YORUMLAR
Toplam 19 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
HT 2 Şubat 2015 Pazartesi  16:08

GERÇEKTEN GARİBAN İNSANLARIN ALIN TERİNİ BİR ŞEKİLDE GASP EDEN VE ONA BU ZEMİNİ HAZIRLAYAN İNSANLARDAN ALLAH SORSUN ...YAZIK KİMSEDE BUNU ÇÖZMEK İÇİN UGRAŞMIYOR BU İNSANLARA YAZIK BUNU ARTIK ÇÖZÜN İNSANLARDA UMUTLARINI YİTİRMESİN.

Yorumu oyla      7      4  
mağdur vatandaş 1 Şubat 2015 Pazar  15:56

medya hırsızı koruyor sebebi ise onların arpalarını iyi veriyor e maaşları yetmedimi mağdurları savunmuyorlar nerde hırsız masum hakkı yiyen varsa onu miilete iyi gösteriyorlarhakkımızda yalan haber yazenlar utansın

Yorumu oyla      9      4  
ümit 15 Ocak 2015 Perşembe  22:29

AKP'nin her alandaki sayısal etkinliğine rağmen muhalefeti suçlamanın dayanılmaz hafifliği.

Yorumu oyla      9      4  
15 Ocak 2015 Perşembe  10:59

bu memleketde fakirrin hakkı gözetlenmiyor onlar sömürenler baş tacı ediliyor bir iş yapmiş gibi onları koruyorlar biz mağdurları hiç kimse savunmadı hakkımızı aramadı ama onların hakkını karadayı alsaydı ona neler ederdiler

Yorumu oyla      8      4  
mağdur 7 Ocak 2015 Çarşamba  10:34

hepsi aynı zihniyet işleri güçleri milleti nasıl soyarım ve kandırırım onlare bu memleketde işl değil ceblerimizi nasıl doldururuz derdindeler erzurumluda bunlara inanıp işlerini gördürüyor e hesap günü var ahiret var

Yorumu oyla      8      4  
Ankara'da Misafir 27 Ekim 2014 Pazartesi  16:59

Mahmut Bey,siz suçlu arıyor gibi görünüyor ama zülfi yare dokunduğu zaman Merhum Naim Hoca'nın dediği gibi DALGAYI DEĞİŞTİRİYORSUNUZ. Bana göre Ahmet KÜÇÜKLER'i kim aday yapmış ise o suçludur.Başarısızlıgına rağmen İki dönemden beri gözünü kapatarak rey verenler suçludur. Öyle sağa sola atarak hiç kimse günahlarından arınamaz.

Yorumu oyla      12      4  
TALİPÇİ 27 Ekim 2014 Pazartesi  11:15

AHMET KÜÇÜKLER AHMET KARADAYI FATİH İSTANBULLU OĞLU AKGÜN İNŞAAT DUMLU İŞ MERKEZİ SAHİBİ VE HÜSEYİN KÜÇÜKLER MURAT KILIÇ BU MEMLEKETİN OCAĞINI BATIRMIŞLARDIR YAZIK U MEMLEKETE HEPSİDE SERVET SAHİBİ OLMUŞ AMA BEKLİYELİM GÖRELİM

Yorumu oyla      8      4  
Mökkem dadaş 25 Ekim 2014 Cumartesi  23:50

Mecliste o kararın altında imzası olan tüm üyeler sorumludur. Ak Partililerde, MHP lilerde, HDP lilerde... Orada salla başı al maaşı için bulunuyorlar. Başka yaptıkları bişe yok. Yemlensinler yeter.

Yorumu oyla      12      5  
Mami 25 Ekim 2014 Cumartesi  22:59

Erzurum da gazeteci kalemi sorunu vardır. Gazetecilerimiz hep menkıbeler yazarlar. Menkıbe çoğunlukla anlatırlar. Ekmek kaç lira deseniz bilirler mi acaba?

Yorumu oyla      10      4  
sedanur 25 Ekim 2014 Cumartesi  00:18

.küçükler ne ki yaptığı belediyecilik ne olsun.ak parti bunu erzurumun başına 10 yıl dile kolay bela etti.şimdide yeni yönetimin bu sorunu gerçekten ama gerçekten çözmesi lazım yoksa sadece kaldırımları genişletmekle bu iş olmaz.

