YORUMLAR
Toplam 14 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
Ensar 23 Mart 2009 Pazartesi  23:37

Necip Erzurum halki herzaman yuruyen trene binmistir.hangarlara cekilmis tekavut trenlere binmemistir.Hele simdi Sayin Basbakanimizin makinistligini yaptigi YHT varken munibuse binilir mi?Erzurumlu bu hataya dusmeez.Basbakanlik Makamini Erzuruma kapali hale getirmeye yanasmaazzz....

Yorumu oyla      6      4  
öncekiler çok mu iyiy di... 23 Mart 2009 Pazartesi  22:36

bir önceki yönetim döneminde erzuruma bugünkü paradan daha fazla para gelmesine rağmen icra edilen on tane hizmeti gösterebilir misiniz.lalapaşa yeraltı parkı toprağa gömülen paraymış.buraya kimsenin arabasını park etmemesi paraya olan düşkünlüğümüz mü,yoksa araç trafiğini keşmekeş haline getirmek için duyarsızlığımız mı.gelmiş geçmiş belediye başkanlarından hiçbirini beğenmedik.her dönem değiştirdik.her başkan da siyasi ihtiras uğruna hizmette devamlılık göstermedi.kendi bildiğini okudu.erzurumu bu hale yöneticilerden ziyade biz erzurumlular getirdik. bırakalım belediye başkanlarının iki dönem seçilmemesini, erzuruma atanan bir vali,emniyet amiri vs. dört yıldan fazla kaldı. gürcükapı yeraltı pazarı, boru fabrikası, caddelere yapılan havuzlar, yeğenağa iş merkezi havaya giden paralar değil mi.

Yorumu oyla      6      4  
Edep yahu!!!! 23 Mart 2009 Pazartesi  19:57

Edep yahu!!! Daha bugün taş taş üstüne koymadığınız halde 4milyon 500 bin liralık yolsuzluğunuzun belgeleri dağıtıldı. Bunu da yarabbi şükür diye mi karşılayacaksınız Otopark dediğiniz 27 milyon lira fatura çıkardığınız hilkat garibesinin zemin katı şimdiden su dolu, bir gün oradan geçen araçlarla birlikte çökecek. Cumhuriyet Caddesi’ndeki Evkaf evlerini yıktınız hala bir taş koymadınız. Suyu mu söyleyelim? Köstebek yuvasına dönmüş caddeleri mi söyleyelim? Alınmayan çöpleri mi söyleyelim? Bu arsız yüzü gördükçe psikolojim bozuluyor.

Yorumu oyla      6      4  
SADE BİR VATANDAŞ 23 Mart 2009 Pazartesi  19:49

SAYIN KÜÇÜKLER.YAPTIĞINIZ HİZMETLER BELKİ SİZİ CEZBEDEBİLİR FAKAT BİRAZDA DIŞARDAKİ VATANDAŞLARIN FİKRİNİ ALSANIZ İYİ OLUR.ÇÜNKÜ İSTİŞARE SÜNNETTİR.BEN BİR VATANDAŞ OLARAK YAPTIĞINIZ HİZMETLERE BİRŞEY DEMİYORUM FAKAT YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE BULMUYORUM.ERZURUM UN NE BİR YERALTI OTOPARKINA (SİZİN DEĞİMİNİZLE 15 TRİLYON) NEDE ARITILMIŞ SU TESİSİNE (ONUDA İÇEMİYORUZ)İHTİYACI VAR. KEŞKE ŞEHRİN ALTIYLA UĞRAŞMAK YERİNE BİRAZDA ŞEHRİN GÖBEĞİNDEKİ HARABE YERLERİ ISLAH EDEBİLSENİZ.EN BASİT ÖRNEĞİYLE CEDİT CADDESİ.İKİ SENEDİR BU CADDENİN HALİ İÇLER ACISI VE ÇÖPTEN GEÇİLMİYOR.KOSKOCA CADDEYE SADECE İKİ ÇÖP KUTUSU KOYULMUŞ (ODA TAŞMAĞAZALAR VE CEDİT CAD. KULLANIYOR KİME YETECEKSE ARTIK)ETRAF ÇÖPTEN,ÇUKURLARDAN VE ÇAMURDAN GEÇİLMİYOR.EĞER BELEDİYECİLİK BUYSA BİZ MUZ CUMHURİYETİNDE YAŞIYORUZ DEMEKTİR.BİR YERİ YIKIYORSANIZ EĞER YERİNE VAKİT KAYBETMEDEN DAHA GÜZELİNİ VE ESTETİĞİNİ YAPARSANIZ TAKTİR EDİLİRSİNİZ.FAKAT LÜTFEN BU SEFER YERİN ALTI OLMASIN SAYIN KÜÇÜKLER.

Yorumu oyla      6      4  
dadaş 23 Mart 2009 Pazartesi  19:27

herkese katılıyorum yakışmıyorsun ne yapmışsınki bilmem ne asvaltı yaptık diyorsun allah aşkına nerde asvalt yol var hertaraf virane ayıp

Yorumu oyla      6      4  
suden 23 Mart 2009 Pazartesi  17:24

dilerim kazanamazsınız sizin yüzünüzden erzurum geriye gidiyor.sende sn tanferde muhyetin beyde gidiciii.az kaldı bir daha çok -seçilirsiniz. diğer bşklarada yazık ettiniz cenap bey gibi sn recep küçükoğlu gibi yazıklar olsun sizi.

