YORUMLAR
Toplam 15 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
mühalif 2 Ocak 2014 Perşembe  17:39

AKP iktidarının yaptığı en önemli icraatlarından biri olan cuntacılar ve vesayet rejimi ile yaptığı mücadele soruşturmalardan kurtarmak için feda edilecek. cuntacılar tekrardan yargılanip beraat ettirilerek bizede kumpas kuruldu yönünde kamuoyu oluşturulacak. iktidar bu soruşturmalardan zaiyatsız çikabilmek için mahkemede hesap vermek hariç her yol ve yöntemi mübah görüyor. yolsuzluktan değil bahsetmek en küçük muhalif bir davranış düşman gibi algilaniyor. Yolsuzluk varmi yokmu diyecek cesareti kimsenin gösteremediği bu günlerde İslami temsil eden kanaat önderlerin daha cesur olmalarini bekliyoruz. Çünkü İslam bunu emreder. Yok eğer biz görmedik duymadık bilmiyoruz, AKP yaptıysa memleket için yapmıştır tutumundaysanız. Bizde rabbi rahimden dileniyoruz AKP kurmaylarıyla haşrolunuz.

Yorumu oyla      7      4  
doğru tespit 2 Ocak 2014 Perşembe  14:52

erkanz ın tesbiti en doğru olanı, kimsenin öze itirazı yok

Yorumu oyla      6      4  
erkanz 2 Ocak 2014 Perşembe  10:28

Eskiden toplumu bilinçlendireyim derken yalan yanlış bilgiler veren kitaplar vardı (hala var gerçi), özellikle dini ve tarihi konularda bir kaç doğru bilgiden sonra yalan yanlış şeyler yazıp milletin kafasını karıştırırlardı. Bu konuda ise cemaatin tabanına kimsenin bir şey dedeği yok zaten, taban zaten kendi kardeşlerimiz değil mi? asıl sözümüz tabanı arkasına alarak Türkiye aleyhine çalışan mihraklaradır!

Yorumu oyla      6      5  
Mürsel 1 Ocak 2014 Çarşamba  18:21

Mökkeme katılıyorum hükümet döneminde sodes olsun, belediye ve hükümet imkanları olsun bu cemaatlere aktarılmıştır.

Yorumu oyla      8      4  
furkan 1 Ocak 2014 Çarşamba  17:39

Bu gün müslümanlar fişlenip tasviye edilirken ses çıkartamayanlar yarın güneydoğuda yaşanacak ayrısmaya bilmeyerek te olsa destek veriyorlar. Cemaat kadrolarının bu ülkede nasıl bir görev üstlendikleri bu yerel seçimlerden sonra daha iyi anlaşılacak ama iş işten geçmiş olacak. bdpnin bu yerel seçimlerde güneydoğuda patlama yapmasi bekleniyor tabi bunun bir sonucu ve talebi olacak. Cemaat denen bu olguyu sevmeye biliriz beğenmeyen biliriz ama şunuda itiraf etmeliyizki bu adamlar hiç bir zaman vatana ihanet etmezler edilmesine de müsade etmezler. Müslümanlar; verilmiş sözlerin önündeki en büyük engel olabilecek bu insanlar tasviye ediliyor. Üstelik iftirayla yalanla ihanetle suçlanarak bizde alkış tutuyoruz. Sonuçlarını birlikte göreceğiz. Bu tırpan bir gün bizide biçer. Zulme rıza zulümdür.

Yorumu oyla      11      6  
Nasıl bir vicdan 1 Ocak 2014 Çarşamba  16:11

Mökkem dadaş, Hani kim paraya boğuldu. Git kırkıncı hoca dan helallık al. Pir-ü fani zatı gidip bi ziyaret et bak ki onun para ile ne işi olur?

Yorumu oyla      8      8  
Mökkem dadaş 1 Ocak 2014 Çarşamba  12:02

Hocaefendi sonuna kadar haklı devletin imkanları hiçbir zaman bu kadar nur cemaati için kullandırılmadı. Hem gülen hareketi hemde kırkıncı cemaati bu hükümet döneminde adeta paraya boğulmuştur.

Yorumu oyla      12      9  
celil 1 Ocak 2014 Çarşamba  10:31

amerikadaki hocayı siyasi meselelere girene kadar hoş görüyor değer veriyordum.ama gördükki iş başka yol başka imiş.dava başka imiş.Allah iyi etsin.Sonunu iyi etsin.bazı şeyler anlatılırdı inanmazdım ama bu gün bazı şeyleri artık daha iyi anlıyoruz.menfaatin şerrinden Allaha sığınıyorum .amerikanın şefkatinden Allahın merhametine sığınıyorum.