Yorumu oyla      10      4  
magdur 24 Ekim 2014 Cuma  22:32

sayın köşe yazarı inşaat magdurları hakında yazmış oldugun köşeye katılıyorum amma ve lakin ak partiyide köşelerden destekliyorsun buna kesinlikle katılmıyorum

Yorumu oyla      14      5  
ismail ötüken 23 Ekim 2014 Perşembe  23:38

Ak partıye toz kondurmuyorsun ama muhalefetıde hedef gösteriyorsun az cesaretınız olsun burdaak partının sucu ne derken bıle delıkanlı olun Ahmet Küçükler yanı gecen dönemın belediye baskanı hangi partidendi.eger bır kurumda rıyakarlık rüşvet varsa özellikle bekedıyede demezler erzurum beledıye baskanı erzıncan yada baska bir il hangı siyası partının mensubuysa o isimle anılır bazı seylerı sıze bız ogretmeyelım syn köşe yazarı pardon yazmazı

Yorumu oyla      14      5  
misafir 23 Ekim 2014 Perşembe  22:57

Sayın yazar yazınızda mağdurenin gazetecilere olan siteminden çok işin siyasi boyutunu biraz da (belkide birazın da üzerinde) taraf olarak ele almışsınız.Bu konu hakkında inşaatın başlangıcından beri olumlu veya daha çok da olumsuz bilgi veya görüşünüzün olduğu yazınızdan açıkça anlaşılıyor şehrimize dair bu kadar yazınız olmasına bu konu hakkında yazınız olmaması da doğrusu dikkat çekici.

Yorumu oyla      11      5  
misafir 23 Ekim 2014 Perşembe  19:32

suçlu kim oursa olsun vatandaş mağdur.güvenmiş aldatılmış.esasen bu kadar büyük bir inşaatı 1 kişiye vermek hata.bu ders olsun bu tür büyük projelerden uzak durmalı.yeniden kamulaştırıacak alanlarda aynı hata yapılmamalı birkaç müteahite verilmeli.istanbuldada fikirtepeyi yıktılar ama kimse başa çıkamıyor.kentsel dönüşüm yasası gözden geçirilmeli.müteahidin iflas durumu hiç göze alınmıyor.evler yıkılıyor insanlar mülksüzleştiriliyor.3 kuruşa kamulaştırma olursa kimse hayır görmez.kamulaştırma olmamalı arsa sahipleri projede kalmalı.

Yorumu oyla      8      4  
Dadaşın Sesi 23 Ekim 2014 Perşembe  17:58

Burada nitelikli dolandırıcılık var. Ahmet Küçükler ve Ahmet karadayı bu işin sorumlusudurlar. Bir defa önceden planlanmış bir iş. Düşününki belediyeden arsaalıyor ve hiçbir taksiti ödemiyor ama Ahmet küçüklerin sesi çıkmıyor. O ödönemdeki bütün sorumlular ceza alırlarb. Almalılar da zaten. mağdurlar mı? onlarda bilerek bu işe girmişler. ama yinede yardımcı olunsun ve bunların maduriyetleri gerelisin.

Yorumu oyla      10      4  
EDİTÖR: 23 Ekim 2014 Perşembe  16:40

Gazeteciler adıyla yorum yapıp gazetemizin bu inşaattan kaç lira aldığını soran kardeşimize cevabımız şu: NE ERZURUM GAZETESİ NE DE DADAŞ GAZETESİ BU FİRMADAN TEK BİR KURUŞ NE REKLAM NE DE BAŞKA BİR İLAN GELİRİ ALMAMIŞ; HERHANGİ BİR İLANLARI DA BU İKİ YAYIN ORGANINDA ÇIKMAMIŞTIR! BUNU GÖĞSÜMÜZÜ GERE GERE AÇIKLIYORUZ!

Yorumu oyla      10      10  
Gazeteciler 23 Ekim 2014 Perşembe  16:37

Peki Mahmut bey bende sana bir soru sorayım, sizin gazete bu nevw ctiy inşaatından kaç lira reklam aldı?????

Yorumu oyla      10      7  
Bekri Mustafa 23 Ekim 2014 Perşembe  16:36

Kardeş işin doğrusu şu ki, Ahmet Küçüklerden Belediye başkanı Ahmet Karadayı 'dan da müteahhit olursa olacaklarda bu olur. vessssselam.

Yorumu oyla      11      4  
Selim Karacan 23 Ekim 2014 Perşembe  16:35

İyi de, bu inşaatı yapan Ahmet Karadayı hiç suçlu değil mi ki yazmamışsın. Bence asıl onu yazmalısın.

Yorumu oyla      9      4