YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
erzurumlu 27 Mart 2015 Cuma  21:11

Beyler böyle bir yazıyı kimin yazdığını neden bilmiyorsunuz? FeTö grubunun propaganda timinde yer alan Bahri Şenkal sosyal medya üzerinden şu skandalı paylaştı, 3 Şubat 2015 : Allah yeni bir din gönderebilir başlıklı yazısında, son din İslam’ın yerine Allah yeni bir dinin gönderebileceğini iddia etmişti. O yazısında bu son din, cahiliyeyi bitirmek için gönderilmişti ama olmadı,Rabbimiz bu son dini lağvedip yerine yeni bir hak din gönderebilir demişti.Bu adam daha önce de “Yobaz ve münafık olmaktansa kâfir olmayı tercih ederim” demişti. Yazar da bu yazıyı bu adama cevap olarak yazmış. Zaten FeTö’nün bir profu oaln İbrahim Öztürk de” Peygamberin bile kıblesi şaştı oğlum” diye tweet atmıştı. Yazarın yazısını çok dikkatli okursanız ne demek istediği çok iyi anlaşılır.Teşekkürler yazarımıza, Allah razı olsun.Burada oy falan toplanmıyor.Allah rızası için yazılan bir yazıdır bu yazı.

Yorumu oyla      7      4  
misafir 26 Mart 2015 Perşembe  19:41

bende anlamadım kim bu sapıklar ben din geecek diyen birini bilmiyorum.ancak yüce dinimizi ishıd gibi yanlış tanıtanları ve dini siyaset için yani oy toplamak için haşa çalışanlarıda ALLAH cezalandırır.

Yorumu oyla      7      5  
tortumlu 26 Mart 2015 Perşembe  15:43

sayın yazar ilk defa doğruları yazmışsınız da bu yeni din gelecek safsatasını dillendirenler kimler ben duymadım, acaba sayın yazar rüyasında mı gördü.

Yorumu oyla      7      6  
zaten kendileri çıkardı yeni bir din 20 Mart 2015 Cuma  07:42

geldiki onlar getirdiler hem de

Yorumu oyla      8      5  
Mahir Genç 18 Mart 2015 Çarşamba  11:31

Mutlaka her müslümanın okuyarak ibret alması,ders çıkarması gereken bir yazı.Engin bilgilerinizi edebiyatçı yorumunuzla birleştirerek bizlerle paylaştığınız için Allah sizden razı olsun.Selametle..

Yorumu oyla      7      6  
Hangi İslam birliği 17 Mart 2015 Salı  19:35

Sen başka bir dünyada mı yaşıyorsun abdi kardeş. Hangi islam birliği..Katrilyonlar içinde yüzen ve milyonlarca yoksul Müslümana sırt dönen suuudi Arabistan, katar, bareyn, ummanla mı..Göğe merdiver dayayan Dubaililerle mi..Namusları payimal edilmiş milyonlarca Müslüman kadına sahip çıkmayan Irakla mı..insan öldürmeyi islama yakıştırarak iftiralar yağdıran Taliban hempalarıyla mı..ortada üç tane töreli devlet var, Türkiye, iran, Endonezya. Sen ne anlatıyorsun kardeş, ne birliği. Senin islam birliğine katmaya çalışanlar emperyalistlerin uşağı durumda. Petrolleri hangi şirketler hangi ülkeler çıkarıyor. ürdünde İngilizlerle evlenmeyen yönetici mi var. Mısır'ın hali ortada. BUnların içinde tek istikrar ülkesi Türkiye..Cumhuriyet Türkiyesi. Allah bizleri onlara benzetmesin. İslamın kılıcı olan bir milletin evlatlarının ülkesi Türkiye. Gerisi küsurattır.

Yorumu oyla      10      5  
abdi 17 Mart 2015 Salı  18:57

değerli hocam hristiyan ve yahudileri dost edinmeyin derken avrupa birliği süreci ne olacak. İslam birliği imanımızın bir gereği değilmi türkiyeyi ab nin kulubesinde bekletmek ne kafar doğru

Yorumu oyla      8      6  
Fazlı TÜRKER 13 Mart 2015 Cuma  17:10

Hocam yazınızı beğendim çok güzel Allah razı olsun.Hocam bir sonraki yazınızın İslam dininde; 'Devletin malını çalmak, kul hakkını yemek, rüşvet alıp vermek, başkalarının hakkını gasp ederek, yakınlarına rant ve gelir sağlamak, Devletin malını babalarının malı gibi israf etmek, ayrıca namaz kılıp Devletin malına hainlik yapanlar hakkında ' yeri nedir. Bu konuda yazınızı bekler, şimdiden teşekkür ederim.

Yorumu oyla      12      5  
Selim 3 Mart 2015 Salı  13:07

Hocam tüm dediklerinize katılırım.Ancak Hiristiyanlar yada Yahudilerin ALLAH'a ve ahiret gününe iman ve Salih amel işlyenler ile alakalı ayetlerinde kasdedileni kısaca açmak önemlidir.Müslüman.Ama nasıl bir Müslüman.imanı varmı,yokmu.Kanımca Yüce ALLAH bu ayetlerde vurgulamak istediği böyle taşa toprağa puta tapan, peygamberlerini ALLAH'a ortak koşan zihniyetten bahsetmiyor.Buradan şu anlaşılıyor.Dini nesebi milliyeti ne olursa olsun,ister Hristiyan ister Yahudi.Ancak Kalbinde BİR VE TEK olan ALLAH'a iman etmiş, kimseye kötülük etmeyen, herdaim aklında-kalbinde ALLAH ve rızası gören ve salih amel işleyenlerden bahsediyor.İşte bu kullar ALLAH indinde Müslümanlardır.Tıpkı ALLAH indinde dinin islam olması gibidir.Yoksa sapık-Fasık münafık olsun,ister adı müslüman,ister Hristiyan isterse Yahudi olsun fark etmiyor yani.Önemli olan ALLAH'ın mesajının ne anlam ifade ettiğidir.Müslümanların birçoğunun bu fasıklardan farkı yok belkide fazlası bile vardır.ALLAH'ın ayeti doğru okunmalıdır.

Yorumu oyla      10      5  
ERZURUMLU 2 Mart 2015 Pazartesi  16:28

Sayın hocam yüreğinize sağlık yine enfes bir yazı paylaşmışsınız. Saygılarımla,

Yorumu oyla      7      4  
ümit 23 Şubat 2015 Pazartesi  21:20

ders verir ibret alınması gereken çok harika bir yazı. Alla razı olsun. en çok okunması gereken bir yazı.

Yorumu oyla      7      6