ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı
Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
Olur Belediyesinde tebrik gündemi

Kadir Sabuncuoğlu

Siz Ne Zaman Konuşacaksınız?
13 Mayıs 2019 Pazartesi

İM Kayserispor- Kasımpaşa maçının 43. Dakikası oynanıyor. Kasımpaşa, deplasmanda 1-0 galip durumda. Kasımpaşa’dan Pavelka, ikinci sarı karttan kırmızı kart görüyor. Ve on kişi kalan Kasmpaşa’nın hızı kesiliyor. Kayseri, 74 ve 79’uncu dakikalarda Gyan’ın attığı gollerle maçtan 2-1’lik galip ayrılıyor.

Ç. Rizespor – Galatasaray maçında yaratılan iki penaltı var. İkisi de VAR kararı ile. Rize tarafı tepkili, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da eleştirenler arasında. Galatasaray 2-1 yenik durumdayken maçtan 3-2 galip çıkıyor.

Gelelim televizyondan izlediğimiz Erzurumspor- EY Malatyaspor maçına. İlk yarıda, iki yüzde 100’lük gol fırsatını mavi- beyazlı ekip değerlendiremiyor. Sanki puana ihtiyacı olan Malatya. İlk yarı golsüz tamamlanıyor. İkinci yarıya “hırslı başlayacaklar” diye umut ediyoruz. Ancak bizimkiler yine aynı havada. 50’nci dakikada defansımız adeta çöküyor, Aleksiç harika bir gol atıyor.

İki dakika sonra Taylan’ın faul atışında yaptığı nefis ortaya Sunu, kafa yerine ayakla vurunca VAR golü iptal ediyor. Kayseri ve Galatasaray maçlarında görüntüler farklı açılardan izlenirken bizim maçı yöneten hakem tek açıdan gördükleri ile yetiniyor. Kale arkası görüntüsüne bile ihtiyaç duymadan iptal kararını veriyor. Oysa eline değdi mi değmedi, tartışılır. Bir takımın kaderiyle oynanıyor.

62’inci dakikada Bifouma’nın şutu Kaleci Sehic’ten döndü, bizim defans yine seyretti. Aynı futbolcu kimsenin müdahale etmesine fırsat vermeden ikinci golü kaleye gönderdi.

75’inci dakikada Taylan’ın pasıyla Muhammed, şeref sayısını attı. Bu gol, izleyenleri umutlandırırken Leo’nun rakip kale önünde kaptırdığı top, Malatya’nın üçüncü golü oldu. Sonra Lokman Gör’ün attığı gol, yine VAR’a takıldı. Ofsaytmış. Maçtan sonra bakıyorum; iki golü VAR kararı ile iptal edilen Erzurum yönetimi sus pus. Bir puanımız çalındı, belki galip gelebilirdik. Erzurum’u resmen doğramaya devam ediyorlar. Bir iki maç ara veriyorlar, sonra yine doğruyorlar.

Yönetim kadrosunda bulunan arkadaşlar dilinizi mi yuttunuz? Yahu arkadaşlar siz ne zaman konuşacaksınız? Erzurumspor, Süper Lige veda ettikten sonra mı?

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva