ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu

Nurullah Özkılıç

Kanlı Terör İçin Çare Vardır
23 Eylül 2012 Pazar

Yaklaşık kırk yıldan beri bu cennet vatanda bölücü bir eşkıya grubu kan dökmeye, vatanımızı parçalamaya devam ediyor. İçerden ve dışarıdan beslenen bu hain sürüsü bugüne kadar gelen ve giden yöneticilerin gafleti, dalaleti hatta ihaneti sebebiyle bugünlere geldi.
Zaman zaman bitme noktasına geldi. İhmal edildi, zamanla yeniden palazlandı. Ocakları söndürdü, çocukları katletti. Kahraman askerlerimizi kalleşçe pusu kurarak şehit etti. Türkiye’nin önünde engel oldu. 100 milyar dolar civarında kaynak heba edildi. Ocaklara ateş düştü.
Yanlış politikalar yüzünden bu kanlı katiller iyice palazlandı. Teknoloji ve para kaynaklarını artırdı.
Habur’da davul zurna ile karşılandı. Gelinen netice malum.
Ben şimdi çözüm sunmak istiyorum.
1-Televizyon ekranlarında, basında yayında kiralık kalemlerin, aydın diye geçinen satılmış kişilerin yanlış, yalan ve kasıtlı beyanları ile zihni kirlenen milletimizin derhal aydınlatılması gerekir. Türkiye üzerinde oynanan oyunun net ifadelerle anlatılması şarttır.
2- Eşkıyanın iç ve dış para kaynaklarının derhal kurutulması için gerekli tedbirlerin alınması gerekir.
3-Vatan sathında namuslu şerefli vatan evlatları köy köy kasaba kasaba dolaşarak Milletimiz aydınlatılmalıdır.
4-Derhal ve behemehâl 30000 özel harekât timi yetiştirilmeli. Dağ taş Türk Askeri’nin kontrolünde bir temizlik harekâtı gerçekleştirilmelidir. PKK denen alçak kâfir, ermeni çocukları pestil edilmelidir. “Seni yemek için ağzını açan aslana tebessüm etmek gel beni ye demektir, unutulmamalı.”
5-100000 Özel iç güvenlik timleri yetiştirilmeli, en kısa zamanda devreye sokulmalı, köy kent, yol emniyeti derhal sağlanmalıdır. Özellikle Güney Doğu’da yaşayan vatandaşın emniyeti temin edilmelidir.
6-Silahlı eşkıya özel harekât timlerini görünce altına pislemekte, % 80 ‘i kalp krizinden telef olmaktadır. Geriye kalan alçaklar kaçarken yok olacaktır. Bu mücadele kesinlikle yapılmalıdır. Oyun kuralına göre oynanmalıdır.
7-Önce eşkıya sürüleri yok edilecek. Şehir- köy, dağ- taş güvenlik altında olacaktır.
8- Bölücü vatan ve din düşmanlarının dış güçlerin uşağı, taşeronu olduğu mutlaka anlatılmalı bölge insanı ile uzaktan ve yakından hiçbir ilgisinin olmadığı ortaya konulmalıdır.
9-Terör ile teröristi ayrı ayrı ele almalı çözüm ve çare ona göre kısa ve uzun vadeli çözümler üretilmelidir.
10-Kesinlikle kendisini kürt kabul eden vatandaşı dinsiz eşkıya ile bir tutmamalı, bölge insanına başka bir gözle bakmamalıdır.
11.Asıl kardeşliğin din kardeşliği olduğu hatırlatılmalıdır. Aynı anadan, aynı babadan olma kardeşler “Miras” kardeşidir. Anası-babası ölünce mirası varsa bölerler, o kadar. Gerçek kardeşlik din kardeşliğidir. Yüzde yüz Müslüman olan, Çanakkale’de yedi düvele karşı çarpışan bu milletin kardeşlik duyguları yeniden pekiştirilmelidir.
 Benim vatanıma, dinime, ezanıma, bayrağıma, namusuma düşman olan benim öz kardeşim dahi olsa, babam dahi olsa benim bir numaralı düşmanımdır. Bu bağlamda Bedir savaşı misalleri ile anlatılmalıdır.
12- Irk konusunda halk aydınlatılmalıdır. Irkı yaratan Allah’tır. Allah ırkı değil, ırkçılığı yasaklamıştır. Haksız ve zalim kavmine yardım etmek, onun tarafında olmak ırkçılıktır.
 Alman’ı, İngiliz’i, Arab’ı, Türk’ü, Kürt’ü, Çerkez’i yaratan Allah’tır.
13- Parlamentoya kadar girmiş bölücü terörün avukatlığını yapan, eşkıya ile sarmaş dolaş olanların derhal dokunulmazlıklarının kaldırılarak gerekenin yapılması önemlidir.
14-Bugüne kadar yemediği herze kalmayan bazı seçilmiş başkan, milletvekili kim varsa derhal haklarında işlem yapılmalıdır. Unutulmamalıdır ki tavizin sonu kelledir.
14-Kâfir sürüleri bertaraf edildikten sonra eğitim seferberliği başlatılmalı, kırılan kalpler, yıkılan gönüller tamir edilmelidir. Güneydoğu’da terör nedeniyle zarara uğramış insanların maddi ve manevi yaraları mutlaka sarılmalıdır.
15-Vatanını, milletini, bayrağını seven, Kuran ve ezan sevdalılarının derhal harekete geçirilmesi, akrabalık bağlarının güçlendirilmesi, doğudan batıya; kuzeyden güneye kardeş ailelerin tesis edilmesi şarttır, elzemdir.
16- Allah Resulü’nün “Din kardeşlerinizin sayısını artırınız.” Hadis-i Şerifi’nin hayata geçirilmesi gerekir.
17-Devlet gerekirse bir fon kurmalı toplanacak paralarla bir gönül seferberliği başlatmalı, bir kültür birliği oluşturmalıdır.
18-Millî birlik fonu kurulmalı Türk Ordusu teknolojik üretimini kendisi gerçekleştirmelidir.
19-Bu vatanın adı Türk Vatanı’dır, bayrağı Türk Bayrağı’dır, Eğitim dili Türkçedir. Hangi ırktan olursa olsun Millet bir kültür birliği adı altında Türk Milleti’dir. Herkes ana dilini konuşmada, öğrenmede hürdür. Devletin her nimetinden faydalanma noktasında da eşittir.
20-Dili, dini, ırkı ne olursa olsun rengini şehitler kanından alan Ay-Yıldızlı Türk Bayrağı’nın altında yaşamaktan gurur duyan herkes bu vatanda birici sınıf vatandaştır. Bu gerçek hayata hakim kılınmalıdır.
 
