ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Bayraktar maden sahasında incelemede bulundu
Bayraktar maden sahasında incelemede bulundu
FETÖ firarisi 2 kişi tutuklandı
FETÖ firarisi 2 kişi tutuklandı
MİT'ten Süleymaniye’de nokta operasyon
MİT'ten Süleymaniye’de nokta operasyon
Snowboard’da Erzurum 2’inci oldu
Snowboard’da Erzurum 2’inci oldu
Emniyetten gerçeği aratmayan tatbikat
Emniyetten gerçeği aratmayan tatbikat

Vahdet Nafiz Aksu

Neyine Güvenip Horluyorsun?
28 Eylül 2020 Pazartesi

Ermeni çapulcuların, Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırısı karşında milletçe kardeşlerimizin yanındayız. "Tek millet - iki devlet" şuurunun şahlanma vakti. Bugün hepimiz Azerbaycan gönüllü neferiyiz. Uluslararası kuruluşlardan bir hayır gelmeyeceği aşikâr. Dik dur, Türkiye seninle can Azerbaycan.
Sosyal medya hesaplarımdan yaptığım bu paylaşımı okur okumaz telefona sarılan kadim bir dostum ile aramızda şöyle bir konuşma geçti:
- Milletimizin kahir ekseriyeti Azerbaycan Türkü'nün haklı davasına destek oluyor. Başka türlüsü düşünülebilir mi zaten? Ama gel gör ki, Kim Kardashian'ın küstah Türkiye çıkışına paralel söylemleri dillendirenlerin sayısı hiç de az değil. Millî vicdanı kahreden millî bilinç yoksunu bu gafilleri Allah ıslah etsin.
- Haklı söze ne denir. Kökü dışarıda, hatta köksüz zararlı nebatat hükmündeki bu zavallılara tüketeceğin nefese, sarf edeceğin harfe yazık olur. Baksana adam Ermenistan dışişleri sözcüsü ağzıyla konuşup;  “Türkiye, 'Azerbaycan'a cihatçı gönderiyor” diye, zırvalıyor. Emekli büyükelçiymiş üstelik. Yazık ki ne yazık! Millet denen bu ulu çınarın kurdu içinde, güvesi gövdesinde kardeşim. Bizde ithal etmeye gerek olmayan tek ürün 'gafil ve hain'. Marka marka, model model bol miktarda depolarımızda mevcut.
- Gam çekme, kederlenme birader. Palandöken misali ulu ve sağlam devlet kayasına çarpan yele benziyor bu cılız sesler. Çarpar, geri dönmeden yere düşerler. Ben asıl halkının karnını doyurmaktan aciz, tuzu kuru diasporanın teşvikiyle Azerbaycan’a saldırıp, koca Türkiye'ye efelenen Ermenistan şaşkınına hayret ediyorum. Tıpkı Yunanistan gibi, efendisi devletlerin gazına gelip boyundan büyük işlere kalkışıyor. Bu devletçiğin cahil cesareti, bana geçen gün işittiğim bir fıkrayı hatırlattı. Vaktin varsa anlatayım.
Şehirlerarası sefer yapan bir yolcu otobüsünde muavin, horlayan yolcuyu insanları rahatsız ettiği gerekçesiyle uyandırıp sormuş:
-Beyefendi boksör müsün?
-Hayır!
-Karateci misin?
-Hayır!
-Tekvandocu musun?
-Hayır!
-Kung Fucu musun?
-Hayır!
-Peki arkadaş, neyine güvenip horluyorsun?
- Son kelimenin birkaç harfinde yapılacak ufak bir değişiklik meramı daha iyi ifade edebilirdi de efendilik bizde kalsın! 

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Raif Songur 30 Haziran 2021 Çarşamba  15:48

Selamünaleyküm çok güzel bir hikaye Ben de dostlarıma anlatacağım. Hakkını helal et.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva