YORUMLAR
Toplam 14 yorum var Onay bekleyen 5 yorum var.
misafir 4 Eylül 2014 Perşembe  09:28

Yenişehir 2. marketlerdeki mangal dumanı palandöken Belediye başkanına da iletilmişti ama olumlu bir gelişme olmadı.Şehirde maalesef esnafın hak ihlalleri (kaldırım işgali,çevre kirletme vb.) ekmek parası kazanma kapsamında değerlendiriliyor

Yorumu oyla      8      4  
nefes yok 4 Eylül 2014 Perşembe  08:56

yenişehir ikinci marketlerde onlarca kebapçı mangalından duman ve kokudan nefes alınamıyor.trafik görüşü düşüyor...olmaz böyle.....

Yorumu oyla      7      5  
misafir 3 Eylül 2014 Çarşamba  14:35

erzurumda salgın hastalık var mide bulantısı bağırsak bozulması herkes hasta teşekkürler akp ve küçükler.yeni başkan eski suyu getirirse o zaman farklı olduğunu anlarım.millet zehirleniyor hangi hastalıklar arttı buna bakmak lazım.

Yorumu oyla      7      4  
İclal Karaca 3 Eylül 2014 Çarşamba  12:36

Size birşey söyleyeyim mi, şu Ahmet küçükler Karadayı inşaattan dolayı yargılanmadıktan sonra ve bunuda Mehmet Sekmen yapmadıktan sonra ben ona başarılı demem. KARADAYI inşaat planlıyarak milletin paralarını götürdü, Ahmet küçükler de ona yol verdi. Ne için olduğunu mahkemeler bulmalı. Bunun içinde Sekmen başarılı diyen sizleride kınıyorum.

Yorumu oyla      8      4  
Suat Demir 31 Ağustos 2014 Pazar  17:30

hak teslimi yapan ama, dürüst olan sizin gibi gazetecileri tebrik ederim.

Yorumu oyla      7      6  
ERZURUM SEVDALISI 22 Ağustos 2014 Cuma  09:59

SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ İNŞAALLAH ÇALIŞMALARI, KİŞİLİĞİ VE ŞAHSİYETİYLE ERZURUM TARİHİNE GEÇECEKTİR.GÖRÜYORUZ Kİ ŞİMDİDEN ŞEHRİMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ. VATANDAŞI RAHATSIZ EDEN EN KÜÇÜK AYRINTILARA DAHİ ÇOK ÖNEM VERİYOR.ÖRNEK:YOLLAR ÜZERİNDEKİ MAZGAL DEMİRLERİ ASFALT SEVİYESİNİN EN AZ 10- 15 CM AŞAĞISINDAYDI. BÜTÜN BU MAZGALLARI ASFALT SEVİYESİNE GETİRDİ.TAŞITLAR ARTIK BU ÇUKURLARA DÜŞMÜYOR. BU AYRINTIYI GÖREN BAŞKAN VE EKİBİ İNŞAALLAH ÇOK DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAKTIR. ALLAH (C.C) HEPSİNİN YARDIMCISI OLSUN.

Yorumu oyla      8      4  
Gözler Yalan Söylemez 20 Ağustos 2014 Çarşamba  14:26

DEĞERLENDİRMENİZE AYNEN KATILIYORUM, UMARIM BU TEMPOYA BU ŞEHRİDE ASIRLIK VAR ATATÜRK ÜNV. BAŞTA DİĞER KURUM KURULUŞLAR STK I DA DESTEK OLUR HEP KENDİLERİNE DEĞİL BİRAZ DA AMMA HİZMET EDERLER...

Yorumu oyla      8      4  
Hüseyin Diler 19 Ağustos 2014 Salı  08:43

Sayın yazar hakkı teslim eden birilerinin varolduğunu görmek güzel,bunun için size teşekkür ederiz.Sayın başkan çalışacağı ekibini Erzurum dışından değilde ömrünü bu şehirde geçirecek insanlardan seçerse çok daha iyi olacak.Duyuyoruz Şimdide İstanbuldan iki kişi daha daire başkanlığına başvurmuş.Bu şehirde yaşayan bu işleri yapacak çok hemşehrimiz var lütfen bunlarıda dile getirin.Sayın Mehmet Sekmen'in kalıcı projelere imza atması dileğiyle.Saygılar sunarım.