 
 

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hayati ÖZTÜRK 2 Haziran 2014 Pazartesi  18:06

Hocam Pasinlerde özel halk otobüsleri sahipleri eylem yaptı.Haber bunun üzerine ir yazı yazılabilir... http://www.gazetepasinler.com/haber-5011-pasinler’de_otobus_atese_verildi.html

Yorumu oyla      6      4  
cumhur karakaleli 9 Kasım 2013 Cumartesi  18:42

oturduğu yerden vaaz vermek çok kolay.bu metodlar denendi. iman kalesi Erzurum değilki her yer.

Yorumu oyla      9      9  
dadaş 8 Ekim 2013 Salı  22:29

mhp yakutiye belediye başkanı aday adayı olduğunuzu duydum doğru mudur

Yorumu oyla      10      7  
Osmanlı Tokadı 23 Eylül 2012 Pazar  17:20

Kardeşim geçen günde yazdım gine diyorum bu Ermeni çetecilerine yapılacak iş, acımadan hapsinin kökünü kurutmak. bunu o şırnaktaki vatandaşımız görsün bak bakiyim devletine nasıl sahip çıkıyor. Şimdi bakıyor ki bunlara devlet birşey yapamıyor öyleyse bende onlardan görünüyim. olay bu. Gürzü göstereceksin gürzü.

Yorumu oyla      10      4  
Bekir nesimi 23 Eylül 2012 Pazar  17:17

Terör için çare imanlı ihlaslı nesiller yetiştirmek ve bu konuda çok kararlı olup bir tane bile kalmayıncaya kadar temizlemek. Başkada yolu yok.

Yorumu oyla      8      4  
Zakir Paşalı 23 Eylül 2012 Pazar  17:13

Özkılıç Abim hepsini en güzel tarafından söylemiş. MHP'liler utansınlarki böyle birini seçmediler de ... Bunları meclisten söyleyecektin o zaman bakalım kim ne diyebilirdi. Sağol varol.

Yorumu oyla      10      4  
Murat Kayalı 23 Eylül 2012 Pazar  17:08

Nurullah Bey, tekliflerinizin tamamı makul ve yapılabilir şeyler. Ancak, o kadar çok ses çıkıyor ki bunu kim yapacak ve nasıl yapacak. Allah yardımcımız olsun.

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva