YORUMLAR
Toplam 17 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
HALUK B. 1 Eylül 2014 Pazartesi  15:26

ERZURUM'A GURBETTEKİ ERZURUMLULAR BÜYÜK BİR HASRET DUYMAKTADIRLAR. ANCAK ERZURUM'DAKİ ERZURUMLULAR, ŞEHRE HİÇ SAHİP ÇIKMAMAKTA VE DIŞARIDAN YÖNETİCİ İTHAL EDER DURUMA DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR. NEDENLERİNİ İYİ SORGULAMAK VE GERÇEKÇİ CEVAPLAR BULMAK ZORUNLULUĞU VARDIR.

Yorumu oyla      7      5  
Eğitimci Yazar Ayhan Şahin 1 Temmuz 2014 Salı  15:42

Sevgili Baki, sizi önce önemli günlerde gönderdiğiniz nefis mesaj örnekleriyle sonra bizzatihi tanıdım. Milli ve manevi bağlılıkları olan ideal bir gençsiniz.Tebrik ediyorum sizi. Sizin bu yönleriniz bana onbeş yirmi yıl önce "Dadaşa Çağrı Gazetesi" köşe yazılarımın birinde kalemimden çıkan bir sözümü hatırlattı:"Her Türk Türkiye sevdalısıdır ama Erzurum Dadaşı kara sevdalısıdır". İller arasında İLK'leri en çok olan Erzurum şimdiye kadar karşılığını gördü mü?İşte burası meçhul. Görseydi bugün iki üç Erzurum nüfusu Ankara, İstanbul, Bursa,İzmir vs. de olur muydu? Doğunun şartlarından dolayı illeki göç olacaktı. Önem verilseydi açıkçası yatırım yapılsaydı bu kadar olamayacağı kesindi.Görevini yapmayan yerli yabancı yetkililer diğer bir değişle aydınlarımız, bürokratlarımız, üniversiteler utansın.Daha ne diyelim. Sevgili Baki sonuç olarak sizin gibi taşın altına elini koyan civanmert gençlere ihtiyacımız çok.Ne demiş şair "Sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa"

Yorumu oyla      7      4  
Huseyin Yetimoglu 14 Nisan 2014 Pazartesi  20:55

Kendi özel gönlü guzel kardeşimiz Baki Batman beyin calismalarini takdirle izliyor ,kendisine calismalarindan dolayı sukranlarimi sunuyorum..

Yorumu oyla      7      4  
Göktürk KOLUMAN 14 Mart 2014 Cuma  00:58

GURBETTEKİ ERZURUM başlıklı söyleşinin ilkini keyif alarak okudum. Erzurum'un gurbetteki sesini bizlere duyuran Erzurum gazetesine teşekkür ediyorum. Sunumu gerçekleştiren Süleyman GÜRAKSIN beyi bu başarılı çalışmasından dolayı can-ı gönülden tebrik eder,daha nice GURBETTEKİ ERZURUM söyleşilerinin devamını diler, sabırsızlıkla beklerim. GENÇLERİMİZ, YARINLARIMIZ DEMEKTİR. GENÇLİK, GELECEK DEMEKTİR. Erzurum Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Baki BATMAN kardeşimizin de bize yansıyan samimi ve içten duygularını,birlik ve beraberlik içerisinde,geleceğe ışık tutan konuşmalarını yürekten kutlarım. Bu söyleşi herkesi dinamitleyecektir. Emeklerinize, güzel yüreklerinize sağlık Dadaş'lar..

Yorumu oyla      8      4  
Bayram AKSOY 13 Mart 2014 Perşembe  22:27

Öncelikle tüm erzurumlu ağabeylerimi ve kardeşlerimi selamlıyorum.Baki Batman kardeşim bir erzurumlu olarak milli ve manevi duygu ve düşüncelerini harikulade bir şekilde dile getirmiş veprojelendirmiştir.kendisine başarılar dilerim.bizlerde her zaman davasında yaninda olmaya gayret edeceğiz.allah cc yar ve yardımcısı olsun.

Yorumu oyla      8      4  
Merter 12 Mart 2014 Çarşamba  22:22

Gurbetteki Erzurum dizisinin gerçekten iyi düşünülmüş ve faydalı bir proje olduğunu değerlendiriyorum. Bu projenin planlayıcısını ve katkıda bulunarak devamını sağlayanlara sonsuz teşekkür ediyoruz.

Yorumu oyla      7      4  
Selçuk ÇATAKÇI 11 Mart 2014 Salı  18:18

Bu güzel söyleşiyi gerçekleştiren sayın Süleyman GÜRAKBIN Beyefendiye ve Erzurum Vakfı Gençlik kolları Başkanı Baki BATMAN kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yorumu oyla      8      5  
DADAŞ 25 11 Mart 2014 Salı  02:16

Söyleşiyi okuyan herkes sanırım okuduktan sonra şuan benimde hissettiğim duyguları hissetmiştir.Geçmişimize yakışan, Ceddimize yakışan, Erzurum'a yakışan, Dadaş'a yakışan bir şekilde, milli duygularla, mazideki ihtişama kavuşma temennisiyle, Erzurum'un hakettiği yerde olmasına yönelik çok güzel bir söyleşi olmuş. Sayın Süleyman GÜRAKSIN'ı ve Erzurum Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Sayın Baki BATMAN'ı bütün samimiyetimle yürekten tebrik ediyorum..