Yorumu oyla      6      4  
Dadaşım 23 Mart 2009 Pazartesi  15:49

Sayın Küçük neden Başbakan son mitingini Erzurum'da yapıyor..! Allah biliyor seni bu seçimde ne Başbakan ne AB ne ABD kim gelir gelsin kurtaramaz seçilemeğeceksin. Artık odunu koysak seçtiririz dönemi bitti. Sizin yüzünüzden Erzurumda Erzurumlu kalmadı Dadaş her şeyi görüyor biliyor amaç Erzuruma yatırım yaptırtmayıp fakirleştirip göç ettirmek ve göç edenlerin yerinide birilerinin almasını sağlamak..! Erzurumlu hemşerilerim bunu iyi düşünün..!

Yorumu oyla      6      4  
mustafa 23 Mart 2009 Pazartesi  15:44

bencede ayıp ben ak partiyi sonuna kadar destekleyen biriyim ama küçükler sayesinde ak partiye oy vermiycez.sauın basbakanımızıda erzurumluya yanlış yaptı erzurumu mahveden birini erzurumluya dayattı bu seçilecek diye.ama unuttugu bişe var erzurumlu dayatmaya gelmez.

Yorumu oyla      6      4  
dadaş 23 Mart 2009 Pazartesi  13:45

sana söylenecek çok şey var ama burası yeri deil eğer bir gün yüreğin yeterde bizim semte de gelirsen orda yüzüne söyleyeceğim hakettiklerini şimdilik bu demecine ancak en kısa cevabım YUH!!!

Yorumu oyla      6      4  
erzurum sevdalısı 23 Mart 2009 Pazartesi  13:42

halen kalkıp bu lafları söylüyorsan pes doğrusu.Erzurumu köy haline getirdiniz şehir pislikten geçilmiyor.makamına gelenlere yok detittiriyorsun kimseyle görüşmüyorsun.unutma küçükler bu miillet seni nasıl seçtiyse indirmesinide bilir yazık sadece yazık

Yorumu oyla      6      4  
erzurumlu 23 Mart 2009 Pazartesi  13:32

vay be sen meymişsinde haberimiz yokmuş.bütün bunları ne karşılığında yaptığını da anlat,kimlerle bu memleketi parselledin,kimlere nereleri peşkeş çektin bunları yaparken kimleri kalkındırdın onlarıda bi öğrenelim.sizlerin pisliklerini gazetelerde okumaktan bıktık,bu millet sayın başbakan için sana oy verdi ama 29 martta seni kimse kurtaramayacak.yaptıklarının hesabını inşallah sorarlar. erzurumlu olarak senin yüzünü dahi gömek bizleri utandırıyor,şehrimizi bu hale getirdiğin için hakkımızı helal etmiyoruz.

Yorumu oyla      6      4  
vatandaş 23 Mart 2009 Pazartesi  13:04

ben yıldızkente otuyorum ve evimizden dışarı çıkamıyoruz pislikden sayın Küçükler pardon sen nereye hizmet yaptın bu ödülleri aldın o ödüleri hak ettiğine inanıyormusun ya çık git artık seni dadaş görmek istemiyor inan erzuruma hiç yakışmıyorsun

Yorumu oyla      6      4  
sayın küçükler hangi yüzle 23 Mart 2009 Pazartesi  11:30

sayın küçükler hangi yüzle hala yüzümün akıyla diyorsunuz. erzurumlu beş yıldır içraatlarınızı nasıl gerçekleştirdiğinizi çok iyi biliyor. başbakanın gözünü boyayabilirsiniz ama erzurumlunun gözü açıktır. hiç bir şeyi unutmadı. sizin yüzünüzden AK partiye oy vermiyorum... AK' ı KARA yaptınız!

Yorumu oyla      6      4  
erzurum sevdalısı 23 Mart 2009 Pazartesi  08:29

ya ayıp denen birşey var halen daha çıkmış alnımız açık yüzümüz ak diyorsun anlamadıgım şehri bu kadar rezil ve köhne duruma düşürmüşsün yinede çıkıp konuşuyorsun.benmi milletin parasını otopark sevdasına yerin dibine gömdüm benmi başbakana şirin görünmek için zamanından evvel bir an önce açılış yapmak için pis suları millete içirdim benmi lüzumsuz alt ve üst geçitler yaptım bu milletin parasını çar çur ettin inşallah seçilemeyeceksin. başbakanın geldiginde seni azarlacagından eminim belkıde tokatlar oda belediyeden geldigi için neyın nasıl yapılacagını biliyordun senin yüzünden ak partıye oy vermeyecegiz seni muhyettin aksak ve hüseyün tanfer aday etti sen seç lmezsen senlen beraber tanferde yolcu aksak içinde genel seçimi beklıyort millet

Yorumu oyla      6      4