda yaz kısa Erzuruma düşmanlık etmek istiyosan yazın aç mahkemeyi kazan yürütmeyi durdur olanda erzuruma gariban halkıma olsun

Yorumu oyla      11      4  
16 Mayıs 2014 Cuma  23:57

Sırf kendi cephelerii kapanacak diye engel olan zihniyett erzurum sizin gbiler yüzünden köy olma yolunda ilerliyor

Yorumu oyla      22      7  
bence de yazık 14 Mayıs 2014 Çarşamba  16:55

bizde bu alışkanlık varken ne kimse gelir ne gelen kalır

Yorumu oyla      19      5  
Yazık 14 Mayıs 2014 Çarşamba  16:13

Sanki Erzurum'a 500 yatırım yapılıyor da biride mahkemelik olsun ne çıkar yani??? Yazık bu şehire... güzel bir yatırım istihdam olacaktı ama sonuç ortada işte ...

Yorumu oyla      19      5  
14 Mayıs 2014 Çarşamba  09:52

mng hukuğa bir kılıf uydurup kaldığı yerden devam eder. Olan kardelenci vip lere olur

Yorumu oyla      12      5  
Çıkarın At gözlüklerinizi 14 Mayıs 2014 Çarşamba  08:34

Sanayi olmadan gelişme olmaz demiş Gurbet ama, Yenişehir avm ye gittiğinde Bir sürü İranlı ve yabancı turist görebilirsin. Biz yıllarca dağa gelen turistleri şehre nasıl çekeriz diye düşünmedik mi? Turizm gibi bir nimet var elimizin altında ama gel gör ki değerlendiremiyoruz. Sanayi olmasın demiyoruz tabi ki de sanayide olsun ama yok!!! Sanayi yok diye herşeyden elimiz ayağımızı çekelim mi? Var olan ekonomik kaynakları iyi değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum. Saygılar...

Yorumu oyla      17      5  
Gurbet 14 Mayıs 2014 Çarşamba  00:43

Kıymetli Hemşerilerim, Erzurum'a yatırım yapılacaksa imkanlar ortada ya dağa otel yapacak yada OSB'de fabrika açacak. Erzurum AVM açılırken istasyon caddesindeki küçükte olsa AVM ne oldu kilidi vurdu.Sanayi olmadan gelişme sağlanamaz rezidansla avm yapmayla sürdürülebilir ilerleme sağlanamaz.

Yorumu oyla      10      13  
Fatih Erkaya 13 Mayıs 2014 Salı  20:28

Yazık, burası olmaz sivas,olur kayseri olur yani bu yatırımı istediği yere yapar Mng.Kaybeden Erzurum olmuştur.Yarım kalan projelere bir yenisi eklenmiş oldu.

Yorumu oyla      26      6  
Buz Devri 13 Mayıs 2014 Salı  14:53

Bu neyin mücadelesi, acaba Kardelen Sitesinde oturan bu avukat ailesi ile kendilerini birşey zanneden diğer apartman sakinlerinin çekememezlik veya sitelerine alternatif ve daha güzel bir proje yapılıyor olmasından dolayı mı bu kadar mücadele? Neden sadece konut ruhsatına itiraz ediliyor da diğer avm, sosyal tesis ve camiiye itiraz edilmiyor? Bir klasik erzurum sorunu işte: Çekememezlik!

Yorumu oyla      29      7  
13 Mayıs 2014 Salı  14:12

Hukuki olarak peşkeş çekilmişse yapacak bişey yok. Geçmiş olsun. Olan mng ye rezidans parası kaptıranlara oldu.