Yorumu oyla      8      4  
murat tasdemir 10 Mart 2014 Pazartesi  23:17

vakfimizin gençlik kollari baskani sayin baki batman vakfimizin faaliyetlerini ve geleceğe donuk projeleri anlattigi muhteşem bir soylesi olmuş okurken heyecanlandim teşekkürler baskanim Allah yar ve yardimcin olsun

Yorumu oyla      9      4  
K. ÖZEL 10 Mart 2014 Pazartesi  20:35

Keyif alarak okuduğum bu söyleşide ERZURUM'umuzun özlem duyduğu tabloyu gördüm. Bu tabloyu oluşturan, yansıtan, sergileyen Sayın GÜRAKSIN'a ve Sayın BATMAN'a teşekkürlerimi sunarım.Birlik ve Beraberlik içerisinde hepimizin bu tablonun içinde yer alması hepimizin birseyler yapma konusunda yardım etmesi gerekir. Siz bunu yansıttınız emeğinize sağlık...

Yorumu oyla      9      4  
Melek 10 Mart 2014 Pazartesi  19:09

Erzurum'a hizmet için atılan her adım gibi bu yazı dizisinin de çok önemli olduğunu düşünüyor ve farkındalık yarataracağına inanıyorum.Emeğinize teşekkürler.

Yorumu oyla      8      4  
Erdal TOYGUN 10 Mart 2014 Pazartesi  14:44

Bir nefeste okuduğum; Erzurum'un internette ki penceresi 'Erzurum Gazetesinin' yeni başlattığı -Gurbette ki ERZURUM- başlıklı seri söyleşilerin bundan böyle devamlı olmasını temenni ediyor yenilerinde buluşmak dileklerimi iletiyorum. Erzurum Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Sevgili Baki BATMAN kardeşime, sorulara verdiği içtenlikli cevaplarını samimi duygularını yürekten kutluyor ve tebrik ediyorum. Dilek ve temennilerinin biran önce gerçekleşmesi için bir hemşeri olarak her daim dualarımızla yanlarında olduğumuzu buradan bildiririm. Ayrıca bu söyleşinin bizlere ulaşmasında Erzurum Gazetesinin güzide yazarı sevgili kardeşim Süleyman GÜRAKSIN'a mahsus selam ve sevgilerimi iletirim. Sorularının yerinde ve doyurucu cevaplarla donanması; sorulan soruların takdire şayan bir konu olduğunu da vurgulamalıyım. Sevgi dolu selam ve dualarımla

Yorumu oyla      9      4  
Bahar Aydın 10 Mart 2014 Pazartesi  12:55

Erzurum Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Sayın Baki Batman'a ve Sayın Süleyman Güraksın’a bu güzel söyleşi için teşekkür ediyorum. Sayın Batman’ın söylediklerinden sanırım Erzurumumuzun yıllardır hak edip, fakat bir türlü kavuşamadığı güzelliklerin arifesinde olduğun anlıyoruz. Ayrıca şehrimizle ilgili yapılacak her çalışmanın aktif olarak sürdürülmesini asli bir görev olarak benimseyen ve yaptıkları faaliyetlerle bunları ispatlayan Başkentimizdeki vakıf yöneticilerinin birer örnek olduğunu düşünüyorum. Umarım bu düşünce ve faaliyetler diğer illerimizde de aynı şekilde yürür ve birlikteliğin başarısını tüm Erzurumlular beraber yaşarız.

Yorumu oyla      8      4  
M.BAYIK 10 Mart 2014 Pazartesi  11:02

Güzel bir soylesi.Erzurum ve CUMHURİYET sentezi söylesinin temasıdır.Tebrikler.

Yorumu oyla      8      4  
Murat Başar 10 Mart 2014 Pazartesi  10:46

Gayet yüksek kaliteli bir söyleşi olmuş. Gurbetteki 2.3. kuşak hemşerilerimizin yüreklerinin hala Erzurum için çarpmasını görmek ve bunu bu güzel söyleşi ile tesbit etmek çok sevindirici. Güraksın ve Batman'ı can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Yorumu oyla      8      4  
Mete Babaoğlu 10 Mart 2014 Pazartesi  10:44

Bu söyleşiye konuk olan Erzurum Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Sayın Baki Batman'a güzel görüşleri için, hele hele Erzurum'umumuzu tanıtmak ve öyle önemli konularda atılımlar gerçekleştirmek çok önemlidir. Bu görüşleri için teşekkürlerimi sunuyorum ve bu söyleşiyi gerçekleştiren hemşehrimiz Dadaş Süleyman Güraksın kardeşimize de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Erzurum için her kim bir çaba gösteriyorsa Allah razı olsun.

Yorumu oyla      8      4  
Hale 10 Mart 2014 Pazartesi  09:59

Teşekkürler Erzurum Gazetesi,teşekkürler Güraksın. Erzurum Vakfının gençlik kolları başkanının vizyon ve misyon itibari ile önemli bir noktada olduğunu görüyorum,gurbetteki Erzurumluların birlik olmaları,güçlerini birlestirmeleri yıllardır özlenen bir tablo idi,anlaşılıyor ki Ankara bu hususta örnek bir duruş sergileyecektir. Güzel hazırlanmış bir haber okumaktan büyük haz duydum.

Yorumu oyla      8      4