Yorumu oyla      9      6  
Zeki Tanko 19 Ağustos 2014 Salı  13:35

Mahmut Kardeşim az bile yazmışsın. Gerçi Ahmetten sonra kim gelse başarılı olurdu da. Neyse.

Yorumu oyla      10      5  
Suat Şentürk 19 Ağustos 2014 Salı  13:35

Kardeşim çok teşekkür ediriz ki böyle bir yazı kaleme almışsınız. İnşallah Ahmet Küçüklere birileri okur! İsmi aklımıza gelince ERzurum adına rahatsız oluyoruz.

Yorumu oyla      10      5  
TAKİPÇİ 19 Ağustos 2014 Salı  16:19

MAHMUT BEY SİZİ TAKİP EDİYORUM GÜZEL KONULARADA PARMAK BASIYORSUNUZ TEBRİK EDİYORUM SİZİ EVET MEHMET SEKMEN SANKİ BİRŞEYLER YAPACAK GİBİ DAHA 4 AY OLDU ERZURUMDA AZDA OLSA GÖZLE GÖRÜNÜR BİR DEĞİŞİKLİK VAR PEKİ AHMET KÜÇÜKLER İSTESEYDİ 10 YIL İÇİNDE BU MEMLEKETE BİRŞEYLER YAPAMAZMIYDI FAKAT AHMET BELEDİYEYİ BELEDİYEDEN YÖNETMEDİKİ ÇİÇEKÇİ DÜKKANINDAN KARDEŞİ YÖNETTİ KENDİ HEP YURT DIŞINDA VEYA İL DIŞINDA YADA DUMLU AVM DE MUHABBETTE E KARDEŞİDE BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRDİ LALAPAŞA CAAMİNİN ÖNÜNDEKİ NAYLON AĞAÇLAR KAÇA GELDİ BELEDİYYE KAÇA FATURA EDİLDİ YAPILAN YERSİZ KÖPRÜLER MENDERES OTO PARK VE BUNA BEZER YATIRIMLAR ERZURUMU BATIRMIŞTIR TABİ DAHA NELER NELER NEYSE BUNLARI GEÇİYORUM AMA ERZURUM 10 YILINI KAYIP ETMİŞTİR AMA KÜÇÜKLER AYLESİ KAZANMIŞTIR BEKLEYELİM GÖRELİM SAYIN SEKMENDEN UMUTLUYUZ İNŞALLAH BİRŞEYLER YAPAR BİR DAHA HAYELİ SÜKUTA UĞRAMAYIZ UMARIM SAYGILARIMLA

Yorumu oyla      14      4  
ejder tepesi 19 Ağustos 2014 Salı  10:19

Muhterem Mahmut Bey Kardeşim, sizin gibi, çalışkan,dürüst,genç, dinamik bir Erzurum sevdalısının,yapılan bu güzel şeyleri dile getirmesi çok çok güzel.Erzurum bizim.Başka gidecek yerimiz yok.Kim ki bu şehire hizmet ederse Allah ondan razı olsun.Sayın Başkanımız İnşâAllah bu 5 yılda bu şehire çok büyük hizmetler yapıp Erzurum'u layık olduğu yere getirecek.Sayın Başkanımızdan beklentilerimiz çok büyüktür.Öyle görünüyor ki 5 yıl sonra çok farklı bir Erzurum göreceğiz.Yapılanlar ve yapılacaklar,bizlerin ve gelecek nesillerin adına çok büyük hizmetler olacaktır.Size katılıyorum.Erzurum'un 10 yılı heba olup gitmiş.Yazık o, 10 yıla. Size bu güzel yazınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımıza da başarılar diliyoruz.Yolu açık olsun.Allah yar ve yardımcısı olsun. Âmin !.. Sayın Başkanımızın gerçekten de bugüne kadar gelmiş geçmiş Belediye Başkanları içerisinde çok farklı olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Yorumu oyla      8      5  
İsmail Barakalı 19 Ağustos 2014 Salı  13:36

Birde ara sokaklara gelse iyi olacak gerki vakit var bekliyoruz.

Yorumu oyla      8      6  
İlker Karakoç 19 Ağustos 2014 Salı  13:36

İnşallah böyle gider.

Yorumu oyla      8      6