YORUMLAR
Toplam 13 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
ejder tepesi 30 Aralık 2013 Pazartesi  09:27

Muhterem İbrahim Aydemir Kardeşim, ağzınıza sağlık, Allah razı olsun.Kısa ve çok güzel özetlemişsiniz,Devletimiz ve Hükümetimizin yanında olmanız ve destek vermeniz çok çok doğal ve doğru. Bu güzel aydınlatıcı bilgilerinizden dolayı çok çok sağ olunuz, var olunuz.Allah'a emanet olunuz.Âmin !.. Selamlar.

Yorumu oyla      7      5  
furkan 29 Aralık 2013 Pazar  23:45

Bu süreç bir çok şeyi tüm ciplakligi ile ortaya sermistir. Üzülerek söylemem gerekiyor ki dindar görünen bazı çevreler; dinlerin bir kenara birakip hakkin yaninda yer alamamislardir. Başbakanin yaptigı bu başarılı algı operasyonunda bu çıkar çevrelerinin münafıkane tutumları önemli rol oynamıştır. Millet olarak kim olursa olsun sonuçları ne olursa olsun hakkı tutup kaldıracağımız, haksıza haksızsın diye haykira bileceğimiz güne kadar bu kısır tartışmalar gündemimizde olacaktır. Basbakanin gözünun karalığı iktidarı ve çocukları söz konusu olunca daha bir belirginleşmiştir. PKK hakkaride yol kontrolü yaparken, kck vergi toplayıp kendi bağımsız yargısıyla soruşturma yaparken başbakan vatanına hiç ihanet etmemiş memleket çocuklarını siyasi ikbali için vatan hainliği ile suçlayabiliyorsa Hasbin Allahu veniğmel vekil diyip meseleyi asıl sahibine havale ediyoruz.

Yorumu oyla      7      4  
29 Aralık 2013 Pazar  23:43

Aptal olmayan gerçeği görür. Aklımız var çok şükür.

Yorumu oyla      7      4  
hikmet 29 Aralık 2013 Pazar  22:39

Atasözümüz 'yarası olan gocunur'. anlayana Bağırtıya şamataya gerek yok ne bu ya

Yorumu oyla      7      4  
A.KURTULUŞ 29 Aralık 2013 Pazar  22:18

Bu tür iddialar şayet doğruluk payı varsa ki şüpheli Sn Başbakan gereğini yapacak kadar da gözü pek bir insandır ya aksi olduğunda bunun vebalini inanınki bu iddiaları ortaya atanlar çekmeyecek faturası yine bu Türk milletine kesilecek. önemli olan araya fitne fesat sokanlara aldırış etmeden yola devam zaten yargıya intikal etmiş bir konuyu artık gündemden düşürülmesi ve herkes yoluna devam etmesi gerektiğine bir vatandaş olarak istiyorum

Yorumu oyla      7      4  
Dadaş Hakan 29 Aralık 2013 Pazar  21:58

Fetullah GÜLEN'in Peygamber Efendimiz'in sözde Türkçe Olimpiyatları'na geldiğini!!!!!!!!!söylediğini biliyor musunuz?

Yorumu oyla      6      4  
Mami 29 Aralık 2013 Pazar  21:56

Erzurum milletvekilleri ya yapmayın değerli yorumcular nerede bu milletvekilleri diyorsunuz? Seçime daha var.

Yorumu oyla      7      4  
furkan 29 Aralık 2013 Pazar  21:03

Başbakan Her ne karar diş güçlür ve paralel yapılanmadan bahsetse de bu isin perde arkasında yolsuzluklari örtme cabasi olduğunu düşünüyorum . ekonomiye kesilen bu agir fatura hic kimsenin değil basbakanin eylem ve söylevlerinin faturasidir. Normal bir ülkede bu turlu şaibeli durumlarda ne yapiliyorsa bizim ülkemizde de boyle olmaliydi velevki başbakan ve oğlu söz konusu olsa dahi. İçi bos uydurma bir dosya uzerinden bize operasyon yapiliyor diyorlar. madem o kadar yersiz iddialar var neden yargiyi engelliyorsunuz, içi bos iddiaları çürütmek kamu oyunda temize cikmak sizin gibi güçlü bir ikdidar için çokta zor olmasa gerek. Başbakana helal olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden bu kadar zor bir durumdan müthiş bir algi operasyonu ile siyrilmayi becerecek gibi. İsin doğrusunu Allaha havale etmekten başka caremiz yok.

Yorumu oyla      9      4  
A.R.ZABİTOĞLU 29 Aralık 2013 Pazar  17:02

sn yorumcular ortak görüşlerinize katılıyorum ve bu olaylarda mutlak bir takım pis kokular var ve onun içindirki içinde özünde birazcıkda olsa dadaş özelliklerini taşıyan milletvekillerimizde bunları hissetmiş olmalarından dolayı sesiz kalarak ta tepkilerini dile getirmişlerdir

Yorumu oyla      7      4  
Tek Kelimeyle Vefasızlık 29 Aralık 2013 Pazar  10:58

AK Parti 2002'deki fabrika ayarlarına geri dönmek zorunda.Başbakan partisine bir format atmalı. öncelikle il teşkilatlarına. Heleki Erzurum'a. O kadar olay oldu da Erzurum AKP il başkanı çıkıpta bir tek şey söylemedi. Sonra Milletvekilleri. Doğrusu diğerleri ne ise de Akdağ'a şaşırdım. O birşeyler söylemeliydi.Onu içişleri ve çevre bakanının yanında da görmedik. Şaşırdık ki şaşırdık

Yorumu oyla      7      4  
MİLLETVEKİLLERİ NEREDE 29 Aralık 2013 Pazar  10:50

Bu olayın üstünden 11 gün geçti, bir tane Erzurum milletvekili partisini savunmadı, savunduysada en azından gazetelerde, haber sitelerinde göremedik. Bunu nasıl izah edeceksiniz?

Yorumu oyla      7      4  
metin can 29 Aralık 2013 Pazar  00:02

evet oyun büyük ve 28 şubat filan benzetmesi karşılamaz. işin içinde büyük abi var ve cem uzana olan kızgınlığa benzer bir kızgınlık var AKP'ye. Bunu ibrahim beyin görmesi önemli değil önemli olan bunun önlebilmesi için ne yapılabiliri söylemek. nokta.

Yorumu oyla      7      4  
na siyaset 28 Aralık 2013 Cumartesi  14:21

Dodğrusunu söylemiş ibrahim bey oyun çok büyük.

Yorumu oyla      7      4