Yorumu oyla      13      10  
Çıkarın At gözlüklerinizi 13 Mayıs 2014 Salı  11:07

Yaw daha ne kadar yatırım iptal edilecek. Yimpaş Kervansaray Şimdide mng. Bunlar şehrimiz için büyük istihtam kaynakları ama biz bunları bir şekilde baltalamayı başarıyoruz. Yazık yazık gidin bi kahvelere, Erzincankapıda ki çay ocaklarına bakın. Gençlerimiz çürümeye terk edilmiş. Sonrada iş yok aş yok muhabbeti. Bakın Gaziantepe Kayseriye Konya ya. "Doğunun Parisi Erzurum" diye bi yalan uydurulmuş öyle gidiyor. Malatya, Erzincan, Elazığ almış yürümüş. Bizde hala "kartol fiyatları ne olacak" diye bekliyoruz. Çıkarın gözlerinizdeki at gözlüklerinide, etrafınıza bir bakın. HEr yatırımda bir fitne aramayın. Fitne sizin kalbinizde ve beynizde. SAygılarımla...

Yorumu oyla      33      6  
Neyin hesabındasınıza 13 Mayıs 2014 Salı  09:59

Modern şehirlerde terminaller trafiği boğmamak için şehir dışına inşa edilir.Erzurumdaki eski terminalde bu mantıkla zamanında şehir dışına yapılmıştı.Ancak zamanla şehir içinde kaldığı için zaten şehir dışına taşınması zorunluluktu.Ancak bende Erzurumun en azından adındaki "büyükşehir" ünvanı nedeniyle daha modern bir otogarı hakettiği kanaatindeyim.Mevcut projedeki rezidanslar yatırımı yapan kişi için böyle bir işe girmesinin albenisiydi.Rezidans olmazsa adam avm'yi yapmaz.Zira Erzurum avm bile henüz tam dolamamışken bu büyüklükte bir avm'den kâr sağlamak kanaatimce mümkün değil.Bana ne kardeşim o zaman yapmasın dersen o ayrı bir konu.Ancak yapılacak avm de bir çok insanımızın istihdam edileceğini hatırlatırım.Bu gibi firmalar bir şehri üs olarak kullanırlar.Zamanla o şehirdeki yatırımlarını çeşitlendirirler.MNG için Erzurum bana göre bu fırsatı kaçırmak üzeredir.Batıdaki şehirlerde, yerel yönetimler, ahali, bürokrasi yatırımcıyı çekebilmek için en cazip imkanları sunup seferber olurken bizde maalesef her girişimde "peşkeş çekildi" saplantısıyla yatırımcıya şüphe ile bakılmaktadır.Sanki yatırımcılar sıraya girmişler.Birazcık zihniyet değişimi gerekir diye düşünüyorum.

Yorumu oyla      32      6  
neyin hesabındasınız 13 Mayıs 2014 Salı  09:02

Terminal havaalanı yoluna gitti, oraya gitmek için kaç lira veriyor vatandaş haberiniz var mı, üstelik sıradan bir terminal yapıldı. orada belediyenin bir tesisi tarihe gömüldü, belediye kaybetti. hava kirliliğinin olduğu şenhirde gökdelen olsa ne olmasa nedir. rezidans yatırım mı, kafaya bak adam diyorki yatırım gitmiş, rezidans yapılacak, rezidansın ne olduğunu da bilmiyor allah bilir. adına da yatırım. bu bir ticari iş. yatırım neresinde. bir şirket orada, erzurumun merkezinde, belediyenin terminalini dışarıya taşımış, gelip orada rezidans ditecek, vatandaş mağdur olmuş terminale gitmek için dünya belli para ödüyor, orada gökdelen yapanlar kazanacak, adı da erzuruma yatırım, hakikaten bu nasıl izan.

Yorumu oyla      12      22  
Okur 13 Mayıs 2014 Salı  09:02

Lütufda ne Mng sanki babasının hayrına gelmiş.

Yorumu oyla      10      20  
Aferin size 13 Mayıs 2014 Salı  08:50

... kervansaray için yaptınız adamlar bırakıp gitti.Böyle yapmaya devam edin, sonrada yatırımcı Erzuruma niye celmirçi diye edebiyat yapın.Bu nasıl bir mantıktır, nasıl bir zihniyettir, hayretler içerisindeyim.

Yorumu oyla      34      7  
çok iş olmuş 13 Mayıs 2014 Salı  08:36

o çapta holding lütfetmiş Erzurum a yatırıma gelmiş siz de tekerine takoz koymuşsunuz. hele şu muzaffer edaya bak ki...

Yorumu oyla      33      7