YORUMLAR
Toplam 12 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
asalettin 21 Aralık 2012 Cuma  11:05

bence asıl ucubeyi kaçırmışlar bence asıl ucube karayolları bölge müdürü bravo imo

Yorumu oyla      7      4  
asalet 15 Kasım 2012 Perşembe  17:15

köşkte yenişehir girişindeki demir yığınının yanında çöp kalır üniversite kavşağındaki geçit. mühendisler odası onu niye görmemiş. bence gayet güzel. öğrenciler yürüyen yolda rahatlıkla valizlerini taşıyabilir. merdivenli yapsalar bu sefer de derlerdi ki öğrenciye eziyet çektiriyorlar. hiç yapmasan da derler ki yapmadılar kaç adam öldü b urada. Allah bize doğruluğu nasip etsin.

Yorumu oyla      7      4  
yavuz selim 15 Kasım 2012 Perşembe  16:28

Şehirde bir çok üst geçit yapıldı sadece bu mu kötü diğerlerinden haberiniz yok mu şehrin çat yolu üzerinde şehrin Bingöl karayolu üzerinde ki geçitten tutun daha diğerleri de var. Bu şehirde ne alt geçitler yapıldı yönü yanlış olan (palandöken hastanesi önündeki) gibi, birçok imar ihlali var bunlara itiraz edilmedi en önemlisi Karayolları Bölge Müdürlüğünün projesi olan bu üst geçit için orada çalışan meslektaşlarınızdan önceden bilgi alına bilirdi hatta YÖNETİM KURULU ÜYENİZ Bu kurumda çalışmakta haberi varsa bilgi alınıp bir düzeltme gerekiyorsa yapılmalıydı. Bence çok şık bir üst geçit olmuş daha nasıl olacak ki başka şehirlerdeki üst geçitleri de görüyoruz ANKARA DA Kızılay da ki üst geçitten daha iyi bir görünüşü var.Sadece gece ışıklandırma yapılırsa gayet güzel olur .YANİ sözün özü İMO ayda yıl da bir atış yaptı oda karavana diye düşünüyorum şehrin suyunda, caddeleri yolları darlığında, fazla kat yüksekliğinde bina çekme mesafesinde tutunda yüzlerce tartışılması gereken konu var bunlar devede kulak olmaz.

Yorumu oyla      7      4  
meslek odası bu olmamalı 15 Kasım 2012 Perşembe  11:14

imo'nun yaptığı, dostlar alışverişte görsün olmuş.. Erzurum'umuzun o kadar fazla yapılaşma ve mühendislik sorunu varken böyle bir konuda açıklama yapmak kendilerini ele vermektir aslında, sanırım bunu farkedememişler.Mesele "bizde boş durmuyoruz, bakın açıklama yaptık" demek için gibi görünüyor.Açıklama yapmak için şehrin hayati konuları ile ilgili susupta bu konuyu mu buldunuz diye sorarlar adama.......!

Yorumu oyla      7      4  
başka yerdeki üst geçitler iyi mi 15 Kasım 2012 Perşembe  10:13

Şehirde bir çok üst geçit yapıldı sadece bu mu kötü diğerlerinden haberiniz yok mu şehrin çat yolu üzerinde şehrin Bingöl karayolu üzerinde ki geçitten tutun daha diğerleri de var. Bu şehirde ne alt geçitler yapıldı yönü yanlış olan (palandöken hastanesi önündeki) gibi, birçok imar ihlali var bunlara itiraz edilmedi en önemlisi Karayolları Bölge Müdürlüğünün projesi olan bu üst geçit için orada çalışan meslektaşlrınızda önceden bilgi alına bilirdi hatta YÖNETİM KURULU ÜYENİZ Bu kurumda çalışmakta haberi varsa bilgi alınıp bir düzeltme gerekiyorsa yapılmalıydı. Bence çok şık bir üst geçit olmuş daha nasıl olacak ki başka şehirlerdeki üst geçitleri de görüyoruz ANKARA DA kızılay da ki üst geçitten daha iyi bir görünüşü var.Sadece gece ışıklandırma yapılırsa gayet güzel olur .YANİ sözün özü İMO ayda yıl da bir atış yaptı oda karavana diye düşünüyorum şehrin suyunda, caddeleri yolları darlığında, fazla kat yüksekliğinde bina çekme mesafesinde tutunda yüzlerce tartışılması gereken konu var

Yorumu oyla      6      4  
imodan ancak bu beklenirdi 14 Kasım 2012 Çarşamba  23:32

imo'nun yaptığı dostlar alışverişte görsün olmuş. Erzurum'un yapılaşmaya dair çok daha önemli sorunlarına neden söylenecek bir sözünüz yok diye sormazlar mı adama....!

Yorumu oyla      6      4  
14 Kasım 2012 Çarşamba  21:11

vay canızı yiyim SÜPER BİR KONUYA DEĞİNDİZ ÇOOK ÖNEMLİ HA.........

Yorumu oyla      6      4  
peh PEH ........ 14 Kasım 2012 Çarşamba  21:09

Şehirde kaçak katlar yola tecavüz, 1.5 metrelik kaldırımlar dar yollar ve bunun gibi yüzlerce ucube varken ALLAH aşkına bunu mu gördünüz tamam bunun için açıklama yapın da YÜZLERCE PROBLEM VARKEN BU KOMEDİ OLMUŞ şehirdeki problemeler le alakalı en son kaç yıl önce açıklama yaptınız Böyle sivil toplum örgütü olmaz. Barodan örnek alın ,TİCARET ODASINDAN, esnaf sanatkardan onlarca sivil toplum örgütlerine örnek alınmalı.

Yorumu oyla      7      4  
Dostlar pazarda görsün. 14 Kasım 2012 Çarşamba  21:00

Günaydın üst geçit 2 aydır orada kim uyandırdı. Erzurum da her yapı güzel de bir onda mı kusur buldunuz Maşallah belkide üniversitenin önünde olması rahatsız etti.Şehrin her yeri dökülüyor ses yok imar Katliamı yapılıyor ses yok dostlar pazarda görsün açıklaması Allah aşkına şu ana kadar ne konuda açıklama yaptınız çözümünüz ne oldu.Ayıptır bu şuana oraları meşgul etmeyin.

Yorumu oyla      7      4  
Ekber Demir 14 Kasım 2012 Çarşamba  16:25

İmo yu tebrik ediyorum. İnşaat Mühendisleri Odası böyle olmalı. Dobra dobra olmalı. Doğruya doğru;yanlışa yanlış. Şehrimize katkı sağlamanız dileğiyle...

Yorumu oyla      6      4  
mirsat 14 Kasım 2012 Çarşamba  15:13

eee burası erzurum bir şeyler yapılsında ne yapılırsa yapılsın önemli değil.. işte buda sonki örneklerden biri..sanki viyadük dön dön bitmiyor..... koskocaman şehirde üniversite , TMMOB, mimarlar odası v.s. buna benzer kurum ve sivil toplum örgütlerinden görüş alınması gerekirken gurularına yedirememişler. galiba... yine erzurum yandı

Yorumu oyla      6      5  
Burak Ulaş 14 Kasım 2012 Çarşamba  13:55

güzelim üniversite kavşağını ne hale getirdiler...Yazıklar olsun bu memlekete hayırlı bir iş yapacak olan yok mu!!!!

Yorumu oyla      6      5