Yorumu oyla      12      8  
furkan 31 Aralık 2013 Salı  16:58

Üçüncü dünya ülkelerinde yaşanabilecek despotizm bizde istiklal mücadelesi gibi gösterilirken sizlerin daha cesur olmasını bekliyoruz. Bu millet cıkarlarını , korkularını ve yalakaliık hastalığını bir kenara bırakıp haksıza haksızsın dediği gün kurtulduğumuz gündür.

Yorumu oyla      10      5  
31 Aralık 2013 Salı  16:21

Erzurumlular, Kırkıncı Hocaefendi kadar Fetullah Gülen Hoca Efendiyede sahip çıkmalı. Hocaefendi günahlarıyla sevaplarıyla Erzurumludur. övünerek diyorum ki,dünya üzerinde İslam Dininin manevi lideri olarak addedilmektedir. Erzurumluya kendi toprağından çıkan böyle bir değere sahip çıkmak düşer.maalesef, iyi günde hocaefendi diyip göklere çıkaran siyasetçilerimizden gazetecilerimize kadar kimse böyle bir zor dönemde Hocaefendiye sahip çıkmadı. bir tane bile açıklama yapmadı. kimbilir Erzurum Hocaefendi kalitesinde bir insan yetiştirmek için daha kaçyüz yıl bekler. bu doğrultuda beni cemaatin operasyonu usülsüzlükleri falan ilgilendirmiyor. toprağımdan çıkan ve İslamın dünyadaki gürsesi olan bir değer olan hocaefendi ilgilendiriyor. Allah aşkına elinizi vidanınıza koyun,İbrahim Erkal kadar, Acun Ilıcalı kadar da mı hocamız sahip çıkılmayı hakketmiyor. herkesi öz değerimiz olan ve İslam dünyasının manevi liderlerinden biri olan Fetullah Gülen Hoca Efendiyesahip çıkmaya davet ediyorum.

Yorumu oyla      20      15  
Yorum mağdurları adına 30 Aralık 2013 Pazartesi  21:22

Güzel TÜRKİYEMİZ'in başına her defasında Hükümet olupta hükmetmeme manasında gereğini yapamayanlar ve her zaman kanaat önderlerini cemaat liderlerini sivil toplum kuruluşlarını yada vakıf dernek gibi Türkiyenin tamamını kapsamayan kişilerle ilişki içerisine girenler maalesef böyle sorunlarla karşılaşma muhtemeli çok yüksek örnekleri ortadoğu ülkelerinde görülmektedir.Başbakanımızdan beklerdimki ve benimgibi herkesin ortak düşüncesi de aynısıdır kanısındayım böyle bir iddianın ortaya atıldığı andan itibaren soruşturmanın selameti için gereğini yapmalı idi geçmişte Ergenekon veya balyoz davalarında güvendiği yargı ve emniyete aynı güven ve sorumluluğu bırakması idi ne dersiniz bu yorumu sn editör yayınlamanızı rica ederim çünkü bildiğim ve şahit olduğum bir çok yorumu hakaret veya başka bir ad altında yayınlamıyorsunuz çünkü siyaset gereği gazeteniz nereden baktığını biliyorum basında da taraf olmalar var sizde belki bu düşünceden hareket ediyorusunuz

Yorumu oyla      12      5  
Yorumcu 30 Aralık 2013 Pazartesi  10:22

Son dönemlerde yaşananlardan dolayı, her bir kanaat önderi ve her bir siyasinin, sorumluluk bilinci içerisinde davranması ve bu süreçlerde, Ülkemizin ve Halkımızın zarar gördüğü gerçeğinden yola çıkarak söz ve söylemlerine bir an önce doğru yön vermeleri temennisi ve duasıyla...

Yorumu oyla      14      6  
Rabbim uzun ömür versin 30 Aralık 2013 Pazartesi  09:55

Hocamıza C. Hak uzun ömür versin, ağzına sağlık

Yorumu oyla      11      9  
siyami 30 Aralık 2013 Pazartesi  09:41

şimdi bu tarafsızlık ve siyasete dahil olmamak yazısımı oluyor.

Yorumu oyla      16      5  
ejder tepesi 30 Aralık 2013 Pazartesi  09:18

Muhterem Hocam, sizler bu paralel devlet eşiğinde olanlarla birlikte olmayınız.Baki olacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir.Çakıl taşları zamanla ufalanır toprak olurlar ama Devletimiz ilelebed payidar kalacaktır.Bu ihanet çetelerine sizin uymayacağınızı çok iyi biliyoruz.Allah sizden razı olsun.Âmin !.. Selam ve saygılarımızla...

Yorumu oyla      13      10